Δήμος Κω: Πρωτιά για την Κω στην Ολλανδική Αγορά- Θετικά μηνύματα στην έκθεση της Ουτρέχτης

3
660

ΘΕΜΑ : “Πρωτιά για την Κω στην Ολλανδική Αγορά- Θετικά μηνύματα στην έκθεση της Ουτρέχτης”

Κάτι περισσότερο από ενθαρρυντικά είναι τα μηνύματα για την Κω από την τουριστική έκθεση της Ουτρέχτης εν όψει της νέας τουριστικής περιόδου.
Σύμφωνα με εκτιμήσεις που επιβεβαιώνονται και από υπηρεσιακούς παράγοντες του ΕΟΤ στην Ολλανδία αλλά και από τουριστικούς πράκτορες, η Κως είναι στην πρώτη θέση των προτιμήσεων των Ολλανδών για το 2018.
Η δυναμική του τουρισμού του νησιού μας που ήταν ιδιαίτερα αισθητή το 2017, θα συνεχιστεί και την επόμενη χρονιά.
Μία ακόμα επιβεβαίωση ήταν η προσέλευση επισκεπτών, παραγόντων του τουρισμού αλλά και tour operators, στο περίπτερο της Κω στην έκθεση της Ουτρέχτης.
Η προσέλευση ήταν αισθητά μεγαλύτερη από την προηγούμενη χρονιά, γεγονός που επιβεβαιώνει τη δυναμική της Κω στην Ολλανδική τουριστική αγορά.
Αποδεικνύεται ότι όταν η Κως ενωμένη δίνει τη μάχη της τουριστικής ανάπτυξης, πάντα κερδίζει.
Δήμος, φορείς αλλά και επιχειρηματίες του τουρισμού ένωσαν τις δυνάμεις τους για να βγάλουν προς τα έξω την καλύτερη εικόνα της Κω.
Αυτή είναι η Κως της εξωστρέφειας, της φιλοξενίας και του τουρισμού.
Το Δήμο Κω στην έκθεση της Ουτρέχτης εκπροσώπησαν ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού κ. Σιφάκης και ο Δημοτικός Σύμβουλος, Εντεταλμένος για τις Διεθνείς και τις Δημόσιες Σχέσεις, κ. Κανταρτζής.
Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Τα έχουμε ξαναπεί,πρωτιές παντού,η Κως best seller,η Κως θα βουλιάξει από κόσμο.

    Τώρα πως γίνεται να μην βλέπεις ούτε ούστη έξω από τις 9 το βράδυ,είναι θέμα απ τα μαγικά.Το 2017 μέχρι πριν λίγες μέρες να γίνει ο σεισμός φοβόσουν να βγεις έξω..ερημιά και κυκλοφορία Χειμωνιάτικης περιόδου..Και φέτος πάλι μόνο αμάξια θα βλέπουμε,και από τις 20 Ιουλίου μέχρι αρχές Σεπτέμβρη θα πανηγυρίζουν…

  2. «η Κως της εξωστρέφειας» αυτη η ατακα ειναι για πολλα γελια.Δεν υπαρχει πουθενα στον κοσμο Δημος να δουλευει για τα ALL INCLUSIVE.Ειστε παγκοσμια πρωτοτυπια!!!Εντωμεταξυ ουτε φετος θα εχουμε rayanair ουτε κρουαζιεροπλοια και πανηγυριζουν ρε παιδια!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ