Θ. Μουζουράκης: Ας βολευτεί ο κ. Ζερβός με το ρόλο της συνιστώσας σε ένα “αντικυριτσικό ψηφοδέλτιο”

16
1177

Η Κως που αλλάζει, είναι αυτή η Κως που θέλει τη συνεργασία και όχι τη στείρα αντιπαράθεση.
Για την αποκατάσταση και μόνο της αλήθειας σε όσα ψέματα διακινεί με Δελτίο Τύπου που εξέδωσε ο κ. Ι. Ζερβός, οφείλω να παρατηρήσω τα εξής:
1ον) Οι μελέτες για την αποκατάσταση των σχολείων υποβλήθηκαν στην εταιρεία Κτιριακές Υποδομές Α.Ε, που είναι το διάδοχο σχήμα του ΟΣΚ, μετά από σύσταση της κυβέρνησης και του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Υποδομών κ. Θάνου Βούρδα. Τη σύσταση αυτή την άκουσε με τα ίδια του τα αυτιά και ο Βουλευτής κ. Καματερός που ήταν παρών. Καλό θα είναι ο κ. Ζερβός, πριν εκδίδει ανακοινώσεις, να συνεννοείται με τους “φίλους” του και να μην αναλαμβάνει πρωτοβουλίες.
2ον) Ο Δήμος Κω διαπίστωσε μετά από ένα εύλογο διάστημα δύο μηνών ότι δεν υπάρχει πρόοδος ούτε σαφής δέσμευση για εκταμίευση χρημάτων για την αποκατάσταση των τριών σχολείων. Για αυτό το λόγο αποφάσισε ο ίδιος να ξεκινήσει τη διαδικασία για να αρχίσουν τα έργα στα τρία σχολεία και να δοθεί λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικοί.
Μια απόφαση που όλοι επικροτούν. Γιατί η άλλη εναλλακτική λύση είναι να μην γίνει τίποτα και να συνεχίσουν να παραμένουν έτσι τα σχολεία, αφού η κυβέρνηση δεν έχει δώσει χρήματα.
Προφανώς ο κ. Ζερβός ενοχλείται από δύο πράγματα:
Το πρώτο είναι ότι αναδεικνύεται ο αργός τρόπος με τον οποίο κινείται η Κεντρική Εξουσία στο θέμα της αποκατάστασης των ζημιών στην Κω, κάτι που δεν αφορά μόνο στα σχολεία αλλά και στις λιμενικές εγκαταστάσεις αλλά και στις αποζημιώσεις. Βέβαια αν ήταν κυβέρνηση η Νέα Δημοκρατία ή οποιαδήποτε άλλη κυβέρνηση ο κ. Ζερβός θα είχε άλλη άποψη. Η Δημοτική Αρχή όμως δεν βλέπει ούτε κόμματα ούτε κυβερνήσεις. Ακόμα και αν η επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας δεν κάνει αυτά που πρέπει για την Κω, εμείς θα συγκρουστούμε μαζί της.
Γιατί πολύ απλά εμείς έχουμε ιδεολογία αλλά πάνω από όλα έχουμε την ίδια την Κω ενώ ο κ. Ζερβός δεν πιστεύει σε τίποτα και για αυτό δεν διστάζει να υπερασπίζεται επιλογές που καταστρέφουν την Κω, όπως η δημιουργία hot spot και η κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.
Το δεύτερο είναι ότι ο κ. Ζερβός δεν θέλει να γίνει τίποτα. Ο ίδιος άλλωστε έφυγε από το 4% που του έδωσαν οι πολίτες της Κω στις εκλογές και κινείται πολύ κάτω από αυτό το ποσοστό.
Φαντασιώνεται τον εαυτό του επικεφαλής παράταξης, μόνο που αυτή η παράταξη δεν υπάρχει πλέον, ήταν μιας χρήσης. Ας βολευτεί με το ρόλο της συνιστώσας σε ένα “αντικυριτσικό ψηφοδέλτιο”, αγκαλιά με όλα τα φθαρμένα πρόσωπα του χθες. Είχε συνεργαστεί άλλωστε μαζί τους, καιρός να επιστρέψει πάλι πίσω.
Η Κως που αλλάζει, είναι αυτή η Κως που θέλει τη συνεργασία και όχι τη στείρα αντιπαράθεση.
Στο μέλλον θα αντιμετωπίσουμε ακόμα πιο δύσκολες καταστάσεις και οφείλουμε να είμαστε όλοι ενωμένοι, να αναζητούμε αυτά που μας ενώνουν.

Θεόφιλος Μουζουράκης

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΡΓΑ ΚΥΡΙΤΣΗ.ΤΡΕΝΑΚΙΑ, ΑΚΤΑΙΟΝ, ΑΓΑΛΜΑΤΑ, ΠΛΑΤΕΙΕΣ, ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ, ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ 1.000.000 ΕΥΡΩ!!!!!

    ΣΤΟΝ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΑΣΜΑΤΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ ,ΟΙΚΟΠΕΔΑ ,ΧΩΡΑΦΙΑ ,ΣΕ ΣΥΓΓΕΝΕΙΣ.MASA MASA MASA.TAJIDIA BOLTES KAFE KAI TO NHSI STO FOYNTO.

  2. ΣΤΗ ΔΥΝ ΑΛΛ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΑΤΕ Ο ΕΝΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΣΩΣΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΤΡΕΜΟΥΛΟ ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΘΕΟΦΙΛΕ ΠΟΥ ΛΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΩΣΤΟΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΠΑΡΚΙΝ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΑΤΕ ΑΠΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΑΣ ΣΥΜΒ, ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΧΡΗΣΤΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΣΤΕ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΤΕ ΤΟ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΥΛΟ ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΞΕΠΟΥΛΗΣΤΕΤΑ ΟΛΑ ΣΤΗ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΟΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟ ΕΣΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΜΙΑ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΑΥΤΟ [ ΕΚΕΙ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΘΕΟΦΙΛΕ]

  3. Λίγο πιο καλογραμμένο το κείμενο αυτή τη φορά κύριε μουζουρακη αλλά δεν φτάνει.
    Δύσκολο πράγμα η τεκμηρίωση.
    Επόμενη κυβέρνηση η ΝΔ, χα χα χα ας γελασω

  4. Αλέξανδρου Σούτσου παραλλαγή με αφορμή τα έργα της δημοτικής αρχής

    -Ώ σπουδαίε Δήμαρχε μου, πόσα γρόσια θησαυρίζεις;
    -Όσα παίρνω σ’ ένα μήνα σ’ ένα χρόνο τα κερδίζεις;
    Έκτακτα τον μήνα παίρνεις εσύ χίλια… κι ας να μη!
    Εγώ παίρνω τρεις χιλιάδες εις την κάθε πιθαμή.
    Τερερέμ, λαλά, λαλά•
    η δουλειά πάγει καλά.

    τι ωραία ευρουλάκια το πουγκί μου κουδουνίζει,
    και το στόμα μου σαμπάνιες και ρυζόγαλο μυρίζει
    χαιρετάτε με, με σέβας, με βαθύν προσκυνισμόν
    επιστάτης, κύριοί μου, έγινα οικοδομών.
    Τερερέμ, λαλά, λαλά
    η δουλειά πάγει καλά.

    Θα γεμίσω τες πλατείες με ωραίες προτομές
    Μ’ απευθείας αναθέσεις έχω αρχίσει απ’ τα χτες
    Και τους δρόμους δεν θ’αφήσω μόνο στ’ αυτοκινητάκια
    Μα γοργά θα τους γεμίσω με πανέμορφα τραινάκια
    Τερερέμ, λαλά, λαλά
    η δουλειά πάγει καλά.

    -Μα τους είχες πει για έργα, πως μπορείς και τα ξεχνάς;
    -Κι αν τους είχα τάξει βάση, για κορόιδο με περνάς;
    Έχω άλλες ασχολίες, ταξιδάκια – μπον βιβέρ
    Που καιρός για εργασίες, Ryan air; ποια Ryan air;
    Τερερέμ, λαλά, λαλά
    η δουλειά πάγει καλά.

  5. Θα σε φάει και σένα το μητσοτακαιηκο θεοφυλη.
    Αλλά τόσο μυαλό έχεις .
    Μην νομίζεις ότι το κρίμα σου του 15 το πλήρωσες , όχι ακόμα έρχονται ξευτιλίκια πολλά, παραπλανεις πολύ κόσμο με τον εγωισμό σου και υπάρχει τίμημα μεσιε μουζουροκουλη.

  6. Είστε τελειωμενοι. Ο κόσμος δεν σας πιστεύει και δε σας ακολουθεί πια. Όπου και να πάτε είστε μονοι. Τελειωσατε

  7. Χρόνια πολλά θεοφιλε δεν καταλαβαίνεις τίποτα πλέον ούτε γιορτές η τα Χριστούγεννα.Αύριο πήγαινε στο δημαρχειο να ευχηθείς για την ενότητα του λαού μας και άλλες κοινότοπες εκφράσεις.Αξιος

  8. εχεις τη σταμπα του προσκηνημενου στον πιο κακο πυ βουλιαξε το νησι….. περαστικα

  9. ΤΕΛΙΚΑ Η ΜΟΝΗ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΑΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ ΣΕ ΟΤΙ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ .ΑΝ ΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΕΤΟ..ΟΥΔΕΝ ΣΧΟΛΙΟ.ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕ ΕΤΣΙ.ΑΞΙΟΣ Ο ΜΙΣΘΟΣ ΣΑΣ.

  10. Της Κααντιδημαρχου γιατι το κλεισατε αρο αρον το κειμενο ταιριαζε απολυτα με τις αγιεσ μερες ουτε λιγο ουτε πολυ το μηδεν και το τιποτα Αυτες ειναι οι ευχες ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ

  11. Θεοφιλε που ειναι τα φράγκα της μαρινας; ο εργολάβος των σχολείων γιατί είναι υποψηφιος; ποιος θα πάρει τις τουαλετεε; Γιατί τα κλιματιστικά οι ίδιοι και οι ίδιοι; Πόσοι τόνοι μπογιάς χρειάζονται για διαγραμμίσεις;;; Καλά σας ήταν πιο.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ