ΔΗΜΟΣ ΚΩ: Οι θέσεις της “Λαϊκής Συσπείρωσης” και της κ. Μακρή για τα προβλήματα της σχολικής στέγης στην Κω, είναι θετικές – Πλαίσιο διεκδίκησης νέων & σύγχρονων διδακτηρίων

13
643

Από το Γραφείο Τύπου του Δήμου Κω, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Οι θέσεις της δημοτικής παράταξης “Λαϊκή Συσπείρωση” και της κ. Μακρή για τα προβλήματα της σχολικής στέγης στην Κω, είναι θετικές.

Αποδεικνύεται ότι μπορεί να υπάρχουν σημαντικές αλλά και σεβαστές ιδεολογικές και πολιτικές διαφορές, αλλά εξ ίσου μπορεί να αναζητηθεί κοινός τόπος και πεδίο διεκδίκησης για να επιλυθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προβλήματα της σχολικής στέγης.

Είχαμε την ευκαιρία να το διαπιστώσουμε και κατά τη διάρκεια της ενημερωτικής συνάντησης που κάναμε.

Ο Δήμος Κω έχει ήδη κοστολογήσει τα αναγκαία έργα επισκευής των σχολικών κτιρίων που υπέστησαν τις ζημιές από το σεισμό και προχώρησε στις σχετικές διαδικασίες.

Την ίδια στιγμή διαμορφώνουμε ένα ολοκληρωμένο και συνολικό πλαίσιο διεκδίκησης για τη σχολική στέγη στο νησί, που περιλαμβάνει τη δημιουργία νέων και σύγχρονων κτιρίων.

Σε αυτή την προσπάθεια είναι δεδομένο ότι θα συναντηθούμε με τη μεγάλη πλειοψηφία των πολιτών της Κω.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τελικά δεν υπάρχουν στοιχεία για το ΒΑΚΟΥΦ και μας παρουσιάσατε την γλάστρα της Κική?ελεος ρε Κυριτση εισαι πραγματικα για λυπηση!

  2. Ε.Μακρόν: «Απέλαση για όσους παράνομους μετανάστες διαπράττουν αδικήματα»

    Με απέλαση θα έρχονται αντιμέτωποι οι παράνομοι μετανάστες στη Γαλλία, σε περίπτωση που διαπράξουν κάποιο αδίκημα, όποιο κι αν είναι αυτό, όπως δεσμεύθηκε ο Γάλλος Πρόεδρος, Εμανουέλ Μακρόν, τονίζοντας μάλιστα ότι σε αυτό το θέμα θα είναι «αδιάλλακτος».Αφορμή για τη δήλωση αυτή στάθηκε η δολοφονία δύο κοριτσιών στη Μασσαλία οι οποίες δέχτηκαν επίθεση από την έναν Τυνήσιο που είχε συλληφθεί δύο ημέρες νωρίτερα στη Λιόν αλλά στη συνέχεια είχε αφεθεί ελεύθερος.http://www.pronews.gr/amyna-asfaleia/diethnis-asfaleia/639228_emakron-apelasi-gia-osoys-paranomoys-metanastes-diaprattoyn

  3. Τι σημαίνει η νίκη του Σ.Κούρτς στην Αυστρία - Αρχίζει το κλείσιμο των συνόρων

    Ο δεξιός Σεμπάστιαν Κουρτς δικαίως πανηγυρίζει την μεγάλη του νίκη στην Αυστρία την οποία και κέρδισε υποσχόμενος το κλείσιμο των συνόρων και την διακοπή της μετανάστευσης στην χώρα.
    Η άνοδος και του ακόμα πιο σκληρού δεξιού κόμματος των «Ελεθέρων Πολιτών» (FPO) σε συνδυασμό με την αντίστοιχη άνοδο στην Γερμανία του AfD καταδεικνύει ότι οι Ευρωπαίοι πολίτες έφτασαν στα όριά τους και δεν θέλουν πλέον άλλη αλλοίωση των κοινωνιών τους.
    Το μήνυμα είναι σαφές: Κλείστε τα σύνορα γιατί… χανόμαστε.

  4. ΕΚΘΕΣΗ ΣΤΗΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΚΙΝΑ ΜΕ ΤΙΤΛΟ «ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΦΡΙΚΗ», ΟΠΟΥ ΟΙ ΑΦΡΙΚΑΝΟΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑΖΟΝΤΑΝ ΜΕ… ΖΩΑ!

    Ενώ τα διάφορα «αλληλέγγυα» συντρόφια ψάχνουν μανιωδώς να ανακαλύψουν και να καταγγείλουν ρατσιστικά περιστατικά στην Ελλάδα, ο σκληρός ρατσισμός τους έρχεται από κει που δεν το περίμεναν! Στην κομμουνιστική Κίνα, λοιπόν, γίνεται μια έκθεση με τίτλο «Αυτή είναι η Αφρική», στην οποία τα εκθέματα είναι φωτογραφίες στις οποίες απεικονίζονταν δίπλα-δίπλα Αφρικανοί και ζώα, για να δείξουν πόσο… μοιάζουν!Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι αυτό με ένα παιδί τη στιγμή που έβγαζε μια κραυγή να απεικονίζεται δίπλα σε μια φωτογραφία ενός γορίλα.Στις υπόλοιπες φωτογραφίες τα ζώα με τα οποία παρομοιάζονταν οι Αφρικανοί ήταν, μεταξύ άλλων, μπαμπουΐνοι και τσιτάχ.Τις φωτογραφίες επιμελήθηκε ο σύντροφοςΓουΧουιπίνγκ, ένας Κινέζος που έχει ταξιδέψει περισσότερες από 20 φορές στην Αφρική και στο παρελθόν έχει βραβευτεί για το έργο του.
    Να τον χαίρονται οι «συμπαραστάτες» και «αλληλέγγυοι»!

  5. ΑΧΟΡΤΑΓΟΙ! ΟΙ ΚΟΥΚΟΥΕΔΕΣ, ΕΝΩ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΟΥ, ΓΥΡΕΥΟΥΝ ΠΑΡΑΔΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΥΚΑΡΑΔΕΣ!

    Τα παίρνουν από την κρατική χρηματοδότηση. Τα παίρνουν από τις δεκάδες καπιταλιστικές επιχειρήσεις που έχουν στήσει ανά την χώρα, αλλά και έξω απ’ αυτήν. Τα παίρνουν από τις δωρεές που τους έχουν αφήσει αποθανόντες κομμουνιστές. Και στο τέλος, ζητάνε και οικονομική ενίσχυση από τους φουκαράδες!Οι αχόρταγοι, είναι οι σπαγκοραμμένοι του Περισσού, οι οποίοι δεν αφήνουνε ούτε πενηνταράκι τσακιστό να πέσει κάτω, με τη λογική «μάζευε κι ας είναι ρώγες».Έτσι, παρά τον πακτωλό χρημάτων που εισρέει στα ταμεία τους, αλλά και την οικονομική κρίση, οι αχόρταγοι κουκουέδες καλούν τους «εργαζόμενους και τους βιοπαλαιστές» που τους ψήφισαν σε«μαζική συμμετοχή στην οικονομική εξόρμηση Νοεμβρίου – Δεκεμβρίου 2017». καλεί τα μέλη, τους ψηφοφόρους και τους φίλους του, το ΚΚ$. Αλλά και όσους δεν τους ψήφισαν, αλλά ψήφισαν το 2015 τον ΣΥΡΙΖΑ «και σήμερα νιώθουν απογοητευμένοι».Βοηθάτε τυφλοί τους… ανοιχτομάτηδες!(ΥΓ): Ε ρε τι έχει να γίνει όταν εγκαθιδρυθεί στη χώρα Εθνικό Κράτος και στείλει το ΣΔΟΕ στα παλάτια του Περισσού!

  6. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΡΑ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! ΟΙ ΜΙΣΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΤΗΣ «ΠΡΩΤΗΣ ΦΟΡΑΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ» ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΑ!

    Ε, λοιπόν, ο αγώνας τώρα δικαιώνεται! Τόσα και τόσα χιλιόμετρα σε πορείες, πότε για να φύγουμε από το ΝΑΤΟ, πότε για να φύγουν οι «βάσεις του θανάτου», πότε για το’ να και πότε για τ’ άλλο, δεν πήγαν χαμένα!Έτσι, στην Αμέρικα έχουν… μετακομίσει (δημοσία δαπάνη…) τις τελευταίες ημέρες οι μισοί υπουργοί της «πρώτης φοράς αριστερά», για συσκέψεις, επαφές και… τσικ του τσικ με τους Αμερικάνους «ιμπεριαλιστές», «φονιάδες των λαών» και τα συναφή!Πάρτε χαρτί και μολύβι και γράψτε:Mister Tsipras, η σύζυγος Περιστέρα, ο… διαστημικός υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, ο υπουργός Ανάπτυξης Δ. Παπαδημητρίου, ο υπουργός Άμυνας (και Εξοπλιστικών Προγραμμάτων) Πάνος Καμμένος, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουάξ-Κουάξ, ο υπουργός Εξωτερικών Νίκος Κοτζιάς, ο υπουργός Οικονομικών Ευ. Τσακαλώτος, οι αναπληρωτές του Γ. Χουλιαράκης και Αλέξης Χαρίτσης, ο αναπληρωτής υπουργός Άμυνας Δ. Βίτσας, ίσως κι άλλα… κρυφά ταλέντα που πήγαν και δεν τους έχουμε πάρει χαμπάρι.
    Εις υγείαν των κορόιδων που τους συντρόφευαν στις πορείες και στις διαδηλώσεις και που τους έκαναν κυβέρνηση!

  7. ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΛΤ? 700.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ !!! ΕΥΡΩ!!! ΣΕ ΜΕΛΕΤΕΣ ΓΙΑ ΤΑ ΛΙΜΑΝΙΑ ΚΑΡΔΑΜΑΙΝΑΣ,ΚΕΦΑΛΟΥ?

    ΡΕ ΠΟΥ ΠΑΜΕ?ΕΔΩ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΟΔΟΜΑ ΚΑΙ ΓΟΜΟΡΑ.κυριτση βγαλε δελτιο τυπου για τις 700.000 χιλιαδες μελετες του δλτ.να γελασει και το παρδαλο κατσικι.ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ.Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ ΚΥΡΙΤΣΟΚΑΙΣΕΡΛΗ!!!ΠΟΛΥ ΜΕΛΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ!!!!!!!!!!!

  8. Ο ΑΓΩΝΑΣ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΟΣΥΜΜΟΡΙΤΩΝ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ! ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΑ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ!

    Εις ότι αφορά την Ελλάδα των Μνημονίων, σε συνθήκες φτώχειας βρίσκεται το 21,2% του ελληνικού πληθυσμού, σε συνθήκες ένδειας το 22,4%, ενώ το 17,2% ζει σε οικογένεια αντιμέτωπη με τον κίνδυνο της ανεργίας.Σε χειρότερη κατάσταση από την Ελλάδα, είναι μόνο η Βουλγαρία (40,4%) και η Ρουμανία (38,8%). Οπότε, λίγο ακόμα θέλουν οι Τσιπροκαμμένοι για να δικαιώσουν τους αγώνες των κομμουνιστοσυμμοριτών πολιτικών προγόνων τους, το 1946-1949, να κάνουν την Ελλάδα μας Βουλγαρία!

  9. 26% το Κόμμα των Ελευθέρων στην Αυστρία που τους κατηγορούσαν ως “νεοναζιστές”!

    αρχισαν να ξυπνανε τα προβατακια.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ