Α.ΚΡΗΤΙΚΟΣ : Στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ πρέπει να πάμε ενωμένοι. Η πιο μεγάλη παράταξη είναι η Κως

5
767

Α.ΚΡΗΤΙΚΟΣ : ‘’Στο Δημοτικό Συμβούλιο για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ πρέπει να πάμε ενωμένοι. Η πιο μεγάλη παράταξη είναι η Κως.’’

Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ.Αντώνης Κρητικός , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’ Δεν συνηθίζω ούτε να απασχολώ τη δημοσιότητα ούτε να επιδιώκω αντιπαραθέσεις. Είμαι όμως υποχρεωμένος να αποκαταστήσω την αλήθεια και την πραγματικότητα, σχετικά με τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για το ζήτημα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και το φόρο διαμονής.

1ον) Η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ και για το νέο φόρο διαμονής θα πραγματοποιηθεί, όπως είχαμε προαναγγείλλει. Να υπενθυμίσουμε επίσης ότι ο Δήμαρχος κ.Κυρίτσης με σειρά πρωτοβουλιών και παρεμβάσεων από τις αρχές του 2017 αλλά και το καλοκαίρι είχε θέσει το ζήτημα, όταν ουδείς άλλος μιλούσε για τους μειωμένους συντελεστές ΦΠΑ.

2ον) Ουδέποτε είπα στον κ.Μυλωνά ότι η πλειοψηφία των συμβούλων της δημοτικής αρχής θα απουσιάζει. Απλά έθεσα το θέμα της παρουσίας του Δημάρχου στο συνέδριο της ΚΕΔΕ αλλά και τη συνεννόηση που θα γίνει από τη Δευτέρα το πρωί για τον προσδιορισμό της ακριβούς ημέρας της συνεδρίασης είτε ως μονοθεματικής είτε ως τακτικής και με δεδομένο ότι στη συγκεκριμένη συνεδρίαση θέλουμε να είναι παρόντες και οι φορείς.

Ας δούμε λοιπόν την ουσία και ας επιδιώξουμε τη συνεννόηση. Έχουμε πολλά ζητήματα για να διαφωνούμε, στο θέμα των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ πρέπει να είμαστε ενωμένοι.

Η λειτουργία του Δημοτικού Συμβουλίου δεν μπορεί να συγκριθεί με τη λειτουργία του οργάνου την προηγούμενη περίοδο.

Ο Μαρξ έχει υποφέρει πολύ από Αριστερούς, εντός ή εκτός εισαγωγικών, και αυτό δεν αποτελεί σε καμία περίπτωση αιχμή προς τον κ.Μυλωνά , την ιστορία και την ηθική ακεραιότητα του οποίου τιμούμε τόσο εγώ, όσο και όλοι οι συνάδελφοι δημοτικοί σύμβουλοι της Δύναμης Αλλαγής που τον τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους.

Αυτό που πρέπει να συνειδητοποιήσουμε όλοι είναι ότι στη συνεδρίαση για την διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και την εξαίρεση της Κω από την επιβολή του νέου φόρου διανυκτέρευσης, πρέπει να πάμε ενωμένοι και με ξεκάθαρες θέσεις.

Ιδιαίτερα όταν οι εξελίξεις δεν είναι ευοίωνες.

Η πιο μεγάλη παράταξη είναι η Κως.’’

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΓΩΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΠΡΟΣΑΛΟΙ ΕΙΣΤΕ. ΕΧΕΤΕ ΕΚΤΕΘΕΙ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΚΡΗΤΙΚΕ ΘΑ ΤΗ ΔΙΝΑΤΕ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ.

  2. Υπήρξε πρόταση από το Όραμα να μπει προ ημερησίας. Ο Δημαρχούκος σου έδωσε εντολή να καταψηφιστεί. Εσύ τι ψήφισες; Σου θυμίζω πως ψήφισες ΟΧΙ να ΜΗΝ ΜΠΕΙ. Τώρα κλαις ή μου φαίνεται;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ