Τα εγκαίνια και ο αγιασμός του 4ου Νηπιαγωγείου με πολλά παιδικά χαμόγελα

5
970

 

ΘΕΜΑ : “Τα εγκαίνια και ο αγιασμός του 4ου Νηπιαγωγείου με πολλά παιδικά χαμόγελα.”

Πραγματοποιήθηκαν, χθες Τρίτη 31 Οκτωβρίου, τα εγκαίνια και ο αγιασμός του 4ου Νηπιαγωγείου στο κτίριο που ενοικίασε ο Δήμος Κω.

Το κτίριο φωτίστηκε από τα χαρούμενα πρόσωπα και τα παιδικά χαμόγελα.

Παρόντες στον αγιασμό εκπαιδευτικοί και γονείς αλλά και ο Δήμαρχος Κω κ. Γιώργος Κυρίτσης και ο Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών κ. Μανόλης Ζερβός.

Μέχρι σήμερα το 4ο Νηπιαγωγείο στεγαζόταν σε ένα ακατάλληλο κτίριο στην οδό Αμερικής και η μετεγκατάστασή του ικανοποιεί ένα χρόνιο αίτημα εκπαιδευτικών και γονέων.

Ο Δήμαρχος Κω στη σύντομη ομιλία του επισήμανε ότι η μετεγκατάσταση του 4ου Νηπιαγωγείου είναι μία κίνηση που θα έπρεπε να είχε γίνει εδώ και καιρό και επισήμανε την ανάγκη να αποκτήσει η Κως νέα και σύγχρονα σχολικά κτίρια αλλά και να βελτιώνουμε διαρκώς τις υποδομές και το επίπεδο συντήρησης.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ασ βγει καποιος υπευθυνος να μας πει ειναι ασφαλείς ο χώρος για τα παιδια μας;;; ΝΑΙ η ΟΧΙ

  2. Οι τεχνικες υπηρεσιες του δημου εβγαιναν στα καναλια μονο για τα τρενακια,για τα σχολεια κρύβονται στην τρυπα τους.
    Ρε μιλαμε για παιδιά.

  3. Μονο στη φωτογραφια του δελτιου υπάρχουν τρεις παρανομίες που κανένας νοήμων μηχανικός δεν θα υπέγραφε για να στεγάσει ο χωρος το 4ο Νηπιαγωγείο.Οι μηχανικοί <> την δουλειά τους οπως και οι πολιτικοί στην φωτογραφία.Αυτο συμβαινει γιατι οι γονείς δεν ζητούν κατι καλύτερο και ασφαλές για τα παιδια τους.Απλα συμβιβάζονται πως βρέθηκε χωρος για να τα αφήσουν,οσο για την διεύθυνση του Νηπιαγωγείου εχει και αυτη σοβαρες ευθύνες.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ