ΒΙΝΤΕΟ: Έξυπνα Ηλεκτροκίνητα Δημοτικά Σκούτερ! Άραγε θα τα δούμε κάποτε και στην Κω;

6
588

ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΑ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΤΑ ΛΕΩΦΟΡΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΟΔΗΓΟ

Τα τελευταία χρόνια, όλο και συχνότερα, γίνεται αναφορά από τους Δήμους στα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, γνωστά ως ΣΒΑΚ.

Μεταβαίνοντας από τις συνήθειες της βιομηχανικής εποχής σε αυτές της Νέας Εποχής, η ηλεκτροκίνηση παίζει πρωταγωνιστικό ρόλο. Οι Νέες Τεχνολογίες και ιδιαίτερα τα Έξυπνα Κινητά Τηλέφωνα, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για ανάπτυξη Έξυπνων Πόλεων.

Οι οικονομίες κλίμακας που δημιουργούνται από τα παραπάνω, διαμορφώνουν το πεδίο για κοινωνική ανάπτυξη, φιλική προς το περιβάλλον. Το Έξυπνο Ηλεκτροκίνητο Σκούτερ

THE CORE της Ισπανικής εταιρίας Going Green, προσφέρεται για μια Εναλλακτικής Μορφής Κινητικότητα. Ιδανικό για στόλους εταιριών ταχυμεταφορών, όπως επίσης και ενοικίασης μοτοσυκλετών. Η πρόταση της IDEAGENESIS προς τους Δήμους, αναφέρεται στην ίδρυση Εναλλακτικής Μορφής Δημοτικής Συγκοινωνίας, τη λειτουργία της οποίας θα μπορούσε να αναλάβει ΚοινΣΕπ στα πλαίσια Προγραμματικής Σύμβασης.

Η χρήση από τους ίδιους τους Δημοτικούς Υπαλλήλους και μόνο, θα άλλαζε αρκετά το αστικό τοπίο, μειώνοντας την ατμοσφαιρική ρύπανση, την ηχορύπανση και το κυκλοφοριακό. ___________________________________________ Για περισσότερες πληροφορίες γίνε μέλος: http://www.esc.guide/core https://www.facebook.com/ESC.guide/

NAVYA – Ηλεκτροκίνητα Λεωφορεία χωρίς Οδηγό

Τα τελευταία χρόνια, όλο και συχνότερα, γίνεται αναφορά από τους Δήμους στα Σχέδια Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας, γνωστά ως ΣΒΑΚ.

Ήδη η πλειοψηφία των μελετών αυτών δείχνουν απαρχαιωμένες καθότι οι Νέες Τεχνολογίες και η Παγκόσμια Τάση της ξεπερνάει. Η «Διεθνής Αρθρογραφία» αναφέρει ότι περίπου στο 2030 το 30% των οχημάτων θα είναι χωρίς οδηγό – τουλάχιστον στις ανεπτυγμένες περιοχές του πλανήτη -, ενώ το σύνολο των οχημάτων θα είναι Έξυπνα και Ηλεκτροκίνητα.

Ο δημότης και ο τουρίστας θα μπορεί να μετακινείται οπουδήποτε 24ώρες το 24ωρο όλο το χρόνο, χωρίς να έχει φοβίες από απεργίες ή/και άλλες συνήθειες του «σήμερα». Ο «άνθρωπος του σήμερα» περνάει πολλές ώρες στο αυτοκίνητό του καθημερινά, ενώ τα οχήματα στην συντριπτική τους πλειοψηφία είναι σταθμευμένα, δημιουργώντας σωρεία κοινωνικών προβλημάτων.

Το Ηλεκτροκίνητο Λεωφορείο χωρίς Οδηγό της Γαλλικής εταιρία NAVYA, προσφέρεται για να λειτουργήσει συμπληρωματικά στις ήδη υπάρχουσες συγκοινωνίες ή/και όπου δεν υπάρχουν συγκοινωνίες. Η πρόταση της IDEAGENESIS προς τους Δήμους, αφορά τη σταδιακή ένταξη του μέσου αυτού, από δρόμο σε δρόμο, από γειτονιά σε γειτονιά, ως Δημοτικές Συγκοινωνίες, κάνοντας χρήση κάθε χρηματοδοτικού εργαλείου που προσφέρεται ή/και ακόμα με τη Χορηγία ή/και Δωρεά από εταιρίες.

Η «Δωρεάν» μετακίνηση των δημοτών, όσο και η λειτουργία του ως «πόλος έλξης» τουριστών, δημιουργούν τις προϋποθέσεις για Κοινωνική, Πράσινη, Έξυπνη & Τουριστική Ανάπτυξη. ___________________________________________ Για περισσότερες πληροφορίες γίνε μέλος: http://www.esc.guide/navya https://www.facebook.com/ESC.guide/

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχετε μείνει πίσω, έχουμε την φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ που όλα είναι στον αυτόματο πιλότο...

    Το μόνο που έχει καταφέρει είναι να αφήσει άφωνους τους φτωχοποιημένους Έλληνες με τις ανάποδες ΔΕΞΙΕΣ ΚΟΛΩΤΟΥΜΠΕΣ, τα ψέματα, τον λαϊκισμό και την ελπίδα για εργασία των νέων που τους στέλνει μετανάστες.

    • Βλακάκο 40 χρόνια ΝΔ-ΠΑΣΟΚ πί..-κώ…σε είχαν ο σύριζα σου φταίει?Οι φτωχοποιημένοι ας φυλάγαν τα ρούχα τους να χαν τα μισά!Αλλά ξέχασα!!Διακοποδάνεια?εορτοδάνεια,μπουζουκοδάνεια,παραδάκι από επιδοτήσεις και τώρα που ήρθε η ώρα της πληρωμής κλαίγεστε σαν τις …ουστ ξεφτίλες κοπρόσκυλα!

  2. μόλις φτιαχτεί το νέο μοντέλο με εκκινητήρα δύναμη αλλαγής θα τα δουμε κι εδώ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ