ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κω Live: Γ. Κυρίτσης: Μιλώ τεκμηριωμένα κι έχω το βλέμμα στο αύριο, όχι στο χτες…(Επόμενη συνεδρίαση στο Ζηπάρι)

34
1623

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Κω Live: Γ. Κυρίτσης (για αποζημιώσεις – δίκτυο πόλεων με Ασκληπιεία – ταμειακά διαθέσιμα): Μιλώ τεκμηριωμένα κι έχω το βλέμμα στο αύριο, όχι στο χτες…

Σε σχετικά ήπιους τόνους κύλησε η αποψινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω.

 

  • Αρχικά έγινε ενημέρωση και λήψη απόφασης επί του υπ’ αριθμ. οικ. 2/66965/ΔΛΔ της 13ης/09/2017 εγγράφου της Γενικής Γραμματείας Δημοσιονομικής Πολιτικής του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους, με θέμα: “Μεταφορά διαθεσίμων των Φορέων της Γενικής Κυβέρνησης στις ομάδες Λογαριασμών Νο 250-Κοινού Κεφαλαίου του Ν. 2469/1997 και Νο 260 – Ταμειακής Διαχείρισης στην Τράπεζα της Ελλάδος”. [Εισηγητής: Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης Γεώργιος]. Η επικ. του Οράματος διαφοροποιήθηκε ως προς την ταύτιση του δήμου με τη θέση της ΚΕΔΕ η οποία όπως τόνισε κινείται σε αντιπολιτευτικούς ως προς την κυβέρνηση τόνους και όχι αυτοδιοικητικούς.

  • Ακόμη αποφασίστηκε -με εισήγηση του Προέδρου Α. Κρητικού- οι επόμενες συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου να γίνουν στις Δημοτικές Κοινότητες. Έτσι η επόμενη, του Οκτωβρίου θα πραγματοποιηθεί στην Δημοτική Κοινότητα Ασφενδιού.
  • Ομόφωνα ορίστηκε ακόμα εκκαθαριστής (ο κ. Γιώργος Σχουλλής) για την εκκαθάριση της διαλυθείσας Δημοτικής Αναπτυξιακής Επιχείρησης Δήμου Ηρακλειδών, που φέρει τον διακριτικό τίτλο: “ΔΑ.ΝΕΗ.Ρ.”
  • Ομόφωνα ακόμα ελήφθη απόφαση για τον τρόπο εκτέλεσης του έργου: “ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΡΥΜΟΤΟΜΙΚΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ – ΔΙΑΝΟΙΞΗ ΟΔΩΝ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣΤΙΧΑΡΙΟΥ (υπήρξε μια έντονη συζήτηση για το ξεχασμένο Μαστιχάρι από τον Αντιπρόεδρο της Κοινότητας Αντιμάχειας Η. Σαράγια, με τις τοποθετήσεις επίσης του ανεξάρτητου δημ. συμβούλου Γ. Καλλούδη που προκάλεσαν την αντίδραση-παράπονο του Δημάρχου Κω για μη αναγνώριση των όσων προσπαθεί να κάνει ο δήμος και η δημοτική κοινότητα).
  • Αποφασίσθηκαν ακόμα:
  • “ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΙΣΤΩΝ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΑΣ ΤΡΙΑΔΑΣ”.
  • «ΕΠΕΚΤΑΣΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΦΩΤΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΙΩΝ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ ΠΡΟΣ “ΓΛΥΚΙ”»
  • “ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΩΝ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΟΔΟΥ ΔΩΔΕΚΑΝΗΣΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΠΟΛΗΣ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ ΑΠΟ ΕΙΣΟΔΟ ΩΣ ΠΛΑΤΕΙΑ ΤΑΧΙ”.
  • “ΗΛΕΚΤΡΟΦΩΤΙΣΜΟΣ ΟΔΟΥ 25ΗΣ ΜΑΡΤΙΟΥ Δ.Κ. ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ”
  • Αντιπαράθεση σημειώθηκε μεταξύ Η. Σιφάκη και Ι. Ρούφα για το θέμα του portal του δήμου και του διαγωνισμού για τη συντήρησή του με την Ι. Ρούφα να δηλώνει ότι για το θέμα θα βγάλει αύριο ανακοίνωση…

 

34 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εγω παλι το βλέμμα σου το βλέπω στα γλυκά ταξίδια και στις απευθειας αναθεσεις κυριε Δημαρχε.
    Ολα τα αλλα που λες ειναι φούμαρα.

    • ΜΑΔΟΥΡΕ ΓΕΩΡΓΊΕ, ΟΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΤΑΦΑΤΣΑ

      ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΔΕΙΑΣ ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΛΙΟΠΡΑΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.ΝΑ ΑΓΕΙΑΣΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΥΤΟΥ ΠΟΥ ΣΕ ΕΒΓΑΛΕ ΦΑΣΙΣΤΑ.

      • ΜΠΡΆΒΟ κυρία ΡΟΥΦΑ, ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ και των δημοτών πρέπει ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΎΝ ΣΤΟ ΤΑΜΕΊΟ του ΤΣΙΠρΑ για περίσσευμα...

        Είσαι άξια, ψήφισες την κυβέρνηση μας και το δείχνεις. Τι τα χρειάζεται 8,5 εκατομμύρια ευρώ, τόσα λεφτά η Κως για έργα;;;; Υπάρχει ανάγκη να τα μοιράσει η κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ παραμονές των εκλογών σαν κοινωνικό μέρισμα και να μην μείνει φράγκο στο ΚΥΡΙΤΣΗ για να κάνει τα δικά του προεκλογικά φρεσκαρίσματα…. που τόσο σε πονάνε.

      • ΨΉΦΙΣΕ η ΡΟΥΦΑ ΝΑ ΞΈΜΕΙΝΕΙ ο ΔΉΜΟΣ ΑΠΌ ΡΕΥΣΤΌ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΥΝ ΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ... ΌΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΆ ΤΟΥ ΔΉΜΟΥ ΣΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ...

        Μεγάλο καημό έχει η ….για το κομπόδεμα που έχει ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ για έργα που θα γίνουν πριν τις εκλογές και θα στείλουν την γραφική στην Λέρο για διακοπές. Προτιμά να χαθούν τα χρήματα των ΔΗΜΟΤΏΝ στις τσέπες του ΚΑΡΑΝΙΚΑ παρά να γίνουν τα αναγκαία έργα μετά τον σεισμό…

        • Συμφωνώ απόλυτα με την λογική της κας Ρούφα χτες ήταν καταπληκτική. Να συνεχίσει έτσι.

          Πόσο πορωμένος μπορεί να είναι κάποιος που λέει τέτοια ψέματα η Ρούφα είναι πάντα ξεκάθαρη. Σταματήστε να γελοιοποιήστε.

      • Ολα σοστα κλεινη ι διμοτηκι τν αν δεντ το σινφερι ι αλιθια θα κσεχαστισ απω προσοπου γησ και ι παρεα σου οπιοσ σε ακουλουθη

    • KSEYTILISMENO ANTHROPAKI,GLYFTARIO,KOPRITI,ALHTH,ROFIANE.TO TELOS SAS ERXETE KAI THA FATE TO ………. THS ZOHS SAS.ATE RE KOPRO,BGES NA YPERASPISTEIS TON KOKINOPANTELONATO

      • Πω, πω, πω ΑΙΣΘΗΤΙΚΉ ΚΑΙ ΑΡΧΟΝΤΙΚΌ ΓΟΎΣΤΟ, ΝΤΎΘΗΚΕ ΜΠΟΜΠΟΝΙΈΡΑ από βάφτιση... έλειπε όμως ένας φιόγκος με τούλι στο κεφάλι...

        Πάνε τα τιγρέ, τώρα το ρίξαμε στο τούλι. Που τα βρίσκει βρε παιδιά τόσα ρούχα;;; Σε κάθε εμφάνιση της και νέο συνολάκι. ;;;;;;

    • τωρα γραφεις σαν μπαρμπα σουλης.ακισμενε ανδρα σε πηρανε χαπαρι.καλοπαιδακι τωρα καταλαβαμε ποιο κ@λ@πραμα εισαι.τσανακογλυφτη,σιχαμενε.

  2. Μπακλαβαδες,μπογιες,κλιματιστικα,εργολαβίες,μερεμετια, αποζημιώσεις…. εκει ειναι το βλεμμα Γιωργη και το δικο σου και των υποτακτικων σου.

    • επερνες παλια τετοιες δουλειες και τις εχασες?Γιαυτο φωναζεις γλυφτρακο?Τι να κανουμε τωρα δινοντε αντικειμενικα οι δουλειες.Οσα εφαγες εφαγες,αυτα εβλεπε ο κοσμος γιαυτο εστλε το οραμα για βρουβες.

  3. Ειαι ο μονος που τον εβαλε στην θεση αυτον τον αυταρχη δημαρχο.

  4. Δεν αντέχω το γούστο της Λαίδη, ντύθηκε μπομπονιέρα. Να βάλω τα γέλια ή τα κλάματα από τα γέλια;;; Η Λαίδη ντύθηκε μπομπονιέρα...

    Αχού γέλια και κλάματα μαζί, στο τέλος θα κατουρ@θούνε όλοι…

    • απο πανω σαν μπαρμπα σουλης.α βρε απαυτο της μιγας.Αντε βρε υποτακτικο ανθρωπακι του κυριτση.Στα 4 σε εχει ο κυριτσικος και σε βολευει οπως θελει.Τα κοκινα παντελονια να φορας και εσυ..Τα καλσον να προσεχεις να μην σκισεις????? ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΤΗΣ ….

  5. παρτε παραδειγμα απο τον νικο μυλωνα και αρχηστε την επανασταση σας σε τουτη την αδυναμη και δειλη δημοτικη αρχη.Οχι αλο φασισμο στο νησι μας.Αυτος ο δημαρχος ειναι επικινδυνος.

  6. σας πηρε ο κυριτσης στο λαιμο του.και οσοι ειστε εκει τωρα,σε ενα χρονο θα ψαχνεστε για δουλεια με την απομακρυνση αυτης της δημοτικης αρχης.

  7. ΕΔΩ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΜΑΓΑΖΙΑ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΥΦΙΑΖΟΥΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΗΝ R.A…ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΟΥΣ…ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΝΗΣΙΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ…….ΞΥΠΝΑΤΕ ΡΕΕΕΕ….

  8. Επεσαν και οι υπογραφές ξεπουληθηκε το Ασκληπιείο της Κω,ΕΓΙΝΕ εδρα της Επιδαύρου!!!!!ΜΕ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΓΕΩΡΓΙΟΥ!.ΓΙΑ ΡΟΥΣΦΕΤΙ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΦΙΛΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΜΑΝΙΑΤΗ!!!!ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΣΤΗΝ ΕΠΙΔΑΥΡΟ!!!! ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΕΛΟΣ ΣΟΥ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΠΡΟΔΟΤΗ ΤΗΣ ΚΩ.ΚΑΛΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΜΙΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ?Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΠΡΟΔΟΤΗΣ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΠΡΟΔΩΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ ΤΟΥ.ΓΙΑ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ.ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ.ΑΠΟΔΕΙΧΤΗΚΕΣ ΕΠΙΖΗΜΙΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΑΣ.ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΤΟΥ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟΥ ΚΩ ΑΠΟ ΚΥΡΙΤΣΗ-ΠΑΥΛΙΔΗ.
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/55688/sto-diethnes-diktyo-asklipieion-dimos/

  9. Βρε γιωργη μου ολοι σε πηραμε χαμπαρι οτι εισαι ενας κοινος ψευτης.Εσυ εισαι μονο για επιστολες,φωτογραφησεις, air_condition και τρενακια.Που ειναι η raynair;Που ειναι το κρουαζιεροπλοια 2 χρονια τωρα;Που ειναι ο Σιφακης που και αυτος ειναι ολο το χρονο σε ταξιδακια και που και που βγαζει απο μονος του καμια φωτογραφια απο καποια εκθεση για να δειξει οτι και καλα κατι κανει;Ο Καισερλης μπορει να εκανε καποια λαθη αλλα εσεις το ριμαξατε το νησι.Α και να θυμισω οτι ο Καισερλης ειχε αναστηλει τις αδειες για καινουργιες κλινες all-inclusive και απο τοτε που βγηκε ο κυριτσης εχει δωσει μεχρι στιγμης αδειες για περιπου 30.000 νεες κλινες all-inclusive!!!

  10. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια, ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  11. Γ. Κυρίτσης: Μιλώ τεκμηριωμένα κι έχω το βλέμμα στο αύριο, όχι στο χτες…

    Μιλώ τεκμηριωμένα κι έχω το βλέμμα στην ΠΑΡΤΗ ΜΟΥ!!!!!!!!!

  12. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    ξεπουλημα ιπποκρατη ασκληπιειου. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ,εκλεισες την ΒΙΜΕΛ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

    • Ασε που δεν σε διορησε να σε ταιζουμε.Αυτο ειναι το χειροτερο που εκανε σωστε?Αντε δουλεψε βρε αχρηστε.Ασε την αντιπολητευση να την κανει η…..Ρουφα.μαζι με το οραμα.Αληθεια που πηγαν ολοι αυτοι του οραματος και την αφησαν μονη?

    • ο οδοκαθαριστης βεβαια γιατι όταν γινει το κακο δεν θα τον καλυψει κανεις,ολοι στην αποξω.

  13. ΓΕΩΡΓΙΕ ,Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΥΡΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ.ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΧΘΕΣ ΚΑΙ

    ΕΦΕΡΕΣ ΤΗΝ ΜΑΥΡΗ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟ ΝΗΣΙ.

  14. ΑΦΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΤΙΜΗ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΖΗΠΑΡΙ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΟ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΦΟΥΣΑ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ!
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΛΟΓΙΑ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΑΝΑΠΛΑΣΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ