ΚΟΙΝΣΕΠ ΑΜΒΡΟΣΙΑ: Η εκδικητικότητα του Δημάρχου δεν έχει σταματημό | Θα καταθέσουμε αγωγή για διαφυγόντα κέρδη

17
2235

KΟΙ.Ν.ΣΕΠ. ΑΜΒΡΟΣΙΑ
«Η ΕΚΔΙΚΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ»
Θα καταθέσουμε αγωγή για διαφυγόντα κέρδη

Μας έχει κόψει το νερό εδώ και 3 χρόνια κι όταν πήραμε νερό από ένα γείτονα για να καθαρίζουμε το μαγαζί, τον απείλησαν ότι θα του κόψουν και εκείνου το νερό

Για τα όσα έχουν συμβεί όλο αυτό το διάστημα (από το 2014 μέχρι σήμερα) αναφέρθηκαν τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ Αμβροσία (στο Μαρμάρι) σε συνέντευξη που μας παραχώρησαν. Μπορεί όπως λένε να έχουν «κυνηγηθεί» τόσο από την σημερινή Δημοτική Αρχή, ωστόσο, ακόμα και τώρα είναι διαθέσιμα να κάτσουν στο ίδιο τραπέζι και να βρούνε μία λύση για το «καλό όλων», όπως μας είπαν.
ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΔΗΜΟ
Διέψευσαν κατηγορηματικά ότι έχουν λάβει χρήματα από τον Δήμο, λέγοντας μας χαρακτηριστικά ότι αν και έχει εγκριθεί να πάρουν χρήματα, δεν έχουν πάρει ούτε ένα ευρώ και ότι όλα στο μαγαζί, έγιναν με δικά τους χρήματα.
Μάλιστα, μας τόνισαν ότι ακόμη δεν έχουν ξεχρεώσει το αρχικό κεφάλαιο που είχαν βάλει για να ανοίξει η επιχείρηση. «Το ακίνητο – τόνισαν- το πήραμε νόμιμα βάσει του νόμου για τις ΚΟΙΝΣΕΠ. Τόσο καιρό παρέμενε κλειστό και το κτίριο ρήμαζε, χωρίς να έχει κάποιο έσοδο από αυτό ο Δήμος, ενώ όπως πληροφορηθήκαμε, ακόμα και όταν το ζήτησε κάποιος, επί Δημαρχίας Χατζηκαλύμνιου, δεν του δόθηκε με την πρόφαση ότι η περιοχή είναι κορεσμένη από επιχειρήσεις. Αν το ήθελε κάποιος άλλος, ας ερχόταν και αυτός να το διεκδικήσει. Δεν το «κλέψαμε» από κανέναν. Έχουμε ρίξει πολύ ιδρώτα και κόπο για να ανοίξει αυτό το μαγαζί που πλέον αποτελεί ένα στολίδι για την περιοχή, προσελκύοντας τους ντόπιους πελάτες, που είχαν εξαφανιστεί από το Μαρμάρι και αναδεικνύοντας την τοπική μας γαστρονομία».
ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ
Από την πρώτη ημέρα της σημερινής Δημοτικής Αρχής τα μέλη της ΚΟΙΝΣΕΠ είχαν ζητήσει ραντεβού με τον Δήμαρχο, ενώ του έστειλαν και επιστολή, ωστόσο ο ίδιος ποτέ δεν τους δέχτηκε και ποτέ δεν τους απάντησε, σε αντίθεση με τον κ. Μυλωνά που από τη θέση του Προέδρου του Δημ. Σ/λίου είχε ταχθεί υπέρ των συνεργατικών και της συνεννόησης με την Δημ. Αρχή, κάτι που όμως δεν έγινε ποτέ.
«Θέλαμε – είπαν- να βρεθούμε με τον Δήμαρχο και να βρούμε μία χρυσή τομή, ώστε να μην υπάρχει αντιπαλότητα, γιατί όλοι θέλουμε το κοινό καλό. Είμασταν διατεθειμένες να πληρώσουμε και ενοίκιο, αν και η παραχώρηση του ακινήτου (από το 2012 μέχρι το 2022) ήταν καθ’ όλα νόμιμη, όπως και αποδείχθηκε από την απόφαση του Εφετείου Δωδεκανήσου. Ωστόσο εκείνος αποφάσισε να μας κυνηγήσει δικαστικά και στο τέλος να χάσει και κυρίως να χάσουν οι πολίτες της Κω, οι οποίοι θα πληρώσουν όλα αυτά τα δικαστικά έξοδα. Ακόμα και τα δικά μας δικαστικά έξοδα που αγγίζουν τις 10.000 ευρώ, θα μπορούσαν να είχαν πάει σε άλλους σκοπούς, αντί εκεί».
ΜΑΣ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΟΥΝ
Μας αποκάλυψαν ότι ο Πρόεδρος της Κοινότητας Πυλίου κ. Τσαμπουνιάρης, ο οποίος ήταν αυτός που επί Δημαρχίας Καϊσερλη υπέγραψε το άνοιγμα της επιχείρησης, τους έλεγε ακόμα και τώρα πως δεν πρόκειται να υπογράψει για την ανάκληση της άδειας (χρειαζόταν απαραιτήτως η υπογραφή του). Ωστόσο, την επόμενη ημέρα, ήρθε το χαρτί της ανάκλησης, με φαρδιά πλατιά την υπογραφή του.
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑΜΑΤΗΜΟ ΤΟ ΚΥΝΗΓΗΤΟ
«Και μπορεί το ένα δικαστήριο να διαδεχόταν το άλλο, ωστόσο ο Δήμαρχος ακόμα και σήμερα συνεχίζει να μας κυνηγά, αν και έχουμε δικαιωθεί. Μας έχει κόψει το νερό εδώ και 3 χρόνια, γεγονός που σημαίνει ότι και η ΔΕΥΑΚ χάνει έσοδα όλα αυτά τα χρόνια, ενώ όταν πήραμε νερό από ένα γείτονα για να καθαρίζουμε το μαγαζί, τον απείλησαν ότι θα του κόψουν και εκείνου το νερό. Ακόμη και την παραλία αρνήθηκαν να μας παραχωρήσουν και έτσι στραφήκαμε στην Κτηματική Υπηρεσία Ρόδου για να την πάρουμε. Δυστυχώς, η εκδικητικότητα του Δημάρχου απέναντι σε εμάς, δεν έχει σταματημό».
ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ
Κλείνοντας μας επισήμαναν ότι δεν θα σταματήσουν να παλεύουν γι’ αυτό το μαγαζί, όσες «τρικλοποδιές» και αν τους βάζει ο Δήμαρχος, ενώ μας ενημέρωσαν ότι θα στραφούνε δικαστικά κατά του Δήμου, για διαφυγόντα κέρδη εξ αιτίας της ανάκλησης αδείας που έγινε το 2017, με αποτέλεσμα να μην ανοίξει το μαγαζί την περσινή σεζόν

Πηγή: vimatisko.gr

17 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΑΓΩΓΗ ΓΙΑ ΗΘΙΚΗ ΒΛΑΒΗ ΚΑΙ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ,ΟΧΙ ΚΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΚΑΤΑ ΤΟΥ Γ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥ Χ.ΤΣΑΜΠΟΥΡΝΙΑΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΤΑΝ ΣΥΓΝΩΜΗ

  • Δώσε και σε μένα Σ.....ζάμπα μαγαζί με δωρεάν φως νερό και φόρους....

   Κουμπάρες και φιλινάδες …… το τζάμπα πόθανε,

 2. ΟΛΑ ΕΔΩ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ . ΠΙΣΩ ΕΧΕΙ Η ΑΧΛΑΔΑ ΤΗΝ ΟΥΡΑ. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ . ΑΥΤΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ……………

 3. ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ ……Ε ΑΥΤΟ ΠΑΘΑΜΕ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΜΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ

 4. Ακόμα μια φορά ο Κ’ Κυρίτσης δείχνει τη Άνθρωπος είναι σε όποιον δεν είναι με το μέρος του. Η Εκδικητικότητα αυτού του Ανθρώπου δεν έχει ούτε όρια ούτε τέλος.
  Είναι καιρός να πάει σπίτι του και να μείνει εκεί.

 5. ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΟΒΕΙ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΡΕΥΜΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΤΑΥΛΙΣΜΟ ΤΩΝ ΡΟΜΑ, ΟΠΟΥ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΥΔΡΕΥΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ?

 6. Βαράτε τους .
  Μόνο με τα δικαστήρια θα καταλάβουν .
  Όσο για τον Ανώνυμος από πάνω πιο πολύ για Ανέμυαλος προβοκάτορας μου κάνει.

 7. μπραβο κοριτσια καταφερατε να νικησετε και να κερδισετε τη συμπαθεια του κοσμου όπως και τη δική μου

 8. Έχετε δίκιο. Τον ξεσκισατε στο δικαστήριο. Συνεχίστε τώρα που μαθατε το δρόμο αλλά με προσωπικές αγωγές για να σας πληρώσουν απο τη τζεπη τους

  • Καλά ρε φιλαράκια.
   Τα κορίτσια και τα άλλα κορίτσια και κάποιοι άλλοι που τα βρήκαν; Κληρονομιά του παππού ή από τους Ιταλούς; Τα νοίκιασαν χωρίς νοίκι με τζαμπα νερό και ρεύμα. Τα γόρασαν με δάνειο ή δικά τους λεφτά; Τα πείραν δωρεά απο την φιλοπτωχο; Τίποτε από όλα αυτά. Τους τα έδωσαν. Έτσι για γούστο.
   Γιατί δεν μου δίνουν κι’ εμένα; Ένα κιόσκι να πουλώ ότι γουστάρω. Στην Πλατεία.
   Κάποτε πρέπει να καταλάβουμε ότι το τζάμπα πέθανε. Έχουμε πάει κατά διαβόλου από την λαμογιά και κλεψιά, τα χαρισμένα τζάμπα. Η Δημόσια περιουσία έχει μια τεράστια ανεκτίμητη αξία, αν είναι α την εκμεταλευτούμε να δοθεί προς χρήση με την ανάλογη αξία που έχει.
   Ξέρουμε τα νοίκια που πληρώνονται στις ιδιωτικές ιδιοκτησίες στην αγορά, εδώ ζούμε.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.