Ιωάννα Ρούφα για δημοτικά τέλη: Είστε μακριά από την κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματα

25
760

Ιωάννα Ρούφα για δημοτικά τέλη: «Είστε μακριά από την κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματα».

Με τον πλέον ανάλγητο και κυνικό τρόπο η δημοτική αρχή Κυρίτση, με ή χωρίς προσχηματικές δικαιολογίες, επί τρία συναπτά έτη επέβαλε, απρόσκοπτα, τεράστιες αυξήσεις τελών στους δημότες της Κω.

Την ώρα που η πατρίδα μας βιώνει μιαν αδυσώπητη οικονομική κρίση, την ώρα που όλοι ανεξαιρέτως οι δήμοι μειώνουν τα τέλη, στο δήμο της Κω επεβλήθη ένα ακόμα μνημόνιο.

Σήμερα, έχοντας πλέον συνειδητοποιήσει ότι ο χρόνος σας τελειώνει προτείνετε την «διατήρηση» των ήδη αυξημένων τελών για το 2018 και προαναγγέλλετε, καθαρά για ψηφοθηρικούς λόγους, μειώσεις στις… αυξήσεις για το 2019!

Τι πλήρωναν όμως οι δημότες το 2014;

Τι αυξήσεις επέβαλε η δημοτική αρχή Κυρίτση από το 2014 μέχρι σήμερα; Τι πληρώνουν σήμερα οι δημότες;

Ας μιλήσουμε με αριθμούς και ποσοστιαίες αυξήσεις από το 2014 μέχρι και σήμερα. Ενδεικτικά για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:

Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

Αύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

Αύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω

Αύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών.

Η δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων έχει καταγγέλλει ως παράνομη, αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.

Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

Επιχειρήσατε επίσης με αλχημείες να αυξήσετε το Τέλος Ακίνητης Περιουσίας (δεν μας έφτανε ο ΕΝΦΙΑ).

Μέσω των τελών που, παρανόμως, επιβάλλετε στο δημοτικό σφαγείο, σφαγιάσατε στην κυριολεξία τους κτηνοτρόφους.

Καθιστώντας την τιμή του ντόπιου κρέατος απαγορευτική και το ντόπιο κρέας είδος προς εξαφάνιση. Θυμίζω ότι μέχρι το 2014 οι κτηνοτρόφοι κατέβαλαν ένα τέλος. Από το 2015 καταβάλλουν τρία τέλη. Σας παραπέμπω στις δηλώσεις του προέδρου του κτηνοτροφικού συλλόγου που επιβεβαιώνουν ότι οι σφαγές στο δημοτικό σφαγείο έχουν μειωθεί δραματικά.

Σας επισημαίνω δε, ότι οι μεγάλες αυξήσεις επιβλήθηκαν αμέσως μετά:

-την κρίση του μεταναστευτικού και αφού καταφέρατε με την ετσιθελιστική στάση σας στο μεταναστευτικό και την εν γένει ανυπαρξία σας να εξαφανίσετε από το νησί 300.000 τουρίστες μέσα σε δύο χρόνια.

-αφού εκδιώξατε τη Ryanair

-αφού εξαφανίσατε τα κρουαζιερόπλοια

-αφού o τζίρος του νησιού μειώθηκε κατά 270 εκατομμύρια ευρώ.

Αποφασίσατε, ερήμην των δημοτών, να αυξήσετε για τρίτη συνεχόμενη χρονιά τα τέλη.

Σήμερα μας λέτε ότι θα διατηρήσετε τις αυξήσεις στα ίδια επίπεδα!

Κυρίες και κύριοι της δημοτικής αρχής η ανάλγητη, κυνική, τελοεισπρακτική λογική σας αποδεικνύει πόσο μακριά είστε από την κοινωνία και τα πραγματικά της προβλήματα.

Αυτή η πρακτική σας αναγάγει τη σχέση δήμου – πολίτη σε ένα ακόμα ΒΑΡΟΣ μέσα στην καθημερινή προσπάθεια, στον καθημερινό αγώνα της συντριπτικής πλειοψηφίας των πολιτών να αντεπεξέλθουν στις υποχρεώσεις τους και να επιβιώσουν.

Κλείνοντας, επιτρέψτε μου τις παρακάτω παρατηρήσεις ερωτήσεις;

Το νησί μας μετά το φοβερό σεισμό της 21ης Ιουλίου βρίσκεται σε έκτακτη ανάγκη. Κατοικίες και επιχειρήσεις υπέστησαν ζημιές. Ούτε μια σκέψη, ούτε μια κουβέντα δεν δαπανήσατε για ενδεχόμενη μείωση των τελών σε εκείνους που επλήγησαν!

Αλήθεια με ποιο τρόπο ο δήμος θα προσφέρει σε αυτούς τους δημότες ένα χέρι βοήθειας;

Αφαιρείτε από το σκέλος των εξόδων 435.000 χιλιάδες ευρώ που αφορούν στις αποδοχές των συμβασιούχων της καθαριότητας των οποίων οι συμβάσεις λήγουν στις 31/12/2017!

Αφού λοιπόν μειώνεται το κόστος της καθαριότητας, στη λογική της ανταποδοτικότητας, γιατί δε μειώνετε τις τεράστιες αυξήσεις που επιβάλλατε με αφορμή αυτό το κόστος;

Σας θυμίζω τι διημείφθη με το θέμα των συμβασιούχων της καθαριότητας και ότι ευθέως, τότε, ισχυριστήκατε ότι αναγκαστήκατε να πάτε σε αυξήσεις προκειμένου να καλύψετε τις αποδοχές τους. Σήμερα θεωρείτε δεδομένη την απόλυση τους, άρα και τη μη καταβολή των 435.000 χιλιάδων ευρώ αφού δεν τα προϋπολογίζετε.

Τέλος κύριε πρόεδρε, κρατάμε τις δηλώσεις του κου Κυρίτση περί ιδιωτικοποίησης της υπηρεσίας καθαριότητας αρχής γενομένης από τη δημοτική ενότητα Ηρακλειδών.

Καταψηφίζουμε, καθώς δεν ψηφίσαμε καμία αύξηση τελών από το 2015 έως και σήμερα, ως εκ τούτου, δεν ψηφίζουμε την διατήρηση αυτών των αυξήσεων.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

25 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έγιναν αυξήσεις στις κοινότητες που κανείς δεν πλήρωνε και δεν είχαν και ρολόγια νερού.

    Τους τάιζε ο εξ Δήμος της Κω που οι δημότες του πλήρωναν τις αυξήσεις του αείμνηστου πολιτικά φορομπήχτη ΚΩΣΤΟΥΚΟΥ του πρώτου… Έπρεπε κάποια στιγμή να πληρώνουν όλοι τα ίδια για τις ίδιες υπηρεσίες, μπομπονιέρες της πολιτικής.

    • Η κυρία επιθυμεί την διαχείριση της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ και να πληρώνουν για τις επιχειρήσεις των χωριών οι πολίτες της Κω...

      Επιθυμεί πάντα το οικονομικό μοντέλο της ΒΙΜΕΛ που οποίος προλάβαινε έτρωγε… Θα μου πεις, αυτά ξέρει αυτά λέει…

  2. Οι μπομπονιέρες επιθυμούν να παραμείνει το καθεστός της ασυδοσίας πουυ κανένας ξενοδοχείο δεν πλήρωνε τίποτα.

    Είναι αλήθεια ότι όλα μαζί τα ξενοδοχεία της Καρδάμαινας ή όλα μαζί τα μαγαζιά πλήρωναν όσο ένα μόνο ξενοδοχείο ή μαγαζί της Κω;;;;; Αυτό επιθυμείς ΡΟΥΦΑ;;; Το ίδιο γινόταν στο Μαρμάρι, το Μαστιχάρι και στο Τιγκάκι. Μαύρη διαχείριση με μπόλικο μαύρο παραδάκι κάτω από το τραπέζι.

  3. ΡΟΥΦΑ, είναι αλήθεια ότι ξενοδοχείο 2.800 κλινών στην Καρδάμαινα δεν είχε μετρητή νερού μέχρι το 2015!;;;

    Είναι αλήθεια ότι πλήρωνε τέλη για σκουπίδια όσο ένα μικρό ξενοδοχείο της πόλης; Φυσικά αυτές οι αυξήσεις πείραξαν κάποιους στην τσέπη και αυτούς που εισέπραξαν μαύρο χρήμα…

  4. γκρεμισαμε τον καισερλη με τις συνεργατικες,τωρα γκρεμιζουμε τον κυριτση.ο καισερλης συνεργατικες,ο κυριτσης τρενακια

    ο ενας χειροτερος απο τον αλλον.κυριτση ηρθε η ωρα να πας για καφε μαζι με τον καισερλη.2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο κυριτσης ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.ΑΣ ΠΑΕΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΝ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗ.

  5. ΑΣΤΑ ΓΕΩΡΓΙΕ ΣΕ ΠΗΡΑΜΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΙ ΕΙΣΑΙ!!!ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ!!!!ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΒΟΛΕΥΤΗΣ!!! ΟΥΤΕ ΚΛΗΤΗΡΑΣ!!

    Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ ΤΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ!!ΟΙ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΣΕ ΙΔΙΩΤΕΣ-ΧΟΡΗΓΟΥΣ!!ΟΙ ΕΤΑΙΡΙΕΣ SECYRITY, ΟΙ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ .ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. 500.000 ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΙΑ SECYRITY!!ΚΑΙ 700.000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΕΛΕΤΕΣ ΣΤΟ ΔΛΤ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ !!!!!!! …ΚΑΙ 1 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΕΥΡΩ!!!! ΔΙΝΕΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ!!! ΓΙΑ ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ. 300.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ!!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ 7 ΜΑΡΤΙΟΥ!! ΑΛΛΕΣ 300.000 ΧΙΛΑΔΕΣ!!!ΓΙΑ ΑΝΑΠΛΑΣΗ ΠΙΑΤΣΑ ΡΟΤΟΝΤΑ!!!ΑΛΛΕΣ 500.000 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΟΙΧΙΟ ΤΗΣ Β.ΓΕΩΡΓΙΟΥ!!!ΜΟΝΟ ΤΑΞΙΔΑΚΙΑ ΑΘΗΝΑ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ.ΓΕΩΡΓΙΕ ΒΟΥΛΙΑΞΕΣ-ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΥΤΑ.

  6. το προβλημα της κω λεγεται κυριτσης.ποδοπατησε το νησι με τις επιλογες του.μεταναστευτικο,ryanair,κρουαζιεροπλοια,

    Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΤΩΡΘΩΣΕ ΤΟΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΑΘΛΟ.ΤΗΝ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ ΑΠΟ ΑΠΡΙΛΙΟ-ΟΚΤ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ 7 ΜΗΝΕΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ ΙΟΥΛΙΟ -ΣΕΠ ΔΗΛΑΔΗ 3 ΜΗΝΕΣ!!!!!ΡΗΜΑΞΕ-ΝΕΚΡΩΣΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟ ΝΗΣΙ
    μονο τα IN CLUSIVE θα δουλεψουν γιατι ο κυριτσης με την βασω διελυσαν την δεας και δεν εχει δρομολογια
    ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ.ΕΡΗΜΗ ΠΟΛΗ ΕΡΗΜΟΙ ΔΡΟΜΟΙ.ΠΟΥΛΗΣΕ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ-ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ .κυριτση 3 χρονια εργο μηδεν στο νησι.διωχνεις την RYANAIR διωχνεις τα κρουαζιεροπλοια εκλεισες τον ΕΦΤ εφερες την μαυρη νυχτα στο νησι.ΕΡΗΜΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟΣ.ο Κυρίτσης σαν άλλος Νέρωνας περιοδεύει στα αποκαΐδια…Η σεζόν χάνεται, η οικονομία του νησιού αργοπεθαίνει. http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/80748/orama-sezon-chanetai-oikonomia-tou-nisiou-argopethainei-kyritsis-san-allos-neronas-periodevei-sta-apoka%CE%90dia/

  7. ΟΥ ΡΕ ΦΑΤΑΟΥΛΕΣ .ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΕΙΣΤΕ.23.000.000 εκατομυρια ΤΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ!!!!

    ΒΑΛΑΤΕ ΦΟΡΟ ΕΠΙ ΤΟΥ ΤΖΙΡΟΥ ΣΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ,ΑΥΞΗΣΑΤΕ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ.ΕΙΣΤΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΝΤ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ.ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΙΚΑΝΟΙ .ΜΟΝΟ ΦΟΡΟΥΣ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΡΙΧΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΕΙ Η ΤΣΕΠΗ.20.000.0000 ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ Ο ΔΗΜΟΣ!!!!!!ΜΟΝΟ ΒΟΛΤΕΣ ΤΑΞΙΔΙΑ ΤΡΕΝΑΚΙΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΑΣΑ.

  8. Κύριε Κιάρη επειδή όλα τα ονόματα υπάρχου στο διαυγεια και έχουν δημοσιευθεί θα ήθελα να μην κοπεί το σχόλιο μου. Σας ευχαριστω.
    1 Κλιματιστικά στην επιχειρηση της κυριας ….
    2 μπογιές και είδη κιγκαλερίας στην επιχειρηση της κυριας ……
    3 υπολογιστές και συντηρήσεις σττον κ……..
    4 Μπριζόλες μάλιστα μπριζόλες τις οποίες κατηγορεί δήμαρχος στην επιχειρηση του κ…..
    5 λιπαντικα συντηρηση,φουρνοι του σφαγειου στην επιχειρηση της κυρίας …..
    6 βαψιμο μικροαντικειμένων στον κ…….
    7 μεταφορές αλληλογραφίας από επιχειρηση σε επιχειρηση η επιχειρηση του κυρίου ….
    8 φεστιβαλ φιλαρμονικω στην κυρία ……
    9 ηχητική και φωτιστική κάλυψη του φεστιβαλ μετά την επισήμανση του αρχιμουσικού(υπάρχει στο διαυγεια κυριε Κιάρη) στον κ……..υποψήφιας του κυρίου δημάρχου και σημερινή γραμματέας.
    Όλα τα παραπανω ονόματα είναι μέλη διοικητών συμβουλιων και ενεργοι δημοτικοι-κοινοτικοι συμβουλοι.Ο νόμος ξεκάθαρα αναφέρει μέχρι και συγγενείς β΄βαθμου πως υπάρχουν συγκρουσή συμφερόντων.

  9. ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΥΟΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ.ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΛΕΗΛΑΣΙΑ.ΓΕΩΡΓΙΟΣ Ο ΕΛΕΗΜΩΝ!!!
    ΕΛΕΕΙ ΚΟΙΝΩΣ ΜΠΟΥΚΩΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥ!

  10. ΔΗΜΑΡΧΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΗΝ FRAPORT ΑΕΡΟΔΡΟΜΙΟ 3.000.ΟΟΟ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΤΕΛΗ ΟΧΛΗΣΗΣ

    ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΤΜΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΕΠΙΒΑΡΥΝΣΗΣ ΚΛΠ.ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο ΝΟΜΟΣγια την επιβολή του ανταποδοτικού τέλους του νόμου 1828/89 αρθρ.25 παραγρ.14 .ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΘΑ ΛΗΣΤΕΥΕΙ Η FRAPORT ΑΠΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΑΛΛΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΕΣΥ ΦΟΡΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ!!!ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙΣ ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ ΤΕΛ0Σ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΡΑΣΤΗΡΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΟΠΩΣ LIDL, ΑΒ,ΔΕΗ,ΜΑΡΙΝΟΠΟΥΛΟΣ,ΚΙΝΗΤΗ ΤΗΛΕΦΩΝΙΑ ΚΛΠ.ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΔΙΑΛΕΓΕΙΣ ΤΗΝ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΩΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ.ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΨΕΥΤΑΡΑΣ.

  11. ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ

    ΠΑΝΕ ΣΤΟΥΣ ΧΟΡΗΓΟΥΣ ΚΟΛΛΗΤΟΥΣ ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΕ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ!!ΤΡΩΝΕ ΚΑΛΑ!!

  12. Εσεις που λετε για την Βιμελ και καλως τα λέτε πειτε μας ποια η σχεση της σημερινής αντιδημαρχου με την επιχειρηση; Ολα στο φώς.

    • αυτη ειναι η αληθεια για τη βιμελ. αυτους καλυπτει ο κυριτσης

      τη βιμελ τη ξεκαναν οι προυγουμενοι που ειναι φιλοι του κυριτση και οι τελευταιοι της προηγουμενης περιοδου την αποτελειωσαν.

  13. ο κοσμος δεν ξεχνα οτι και να γραφεις κυρλιτση ...καλλα μεσανυχτα

    Κυρλιτση έχασες τον ύπνο σου τρεις τα ξημερωματα γραφεις γραφεις .Νομιζεις οτι αμαα μειοσεις την Ιωαννα θα μας πεισεις για το ποσο καλος δημαρχος εισε; Η Ιωαννα Κυρλιτση έχει κανει έργο και ο κόσμος δεν ξεχνα.

  14. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ 30% !!! ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ? ΣΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ

    ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΛΛΗΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ.ΚΑΤΑΝΤΙΑ

  15. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 45% !!! ΕΠΙ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ.ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 45% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ

  16. ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΙΣΕΡΛΗΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΕΙΧΑΤΕ ΟΛΟΙ ΞΕΣΗΚΩΘΕΙ . ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΣΑΣ ΑΞΙΖΕΙ.

  17. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΛΕΤΕ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗ ΒΙΜΕΛ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΕΠΩΝΥΜΑ ΝΑ ΤΗ ΠΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΟΥΜΕ ΟΛΟΙ? ΓΡΑΦΕΤΕ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΣΧΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΚΟ ΝΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΣΑΝ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΑΝ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ