Μ. Ζερβός (ΑΠΑΝΤΗΣΗ): Εξαιρετικά προσβλητική για τους εκπαιδευτικούς του 7ου Δημοτικού η αναφορά της κ. Ρούφα…

8
960

ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟ ΟΡΑΜΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΤΟΥ ΑΓΙΑΣΜΟΥ ΣΤΟ 7Ο ΔΗΜΟΤΙΚΟ .

Στην συνεδρίαση του Δημοτικού συμβουλίου Κω στις 25 /10/2016

η Επικεφαλής του Οράματος κα Ρούφα Ιωάννα έκανε αναφορά για την αλλαγή της ημερομηνίας του αγιασμού και των εγκαινίων στο 7 Δημοτικό σχολείο Κω, αναφορά την οποία επαναλαμβάνει στις 26/10/2016 το Γραφείο Τύπου της παράταξης της.

Αισθάνομαι την ανάγκη να απαντήσω σχετικά με το θέμα λόγω της απουσίας μου από το Δημοτικό συμβούλιο κατά τη συζήτηση του ανωτέρω θέματος εξαιτίας ανειλημμένων υποχρεώσεων.

Είναι απαράδεκτη η αναφορά που γίνεται για την διευθύντρια και το σύλλογο διδασκόντων του Σχολείου, οι οποίοι παρουσιάζονται να άγονται από τη βούληση του Δημάρχου και είναι εξαιρετικά προσβλητικό για αυτούς.

Θεωρούμε τους Διευθυντές όλων των σχολικών μας μονάδων συνεργάτες, η γνώμη των οποίων για μας είναι πάντα σεβαστή.

Για την αποκατάσταση της αλήθειας η ημερομηνία του αγιασμού και των εγκαινίων αποφασίστηκε να μετατεθεί για τις 26/10/2016 σε συνάντηση που είχαμε ο Δήμαρχος, εγώ και η διευθύντρια για διάφορα θέματα του σχολείου. Ο λόγος που επιλέχθηκε η συγκεκριμένη ημερομηνία είναι για να μην χαθούν άλλες διδακτικές ώρες καθώς είναι μέρα γιορτής για την εθνική μας επέτειο. Οποιαδήποτε άλλη αιτίαση είναι ξένη προς την πραγματικότητα.

Και στο παρελθόν έχω ζητήσει από την κυρία Ρούφα να μην καταφεύγει σε πολιτική αντιπαράθεση στο χώρο των σχολείων με φόντο τα παιδιά. Ευελπιστώ κάποια στιγμή να το καταλάβει.

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΠΙΤΡΟΠΩΝ

Ζερβός Εμμανουήλ

5800c980c76a3_7o-dhm-ko

Παραγωγική συνάντηση των διευθυντών εκπαιδευτικών μονάδων με πρωτοβουλία της δημοτικής σχολικής επιτροπής και της υπηρεσίας περιβάλλοντος πραγματοποιήθηκε σήμερα για τα προγράμματα συμμετοχής των μαθητών στις δράσεις της ανακύκλωσης.

 

video: dhras.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΗΓΡΑΨΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ… ΑΜΕ ΝΑ ΞΕΚΟΥΡΑΣΤΕΙΣ ΘΑ ΠΙΑΣΤΙΚΕ ΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ

  2. To παιχνίδι των εντυπώσεων εχει και όριο, την ειδοποιό διαφορά της ουσιαστικής παρέμβασης , που δικαιολογεί και τη θέση ενός εκάστου.
    Σε αλλους Δήμους συνεργάζονται ουσιαστικά οι φορείς ( Δεν «σέβονται» απλώς τις απόψεις των διευθυντών…)
    Ενα πρόσφατο παράδειγμα αναδημοσίευση απο την Cretalive, 26-10-2016
    Οι παραβατικές συμπεριφορές και ειδικότερα η χρήση ουσιών εξάρτησης, αποτελεί κοινωνικό φαινόμενο, αφορά ολόκληρη την κοινωνία και για την αντιμετώπισή του απαιτείται η συμμετοχή όλων των εμπλεκομένων φορέων.

    Ευρεία σύσκεψη με στόχο την πρόληψη και την αποφυγή κρουσμάτων παραβατικότητας στα σχολεία του Δήμου Μαλεβιζίου και ειδικότερα στα σχολεία της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Γαζίου, πραγματοποιήθηκε έπειτα από πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, με τη συμμετοχή εκπροσώπων της Ελληνικής Αστυνομίας και φορέων της Εκπαίδευσης.

    Στη σύσκεψη, έγινε εκτενής συζήτηση για όλα τα θέματα που απασχολούν την εκπαιδευτική κοινότητα, τους κινδύνους που ελλοχεύουν, κ.α.
    Εμμαν. Δεσποτογείτονας

  3. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΤΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ Η ΑΝ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙ ΛΕΜΕ.
    ΥΓ.ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΜΑΝΩΛΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΑΛΛΑ Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕΤΡΑΕΙ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΧΑΙΔΕΥΟΥΝ ΑΥΤΙΑ

  4. Ο κύριος Ζερβος ειναι Μακραντωνάκη ο καλύτερος που εχει περάσει απο τις σχολικές επιτροπές…

    • Αν ο Ζερβος είν’ ο καλύτερος, όπως διατείνεστε, πρέπει νάχει …κρυφά χαρίσματα, αλλοιώς γιατί τα κρύβει και δεν συμφωνεί εστω κι ενας με την άποψή σας;
      Τί έχει και δεν μας δίνει;
      Αμόλα το σε παρακαλώ…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ