ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Προφανώς αυτό δεν άρεσε στα υπολείμματα και τα ορφανά του Οράματος…

9
522

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-ΝΕΑ ΑΡΧΗ εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση -απάντηση:
«Μία εβδομάδα μετά τα εγκαίνια του 7ου Δημοτικού Σχολείου, τα υπολείμματα του Οράματος επιχειρούν να δηλητηριάσουν και πάλι τη δημόσια ζωή με διχαστικό λόγο και ύβρεις.Τα εγκαίνια του 7ου Δημοτικού Σχολείου της Κω ήταν μια μέρα γιορτής και χαράς για τα παιδιά, τους δασκάλους και τη σχολική κοινότητα.

Προφανώς αυτό δεν άρεσε στα υπολείμματα και τα ορφανά του Οράματος.

Αυτή η μικρή ομάδα συνεχίζει να προσβάλλει με ανήθικο και απαράδεκτο τρόπο τους εκπαιδευτικούς, δεν αντιλαμβάνεται ότι η Παιδεία αποτελεί ένα χώρο στον οποίο δεν έχουν θέση κομματικές αντιπαραθέσεις.Όλα αυτά τα απίθανα άτομα, που οι πολίτες καταδίκασαν οριστικά και αμετάκλητα στις εκλογές, θεωρούν ότι τα έργα είναι ιδιοκτησία της οποιασδήποτε δημοτικής αρχής.

Είχαν την ίδια ιδιοκτησιακή αντίληψη για το Δήμο Κω, συμπεριφέρονταν σα να ήταν ο Δήμος μαγαζί τους και  η δημοτική περιουσία προέκταση της πατρικής τους περιουσίας.Για αυτό και οι πολίτες τους έστειλαν εκεί που βρίσκονται σήμερα, στην πλήρη απαξίωση.»

9 ΣΧΟΛΙΑ

  1. θα πρεπε να ξέρεις κυρίτση την παροιμία που λέει «λαγός την φτέρη έτρωγε κακό της κεφαλής του»

    • Ακόμα δεν κατάλαβες Κυρίτση ότι τα σκυλιά κάποιος τα βάζει να γαβγίζουν... Όρμα ρε εεεεεεέ.

      Σε λίγο θα φανεί και ο τσοπάνος και τότε όλα αυτά τα λυσσασμένα θα αρχίσουν να τον γλύφουν στα χέρια για κανένα ξεροκόμματο… Ποιος όμως τσοπάνος θα εκπαιδεύσει και θα κατορθώσει η ΡΟΎΦΑ να στέκεται σούζα;;; Ο ΧΑΤΖΗΓΙΑΚΟΥΜΗΣ μιλά για παλαβή, ο ΧΑΤΖΗΚΑΛΥΜΙΟΣ για μεγαλομανή κουκουνάρα και τα υπόλοιπα σκυλάκια παίρνουν εντολή και γαβγίζουν από όποιον λάχει φτάνει να γλύψουν κοκαλάκια.. ΠΟΤΕ ΘΑ ΣΚΑΣΕΙ ΜΥΤΗ Ο ΜΕΣΙΑΣ ;;;

      • Οσο περιμένεις τον Μεσια περνα να πάρεις μια απευθειας ανάθεση και εσύ,κλιματιστικό, μπογιές, επισκευή, χαρτικά, εισιτήρια, αυτη την εντολη έχετε απο τον διαπλεκόμενο δήμαρχο….η απευθείας αναθεση η πληρωμη σας.

      • Ένα ακόμα ξερατό από το ΣΟΥΡΑΜΑ. Με τόσα πόνο που έχετε υπόλοιπα παράταξης πως να μην ΣΟΥΡΩΣΕΤΑΙ;

        Βρε καημός ποιος θα κόψει πρώτος την κορδέλα των εγκαινίων του σχολείου, ο Περιφερειάρχης, ο Κυρίτσης ή κάποιος από την ΣΟΥΡΩΜΕΝΗ ΚΟΜΠΑΝΙΑ… Βρε παιδί… δεν βαρέθηκες να γράφεις όλες αυτές τις μ@λακίες; Τόσο πόνο έχετε για την χαμένη εξουσία και το παραδάκι της; Πιστεύει κάποιος ότι θα υπάρχει συνέχεια στην διαχείριση τύπου ΣΟΥΡΑ;

  2. κυριτσακο την πατησες. δεν την ξερεις καθολου καλα την ιωαννα. πισω εχει αχλαδα την ουρα.

  3. ΣΕ ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙς ΕΠΙΘΕΣΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗς ΔΑΣΚΑΛΑΣ ΚΥΡΙΑΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΔΑΣΚΑΛΩΝ

  4. Δήμαρχε σου έχει σαλεψει για τα καλά,την μια υπογραφεις ως Δημος Κω την αλλη ως Δύναμη Αλλαγής μήπως να αυξησουμε την δόση γιατι θα υπογράψεις και ως Ναπολέων.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ