Συνεχίζει το τεράστιο ιατρικό του έργο το Κ.Υ. Αντιμάχειας ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.500 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ

39
1349

Συνεχίζει το τεράστιο ιατρικό του έργο το Κ.Υ. Αντιμάχειας

ΠΑΝΩ ΑΠΟ 13.500 ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ ΣΕ 2,5 ΧΡΟΝΙΑ

Χωρίς ουσιαστική στήριξη από τις πολιτικές αρχές

Μπορεί το Κ.Υ. Αντιμάχειας να είναι υποστελεχωμένο εδώ και 2,5 χρόνια που ουσιαστικά λειτουργεί αξιοπρεπώς, με μόνο ένα γιατρό, ωστόσο το ιατρικό έργο που έχει πραγματοποιηθεί όλο αυτό το διάστημα από τον κ. Αναστάστιο Μεταξά είναι τεράστιο.

Στο πλαίσιο λοιπόν της πρωτοβάθμιας υγείας έχουν αντιμετωπιστεί πάνω από 13.500 περιστατικά, ανάμεσα τους εκατοντάδες επείγοντα περιστατικά, παθολογικά, χειρουργικά, παιδιατρικά, ορθοπεδικά κ.α.

Χιλιάδες λοιπόν συμπολίτες μας, απ’ όλο το Νησί εξυπηρετούνται δωρεάν, χωρίς να αναγκάζονται να μετακινούνται στο Νοσοκομείο ή σε ιδιωτικά κέντρα, κερδίζοντας χρόνο και χρήμα και απολαμβάνοντας ταυτόχρονα αξιοπρεπή παροχή υγείας.

ΣΤΗΡΙΞΗ ΑΠΟ ΕΘΕΛΟΝΤΕΣ

Η όλη αυτή προσπάθεια που γίνεται στο Κ.Υ. Αντιμάχειας, έχει αγκαλιαστεί από τους συμπολίτες μας, οι οποίοι και στηρίζουν την όλη λειτουργία του Κέντρου με δωρεές και με εθελοντική δράση, αφού η Πολιτεία για ακόμα μία φορά, είναι απούσα.

Έτσι λοιπόν, η κτιριακή δομή του Κ.Υ. , με τον εξοπλισμό του, μετά το όλο έργο ανακαίνισης και συντήρησης και με την καθημερινή εθελοντική φροντίδα και φύλαξη του ιατρού κ. Μεταξά, παραμένει σε πολύ καλή κατάσταση, έτοιμο να δουλέψει και να προσφέρει τις υπηρεσίες του στις τεράστιες ανάγκες που έχει η περιοχή στο κεντροδυτικό κομμάτι του Νησιού, που είναι το πιο εγκαταλελειμμένο και παραμελημένο, όσον αφορά τη δημόσια παροχή υγείας.

ΠΡΟΤΑΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ 24ΩΡΕΣ

Ακόμη όμως και τώρα, με τις υπάρχουσες θέσεις, το Κ.Υ Αντιμάχειας, θα μπορούσε να λειτουργήσει όλο το 24ωρο και με την παρουσία ασθενόφόρου, θα μπορούσε να καλύψει αρκετά περιστατικά, όπως και αυτά του αεροδρομίου (κυρίως το καλοκαίρι).

Αυτή τη στιγμή λοιπόν, υπάρχουν 7 θέσεις ιατρών, στα αγροτικά και περιφερειακά ιατρεία στα χωριά (1 Πυλί, 1 Καρδάμαινα, 2 Αντιμάχεια, 1 Αεροδρόμιο και 2 Κέφαλο), όπου εάν στελεχωνόταν οι θέσεις αυτές, με μία καλύτερη διαχείριση, θα μπορούσαν οι γιατροί αυτοί να εφημερεύουν στο Κ.Υ. Αντιμάχειας και να λειτουργούσε όλο το 24ωρο.

ΟΛΟΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞOΥΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ

Kαλούνται όλοι οι συμπατριώτες μας να είναι κοντά σε όλο το έργο που έχει γίνει και να στηρίξουν την προσπάθεια που γίνεται, πιέζοντας την Κεντρική Εξουσία να αναγνωρίσει,

από την μία την θυσία που έχει γίνει για να κρατηθεί το Κ.Υ. σε αυτή την κατάσταση και από την άλλη, να καταλάβει ότι η Κως, η πατρίδα του Ιπποκράτη, είναι στις τελευταίες θέσεις όσον αφορά την παροχή υγείας, διεκδικώντας τα αυτονόητα και ζητώντας να πραγματοποιηθεί η ίδρυση οργανισμού που θα έχει σαν αποτέλεσμα την λειτουργία του Κ.Υ.

Όλες οι υγιείς δυνάμεις του Νησιού πρέπει να ενωθούν για το σκοπό αυτό, απομονώνοντας ορισμένους «επιτήδειους», που για διάφορα «συμφέροντα» δεν θέλουν την λειτουργία του Κ.Υ. Αντιμάχειας και δεν κάνουν τίποτα άλλο, από το να φροντίζουν, να μην ευοδωθεί η όλη αυτή προσπάθεια.

Ο κόσμος γνωρίζει πολύ καλά, αλλά πρέπει να ξεκολλήσει από τον καναπέ και να κινητοποιηθεί περισσότερο.

Επιτροπή Πολιτών για την λειτουργία του Κ.Υ. Αντιμάχειας

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ιατρέ είσαι ο πρώτος και καλύτερος που δεν συνεργάζεται με κανέναν. Δεν είναι τυχαίο ότι όλοι οι συνάδελφοι έχουν να το λένε. Τώρα όλα τα άλλα που έγραψε ςστους ανθρώπους να δημοσιεύσουν είναι

  2. Μπράβο γιατρέ Είσαι ο μόνος που το πονάς εσύ και ο κ κοπαδης που ασχοληθήκατε με αυτό το Κ.Υ. Τα λόγια είναι περιττά. Είμαστε όλοι δίπλα σου.

  3. Από τα 13500 μπορεί στα 50 να χρειάστηκε σαν γιατρός γιατί στα υυπόλοιπα απλά συνταγογράφουσαι.. Και από επείγοντα που λέτε, αν δεν έχει δουλειά μπορεί να παεί σε κάποιο καρδιακό που τον χρειαζεται

  4. Ντροπή
    Έγινε ένα τέτοιο έργο και το άφησαν να καταστρέφεται.Αν δεν ήταν αυτός ο άνθρωπος σήμερα δεν θα υπήρχε τίποτα.Θα κατοικείτο από περιστέρια και ποντικούς και δεν θα υπήρχε τίποτα από τον εξοπλισμό του . Θαυμάζω την υπομονή και επιμονή αυτού του ανθρώπου μέσα σε τέτοιο περιβάλλον. Κύριοι δήμαρχοι του πρώην Δήμου Ηρακλειδών πως εγκαταλείψατε ένα τέτοιο έργο μετά από τόσα χρήματα που ξοδεύτηκαν;
    Πού η συμπαράσταση σας στον γιατρό;
    Που η πιέσεις σας ώστε να λειτουργήσει;
    Μήπως δεν χρειαζόταν;
    Μήπως κάποια συμφέροντα δεν επιτρέπουν την λειτουργία του;
    Σε άλλα μέρη της Ελλάδας με ολιγότερο πληθυσμό δεν λειτουργούν κέντρα υγείας πλήρως εξοπλισμένα;
    Αγαπητοί μου συμπολίτες δεν διεκδικούμε. Ο τοπικός κυβερνητικός βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να απαιτήσει πριν την λήξει της θητείας του να γίνει οργανισμός και επιτέλους να λειτουργήσει έστω και με το ελάχιστο προσωπικό.

  5. ρωτήστε και τα άλλα περιφερεικα ιατρεία στο νησί στη Κεφαλο Καρδαμαινα και Πυλι Ζηπαρι να τα συγκρίνεται !
    Γιατί το παραμύθι έχει και τέλος
    τα παράπονα τα έχετε μετρήσει !!
    Η Επιτροπή θα πρέπει να γνωρίζει ότι
    930 ημέρες÷ 13500 περαστικά όπως δηλώνεται = περίπου 12 ασθενείς την ημέρα από αυτούς το 80% είναι συνταγογράφηση κάντε την πράξη η καλύτερα ρωτήστε την Ιατρο στην Καρδαμαινα που έχει περιπου διπλάσια περιστατικά .

  6. Αν όλοι οι ιατροί και οι κάτοικοι του νησιού είναι μαφιόζοι….
    Απορώ αυτοί που τους κατηγορούν τι θέλουν σε ένα…μαφιόζικο νησι.

  7. ξέρει η Επιτροπή γιατί αφού είναι διθέσιο το ιατρείο δεν το θέλει κανείς ;;;;;;;;
    εννοώ κάποιος γιατρός αγροτικός !!!!!
    ΕΔΏ ΚΑΙ 2 ΧΡΟΝΙΆ .
    ΓΙΑΤΊ ΜΆΘΑΝΕ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΆ ΣΑΣ

  8. Το καθάρισμα έγινε μιας και επρόκειτο για κατοικία. ΕΝΟΊΚΙΟ φως νερό τηλέφωνο
    και ο μήνας έχει 9.

  9. Εχετε τεράστια ευθύνη όσο αφορά τη λειτουργία του ιατρείου. Ο Δήμος έχει κάνει προτάσεις αλλά δεν ακούτε η μάλλον έχετε εμπάθεια .

  10. ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΟ, ΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΒΟΗΘΟ ΤΑ ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΑ

  11. Το καθάρισμα κάποια επόχη πλήρωνε ο Πολιτιστικος κάποιο άτομο με έξοδα του ταμέιου του

  12. Το ιατρείο δεν το θέλουν όπως δεν θέλουν τα ιατρεία γενικά στην ΚΩ , γιατί έχουν φροντίσει οι αρμόδιοι να έχουν καλή φήμη στον ιατρικό κόσμο …. Επικαλούμενοι νόμους του ΒΑΣΙΛΙΑ τους υποχρεώνουν (παράνομα περιφρονούν το μεταγενέστερο νομοθετικό έργο) με δουλειά λάντζας όλο το εικοσητετράωρο για να έχουν χρόνο να ασχολούνται με τις τουριστικές ιατρικές επιχειρήσεις τους και για να έχουν εξηλαστήρια θύματα όταν κάνουν τις κραυγαλαίες ιατρικές τους γκάφες. ΔΕΝ είναι τυχαίο που για τα ΤΟΜΥ δεν δήλωσε κανένας γιατρός για την ΚΩ το νησί με την καλύτερη ποιότητα ζωής!!!
    Δώστε κίνητρα σημαντικά στους γιατρούς και φτιάξτε την φήμη του νησιού
    Χρειάζονται: οργανισμός και μόνιμοι γιατροί – πρωσοπικό και όχι ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ που η εκάστοτε δημοτική αρχή θα κάνει τα παιχνιδάκια της σε βάρος της υγείας του κόσμου….

  13. Οσα δεν φτάνει η αλεπού τα κάνει κρεμαστάρια! Πήγαινε γίνε γιατρός ..και σε εσένα τιμής ένεκεν μόνο για το πτυχίο, έστω και να το πληρώσεις στις Βαλκανικές χώρες, θα σου παραχωρήσουμε βίλα ευήλια και ευάερη στο παραδείση χωρίς να δουλεύεις….

  14. Τα παραμύθια κάποια στηγμή πρέπει να τελειώσουν η αλήθεια δεν συμφέρει την τσέπη κάποιων!!!!
    Αν είναι όλα τέλεια στο νησί στην υγεία δεν υπάρχει λόγος να γίνεται… νομίζετε οτι υπάρχει το πρωσοπικό που χρειάζεται… τα Π.Ι. είναι όλα στελεχωμένα με περισσότερα καταγεγραμένα περιστατικά… το κτήριο του Κ.Υ. περισεύει… επομένως να το ξεπουλήσουμε και αυτό σε κανά τυχο-ιδιώτη η στη Fraport κάτι θα πάρουμε…
    και καλό παράδεισο στους ντόπιους!!!!

  15. ο καθενασ εκφραζει την αποψη του…….ασ σοβαρευτουμε επιτελουσ …ειμαστε αξιοι τησ μοιρασ μασ αφου επιτρεπουμε καποιουσ που δηθεν νοιαζονται γιατο καλο μασ χρονια τωρα να καταστρεφουν στην ουσια το χωριο μασ.το ερωτημα ειναι εμεισ τι θελουμε.ασ μην εθελοτυφλουμε και ασ στηριξουμε το γιατρο για το καλο μασ.μονο ενωμενοι μπορουμε να καταφερουμε πολλα.ασ μην αφησουμε «τουσ δηθεν σωτηρεσ ¨΄να συνεχιζουν το ΄΄μεγαλο εργο΄΄τουσ……..

  16. Γιατρέ μην μασάς ΚΆΝΕΙΣ δουλειά κ σου οφείλουμε ένα ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ κ αυτό είναι λίγο.ολοι μαζί ΘΑ τους τιμωρήσουμε όλους. Μην ακούς κανένα.ο δήμαρχος κοιμάστε ΚΆΝΕΙ την παλαβή ο βουλευτής το ίδιο θα έρθει η ώρα τους…
    .

  17. Και πριν ήταν γιατρός… και έμενε εκεί και υπήρχε και ιατρείο… μαζί με χιλιάδες ποντίκια και κατσαρίδες… βρωμιές … αποτσίγαρα και τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα του τότε ..μόνο δεν τον έβρισκες ποτέ…. γιατί ήταν σε επείγον περιστατικό εκτός…… αυτός εξυπηρετούσε το σύστημα και όλα ήταν μια χαρά!

  18. Ουστ στους κοπριτες τούς βολεμενους τα λαμόγια που πάντα για το χρήμα θα μπαίνουν εμπόδιο για να μην υπάρχει δωρεάν υγεία! Η πρόσληψη νοσηλευτή ειναι αναγκαία όχι μονο για τον γιατρό αλλά κ για εμάς τους ασθενείς.Η δωρεάν υγεία κ συνταγογράφηση έιναι απαραιτητη για όλους μας κ ειδικά για τους συνταξιούχους των 330€ δεν έχουν δεκαρικα να δίνουν.Πρέπει ενωμένοι προεδρος,δήμαρχος ,έπαρχος ,βουλευτές να συνδράμουν όλοι για την στελέχωση του Κ.Υ. Αντιμάχειας έτσι θα βοηθηθεί κ η αποσυμφόρηση του νοσοκομείου μας! ΝΑΙ ΣΤΗΝ ΔΩΡΕΆΝ ΥΓΕΊΑ!!! ΜΠΡΆΒΟ ΣΤΟΝ ΑΞΙΟ ΓΙΑΤΡΌ ΜΑΣ!!!

  19. ΝΤΡΟΠΉ ΝΑ ΑΠΑΞΙΏΝΕΤΑΙ ΤΟ ΈΡΓΟ Κ Ο ΚΌΠΟΣ ΑΥΤΟΎ ΤΟΥ ΑΚΕΡΑΙΟΥ ΑΝΘΡΏΠΟΥ.ΕΧΕΙ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΈΡΑΝ ΤΟΥ ΩΡΑΡΊΟΥ ΤΟΥ Κ ΣΆΒΒΑΤΟ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΈΣ ΉΤΑΝ ΕΚΕΊ ΌΤΑΝ ΤΟΝ ΧΡΕΙΑΣΤΉΚΑΜΕ.ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΈΧΕΙ ΚΟΠΙΆΣΕΙ ΤΌΣΟ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΤΟ Κ.Υ ΌΣΟ Ο Κ.ΜΕΤΑΞΑΣ Η ΣΎΖΥΓΟΣ Κ ΟΙ ΕΘΕΛΟΝΤΈΣ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΙΡΟΣ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ Ο ΔΉΜΑΡΧΟΣ ΕΠΑΡΧΟΣ Κ ΒΟΥΛΕΥΤΈΣ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΎΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ Κ ΝΑ ΈΧΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΌ ΑΠΟΤΈΛΕΣΜΑ.ΤΟ ΝΗΣΊ ΤΟΥ ΙΠΠΟΚΡΆΤΗ ΕΊΜΑΣΤΕ!!ΕΛΕΟΣ!!ΜΟΝΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΚΆΝΕΙ Η ΣΤΕΛΈΧΩΣΗ ΤΟΥ Κ.Υ :ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΤΡΙΓΏΝΟΥ ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑΣ ΚΕΦΑΛΟΥ ΚΑΡΔΑΜΕΝΑΣ Κ ΌΧΙ ΜΟΝΟ…ΓΙΑΤΊ ΠΑΜΠΟΛΕΣ ΦΟΡΈΣ ΕΧΩ ΠΕΤΎΧΕΙ Κ ΠΥΛΙΩΤΕΣ.Η ΟΠΤΙΚΉ ΜΑΣ ΕΙΚΌΝΑ ΚΑΛΎΤΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ ΤΟΥΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΟΥΣ ΜΗΝΕΣ Κ ΘΑ ΒΟΗΘΗΘΕΊ ΚΑΤΑ ΠΟΛΥ Κ
    ΣΤΗΝ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗ ΤΟΥ ΝΟΣΟΚΟΜΕΊΟΥ.ΜΠΡΑΒΟ ΓΙΑΤΡΈ!!ΕΊΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΌ ΣΟΥ Κ Η ΕΠΙΤΡΟΠΉ ΠΟΛΙΤΏΝ ΑΝ ΜΠΟΡΕΊ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΕΙ ΜΕ ΠΟΙΟΝ ΤΡΌΠΟ…ΔΗΛ.ΑΝ ΘΑ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΘΕΊ ΚΆΠΟΙΟ ΕΊΔΟΣ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΊΑΣ ΣΤΙΣ ΤΟΠΙΚΈΣ ΑΡΧΕΣ..ΜΟΝΟ ΣΥΓΧΑΡΗΤΉΡΙΑ ΠΡΈΠΟΥΝ Σ ΑΥΤΌΝ ΤΟΝ ΆΝΘΡΩΠΟ ΑΛΛΆ ΠΡΟΦΑΝΏΣ ΚΆΠΟΙΟΙ ΕΝΟΧΌΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΤΙΜΙΌΤΗΤΆ ΤΟΥ Κ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΎΝ ΣΥΝΕΧΏΣ ΠΟΝΗΡΆ ΤΕΧΝΆΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΕΞΟΝΤΏΣΟΥΝ…ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΔΕΝ ΦΟΒΟΎΝΤΑΙ ΘΕΟ;

  20. Δεν έχει κουδούνι στο ιατρείο.και ένα τηλέφωνο ανάγκης ρε παιδιά? εκτός και αν δεν πρέπει να ενοχλούμε .στις κλήσεις απαντάμε ή επιλεκτικά?…

  21. ναι στο φακελάκι Ναι στα γενοσημα Ναι στα μαύρα Ναι στη αχαριστία.
    Ναι στη δημόσια υγεία

    • Να πετάξουν τους μαφιόζους στη θάλασσα, να ξεγαριάσουν τον τόπο μπας και δούμε καλύτερες μέρες
      Αλλους δυό τρεις τέτοιους χρειάζετε ο τόπος και να δούμε που θα κρυφτείτε

  22. Γιατί δεν στηρίζουν οι συνάδελφοι
    ο ιατρικός Σύλλογος η πολιτεία ….οπως λετε?
    Μήπως υπάρχει κάποιο πρόβλημα? υγείας?

  23. Το ήθος Η γνώση Η αξιοπρέπια Η εργατικότητα ενοχλεί τα τιποτένια πληρωμένα ανθρωπάκια του συστήματος !!!

  24. Ποιός Ιατρικός Σύλλογος ;;; υπάρχει;;; έχει πάρει ποτέ θέση για τα τουριστικοιατρικά ///// που δυσφημούν το νησί μας και την ποιότητα του τουρισμού μας διεθνώς…

  25. Μπράβο γιατρέ προχώρα είμαστε μαζί σου είναι λίγοι και θα απομονωθούν από μόνοι τους

  26. Όποιος δεν εμπιστεύεται δεν του αρέσει και θεωρεί ντροπή την δημόσια υγεία τι τον ενοχλεί;
    Ας πάει στους ιδιώτες και τα ονόματα στην Νέα Υόρκη. Εμεις οι συνταξιούχοι των 330 ευρώ μπορούμε να έχουμε δημόσια υγεία;

  27. Καλα ιατρε μου δεν πληρωνεσαι για να εργαζεσαι και να κοιτας αρρωστους?
    Η μηπως εισαι εθελοντης σαμαριτης!

  28. Συγνωμη προκειται για αγροτικο,επημελητη Α,Β,Γ,Δ η διευθηντη? Ποσα χρονια δουλευει στο δημοσιο σε εμμισθη θεση η προκειται για φρεσκο στο αγροτικο Αντιμαχειας?

  29. Ο ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΤΗΣ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΗΝ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.ΚΑΙ Η ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΠΑΕΙ ΣΥΝΕΦΟ.ΜΟΛΙΣ ΔΟΥΜΕ ΞΕΝΟ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ,ΟΛΟΙ ΤΡΕΧΟΥΜΕ ΣΑΝ ΚΟΥΝΙΣΤΕΣ ..ΤΑΝΕΣ ΝΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ.ΝΤΡΟΠΗ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΟΥ.ΝΤΡΟΠΗ.ΝΤΡΟΠΗ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ