ΔΑ: Αήττητη η βλακεία του Οράματος – Το πρόβλημα με τη σεκιούριτι από την αλλαγή του νόμου…

13
493

Από το Γραφείο Τύπου της ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

«Είναι σαφές ότι με την κ.Ρούφα και τα υπολείμματα του Οράματος δεν μπορεί να γίνει σοβαρή συζήτηση.
Όποιος διαβάσει την παραληρηματικού χαρακτήρα ανακοίνωση του Οράματος, θα δυσκολευτεί να καταλάβει γιατί κατηγορούν τη δημοτική αρχή, αν και κυριαρχούν οι ύβρεις.
Οι άνθρωποι δεν καταλαβαίνουν ή για την ακρίβεια κάνουν ότι δεν καταλαβαίνουν.
Περιφέρουν την άγνοια και την εμπάθεια τους μαζί με ύβρεις.
Δεν γνωρίζουν ότι η αλλαγή του νόμου περί δημοσίων συμβάσεων, έργων, προμηθειών και υπηρεσιών,  έχει δημιουργήσει τεράστια προβλήματα σε όλους τους Δήμους και τις Περιφέρειες της χώρας.
Έχει τεθεί και από την ίδια την ΚΕΔΕ η οποία έχει ζητήσει από την κυβέρνηση να υπάρξει απλοποίηση και αποσαφήνιση του πλαισίου.
Ο νόμος αυτός ισχύει από τις 8 Αυγούστου και δημιούργησε το πρόβλημα στη σύμβαση με την εταιρεία security που κέρδισε το διαγωνισμό.
Από ανθρώπους όμως οι οποίοι είναι άσχετοι με την αυτοδιοίκηση και την προηγούμενη περίοδο δεν συμμετείχαν στην ΚΕΔΕ, τι να περιμένει κανείς;
Επίσης η κ.Ρούφα δεν μπορεί να καταλάβει ότι δεν υπήρξε δεύτερος διαγωνισμός, αν και της  εξηγήθηκε όσο πιο απλά γινόταν.
Το Όραμα έχασε τις εκλογές, η βλακεία όμως είναι αήττητη.»

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ξαναδιαβάστε την ανακοίνωση σας και μετά πείτε για ύβρεις.
    Εντελώς επικίνδυνοι.
    Σπίτι σας.

  2. Κάθε φορά που βλέπω το πορτοκαλί ανθρωπάκι με την μεγάλη κεφάλα της Δύναμης Αλλαγής να εκτοξεύεται στα ουράνια ΕΛΠΙΖΩ...

    Που θα πάει, με την φορά που πήρε μπορεί μεγαλομανής όπως είναι να μας το παίξει ΣΟΥΠΕΡΜΑΝ, θα πάρει φόρα και μετακομίσει στο υπερπέραν να γλυτώσει το νησί μας από έναν αλλοπρόσαλλο επαγγελματία πολιτικό.

  3. ΚΥΡΙΤΣΗ ΠΡΟΣΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ …. ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΤΕ ΑΓΡΙΕΨΕΙ,

  4. ΠΑΙΔΙΑ Η ΡΟΥΦΑ ΠΑΙΖΙ ΜΕ ΤΗΣ ΛΕΞΕΙΣ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΦΩΤΙΑ . ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΦΥΤΕΨΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΝΤΟΜΑΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΑΦΙ ΑΡΚΕΤΑ Η ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΟΥ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΚΑΛΑ !!!!

  5. ΡΕ ΚΙΥΡΙΤΣΗ ΤΙ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΗΝ ΠΟΥΝ ΕΓΡΑΦΟΥΝ ΑΠΟ ΚΑΤΩ ΠΕΝΗΝΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΚΑΙ ΜΟΛΙΣ ΒΓΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΠΟ ΝΤΟΝ ΔΗΜΟ ΒΟΥΛΩΝΟΥΝ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΔΥΟ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΚΑΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΜΕΣΑ

  6. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ..Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΠΡΟΣΩΠΑ…ΕΠΙΤΙΘΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΠΑΘΕΙΑ Κ ΚΑΚΙΑ…ΟΜΩΣ ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ..!!!! ΚΑΡΑΚΙΟΖΗ !!

  7. ΒΡΕ ΚΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ……….ΕΙΠΕ Ο ΓΑΔΑΡΟΣ ΤΟΝ ΠΕΤΕΙΝΟ ΚΕΦΑΛΑ……….ΒΡΕ ΒΡΕΓΜΕΝΗ -ΛΕΡΩΜΕΝΗ ΣΦΟΥΓΓΑΡΙΣΤΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ