Γ. Κίτσης: Αποσπασματικές, βεβιασμένες και άστοχες οι κινήσεις της Δημοτικής Αρχής

18
1373

Γ. Κίτσης: Αποσπασματικές, βεβιασμένες και άστοχες οι κινήσεις της Δημοτικής Αρχής

Όταν σε λίγους μήνες συμπληρώνεις σχεδόν μία δεκαετία στο τιμόνι του Δήμου της Κω (προ και μετά Καλλικράτη) και αναγάγεις σε μείζον επίτευγμα την αντικατάσταση μερικών μέτρων ασφάλτου τότε είναι βέβαιο ότι κάτι δεν πάει καλά.

Όταν όπως επεσήμανα και σε προηγούμενη παρέμβασή μου δεν είσαι ικανός σχεδόν 10 μήνες μετά τον σεισμό να μαζέψεις τα σπασμένα κολονάκια από το λιμάνι και να συμμαζέψεις την εικόνα του προστατεύοντας και τους ανθρώπους που κυκλοφορούν, τότε σίγουρα κάτι δεν πάει καλά (είδαμε τι έγινε και στην περίφημη πλατεία της 7ης Μαρτίου).

Όταν μετά από σχεδόν πέντε χρόνια της δεύτερης θητείας σου δεν μπορείς να λύσεις το πρόβλημα με την ασυνέχεια του ποδηλατόδρομου στο λιμάνι, τότε τι ακριβώς μπορείς να κάνεις, αφού και στα μεγάλα απέτυχες (μόλος, μαρίνα, κρουαζιερόπλοια, Ryanair).

Δυστυχώς η δημοτική αρχή έχει χάσει την επαφή με τους δημότες και ενεργεί σπασμωδικά χωρίς πρόγραμμα. Πιστεύει ότι στους τελευταίους μήνες της θητείας της με 5 φωτογραφίες από ασφαλτοστρώσεις και ψευτο-αναπλάσεις της δεκαετίας του 80 θα πείσει τον Κωακό λαό να την ξαναψηφίσει.

Όπως όμως μου είπε ένας φίλος τις προάλλες, παραφράζοντας το αρχαίο γνωμικό του Μένανδρου «το τρις εξαμαρτείν ουκ λαού σοφού».

Γιώργος Κίτσης

Μέλος της Δημοτικής Παράταξης

ΟΡΑΜΑ Κίνημα Πολιτών Νήσου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. οεο που ειναι ο ποδηλατοδρομος στο λιμεναρχειο 3 δημοτικο?ΔΗΜΑΡΧΕ ολα στο γονατο αρπα κολλα

    χωρις σχεδιο πασαλειματα.εχουν δικιο οι δημοτες που σε κραζουν

  2. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    των πλατειων ,των συντριβανιων.μονο μασα και φουνταραν το νησι

  3. τα εργα θελουν σχεδιο. ολοκληρωση ποδηλατοδρομου,καινουργιοι παγκοι για τους ψαραδες,απομακρυνση των αφετηριων

    των λεωφορειων της κεας,απομακρυνση των τραινων περιμετρικα της πολεως.τωρα υπαρχει ενα χαος στο λιμανι.μονο οι τυφλοι της δημοτικης αρχης δεν βλεπουν.σωστα τα λεει ο κιτσης.

  4. ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΕ.2 ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.κυριτση δεν σε θελουμε εισαι χειροτερος απο τον ντουτσε.
    αποχαιρετα τις καρεκλες τις μασες τα ταξιδακια τους καφεδες.

  5. γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι.πασαλειματα προχειροδουλειες

    στο γονατο στο ποδαρι.δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;
    γεωργιος ο μεγας ψευτης.

  6. Είναι καθολική απαίτηση όλων των δημοτών ανεξαρτήτου παρατάξεως.Απο την μη ολοκλήρωση του ποδηλατόδρομου παρατηρείται συν τω χρόνω κυκλοφοριακή-περιβαλλοντική επιβάρυνση της πλατείας και της παραλιακής οδού έμπροσθεν του δημαρχείου.Τρενάκια,λεωφορεία δεας,λεωφορεία τουριστικά για τα ημερόπλοια,ανοικτό λεωφορείο, ταξί, που εχουν αφετηρία την πλατεία, ιχ που σταθμεύουν για την ψαραγορά ,μικροπωλητές,οι ποδηλάτες κινούνται επι του πεζοδρομίου της ψαραγοράς μαζί με τους πεζούς, συνθέτουν μια χείριστη ,αρνητική εικόνα της πόλεως , την τουριστική περίοδο για όλους. http://www.aegeanews.gr/featured/21253/kitsis-dimarche-enoste-epitelous-ton-podilatodromo-sta-delfinia-pics-oriste-proedro-astikis-ton-pistikaki-protasis/

  7. Σε λίγο αποτυχημένος δήθεν πολιτικός .
    Μαζί με την Ιωάννα για πότισμα στα χωράφια είστε οι καλύτεροι . Περαστικά

  8. Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΜΕΓΑΛΟΣ ΦΟΡΟΜΠΗΧΤΗΣ

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΙΜΠΛΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΝΤ ΕΓΙΝΕΣ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  9. Καναρη str πόσα παίρνεις από το παράνομο μαγαζάκι που έχεις στην Κανάρη και Φοβάσαι μην και φύγει ο ευεργέτης σας Δήμαρχος και χάσετε το μέλι??????

  10. ΘΑ ΦΥΤΕΨΕΤΕ ΚΑΝΑ ΦΥΤΟ ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΕΣ ΖΑΡΝΤΙΝΙΕΡΕΣ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ Ή ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ? ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΤΕ ΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΚΡΑΝΙΟΥ ΤΟΠΟ, ΣΑΝ ΤΙΣ ΑΧΑΡΕΣ, ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΕΣ, ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΕΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ. ΕΑΝ ΜΕ ΛΙΓΗ ΑΣΦΑΛΤΟ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΕΚΕΙ ΣΤΗ Δ.Α. ΠΩΣ Η ΚΩΣ ΑΛΛΑΞΕ ΠΡΟΣΩΠΟ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΑ ΠΕΡΙ ΑΙΣΘΗΤΙΚΗΣ ΣΑΣ. ΤΕΛΙΚΑ, ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ, ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ Ε ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟΙ.

  11. παλιο κολπο των δημαρχων καισερλη κυριτση.λιγο τσιμεντο λιγο ασφαλτο και εξασφαλιζουμε την καρεκλα

    για βολτες ταξιδακια καφε μασα και περα βρεχει.

  12. να διωξουμε τους επαγγελματιες δημαρχους αντιδημαρχους δημοτικους συμβουλους απο ολες τις παραταξεις.

    καινουργια προσωπα με διαθεση προσφορας.να διωξουμε τους καρεκλακηδες.

  13. κυριε κιτση για να γινει ο ποδηλατοδρομος πρεπει να γινει εδαφοτεχνικη μελετη συμφωνα με τον γερασκλη

    και θα γινει σε 20 χρονια απο τωρα!!!!!!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ