Βασίλης Χαδούλης: Προτείνουμε το παγοδρόμιο να στηθεί στην πλατεία Ανταγόρα

26
2293

Σχετικά με το παγοδρόμιο στην πλατεία ελευθερίας να ενημερώσω γονέις και πολίτες οτι 21 Ιουλίου είχαμε εναν πολύ ισχυρό σεισμό με αποτέλεσμα η πλατεία ελευθερίας να υποστεί μεγάλες αλλα και σοβαρές ζημιές στο τζαμί, μέχρι και χθές είχαμε ακόμα εναν δυνατό σεισμό, πείτε μου λοιπόν αν εκέι που πηγέ να στηθεί το παγοδρόμιο σε περίπτωση που γίνοταν κατι και χτύπούσαν τα παιδία ποιος θα είχε την ευθύνη ?
Δεν είπαμε να μή στηθεί πουθενά το παγοδρόμιο δεν είπαμε οτι δεν θέλουμε το παγοδρόμιο στο νησί μας αλλα για λόγους ασφάλειας των παιδιών και όχι μονο ο χώρος που πήγε εκει ήταν άκρως επικίνδυνος.
Προτείνουμε το παγοδρόμιο να παει στην πλατεία Ανταγόρα.
Πρώτα πρέπει να βλέπουμε την ασφάλεια των παιδιών και οχι μονο.
Με εκτίμηση ο πρόεδρος δημοτικής κοινότητας Κώ

Χαδούλης Βασίλης.

26 ΣΧΟΛΙΑ

    • Συμφωνώ, να κάνουν γύρες τριγύρω από άγαλμα του κοντού Ανταγόρα μπας και ψυλώσει...

      Και το παζάρι τώρα που κόπηκαν τα μέλια στους Σουραματιστές για το παγοδρόμιο, στην πλατεία Ελευθερίας και στην Ιπποκράτους.

    • …..Μα τωρα πια ρε Βασιλη μου,ο ιδιοκτητης εχει στεναχωρηθει !
      πως θα τον πεισουμε?

      • Δεν μου κάνει εντύπωση που και σε αυτό το θέμα είσαι άσχετος .Είσαι άσχετος σε πολύ πιο απλά θέματα.
        ΜΆΘΕ ΛΟΙΠΌΝ ΌΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΉΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΌΜΙΟ ΧΡΕΙΆΖΕΤΑΙ ΕΙΔΙΚΉ ΠΑΡΟΧΉ ΡΕΎΜΑΤΟΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΊΖΕΙ ΑΡΚΕΤΈΣ ΧΙΛΙΆΔΕΣ ΕΥΡΏ ΚΑΙ ΠΟΛΎ ΧΡΌΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΓΊΝΕΙ Η ΕΓΚΑΤΆΣΤΑΣΗ. ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΣ; ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΊΑ ΠΟΥ ΠΡΟΤΕΊΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΘΑ ΒΆΛΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΡΊΖΑ ? Αντε να μην πω….
        έχουμε μπλέξει

        • Βρε ψώνιο, αναρωτήθηκες ποιοι πληρώνουν το ρεύμα που λες ότι χρειάζεται η επιχείρηση που είναι χιλιάδες ευρώ;;;

          Μήπως όπως είχε καθιερωθεί από την ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ο επιχείρηση εισπράττει και όλα τα έξοδα όπως το ηλεκτρονικό ρεύμα ο Δήμος, δηλαδή εμείς οι δημότες;;;

    • ΕΝΑΣ-ΕΝΑΣ ΦΕΥΓΕΙ.ΘΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΔΙΑΛΥΣΑΤΕ.ΠΟΥ ΘΑ ΒΡΕΙΣ ΛΑΛΑΚΕΣ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ.ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΥΡΙΤΣΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ,ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΤΗΣ ΣΚΟΥΛΗΚΑΝΤΕΡΑΣ ΤΟΝ ΑΝΩΝΥΜΟ.ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΡΙΑ.

  1. ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ ΚΑΙ ΚΡΑΥΓΗΣ ΤΑ ΣΥΜΜΑΖΕΥΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙ ΜΟΝΟ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΧΑΔΟΥΛΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ???? ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΣΑΝΤΙΡΙ ???????

  2. Στην πλατεία Ανταγόρα να στηθεί το παγοδρόμιο, αλλά πότε? Μιλάμε για φέτος ή του χρόνου? Θα υπάρχει κάτι φέτος στην Κω που να θυμίζει Χριστούγεννα?

  3. Τώρα δεν είναι τσαντίρι;Τώρα τον ξέρετε τον άνθρωπο; Τώρα που έφυγε;. Τόσο μεγάλους πολιτικούς είχα να δω πολλά χρόνια…..Ρε δεν ξεκουμπίζεσται;

  4. Η κυρια Χατζηχριστοφη Βασίλη μου έδωσε την άδεια,και εσυ ακόμη κάνεις τον πρόεδρο? Ο ιδιοκτητης του παγοδρομίου σας άδειασε κανονκά! και εσεις ακόμη δεν έχετε πάρει χαμπάρι τι συμβαίνει.

  5. Ποιός να σας πάρει στα σοβαρά; Πάλι δηλώσεις και μόνο λόγια; Το Τοπικό Συμβούλιο έβγαλε κάνα χαρτί ή εσύ σαν Βασίλης προτείνεις; Ξέρεις, ο λόγος σας πια δε φτουράει. Καμιά εμπιστοσύνη. Δεν έχει τιμή ο λόγος κανενός σας.

  6. Κύριε Χαδούλη δεν ψιχαλίζει…
    Σας έχουν απαξιώσει και δεν έχετε λίγο αυτοσεβασμό? λίγο αξιοπρέπεια? λίγο πολιτικό θάρρος και ανάστημα? Η άδεια δόθηκε από τον ΔΟΠΑΒΣ και την κυρία Χατζηχριστοφή.Εσείς σαν πρόεδρος που ήσασταν?
    Έλεος!!! Αν είχατε λίγο αξιοπρέπεια θα έπρεπε να έχετε ήδη παραιτηθεί όλοι,αλλά ποιος αφήνει ακόμη δυο χρόνια μισθών?

    • λαικο τραγουδι

      Για τα λεφτά τα κάνεις όλα,
      για τα λεφτά δε μ’ αγαπάς,
      μα θά ’ρθει κάποτε η ώρα
      και δε θα ξέρεις που χρωστάς.

  7. Θες να πεις ότι η πλατεία ελευθερίας δεν είναι κατάλληλη ,γιατί από το σεισμό ?
    Γιατί είναι ανοιχτή τότε και περνάει κόσμος καθημερινά ?

  8. Ευχαριστουμε για την ενημερωση για τον σεισμο!!! Ειλικρινα, εαν δεν μας το λεγατε δεν θα ξεραμε τι ειχε συμβει!!! Προτεινω να γινετε σεισμολογος διοτι ως μελος αυτης της παραταξης αποτυχατε…. Καλα ειστε σοβαροι???? Αφου εστησε ο ανθρωπος μετα αποφασισατε οτι το σημειο ειναι ακαταλληλο??? Ποσο ηληθιους μας περνατε!!! Να πειτε την αληθεια , οτι ο Κυριτσης χαλαστηκε διοτι η κατασκευη δεν ηταν οπως ηθελε…

  9. μονο μια παραίτηση σας σώζει φίλε μου.αν και του δοπαβσ πρέπει να ναι πρώτοι για τις εξυπνες αποφάσεις που παίρνουν

  10. …ΤΟΣΟ ΚΟΠΟ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΜΕΡΕΣ..ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΝΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ…ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥ ΤΟ ΛΕΓΑΤΕ ΝΑ ΜΗΝ ΞΟΔΕΥΤΕΙ ΤΟΣΑ ΧΡΗΜΑΤΑ….ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΙ ΚΥΡΙΤΣΙΚΟΙ

  11. ....ΟΛΟΚΛΗΡΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΡΙΝ ΤΟ ΤΕΛΕΙΩΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑς..

    ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΛΟΓΙΚΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ Η ΠΑΡΑΤΑΞΗ ΚΥΡΙΤΣΗ…..ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ..ΓΕΜΑΤΕΣ ΣΟΒΑΡΟΦΑΝΕΙΑ..ΝΑ ΞΗΛΩΣΕΙ ΤΟ ΠΑΓΟΔΡΟΜΙΟ..ΟΤΑΝΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ ΤΟ ΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΕΩΣ 1 ΔΕΚΕΜΒΡΗ..ΞΕΦΤΙΛΑ

  12. Τα τελευταία χρόνια είναι γεγονός ότι είχε καταντήσει τσαντίρι με τη μουσική και τους αμανέδες … μόνο Χριστούγεννα δεν θύμιζε η πλατεία .. καλά έκανε και έφυγε

  13. ΩΠΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ…ΠΟΤΕ ΕΓΙΝΕ ΣΕΙΣΜΟΣ????? ΚΑΛΑ ΡΕ ΧΑΔΟΥΛΗ ΤΩΡΑ ΤΟ ΛΕΣ???? ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΙΛΑΣ ΝΩΡΙΤΕΡΑ…..ΟΧΙ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ…ΑΚΟΥ ΛΕΕΙ ΣΕΙΣΜΟΣ…..ΘΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ?????

  14. Καλό αυτό με την ενημέρωση για τον σεισμό ήταν……..αποθεωση,μιλάμε για μεγάλο ανέκδοτο,γελανε και οι πέτρες!!!!!!!!!!!Όσο για το παγοδρομιο,ούτε ζέστη,ούτε κρύο,ότι θέλουν ας κάνουν.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ