Η Κως έλαμψε μέσα από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου

6
848

ΘΕΜΑ : ‘’ Η Κως έλαμψε μέσα από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου’’.

Ολοκληρώθηκε το Φεστιβάλ Τουρκικού Κινηματογράφου, που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχή χρονιά στην Κω και στην Αλικαρνασσό, στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο Δήμων.

Κορυφαία στιγμή του Φεστιβάλ ήταν η επίσημη πρεμιέρα της ταινίας “AYLA”, η οποία φιλοδοξεί να γίνει μία από τις μεγαλύτερες εμπορικές επιτυχίες θέτοντας υποψηφιότητα για το OSCAR καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας.

Η Κως έλαμψε, πραγματικά, μέσα από τη διοργάνωση του Φεστιβάλ. Η προβολή του νησιού ήταν ιδιαίτερα σημαντική και αποτύπωσε την άρρηκτη σχέση μεταξύ πολιτισμού και τουρισμού.

Ο Δήμος Κω αισθάνεται την ανάγκη να ευχαριστήσει όλους όσους έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους για να διοργανωθεί το Φεστιβάλ, το οποίο αποτελεί πλέον έναν από τους νέους θεσμούς πολιτισμού για το νησί.

Ιδιαίτερες ευχαριστίες στο Μουσουλμανικό πολιτιστικό σύλλογο Κω «Αδελφότης» για την πολύτιμη στήριξη τους στην προσπάθεια προβολής της Κω στην γειτονική Τουρκία, την Ελληνική Αστυνομία για την διευκόλυνση που παρείχε στον έλεγχο διαβατηρίων, το ξενοδοχείο “Pelagos Suites Hotel” για την φιλοξενία διάσημων Τούρκων ηθοποιών, το πρακτορείο “AELOS TRAVEL” και το “Kos Taxis Transfers” για τις μετακινήσεις των επισκεπτών, και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχή διεξαγωγή του Φεστιβάλ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ακριβως τουρκικο φεστιβαλ….. για να μην εχετε αποριες όταν ξανα μιλησουν για τουρκικη μειονοτητα

  2. ΣΤΗΝ ΚΩ ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΛΙΚΑ? ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ? Η ΤΟΥΡΚΟΥΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΕΔΩ?

  3. Τούρκικου κινηματογράφου με Τούρκους ηθοποιούς αφού είναι Τούρκικες ταινίες. Παίζονται στην Κω για τους Έλληνες μουσουλμάνους κάτοικους Κω.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ