Έργα καθαρισμού ρεμάτων και ποταμών για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού (ΦΩΤΟ)

5
765

ΘΕΜΑ : “Έργα καθαρισμού ρεμάτων και ποταμών για την αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού.”

Με εντατικούς ρυθμούς και με χρονοδιαγράμματα που τηρούνται απόλυτα, βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες καθαρισμού των ρεμάτων και των ποταμών σε όλη την Κω από συνεργεία του Δήμου.

Στόχος η αντιπλημμυρική θωράκιση του νησιού για μία ακόμα χρονιά.

Τα τρία τελευταία χρόνια, η Κως δεν βρέθηκε απροετοίμαστη και ανοχύρωτη.

Αντίθετα εγκαίρως ο Δήμος Κω προχωρεί σε καθαρισμούς ρεμάτων και ποταμών με τα τοπικά συμβούλια να παίζουν καθοριστικό και πρωταγωνιστικό ρόλο.

Οι συγκρίσεις σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο, είναι καταλυτικές.

Αυτή τη στιγμή βρίσκονται σε εξέλιξη εκτεταμένες εργασίες στην Αντιμάχεια εντός του οικισμού στην περιοχή των Αγίων Αποστόλων. Συνεργεία και μηχανήματα του δήμου καθαρίζουν τον ποταμό στην περιοχή “Πλάκες”.

Ανάλογα έργα θα συνεχιστούν και τις επόμενες μέρες σε άλλες περιοχές του νησιού.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η Λαμπη γι ακομη μια φορα θα μεινει στο βουρκο από τα νερα ////////.Οκτωμβριος δεν εχει βρεξει και η Λαμπη είναι πλυμμηρισμενη.

  2. Η Λάμπη Βούρκος από παλιό ποτάμι έως και τα μεγάλα ξενοδοχεία.
    Αν δεν μεριμνήσετε πριν τις βροχές θα σας θυμηθούμε εμείς στις εκλογές.

  3. Με όλο το σεβασμό. Γνωρίζω ότι το άρθρο κάτω από το οποίο γράφω είναι άσχετο με το θέμα των ρεμάτων αλλά πρέπει να βρεθεί μία λύσει. Όλο το καλοκαίρι απέναντι από την οικεία στην οποία ζω στο πάρκιγκ του δήμου έχουν εγκατασταθεί γύφτοι. Αυτοί δε που ήρθαν εδώ και 3 εβδομάδες έχουν στήσει ολόκληρα τσαντήρια. Κάθε βράδυ μουσικές στη διαπασόν σπάνε μπουκάλια έχουν βρωμίσει τον τόπο δεν αφήνουν τον κόσμο να παρκάρει κλπ. Περνάνε δημοτικοί σύμβουλοι να πάρουν τα αμάξια τους και δεν δίνουν σημασία. Κανείς δεν ενδιαφέρετε πια για αυτόν τον τόπο. Αν μπορείτε εκ μέρους πολλών κατοίκων κάντε ένα ρεπορτάζ. Υποφαίρουμε

  4. Πράγματι στο πάρκιγκ …………..είναι αφόριτη η κατάσταση με τους γύφτους. Είναι μήνες που όλοι φωνάζουμε αλλά κανείς δεν ενδιαφέρεται. Ντροπή

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ