Θ. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ: Μία τεκμηριωμένη απάντηση στον Γιάννη Ζερβό για να θυμηθούν οι πολίτες της Κω με ποιον έχουμε να κάνουμε

18
794

Θ.ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ : ‘’ Μία τεκμηριωμένη απάντηση στον κ.Γιάννη Ζερβό για να θυμηθούν οι πολίτες της Κω με ποιον έχουμε να κάνουμε.’’

Ο κ.Γιάννης Ζερβός είναι γνωστό ότι δεν είναι δημοτικός σύμβουλος που υπερασπίζεται τα συμφέροντα των πολιτών της Κω.

Ενεργούμενο είναι και κυβερνητικός εκπρόσωπος στο Δημοτικό Συμβούλιο. Υπερασπιστής των hot spot, της κατάργησης των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ και ότι άλλο αποφασίσουν τα πολιτικά αφεντικά του εναντίον του νησιού.

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο ξεπέρασε κάθε όριο ευπρέπειας αλλά με τη χθεσινή του ανακοίνωση απέδειξε ότι είναι ικανός για όλα.

Ο κ.Ζερβός ξαναθυμήθηκε πόσο καλές ήταν οι ΚΟΙΝΣΕΠ…

Ας του φρεσκάρουμε όμως τη μνήμη με αυτά που έλεγε ο ίδιος για τις ΚΟΙΝΣΕΠ στις 2 Απριλίου του 2014, σαν υποψήφιος Δήμαρχος.

Τότε σε ομιλία του είχε πει ‘’ Θα κάνουμε τις ΚΟΙΝΣΕΠ φύλο και φτερό»! Θα τις πάρουμε από την αρχή, σε καθεστώς απόλυτης διαφάνειας, θα ελεγχθούν οικονομικά΄΄.

Παραθέτω το σχετικό λινκ και το βίντεο με όσα λέει, στο 8’ 05’’ για να αντιληφθούν όλοι πόσο συνεπής είναι ο κ.Ζερβός.

Αλλά υπάρχει και συνέχεια…Ακούστε τι άλλο έλεγε ο κ.Ζερβός:

΄΄Οι κοινωνικές επιχειρήσεις πρέπει να είναι αποτέλεσμα αυτοοργάνωσης κι αυτοδιαχείρισης και όχι ΕΠΙΛΟΓΗ από κάποιους αιρετούς ή τον ίδιο τον δήμαρχο για την δημιουργία προεκλογικού στρατεύματος.


Οι κοινωνικές επιχειρήσεις ΔΕΝ πρέπει να ανταγωνίζονται τις μικρομεσαίες επιχειρήσεις που στενάζουν από την ύφεση, αλλά να ανοίγονται σε καινοτόμες δράσεις.’’

Ο κ.Ζερβός κατήγγειλε επίσης τότε ότι στις ΚΟΙΝΣΕΠ δεν συμμετέχουν άνεργοι αλλά άνθρωποι που έχουν ακόμα και δύο δουλειές!!!

Τα συμπεράσματα δικά σας…

Προφανώς κάπου τον ‘’έριξαν’’ ή κάπου τα ‘’χάλασαν’’ τότε και ο κ.Ζερβός στράφηκε κατά του κ.Καϊσερλη και ανακάλυψε ότι οι ΚΟΙΝΣΕΠ ήταν προσπάθεια δημιουργίας πολιτικού στρατεύματος και είχαν στόχο μόνο το κέρδος.

Να μην ξεχνάμε βέβαια, ότι ο κ.Ζερβός ήταν γρανάζι και εργαλείο αυτού του συστήματος, συμμετείχε και ο ίδιος στο στήσιμο αυτής της τεράστιας ντροπής που λέγεται ΚΟΙΝΣΕΠ στην Κω.

Σήμερα ο κ.Ζερβός ανακάλυψε πόσο καλές είναι οι ΚΟΙΝΣΕΠ, ανακάλυψε επίσης τη Δικαιοσύνη την οποία υβρίζει και απειλεί η κυβέρνησή του.

Σε λίγο θα ανακαλύψει και το συνδυασμό στον οποίο θα μπει ή θα τον βάλουν ως ‘’τσόντα’’ για να ικανοποιήσουν κάποιοι το μένος τους εναντίον του Δημάρχου Κω Γιώργου Κυρίτση, που ενοχλεί πολλούς με τη στάση του στο μεταναστευτικό αλλά κυρίως με το ότι είναι ο μοναδικός που έχει σχέδιο για το νησί και παράγει έργο.

Γιατί οι προηγούμενοι, μέλος των οποίων ήταν και ο .Ζερβός, παρήγαγαν ΚΟΙΝΣΕΠ.

Φυσικά όλοι αυτοί δεν πρόκειται να πετύχουν τίποτα, ακόμα και αν ψηφίσουν όλοι οι παράνομοι μετανάστες που έχουν στο hot spot, γιατί αυτό έχουν στο μυαλό τους τα αφεντικά του κ.Ζερβού.

Αντιπαρέρχομαι τα ψέματα που γράφει στην ανακοίνωσή του, τον περιμένουμε στο Δημοτικό Συμβούλιο για τα περαιτέρω. Και αυτή τη φορά θα πάρει τις απαντήσεις που του αξίζουν.

Είναι γνωστό ότι ανήκω στη Νέα Δημοκρατία, με την Αριστερά μας χωρίζουν πολλά.

Σέβομαι όμως την Αριστερά και πραγματικούς αριστερούς όπως η κ. Μακρή ή ο κ.Νίκος Μυλωνάς ( που και αυτόν τον έχει καθυβρίσει ο κ.Ζερβός αποκαλώντας τον δεκανίκι ).

Στην πραγματική Αριστερά όμως δεν ανήκουν οι άνθρωποι που ενδιαφέρονται μόνο για τη δική τους ανάδειξη, τα ενεργούμενα και άνθρωποι που θυσιάζουν την αξιοπρέπεια τους αλλάζοντας κάθε τόσο θέσεις. Αυτοί που άλλα λένε τη μία και άλλα την άλλη.

Αυτούς δεν μπορώ να τους σέβομαι πολιτικά καθόλου.

ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ

Σας αποστέλλουμε και τα ακόλουθα link μαζί με το κείμενο και παρακαλούμε για δημοσίευση τους.

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θ. ΜΟΥΖΟΥΡΑΚΗΣ μας έκανες tilt. Τι είπες ανθρωπε; Αντε να πάτε σπίτια σας μερικοί μερικοί…

  2. μετα μονο Μεγαλες Παρασκευες. πως θα κυκλοφορείτε στην πολη; ΠΩΣ ΛΕΜΕ;

    • Όταν οι ιδεολογικοι σου αντιπαλοι σε κτυπουν στην πλατη, κάτι δεν κάνεις σωστά. Κ Μυλωνας και κ, Μάκρη σας παραδεχεται ένα από τα μεγαλύτερα και πλέον επικίνδυνα …δεξια στοιχεία του νησιού. Στραβά αρμενιζετε

  3. Άστο Θεοφίλη.Κοίτα για καμιά μπριζόλα στο Λινοπότη κι άσε τα γραφούμενα..Ο Μυλωνάς σου αρέσει γιατί έγινε ένα με σένα, η δε Κική απλά ακίνδυνη…

  4. ΡΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΗ ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΑΝΤΑΥΤΟΥ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙΑ ΟΤΙ ΑΝΗΚΕΙΣ ΣΤΗ Ν Δ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΑΣ ΤΟ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΣΥΧΝΑ ΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΤΟ ΜΥΛΩΝΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕ ΜΕ ΚΑΡΟΤΟ ΜΙΑ ΕΤΣΙ ΜΙΑ ΑΛΙΩΣ ΤΟ ΦΟΒΑΣΤΕ ΜΗΠΩΣ Η¨ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ

  5. ΘΕΟΦΙΛΕ ΑΣΤΟ ΜΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΑΖΕΨΕΙΣ ΤΑ ΑΣΥΜΜΑΖΕΥΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΒΓΗΚΑΤΕ ΓΙΑ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΕΙΣΤΕ ΑΟΥΤ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΧΩΡΙΑΝΟΥΣ ΜΑΣ ΣΤΟ ΧΑΛΙ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΡΕΧΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΥΣ

  6. ΤΑ ΕΙΠΑΝΕ, ΤΑ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝΕ… ΨΗΦΙΖΕΙΣ ΝΟΥΔΟΥΛΑ; ΠΑΙΡΝΕΙΣ… ΔΩΡΟ ΤΗΝ ΚΛΕΦΤΟΠΑΣΟΚΑΡΙΑ!

    Άρχισε, λοιπόν, σήμερα το 11ο συνέδριο της νουδούλας και φάνηκε με το «καλημέρα» το… αχτύπητο δίδυμο της επόμενης συγκυβέρνησης (αν και όταν): νουδούλα+κλεφτοπασοκαρία.
    Ιδού και τα… προκαταρκτικά – Κούλης προς Φώφη: «Ο χώρος που εκπροσωπείς ήταν ο ιστορικός αντίπαλος της ΝΔ, όμως η εθνική ανάγκη μας έφερε πλάι πλάι, συμμάχους απέναντι στην μεγαλύτερη πρόκληση. Η κυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου κράτησε την χώρα στη ΕΕ και άνοιξε τον δρόμο για την έξοδο από την κρίση. Βάλαμε στην άκρη όσα μας χώριζαν και προτάξαμε όσα μας ένωναν. Εξακολουθούμε να έχουμε διαφορές αλλά πιστεύω και ελπίζω ότι θα συμφωνήσουμε στις μεταρρυθμίσεις.
    Μετά απ’ αυτά, έχει κανείς αμφιβολία, πως όσοι ψηφίσουν νουδούλα θα πάρουν… δώρο την –αθάνατη!- κλεφτοπασοκαρία; Δύο σ’ ένα, νοικοκυρεμένα!
    (ΥΓ): Ε ρε γλέντια και μεγαλεία! Θ’ αναστενάξουνε και πάλι τα δημόσια ταμεία! Θα φάνε, θα πιούνε και νηστικοί θα… κοιμηθείτε!

  7. Δεν έχω την απαίτηση από σένα να καταλάβεις τι είναι κοινωνική οικονομία. Ακροδεξια και κοινωνική οικονομια καμία σχέση

  8. Πολίτης της Κω! Προς κυρίες συνεργατικής 'Κυριακή θα το κάψουμε'

    Πως να μην το κάψετε ? Όταν εκμεταλλεύεσαι ένα ακίνητο χωρίς να πληρώνεις ενοίκια ! Το θραςος σας είναι απιστετο !

  9. Απιστευτες ΒΛΑΚΕΙΕΣ που χρηζουν ψυχιατρικης εξετασης. Ουτε καν επιπεδο ….καφενε. Το στελεχος της ΝΔ κρινει ποιος ειναι…..ΚΑΛΟΣ αριστερος και ποιος ειναι ΚΑΚΟΣ αριστερος !!!! Και δεν του περνα καν απο το μυαλο -αν εχει βεβαια – οτι ετσι ΞΕΦΤΙΛΙΖΕΙ τους ΚΑΛΟΥΣ αριστερους!! Εγω συμφωνω μαζι του οτι καλα κανει και τους ξεφτιλιζει ….ΤΙΜΩΝΤΑΣ τους !!!!!!Αλλα εγω δεν ειμαι ΝΔ. Εγω ειμαι Συριζα..!!! Ρε Μουζουρακη, εν τη συγχυσει σου, λες πραγματικες αληθειες…Αναποδα βεβαια…………

  10. Δυο μετρα και δυο σταθμα ΤΟ οικοπεδο στην αντιμαχεια 50 χιλ. σε δημοτικο συμβουλο ΑΥΤΟ να πατε στα δικαστηρια για να κερδισετε και μια δικη Και στη τελικη ειναι μακρια απο τη πλατεια και εντελως αχρηστο

  11. τα κονομήσαμε χοντρά έτσι πάμε για αγορά και τρίτου ακίνητου στην Αθήνα εις υγεία των κορόιδων που πληρώνουν

  12. Όλο το δηλητήριο σας ριχτετο. Προσοχή μην δαγκωσετε την γλώσσα σας μόνο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ