Κάνουμε πιο όμορφη την πόλη της Κω – 4 συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου παρεμβαίνουν σε τρεις περιοχές της Κω

0
473

ΘΕΜΑ : “Κάνουμε πιο όμορφη την πόλη της Κω – 4 συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου παρεμβαίνουν σε τρεις περιοχές της Κω.”

Σειρά παρεμβάσεων πραγματοποιούν συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου του Δήμου Κω στα πλαίσια του ευπρεπισμού και της διαμόρφωσης κοινόχρηστων χώρων εν όψει της τουριστικής περιόδου αλλά και του Πάσχα.

Τέσσερα συνεργεία της υπηρεσίας πρασίνου, επιχειρούν από τη Δευτέρα σε τρία σημεία της πόλης.

Αναλυτικά:

1. Συνεργείο του τμήματος πρασίνου από 5 εργαζόμενους, από τη Δευτέρα έως χθες, βρισκόταν και εκτελούσε εργασίες στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου και στις παρόδους αυτής. Οι εργασίες αφορούσαν την κοπή χόρτων, συλλογή και αποκομιδή φερτών υλικών, κλαδεύσεις ανεπιθύμητων κλάδων και ευπρεπισμός κοινόχρηστων χώρων.

2. Δεύτερο συνεργείο του τμήματος πρασίνου, αποτελούμενο και αυτό από πέντε (5) εργαζόμενους, από Δευτέρα 26/3/2018 έως και Τετάρτη 28/3/2018, εκτελούσε εργασίες στο σημείο εισόδου της πόλης, επί της οδού Λ. Γρηγορίου Ε΄. Οι ανωτέρω εργασίες αφορούσαν κοπή χόρτων, σχηματοποίηση φυτοφράχτη στην νησίδα της εισόδου, από τράπεζα Πειραιώς έως και ALPHA BANK, εργασίες καθαρισμού, στα παρτέρια εμπρός από την τράπεζα και του αγάλματος «Αρπαγή της Ευρώπης», κοπή χόρτων και καθαρισμός κατά μήκος της διαχωριστικής νησίδας επί της οδού Λ. Γρηγορίου Ε΄, από την οδό Αυστραλίας έως και διασταύρωση με την οδό Σκεύου Ζερβού.

3. Δυο συνεργεία, από Πέμπτη 29/3/2018, ξεκίνησαν εργασίες ευπρεπισμού και κοπής χόρτων, στο νέο Δημοτικό Κοιμητήριο Κω (Αμπάβρη).

Οι παρεμβάσεις θα ενταθούν το επόμενο διάστημα και περιλαμβάνουν και φυτεύσεις λουλουδιών και φυτών.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ