7 Βέλγοι δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του νησιού – ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΟ

0
322

ΘΕΜΑ : “7 Βέλγοι δημοσιογράφοι στην Κω για την προβολή του νησιού.”

Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρόγραμμα φιλοξενίας 7 Βέλγων δημοσιογράφων στην Κω, στα πλαίσια της τουριστικής προβολής του νησιού.

Το Γραφείο Τουριστικής Προβολής & Ανάπτυξης του Δήμου Κω, οργάνωσε το πρόγραμμα φιλοξενίας τους κατά την παραμονή τους στο νησί, ώστε να γνωρίσουν από κοντά την ιστορία της Κω, να αποκτήσουν προσωπική αντίληψη για τις τουριστικές της υποδομές αλλά και να απολαύσουν την τοπική γαστρονομία.

Οι φιλοξενούμενοί μας έφυγαν με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την Κω, οι οποίες θα αποτυπωθούν στα ΜΜΕ του Βελγίου.

Αισθανόμαστε την ανάγκη να ευχαριστήσουμε δημόσια για την πολύτιμη συμβολή τους, τον κ. Θ. Διακογιάννη για την ξενάγηση στον κήπο του Ιπποκράτη στο Ιπποκράτειο ίδρυμα, τον ΣΕΠΕΚΩ για την δωρεάν διάθεση γευμάτων στα εστιατόρια: «ΛΟΦΑΚΙ» στην πόλη της Κω, «ΑΥΛΗ» στην Ζιά, «CAPTAIN’S» στη Καρδάμαινα και «ΠΕΡΙΚΛΗΣ» στο Μαστιχάρι, την κ. Τριανταφυλλοπούλου για την ξενάγηση στο Οινοποιείο, την Βιοτεχνία μελιού «Μέλισσα» στην Κέφαλο, τον κ. Π. Γιάννου για την ξενάγηση στη Βιοτεχνία Γαλακτοκομικών προϊόντων και την κ. Ε. Μαστόρου για την Ιππασία στο Μαρμάρι.

Ο Δήμος μαζί με τους φορείς και τους επαγγελματίες ενώνουν τις δυνάμεις τους και δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους για την προβολή του νησιού.

Γιατί ο τουρισμός μας ενώνει.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ