ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο, με αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων

5
735

ΘΕΜΑ : “Συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου εργάστηκαν και το Σαββατοκύριακο, με αποκομιδή ογκωδών αντικειμένων και κηπευτικών αποβλήτων σε 43 σημεία της πόλης της Κω.”

Σε πλήρη δραστηριότητα τα συνεργεία του Δήμου εν όψει των εορτών του Πάσχα αλλά και της έναρξης της τουριστικής περιόδου.

Συνεργεία της υπηρεσίας καθαριότητας και πρασίνου εργάστηκαν όλο το Σαββατοκύριακο, ολοκληρώνοντας ένα πρόγραμμα έκτακτης αποκομιδής κηπευτικών αποβλήτων και ογκωδών αντικειμένων σε 43 σημεία στην πόλη της Κω και πιο συγκεκριμένα στις εξής οδούς:

Χάλκωνος, Φαιναρέτης, Ευρυπύλου, Θεσσαλού, Αρσενίου, Επιχάρμου, Κοραή, Μακρυγιάννη, Αρτεμισίας, Φιλήμωνος, Κνίδου, Νισύρου, Πεισάνδρου, Κολοκοτρώνη, Σκεύου Ζερβού (μέρος αυτής) και Φιλίνου (μέρος αυτής).

Οι παρεμβάσεις από τα συνεργεία του Δήμου θα συνεχιστούν και θα ενταθούν τις επόμενες μέρες.

Με σύμμαχο τον πολίτη, κάνουμε το νησί μας πιο καθαρό, πιο όμορφο και ανθρώπινο.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική Τηλεόραση Κω/dhras.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Εσύ κόπανε από πάνω «Σοβαρά μιλάς» όταν κάνεις ξανά αίτηση στο δήμο Τεμπελαρε για να έρθεις μόνο και μόνο για να λουφάρεις και η άλλοι να δουλεύουν θα σε στρώσω εγώ καλά λαμόγιο

  2. Είμαστε για κλάματα με τέτοια δημοτική αρχή που έχουμε. Τό ωραιότερο νησί το αντιμετωπίζουμε σαν το χειρότερο μέρος του κόσμου.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ