Γ. Κυρίτσης: Ο Δήμος θα τιμήσει τον Ν. Μυλωνά | Μαζί αποδείξαμε ότι ο δρόμος της συνεργασίας υπάρχει & είναι ανοιχτός

22
1783

ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : ‘’ Μαζί με το Νίκο Μυλωνά αποδείξαμε ότι ο δρόμος της συνεργασίας στην Κω υπάρχει και είναι ανοιχτός. Ο Δήμος θα τον τιμήσει στην τελευταία παρουσία του στο δημοτικό συμβούλιο΄΄.

Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

‘’Η απόφασή του Νίκου Μυλωνά να τερματίσει μια πολυετή πορεία συνέπειας και καθαρότητας στο Δημοτικό Συμβούλιο κλείνοντας ένα σημαντικό κύκλο, είναι σεβαστή.

Με το Νίκο Μυλωνά πορευτήκαμε μαζί, συμφωνήσαμε, διαφωνήσαμε αλλά υπήρχε, πάντα, αμοιβαία εκτίμηση.

Η εκτίμηση αυτή παραμένει. Τιμώ την εντιμότητα, την ευγένεια και την ανιδιοτέλειά του, είμαι υπερήφανος που πορευτήκαμε μαζί όλο αυτό το διάστημα άλλοτε με συγκλίσεις και άλλοτε με διαφορετικές προσεγγίσεις.

Στις τελευταίες εκλογές ενώσαμε τις δυνάμεις μας στη βάση μιας προγραμματικής συμφωνίας αρχών και θέσεων. Αποδείξαμε ότι ο δρόμος της συνεργασίας στην Κω υπάρχει και είναι ανοιχτός, αρκεί να τον αναζητήσει κανείς.

Η συμμετοχή του Νίκου Μυλωνά στα ψηφοδέλτιά μας έγινε με σεβασμό στην αυτόνομη και ανεξάρτητη παρουσία του. Είχε πάντα το δικαίωμα και την ελευθερία να διατυπώνει τη διαφορετική του άποψη, κάτι άλλωστε που αναγνωρίζει και ο ίδιος στη δήλωσή του.

Αυτός είναι ο πλούτος και η δύναμη της παράταξής μας, η συνύπαρξη ανθρώπων από διαφορετικές πολιτικές αφετηρίες και η δημοκρατία.

Με το Νίκο Μυλωνά μας συνδέουν πλέον θετικές αναφορές στο έργο που έγινε τα 4 τελευταία χρόνια στο Δήμο της Κω.

Η αναβάθμιση της λειτουργίας του Δημοτικού Συμβουλίου , που είναι ορατή σε όλους, αποτελεί το επιστέγασμα κοινών προσπαθειών αλλά έχει και τη σφραγίδα του Νίκου, που ως Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου ανέβασε το επίπεδο και έφερε ένα νέο κανονισμό λειτουργίας που αποτελεί πρότυπο δημοκρατικής λειτουργίας με σεβασμό στα δικαιώματα της μειοψηφίας.

Το Δημοτικό Συμβούλιο αυτής της περιόδου, δεν έχει καμία σχέση με το Δημοτικό Συμβούλιο της προηγούμενης περιόδου.

Στην επόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ο Δήμος Κω θα τιμήσει το Νίκο Μυλωνά για την προσφορά του. Και εύχομαι και ελπίζω η τιμή αυτή να εκφραστεί από όλες τις παρατάξεις.

22 ΣΧΟΛΙΑ

  1. νικο μακρια απο τον απερχομενο καταστροφεα της κω.σε στιγματισε η αφρονα ενεργεια

    συνεργασιας με τον απερχομενο

  2. Απο το πολυ νερό της Αντιμαχειας έχετε λαλισει.
    Ο Μυλωνας εφυγε οπως και ο Γ.Κρητικος αλλα και ο Ν.Κανταρζης….αναλογως τον χαβα του βεβαια…αλλα η ουσία ειναι πως σε φθείρει και αυτός.Αν προσθέσεις και την μουρμούρα των χωριων και της πολης….γ#&\%+@
    Σε βλεπω στο 5-10% τα επικοινωνιακά τρικ δεν σε σώζουν αυτη την φορά.

  3. ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ : ‘’ … αποδείξαμε ότι ο δρόμος της συνεργασίας στην Κω υπάρχει και είναι ανοιχτός.ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ. ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΤΗΣ ΚΩ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΟΙ ΛΑΚΟΥΒΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΚΩΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΝ…. ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΗΝ ΚΟΡΩΝΗ, ΟΛΑ ΖΑΧΑΡΗ.ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΟΜΩΣ. Η ΕΝΝΟΙΑ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ. ΕΧΟΥΣΙ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ……

  4. Δημοτης Κω...προς την αριστερα της πλακας και τους υποκριτες...

    δεκανικια του κυριτση….
    που εφτασες ω ρε νικο…
    του κ@λ@υ θεωριες και φλιναφηματα…
    τα στερνα τιμουν τα πρωτα ε;
    εσυ τα στερνα τα εκαμες σαλατα…
    Να σηκωνεις το κεφαλι οταν περπατας στην πολη και οχι να το εχεις κατεβασμενο.
    δες μας στα ματια αντεχεις;
    ή δεν αντεχεις να ακουσεις για αυτον που σε εθαψε πολιτικα ;
    οτι και να λεμε…εισαι η προσωποποιηση της απογοητευσης

  5. ΤΙ ΑΓΑΠΕΣ, ΤΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑ, ΤΙ ΣΦΙΧΤΑΓΚΑΛΙΑΣΜΑΤΑ. ΘΕΕ ΜΟΥ, ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΒΡΑΔΥΑ ΑΠΟΝΟΜΗΣ ΤΩΝ ΟΣΚΑΡ? ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΝΑ ΔΩ ΠΟΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΟΣΟ ΘΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΝ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΠΡΟΣΩΠΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ. ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕ ΛΕΜΕ, ΜΗΝ ΕΚΘΕΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΤΟΜΑ…..

  6. σειρά έχει και ο Ηλίας….ο σωτήρας του έθνους, ο μεγιστος των 300!!!
    Μή μασάς, χαμογέλα, κάνε τους άλλους να σε κοιτάνε στα..οπισθια 🙂

  7. τώρα που τα οικονομώ από όλες τις πλευρές δε με νιάζει …. Θα γκρεμίσω και το μεγάλο παραλιακό κτίριο για να φτιαχτεί το νέο ξενοδοχείο κι όλα πάνε καλά. Λεφτά υπάρχουν κι εγώ ξέρω το τρόπο

  8. Κύριε Κίαρη σιγά σιγά όπως παει ο Κυρίτσης θα μείνει με τα υπολείμματα της δυναμης αλλαγής!!!
    χαχαχαχαχα

  9. Τα… μπουμπούκια του ΣΥΡΙΖΑ, στα νιάτα τους (στην… πρωθυπουργογέννα-υπουργογέννα ΚΝΕ), γαλουχήθηκαν με τραγούδια όπως το κάτωθι… επαναστατικόν της Φαραντούρη:
    Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
    γυναίκες και άντρες με όπλα στους ώμους
    στο κόκκινο λάβαρο πάντα πιστοί
    στη Σάλπιγγα πλάι που μας προσκαλεί
    Συθέμελα ρίχτε Παλάτια και Θρόνους
    βαρειές αλυσίδες πορφύρες και νόμους…
    Αλλά, αυτοί που θα έριχναν –και μάλιστα… συθέμελα- «παλάτια και θρόνους» υποδέχθηκαν μετά μεγάλων τιμών κι έκαναν υποκλίσεις (τεμενάδες) στον Πρίγκιπα Κάρολο και την Δούκισα της Κορνουάλης!
    Λέτε να έγιναν… βασιλοκομμουνιστές*;
    *Χλευαστικός χαρακτηρισμός για τους αποστάτες της Ενώσεως Κέντρου που είχαν κομμουνιστικό παρελθόν (Τσιριμώκο και λοιπούς) και συμμετείχαν στη βασιλική κυβέρνηση, το 1965…

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ