ΟΡΑΜΑ: Εμπαιγμός, κοροϊδία, απώλεια και υποταγή… στην υπόθεση ΦΠΑ

9
991

Εμπαιγμός, κοροϊδία, απώλεια και υποταγή… στην υπόθεση ΦΠΑ
Η απόφαση που αφορά στην κατάργηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά ήταν προδιαγεγραμμένη, δήλωσε η επικεφαλής του Οράματος στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο (δείτε το σχετικό βίντεο).
Για ένα, εν τοις πράγμασι, κεκτημένο δικαίωμα των νησιωτών που στηρίζεται σε ευρωπαϊκή οδηγία και στη ρήτρα της νησιωτικότητας χρησιμοποιήθηκε, ως πρόσχημα, το μεταναστευτικό πρόβλημα για την εξάμηνη διατήρησή τους ως αναγγελία της κατάργησής τους…
Προκειμένου να χρυσωθεί το χάπι και να αποψιλωθεί κάθε ίχνος αντίστασης απέναντι σε μια βαθιά αντιλαϊκή απόφαση.
Η κυβέρνηση μέχρι να επιβάλει την επαπειλούμενη κατάργηση και μέχρι την τελευταία στιγμή δεν είχε ξεκαθαρίσει τη θέση της.
Η ΚΕΔΕ δεν εξέδωσε κανένα ψήφισμα. Η απόλυτη υποκρισία.
Η δημοτική αρχή Κυρίτση αρνήθηκε τη συζήτηση του θέματος στο δημοτικό συμβούλιο και όταν σύρθηκε να το συζητήσει κατάφερε να το κάψει, παίρνοντας μια ΜΗ ομόφωνη απόφαση.
Το νησί μας έχει ένα δήμαρχο για τον οποίο οι μεν της ΚΕΔΕ παραπονιούνται ότι στο συνέδριο των Ιωαννίνων ψήφισε υπέρ του φόρου διανυκτέρευσης και όταν… ήρθε στην Κω έστησε… «αντάρτικό» κατά του φόρου. (η έκφραση είναι δανεική).
Οι δε Κώοι πολίτες αναρωτιούνται αφού στα Ιωάννινα ψήφισε γιατί μας λέει να κατέβουμε και να διαδηλώσουμε κατά της επιβολής του;;
Είναι τυχαία η μικρή συμμετοχή των Κώων στην άκρως καθυστερημένη πρόσκληση για διαδήλωση διαμαρτυρίας για την τιμή των όπλων;
Καταλήγοντας η Ιωάννα μίλησε για εμπαιγμό, κοροϊδία, απώλεια και υποταγή… «Η μετριοπάθεια – στην δική μας περίπτωση ηττοπάθεια – γίνεται το καταφύγιο της δειλίας, παύει να είναι αρετή. Στην περίπτωση δε, των πολιτικών τακτικισμών γίνεται το καταφύγιο της προδοσίας».
ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ελεος.Σιγα μην σκισεις κανενα καλτσον.Εχεις κουρασει κυρα μου.Αντε να γινουν εκλογες να πας σπιτι σου να ησυχασουμε

    • Συνεχίζει με εμετικά δελτία τύπου και για το 2018 η ΜΊΖΕΡΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ του σΟυΡΑΜΑτος.

      Δεν τους άγγιξε το άστρο των Χριστουγένων και οι Άγιες μέρες. Συνεχίζουν την μίζερη παρουσία τους με χολή και ξερατά όπως είναι και η παρουσία τους στην κοινωνία. Καλή Χρονιά και καλά μυαλά ΜΙΖΕΡΟΙ.

  2. Βεβαια να παει η Ρουφα στο σπιτι της να μεινουμε με τον Κυριτση να κατασραφουμε τελειωτικα! Δεν ξερετε τι λετε! Ακομα εχετε μουτρα και μιλατε κυριτσεοι?

  3. Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΘΕΣΕΙΣ .ΚΟΙΤΑ ΝΟΝΟ ΤΗΝ ΠΑΡΤΗ ΤΟΥ.

  4. ΤΕΤΟΙΟΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ . ΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΣΚΥΒΟΥΜΕ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΘΑ ΡΘΟΥΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ

    • Ελα μην γινεσαι γελειος…ουτε υποψηφια δεν θα ειναι.Καμμενο χαρτι για να κανει σαματα την εχουν.Στις εκλογες αλλος θα κατεβει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ