Απάντηση Βεσυρόπουλου τομεάρχη ΝΔ σε Κυρίτση-Σβύνου: Η ΝΔ θα καταργήσει τον φόρο διαμονής

7
646

ΘΕΜΑ : “Απάντηση της Ν.Δ και του Τομεάρχη Φορολογικής Πολιτικής κ. Βεσυρόπουλου στην κοινή πρωτοβουλία Κυρίτση-Σβύνου για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την εξαίρεση της Κω από την επιβολή του νέου φόρου διανυκτέρευσης.”

Ο Αν. Τομεάρχης Οικονομικών της Ν.Δ και Βουλευτής Ημαθίας κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, αρμόδιος για τα ζητήματα φορολογικής πολιτικής, απάντησε σήμερα στην κοινή πρωτοβουλία που ανέλαβαν ο Δήμαρχος Κω κ. Κυρίτσης και η Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων κ. Σβύνου για τους συντελεστές ΦΠΑ και για την εξαίρεση της Κω από την επιβολή του νέου φόρου διανυκτέρευσης σε ξενοδοχεία και ενοικιαζόμενα δωμάτια.
Ο κ. Βεσυρόπουλος αναφέρεται σε προσωπική δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη για την άμεση κατάργηση του νέου φόρου διανυκτέρευσης, επισημαίνοντας ότι ο τουρισμός δεν αντέχει άλλους φόρους.
Παράλληλα χαρακτηρίζει ως αυτονόητο ότι θα πρέπει να υπάρξει παράταση της ισχύος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ σε νησιά που πλήττονται από το μεταναστευτικό και κυρίως στην Κω που ακόμα προσπαθεί να αντιμετωπίσει τις συνέπειες του ισχυρού σεισμού που έπληξε το νησί το καλοκαίρι.
Ο Αν Τομεάρχης Οικονομικών της Νέας Δημοκρατίας αναφέρει στην επιστολή του ότι οι κοινές προτάσεις του Δημάρχου Κω κ. Κυρίτση και της κ. Σβύνου για τα ισοδύναμα είναι προς τη σωστή κατεύθυνση και είναι απολύτως στοχευμένες.
Ακολουθεί το πλήρες κείμενο της απάντησης του Αν. Τομεάρχη Οικονομικών της Ν.Δ και Βουλευτή Ημαθίας κ. Βεσυρόπουλου:
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2017/11/ΑΠΑΝΤΗΣΗ-ΤΟΥ-ΑΝ.ΤΟΜΕΑΡΧΗ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ-ΤΗΣ-Ν.Δ-ΚΑΙ-ΒΟΥΛΕΥΤΗ-ΗΜΑΘΙΑΣ-κ.-ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛ.pdf» title=»ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΑΝ.ΤΟΜΕΑΡΧΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΤΗΣ Ν.Δ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΗΜΑΘΙΑΣ κ. ΒΕΣΥΡΟΠΟΥΛ»]

7 ΣΧΟΛΙΑ

    • Αυτοί που δημιούργησαν τα προβλήματα στην διαχείριση του προσφυγικού θα σώσουν ξανά την παρτίδα στην ρουλέτα της πολιτικής....

      Ο ΈΝΑΣ για πολιτικές σκοπιμότητες ΚΑΤΆΝΤΗΣΕ ΤΗΝ ΠΌΛΗ ΜΑΣ το καλοκαίρι του 2015 ΈΝΑ ΑΠΈΡΑΝΤΟ ΑΠΟΧΩΡΗΤΉΡΙΟ, η σκατίλα ακόμα στα ρουθούνια μας και Η ΆΛΛΗ που το έπαιζε σε διπλό ταμπλό, η Νεοδημοκράτησα που στήριζε τον ΚΑΜΑΤΕΡΟ στην δημιουργία του στρατοπέδου ΜΟΝΙΜΗΣ ΔΙΑΜΟΝΗΣ ΛΑΘΡΟ, ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΆ ΟΦΈΛΗ,( Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, ενοικίαση , μηνιάτικα μεταφραστή … ) για να δείξουν ότι κάτι κάνουν και κάτι θα καταφέρουν ΣΤΈΛΝΟΥΝ ΡΑΒΑΣΆΚΙΑ για τα μάτια των ψηφοφόρων… ΟΜΩΣ ΞΈΡΟΥΝ ΌΤΙ Ο ΦΠΑ ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΊΝΕΙ ΜΕΙΩΜΈΝΟΣ ΓΙΑ ΈΝΑΝ ΑΚΌΜΑ ΧΡΌΝΟ, θα μας κάνει ψυχικό ο χωρίς τσίπα ΤΣΙΠρΑΣ την ημέρα ψήφισης του προϋπολογισμού ΌΧΙ ΟΜΩΣ ΚΑΙ Ο ΦΟΡΟΣ ΔΙΑΜΟΝΉΣ στα καταλύματα…

  1. Άρχισαν οι υποσχέσεις. Λεφτά υπάρχουν, σκίσιμο των μνημονίων με ένα νόμο και πάει λέγοντας.

    • Τελικά όλα εδώ πληρώνονται, τα βρόμικα φράγκα του προσφυγικού δεν πάνε σε καλό…

      Η ΓΛΆΣΤΡΑ ΤΟΥ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ δεν μας λέει τίποτα για το ΦΠΑ 24%, και το ΤΕΛΟΣ ΔΙΑΝΥΧΤΕΡΕΥΣΗΣ ΣΤΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΑ.. Σας το λέω σήμερα και θα το δείτε αύριο, ΚΑΙ ALL INCLUSIVE ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ. ΕΤΟΙΜΆΖΕΤΑΙ ΞΕΝΟΔΟΧΕΊΟ 300 ΚΛΙΝΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ALL INCLUSIVE ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΤΗΣ ΚΩ ΌΛΟ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ με την έγκριση από το υπουργείο ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ και κρατική επιχορήγηση… Ο αριστερός ΣφΥΡΙΖΑ δεν ξεχνά και αντιγράφει … κάνει ότι έκανε η δεξιά.

  2. ΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΕΣ . ΟΙ ΑΝΙΕΡΕΣ ΣΥΜΑΧΙΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΧΘΕΙΣ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ