ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΔΑ: Ξεκίνησαν με την πολιτική της παντόφλας και το τερματίζουν με την πολιτική της Μπαρούφας

15
757

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή : “Ξεκίνησαν με την πολιτική της παντόφλας και το τερματίζουν με την πολιτική της Μπαρούφας.”

Από τη δημοτική παράταξη “ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή”, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

“Το τελευταίο που ενδιαφέρει οτι απέμεινε από το Όραμα είναι η Κως, και αυτό είναι εμφανές. Δεν θέλουν να γίνεται τίποτα στην Κω γιατί με αυτό τον τρόπο ικανοποιείται η νοσηρή τους φύση που εκφράζεται από το απόλυτο τίποτα και το αρρωστημένο μένος τους απέναντι στον εκλεγμένο Δήμαρχο της Κω.

Δυσκολεύονται να αποδεχθούν ότι υπάρχει πλέον μία δημοτική αρχή και ένας Δήμαρχος που αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες, ότι η φωνή της Κω ακούγεται δυνατά.

Δεν θέλουν να στηρίξουν ούτε την κοινή προσπάθεια για τη διεκδίκηση χρηματοδότησης από την Ε.Ε για την αποκατάσταση των ζημιών από το σεισμό στις υποδομές και στα μνημεία του νησιού.

Σε ανακοινώσεις απόλυτου παραλογισμού, όπως η τελευταία, δεν μπορεί να υπάρχει συζήτηση και σχολιασμός.

Οι άνθρωποι έχουν ξεφύγει, δεν γνωρίζουν ότι υπάρχουν θεσμικές διαδικασίες που πρέπει να ακολουθηθούν, αμφισβητούν τα στοιχεία που συγκέντρωσαν όλοι οι φορείς για τις ζημιές, αμφισβητούν τις τεκμηριωμένες πρωτοβουλίες του Δημάρχου αλλά και τις απαντήσεις Ευρωπαίων αξιωματούχων που είναι όλα πρωτοκολλημένα στο Δήμο και μπορεί να τα δει κάθε δημότης.

Σε όλους τους πολίτες της Κω είναι σαφές ότι στο νησί υπάρχει μια δημοτική αρχή που προσπαθεί και δουλεύει για την Κω και μια μικρή ομάδα που δεν έχει να προσφέρει τίποτα στο νησί πέρα από εμπάθεια, μίσος και άρνηση.

Αυτή η μικρή ομάδα του Οράματος ξεκίνησε από την πολιτική της παντόφλας και το τερματίζει με την πολιτική της Μπαρούφας.

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  2. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  3. Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣΟ ΜΠΑΡΟΥΦΟΔΗΜΑΡΧΟΣ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ! ΚΑΙ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΣΤΗΝ ΛΑΡΙΣΣΑ!

    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ ΣΟΒΑΡΑ ΧΩΡΙΣ ΑΚΡΟΤΗΤΕΣ-ΥΒΡΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ.ΞΕΣΚΕΠΑΣΕ ΤΟΝ ΡΑΔΙΟΥΡΓΟ ΤΟΝ ΠΑΡΤΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΑΤΩΣΕ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.

  4. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    ξεπουλημα ιπποκρατη ασκληπιειου. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ,εκλεισες την ΒΙΜΕΛ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  5. Στην Επίδαυρο η έδρα του Δικτύου πόλεων με Ασκληπιείο…ΕΡΓΟ ΚΥΡΙΤΣΗ!!ΘΑΥΜΑΣΤΕ ΤΟΝ!!!
  6. από έναν δημαρχο που δεν υπολογιζει πολεοδομια δαεφκ τεε δεν περιμενουμε τιποτε περισσοτερο.

  7. Βρε Γιώργη αν υπάρχει επιστολή Γιούνκερ βγάλτην στη δημοσιότητα αν δεν υπάρχει είσαι ενας κοινός ψευτης.απλα πραγματα.

  8. Σιχενεσε αφτον κει ολουσ αφτουσ που τουσ εχει καλα τα λεει ι ρουφα ι αλιθιεσ πονανε μερικι που τα τρονε δεν μιλανε ι περισετορι τουσ φτινουν να φιγετε στο αγιριστο

  9. 1. To 2015 εισβολή μεταναστών
    2. Το 2016 ρεκόρ πτώσης του τουρισμού λόγω της κακής διαχείρισης του μεταναστευτικού από τον Κυρίτση
    3. Αρχή του 2017 παύση της Ryan air μετά από συνεχόμενα χρόνια πτήσεων
    4. Καλοκαίρι του 2017: ο μεγαλύτερος σεισμός στη σύγχρονη ιστορία της Κω
    5. Φθινόπωρο του 17: χάνουμε και τον Ιπποκράτη!

    Τι άλλο μας περιμένει με τον δήμαρχο της γκαντεμιάς? θεέ μου βοήθα μας με τον γρουσούζη που μπλέξαμε!

  10. Βρε γιωργη μου ολοι σε πηραμε χαμπαρι οτι εισαι ενας κοινος ψευτης.Εσυ εισαι μονο για επιστολες,φωτογραφησεις, air_condition και τρενακια.Που ειναι η raynair;Που ειναι το κρουαζιεροπλοια 2 χρονια τωρα;Που ειναι ο Σιφακης που και αυτος ειναι ολο το χρονο σε ταξιδακια και που και που βγαζει απο μονος του καμια φωτογραφια απο καποια εκθεση για να δειξει οτι και καλα κατι κανει;Ο Καισερλης μπορει να εκανε καποια λαθη αλλα εσεις το ριμαξατε το νησι.Α και να θυμισω οτι ο Καισερλης ειχε αναστηλει τις αδειες για καινουργιες κλινες all-inclusive και απο τοτε που βγηκε ο κυριτσης εχει δωσει μεχρι στιγμης αδειες για περιπου 30.000 νεες κλινες all-inclusive!!!

  11. Στης αυλές των σπιτιών μας μπαίνουν η πακιστανοί και κλέβουν ποιος θα τους μαζέψει αυτού? Έχουμε μεγαλω πρόβλημα δεν τολμάμε να ανοίξουμαι της πορτες τον σπιτιο μας

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ