ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ Παρεμβάσεις Υπ. Πρασίνου του Δήμου στο δρόμο από Ψαλίδι έως Μαρίνα

2
957
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΘΕΜΑ : “Παρεμβάσεις της Υπηρεσίας Πρασίνου του Δήμου στο δρόμο από το Ψαλίδι έως τη Μαρίνα.”

Προχωρά με αμείωτη ένταση το πρόγραμμα των παρεμβάσεων της Υπηρεσίας Πρασίνου στην πόλη της Κω.

Ήδη από το τέλος της προηγούμενης εβδομάδας συνεργείο της υπηρεσίας προχωρά σε καθαρισμό και κοπή της ανεπιθύμητης βλάστησης στις νησίδες κατά μήκος του δρόμου από το ξενοδοχείο “Κυπριώτης” έως τη Μαρίνα.

Παράλληλα την εβδομάδα που πέρασε έγιναν εργασίες κοπής χόρτων και καθαρισμοί πεζοδρομίου επί της Β. Γεωργίου από το Kos Hotel εως το πάρκο Ξενία, κοπή χόρτων και καθαρισμός παρτεριών στην Παιδική Χαρά στο Κακό Πρινάρι και εργασίες καθαρισμού σε παρτέρια και νησίδες στη θέση πάρκινγκ Αμπάβρη.

Παρά το μειωμένο προσωπικό που διαθέτει (υπάρχουν μόνο 6 εργαζόμενοι στην Υπηρεσία Πρασίνου του Δήμου Κω) γίνονται ουσιαστικές και συνεχείς παρεμβάσεις που κάνουν πιο όμορφη και ανθρώπινη την πόλη της Κω που υποδέχεται ήδη τους πρώτους της επισκέπτες.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

2 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΤΑ ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΣΠΑΣΜΕΝΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΞΥΝΟΝΤΑΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΙΝΟΥΝ ΚΑΦΕ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 12 Ή ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΣΤΑ ΣΟΥΠΕΡΜΑΡΚΕΤ Ή ΣΟΥΛΑΤΣΑΡΟΥΝ Ή ΧΤΥΠΑ Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΚΑΡΤΑ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΓΥΡΙΖΟΥΝ ΚΑΤΑΙΔΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ. ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΧΑ ΧΑ.

  2. ρε σεις μας δουλεύετε? 1 χρόνο σας παρακαλάω να ΄ρθετε να μαζέψετε την σαβούρα που πετάνε ασυνείδητοι στις γειτονιές της συγκεκριμένης περιοχής και πιο ειδικά στο 5ο δημοτικό όπου έχει καταντήσει χωματερή και τίποτα……………..
    τελικά αν δεν ζεις δίπλα σε μεγάλα ξενοδοχεία δεν υπάρχει περίπτωση να ρθει κανείς
    δεν ντρεπόμαστε λέω γω

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ