Συνέντευξη Τύπου Δ. Γερασκλή: Εκτεταμένα έργα ασφαλτόστρωσης σε όλη την Κω

5
816

ΘΕΜΑ : «Συνέντευξη Τύπου του Αντιδημάρχου κ. Δ. Γερασκλή αύριο Παρασκευή 9.3.18 στις 11 το πρωί – Εκτεταμένα έργα ασφαλτόστρωσης σε όλη την Κω».

Ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων κ. Δαυίδ Γερασκλής θα παραχωρήσει συνέντευξη τύπου στους εκπροσώπους των ΜΜΕ αύριο Παρασκευή 9.3.18 στις 11.00 π.μ. στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Γερασκλης θα ανακοινώσει την έναρξη εκτεταμένων έργων ασφαλτόστρωσης σε όλη την Κω, θα αναφερθεί στην πορεία των έργων που βρίσκονται σε εξέλιξη αλλά και στην προετοιμασία του νησιού εν όψει της θερινής περιόδου.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα 300 τετραγωνικά που παλεύεται 7 μήνες στο «Κως» τα ξεκαλουπωσετε ή ακομα;

    • τι μας λες τωρα.Εχεις το θρασος βρε αυιδ να μας λες για εργα.Βρε αυιδ δεν ντρεπεσαι καθολου.Βρε αυιδ το τοιχιο στην παραλιακη ποτε θα το φτιαξετε.Απο την φορα που το φτιαξατε με αμμο,και κανατε ψευτοδουλεια,και το πηρε το κυμα από την πρωτη μερα,μεχρι σημερα βρε αυιδ το εχετε αφτιακτο.Τοτε πηρατε 2.000.000 για το τοιχιο και ξοδεψατε 200.000 χιλιαδες,που είναι τα υπολοιπα βρε αυιδ.Και βγαινεις τωρα βρε αυιδ και μας τσαμπουνας ότι θαααααααααααα κανετε εργα.Αντε παραπερα και μακρια από τον δημο.ΣΑΣ ΣΙΧΑΘΗΚΑΜΕ ΒΡΕ αυιδ.

  2. αα βρε ξεφτίλες λογια μονο λογια περα απο το οτι η κως ειναι ενα νησί που η λακουβες που εχει ειναι περισσοτερες και απο τα χαλίκια!Οι πολλα υποσχόμενοι πως και καλα θα έφτιαχναν το λιμάνι που ειναι?το τζαμι στην πλατια, την καμαρα και ολα αυτα.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ ΕΊΣΤΕ ΖΩΑ Ε ΖΩΑ!για να τα τρώτε είστε καλοι

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ