ΛΙΜΑΝΙ ΚΩ: Έως τέλη Ιανουαρίου η αποτύπωση από ΕΜΠ & μετά η μελέτη αποκατάστασης (ΒΙΝΤΕΟ)

3
205

Σκανάρισμα με ειδικά ηλεκτρονικά μηχανήματα, εξαμελές κλιμάκιο καθηγητών επιστημόνων και φοιτητών  του εθνικού Μετσόβιου πολυτεχνείου, πραγματοποιεί από σήμερα το πρωί σε όλο το μήκος του λιμανιού της Κω,  έρευνα αποτύπωσης , προκειμένου με τα γεωραντάρ να καταγραφεί  σε βάθος 15-20 μέτρα η βλάβη που προκάλεσε ο σεισμός , ώστε να αξιοποιηθούν τα στοιχεία στην μελέτη αποκατάστασης.

Όπως μας δήλωσε ο υπεύθυνος καθηγητής του πολυτεχνείου κ. Αποστολόπουλος , οι πρώτες ενδείξεις έχουν ήδη δείξει  στοιχεία του υπεδάφους, ενώ ολοκληρωμένη την έρευνα θα παραδώσει το πολυτεχνείο στο υπουργείο υποδομών στα τέλη Ιανουαρίου.

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μα, τα σχολεια δεν ειναι κοντα στο λιμανι κ. μητερα.
    Πως το συνδυασατε με το θεμα μας;
    Αλλα μιας και καταπιαστηκατε με ενα τετοιας μεγαλης αξιας και σοβαροτητας,βεβαιως βεβαιως, θεμα , να το επανεξετασουμε παλι μετα ξανα κι αν και εφοον συγκλινον οι αντιδιαμτρικες αποψεις και οι συνιστωσες αποχρωσες ενδειξεις, σας εγγυωμαι , με τον σταθερα αξιοπιστο λογο μου, οτι θα ενημερωσω τα κλιμακια της ΕΕ μεσω των ΜΜΕ αου συλλξουμε 5500 υπογραφες απο την Καλυμνο, οτι το προβληα σας θα γινει και δικο μας. Αν και τα παιδα μου τελειωσανε το σχολειο…χα χα χα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ