Ν. Μυλωνάς: Αίτημα σύγκλησης Δημοτικού Συμβουλίου με μοναδικό θέμα ΔΙΑΤΗΡΗΣΗ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ (Ποιοι υπογράφουν)

6
359

ΚΑΤΑΤΕΘΗΚΕ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΕΙΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΙΤΗΜΑ:

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ:


Κως, 29/1/2017

Προς:

Πρόεδρο Δημοτικού Συμβουλίου Δήμου Κω

 

ΑΙΤΗΜΑ ΣΥΓΚΛΗΣΗΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΜΕ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΘΕΜΑ ΣΥΖΗΤΗΣΗΣ ΑΙΤΗΜΑ ΔΙΑΤΗΡΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΕΙΩΜΕΝΩΝ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΩΝ ΦΠΑ

ΣΤΑ 32 ΝΗΣΙΑ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ

κ. Πρόεδρε

ως προϊόν της ευρείας συζήτησης μεταξύ των συνδημοτών μας για τις επιπτώσεις της αύξησης του ΦΠΑ στο νησί μας που συζητείται στην Βουλή σε συνδυασμό με την κοινωνική αγωνία όλων μας για την πορεία των οικονομικών του τόπου μας, των κινητοποιήσεων που γίνονται σε γειτονικά νησιά και του διαλόγου και του προβληματισμού πού ήδη έχει γίνει στο Δημοτικό μας συμβούλιο για το θέμα της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα 32 νησιά του Αιγαίου, ζητούμε την σύγκληση δημοτικού μας συμβουλίου σύμφωνα με το άρθρο 67 του Ν. 3852/2010 και άρθρο 95 του Ν. 3463/2006 με μοναδικό θέμα της ημερήσιας διάταξης:

‘’Συζήτηση και λήψη απόφασης για την ‘’παράταση ισχύος των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στο νησί μας και στα άλλα 31 νησιά του Αιγαίου που ισχύει βάσει Κ.Υ.Α. αριθμό. ΥΠΟΙΚ 0010707 ΕΞ 2015/29.9.2015’’

Ζητούμε την μονοθεματική συζήτηση του αιτήματος για να αναδειχθεί η σπουδαιότητα του θέματος στην κοινωνία μας.

ΟΙ ΑΙΤΟΥΝΤΕΣ

1. ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΠΑΥΛΙΔΗΣ

2. ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ

3. ΙΩΑΝΝΗΣ ΖΕΡΒΟΣ

4. ΚΥΡΙΑΚΗ ΜΑΚΡΗ

5. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΟΥΔΗΣ

6. ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΡΗΤΙΚΟΣ

7. NIKOΛΑΟΣ ΜΥΛΩΝΑΣ (του Γ)

8. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΠΗΣ

9. ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

10. ΑΝΤΩΝΙΟΣ ΓΕΩΡΓΑΡΑΣ

11. ΙΑΚΩΒΟΣ ΦΑΚΚΟΣ

12. ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ

13. ΣΤΑΜΑΤΙΟΣ ΜΑΡΚΟΓΛΟΥ

14. ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ ΔΙΑΚΟΓΙΩΡΓΗΣ

 

6 ΣΧΟΛΙΑ

    • ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΙΝΗΣΕΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΔΕΝ ΜΑΖΕΥΟΝΤΑΝ, ΞΕΚΑΒΑΛΑ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΛΙΓΟ

      • ΑΝ ΕΙΣΟΥΝΑ ΛΙΙΙΓΟ ΕΞΥΠΝΟΣ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΣ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ ΠΙΣΩ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ

        ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΩΑΝΝΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΑ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΑΣΧΟΛΟΣΟΥΝ.

  1. ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΑΤΑΚΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΥΛΩΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΙΣΜΟ ΑΠΟ ΤΗ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ? ΠΟΙΟΝ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΤΩΡΑ? ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΡΩΤΗΣΤΑΞΗΣ!

  2. Και καταλήγω στο συμπέρασμα χρόνων σκέψης, το ζουμί.Η αριστερά είναι όπως ένας καλοσχηματισμένος γυναικείος κώ.ος, σαγηνευτικός, ονειρικός, σε τραβάει πάνω του, τον κοιτάζεις, τον θαυμάζεις, τον ονειρεύεσαι, θέλεις να τον φιλήσεις, να τον τσιμπήσεις, να τον αγκαλιάσεις και να γίνετε ένα…αλλά όταν το καταφέρεις τότε καταλαβαίνεις τη πικρή αλήθεια πως τόσο ο κώλος όσο και ο Μαρξισμός είναι γεμάτοι με σκατά….Καλό είναι λοιπόν να αποφεύγουμε τις στενές επαφές και με τα δύο…Υ.Γ. Συγνώμη για τις απρεπείς εκφράσεις και τη χυδαιότητα αλλά δεν γινόταν αλλιώς, όταν μιλάς για την αριστερά πρέπει να έχεις συνείδηση ότι κάνεις κοπρολογία….https://ethnikismos.net/2017/11/29/%CE%B7-%CE%B1%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%BA%CF%89%CE%BB%CE%BF%CF%83/

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ