ΟΡΑΜΑ: Η πορεία προς τη «Δυναμική Απαλλαγή Κυρίτση» είναι μη αναστρέψιμη…19 μήνες απέμειναν

7
672

Η πορεία προς τη «Δυναμική Απαλλαγή Κυρίτση» είναι μη αναστρέψιμη…

Ο απερχόμενος και πανικόβλητος Κυρίτσης νιώθει την πραγματική ώρα του δημότη να έρχεται καλπάζοντας και προσπαθεί με επικοινωνιακά τερτίπια να χρυσώσει το χάπι!

Νιώθει ότι όσο χρήμα και να μοιράσει σε ημέτερους δεν φτάνει!

Νιώθει ότι όσους υποψήφιους και να εξαγοράσει μέσω των απευθείας αναθέσεων και των στημένων διαγωνισμών δεν φτάνουν!

Νιώθει ότι όσο και να χρησιμοποιήσει το έκτρωμα του ΔΗΡΑΣ δεν φτάνει!

Νιώθει ότι όσους επικοινωνιολόγους και να προσλάβει δεν φτάνουν!

Νιώθει ότι όσα ψέματα και να πει δεν φτάνουν!

Στις 13 Νοεμβρίου του 2014 είχε εξαγγείλει την ώρα του δημότη που θα λάμβανε χώρα μια φορά τον μήνα αρχής γενομένης από τον Ιανουάριο του 2015! (Σας ξαναθυμίζουμε το σχετικό δελτίο τύπου). Δελτίο τύπου τότε. Συνέντευξη τύπου σήμερα.

Τρία χρόνια μετά νοιώθοντας την ετυμηγορία των δημοτών να πλησιάζει… θυμήθηκε να τους αφιερώσει 3 ολόκληρα λεπτά αφού έχουν πρώτα υποβάλει το ερώτημά τους ώστε να γίνει και η σχετική «επεξεργασία»…

Λίγους μήνες πριν να επιστρέψει σπίτι του θυμήθηκε ότι στην Κω υπάρχουν και δημότες με στόχο να αποπροσανατολίσει την Κωακή κοινωνία από τα δεινά που η καταστροφική του πρακτική και η ανικανότητα της ομάδας του έφερε στον τόπο.

Για να αποκρύψει από την Κωακή κοινωνία με ποιο τρόπο χειρίστηκε πάνω από 1,5 εκατομμύρια ευρώ στο όνομα του σεισμού που πήγε τόσο χρήμα, σε ποιους και με ποιες διαδικασίες!

Ο κος Κυρίτσης πολιτικά έχει τελειώσει. Τίποτα καινούργιο δεν μπορεί να φέρει. Άγεται και φέρεται από την ματαιοδοξία που τον έχει κυριεύσει και από την αλληλοεξαρτημένη σχέση που διατηρεί με τους υποστηρικτές του που απομυζούν χωρίς αιδώ το δημοτικό χρήμα. Ισορροπεί ανάμεσα στο ψέμα και στη λάσπη. Αυτό είναι το μείγμα – προϊόν Κυρίτση.

Ο κος Κυρίτσης εξάντλησε τη «δημοκρατικότητα» του στις εκλογές και σε αυτές επενδύει εκ νέου ακριβώς με τα ίδια εργαλεία.

Η ώρα του δημότη για τον κο Κυρίτση είτε το θέλει είτε όχι ήρθε. Η ΕΥΘΥΝΗ πλέον ανήκει στους δημότες.

19 μήνες απέμειναν αγαπητοί συνδημότες!

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/10/ΩΡΑ-ΤΟΥ-ΔΗΜΟΤΗ-2014.pdf» title=»ΩΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΗ 2014″]

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΚΑ ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΣΑΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ; ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΙΤΟΥΝΤΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ; ΕΣΕΙΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ.

  2. η κυρια ρουφα εχει την εμπειρια και αν διαλεξει καινουργιους τιμιους θα πετυχει πολλα για το νησι μας.

    το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του. μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,πουλησε ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ,νεοι φοροι,διχονοια,διαρκεις αντιπαραθεσεις με κυβερνηση περιφερεια επαρχειο υπουργους βουλευτες,δεν συνεργαζεται με τους φορεις,απετυχε σε ολα.

  3. Απορια…τονος τα λετε αυτα.Γυριστε πισω σας να δειτε…ακολουθει κανεις?Οι δικοι σας εχουν φυγει περιμενετε αλλους?Σταματηστε πια να κοροηδευτε τη κ.Ρουφα.200 φηφους ειχε παρει,καταναλοσιμη την εχετε μεχρι να βαλετε αλλο μπροστα.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ