Θετικά μηνύματα από την Ιταλική Τουριστική Αγορά για την Κω- Συνεργασία Δήμου Κω και Περιφέρειας στην Έκθεση του Μιλάνου

7
614

ΘΕΜΑ : “Θετικά μηνύματα από την Ιταλική Τουριστική Αγορά για την Κω- Συνεργασία Δήμου Κω και Περιφέρειας στην Έκθεση του Μιλάνου.”

Με ιδιαίτερη επιτυχία και απόλυτα θετικά μηνύματα για την Κω έκλεισε η Διεθνής Τουριστική Έκθεση ΒΙΤ 2017 στο Μιλάνο της Ιταλίας.

Επιβεβαιώθηκε η ανοδική πορεία και δυναμική της Κω στην Ιταλική Τουριστική Αγορά, κάτι που θα επιβεβαιωθεί από τις κρατήσεις.

Η Κως συμμετείχε στο Περίπτερο της Περιφέρειας Νοτίου Αιγαίου στα πλαίσια της συνεργασίας των δύο βαθμών αυτοδιοίκησης για την τουριστική προβολή.

Το Δήμο Κω εκπροσώπησε ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος Διεθνών Σχέσεων κ. Νίκος Κανταρτζής που είχε σειρά επαφών με tour operators και δημοσιογράφους που ασχολούνται με τον τομέα του τουρισμού στα Ιταλικά ΜΜΕ.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Βρε Νικο στους Ιταλους ειπες για το δελτιο τυπου σου πως το νησι δεν θα είναι ετοιμο? Η τα δελτια τα βγαζεις ως απειλη για να μην χασουμε τα ταξιδάκια σου και ετσι επιβεβαιώνεις το δελτιο του Κυριτση όταν σε αποκαλουσε πολιτικο ……?

  2. Γραψε το ονομα σου να σου απαντήσει ρε φιλε ο Νικος γιατι τον ξέρω ανωνυμα δεν απαντα σε κουκουλοφορους

  3. ο Νικος που σπουδασε και στην ιταλια μπορει να προσφερει και καλα εκανε και πηγε ,

  4. Ρε παπαγαλάκια του ελέους ούτε αυτό σας αρέσει ; Δηλαδή δεν είναι καλό που κάποιος υπεύθυνος πήγε για να διαφημίσει το νησί στο εξωτερικό ; Μα ποσό Συριζαίοι είστε πια ; Έλεος ! Και γράφεις και ανώνυμα μούρη προβιά ;

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ