ΒΙΝΤΕΟ Τιγκάκι: Με εντατικούς ρυθμούς οι παρεμβάσεις καλλωπισμού και καθαριότητας από την Κοινότητα Ασφενδιού

8
505

Με εντατικούς ρυθμούς πραγματοποιούνται παρεμβάσεις καλλωπισμού και καθαριότητας στην περιοχή Τιγκακίου. Συντονισμένες οι δράσεις για να καθαριστεί το Τιγκάκι από άκρη σε άκρη, με  ειδικά μηχανήματα ενώ στρώθηκαν και  οι παραλίες.

Ο πρόεδρος της κοινότητας Ασφενδιού Σ.Μαλιλής  ευχαρίστησε  τους  επαγγελματίες  της περιοχής που θεωρείται μια από τις καθαρότερες περιοχές τους νησιού. Στο επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις στο Ζιπάρι και μετά στον ορεινό όγκο.

ο κ. Μαλιλής ζητά να τηρηθεί  ο βασικός κανόνας καυθαριότητας. Να βγάζουν οι πολίτες και οι επαγγελματίες τα βαρέα αντικείμενα  ΜΟΝΟ κάθε Πέμπτη βράδυ ή Παρασκευή πρωί για να μην υπάρχουν άσχημες εικόνες από βαρέα αντικείμενα στους κάδους απορριμάτων της περιοχής.

Πηγή: dhras.gr

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. όλοι οι δρόμοι σε Τιγκάκι, Μαρμάρι μοιάζουν με τοπίο από τη σύγχρονη Συρία (εξαιρούνται κάποια λίγα μέτρα, νέα πεζοδρόμια χωρίς αλφάδι, κοντά σε κολλητούς)!

  2. ο μπάρμπα-Σούλης ξεσάλωσε και κλαδεύει αρμυρίκια. Λες και το δέντρο δεν τρέφεται κι από τη μπάλα του φυλλώματος αλλά μόνο από τις ρίζες…

  3. είναι οι βομβαρδισμένοι δρόμοι Τιγκακιού και Μαρμαριού. Ακόμη σκορπισμένα είναι και τα κομμάτια από τους άρρωστους φοίνικες, τα σκουλήκια θα κάνουν πάλι πανηγύρι….

  4. Καποιος θα πρεπει να κανει σεμιναριο καθαριοτητας στους ομπρελαδες του Τιγκακιου.Καθε πρωι πετανε τα φυκια της παραλιας ξανα στη θαλασσα με αποτελεσμα να ειναι παντα γεματη φυκια.Γι αυτο εχασαν και τις γαλαζιες σημαιες απο την Ευρωπακη Ενωση.

  5. ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ. ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΜΕΝΟΙ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΚΟΠΤΟΝΤΕ ΓΙΑ ΚΑΛΛΩΠΙΣΜΟΥΣ. ΠΕΡΑΣΑ ΠΡΟΧΘΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΕΝΤΡΙΚΟ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΑΓΟΥΣΑ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ. ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΚΩ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ