Θ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ : Απίστευτη κατάντια! Που μπορεί να οδηγηθεί κάποιος όταν καθοδηγείται από το μίσος, το ψέμα, την εμπάθεια και το μένος απέναντι στη δημοτική αρχή

13
999

Θ. ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ : “Απίστευτη κατάντια! Που μπορεί να οδηγηθεί κάποιος όταν καθοδηγείται από το μίσος, το ψέμα, την εμπάθεια και το μένος απέναντι στη δημοτική αρχή.”

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος για θέματα αθλητισμού κ. Θάνος Σταματάκης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Ο Δήμαρχος Κω μας έχει ζητήσει να μην απαντάμε ή να μην σχολιάζουμε σε όσα λέει ή κάνει η κ. Ρούφα.

Είμαι όμως αναγκασμένος να παραβιάσω αυτόν τον κανόνα αφού στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, η κ. Ρούφα ξεπέρασε τον πιο κακό εαυτό της, γιατί μόνο αυτόν βγάζει.

Ισχυρίστηκε ότι η απόφαση του Δ.Σ του ΔΟΠΑΒΣ για την έγκριση του προϋπολογισμού αναρτήθηκε στο “Διαύγεια” τη στιγμή που συνεδρίαζε το Διοικητικό Συμβούλιο.

Ούτε λίγο ούτε πολύ, προσέβαλλε την ηθική υπόσταση όχι μόνο όλων των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και τους υπαλλήλους του ΔΟΠΑΒΣ που παρίστανται στις συνεδριάσεις εκ του νόμου.

Στην πραγματικότητα βέβαια η ανάρτηση στο Διαύγεια, που γίνεται υπηρεσιακώς και από υπάλληλο του ΔΟΠΑΒΣ, είχε γίνει την επόμενη μέρα της συνεδρίασης του ΔΟΠΑΒΣ.

Είναι μια χαρακτηριστική περίπτωση που η εμπάθεια, το μένος, το ψέμα και το μίσος γίνονται πολιτικός λόγος.

Είναι απίστευτη η κατάντια, που μπορεί να οδηγηθεί κάποιος που τον καθοδηγεί η εμπάθεια και η κακότητα, πιστεύοντας ότι έτσι κερδίζει εντυπώσεις.

Αυτή είναι η Κως που θέλουμε;

Η Κως της τυφλής σύγκρουσης με ψέματα, λάσπη, καταγγελίες και λόγια του αέρα;

Βεβαίως η κ. Ρούφα αναγνώρισε το λάθος της, ανακάλεσε και ζήτησε συγνώμη.

Αρκεί όμως αυτό; Γιατί δεν είναι ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία φορά που γίνεται αυτό.

Στο Δήμο της Κω πρέπει να υπάρχει ένας άλλος κώδικας συμπεριφοράς, η Κως χρειάζεται ενότητα, συνεργασία, ψύχραιμες και συνετές φωνές.”

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!

    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ………..!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!

    • Μην δίνετε σημασία σε μ@υρλούς του χωριού και της στάνης, έμαθαν να κρύβουν χρόνια και για το κάθε τι γυρνάνε πίσω το ημερολόγιο.

      Δεν αξίζει να δίνετε σημασία, αφήστε να γαβγίζουν σαν λυσσασμένα σκυλιά, θα βαρεθούν, θα ξεθυμάνουν θα κάτσουν σούζα στον ΤΡΙΏΡΟΦΟ ΤΕΟ… …

    • αντε καντε καμια αλη δουλεια,και αφήστε τα δημοτικα δρωμενα για αλους..Βγες από το γραφειο σου και ρωτα τους κωους πολιτες,για να διαπιστώσεις και εσυ ότι οι κωοι σας εχουν μισησει και σιχαθει.

      • ΣΤΑΜΑΤΑΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ

        ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΛΕΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΜΙΑ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗ.ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΨΕΥΤΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΣΟΥ.ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΕΤΕ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΖΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ.ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΣΑΣ.ΟΛΑ ΣΤΟΝ ΑΥΤΟΜΑΤΟ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΚΑΙΓΕΤΕ ΚΑΡΦΙ ΓΙΑ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΣΤΑ 4 ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΨΕΥΤΟΔΗΜΑΡΧΟΣ.ΔΕΝ ΣΑΣ ΑΦΗΝΕΙ ΝΑ ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ.ΕΙΣΤΕ ΣΑΝ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ.Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΕΓΚΡΕΜΙΣΤΕΙΤΕ.ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΑΣ.

    • ΤΟ @ΑΛΣΟΝ.ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΕΑ ΣΧΙΖΟΝΤΕ ΕΥΚΟΛΑ.ΣΑΣ ΒΑΡΑΘΗΚΑΜΕ ΤΕΜΠΕΛΗΔΕΣ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

  2. ΜΠΡΕ ΘΑΝΟΥΛΙ ΕΣΥ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ; ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕ ΞΈΡΕΙ; ΕΚΑΝΕΣ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΘΑΝΟΥΛΙ.

  3. νομιζα αλλαξες παραταξη και τα λεγες για τον κυριτση…..φιλικα παντα

  4. Που είσαι Θάνο; τι χαμπάρια γράψε κάτι γιατι χανόμαστε. Δεν βγαίνουν τα κουκια για όλους όσους ταξαμε θα φάμε γιαούρτια. Άρχισε η προεκλογική περίοδο και δεν έχουν μείνει πολλές πλατιές για αγάλματα και οι ριζες απο τα δεντρα ειναι λιγοστές που να σκαψουμε πρεπει να προλαβουμε θανο γράψε κατι γραψε. Κλείσε τωρα θα παρω Αυστραλια να δω τι γίνετε και μετα λεω να παω Ελβετια μια βόλτα. Που μα πληρώνω εισιτήρια ας πα σε μια έκθεση στην Ευρώπη . Κρίμα θανο κρίμα είσαι συνένοχος στην κατρακύλα του νησιού περίμενα ποιο πολλά απο εσένα στον δημο και αναλωθηκες σε λιγα κείμενα

  5. ΘΑΝΟ ΒΑΛΕ ΤΙΣ ΛΑΜΠΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΙΝΟΣ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΛΕΝΕ ΛΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΣΥ ΜΕ ΤΑ ΕΡΓΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΕ ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ. .ΣΥΝΤΟΜΑ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΑΡΓΗΣΕΙ ΚΑΙ 300 ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΑΘΛΟΥΝΤΑΙ ΕΚΕΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΒΑΣΗ… ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΗΔΑΜΙΝΟ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ……..ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΕΚ ΤΩΝ ΠΡΟΤΕΡΩΝ…………….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ