Γιάννης Φραγκούλης στο Αιγαίο TV: Η δημοτική αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για τη μη προσωρινή αποκατάσταση του λιμανιού & την εικόνα που παρουσιάζει (ΒΙΝΤΕΟ)

7
687

Γιάννης Φραγκούλης στο Αιγαίο TV: Η δημοτική αρχή φέρει ακέραια την ευθύνη για τη μη προσωρινή αποκατάσταση του λιμανιού και την εικόνα που παρουσιάζει

Δείτε το βίντεο με τις δηλώσεις του Αν. Επικεφαλής της Δημοτικής Παράταξης ΟΡΑΜΑ Γιάννη Φραγκούλη στη δημοσιογράφο Ειρήνη Χαλκίτη και την εκπομπή «3 στο ΑΙΓΑΙΟ»

Ο κος Φραγκούλης μεταξύ άλλων εστίασε στα παρακάτω:

  • Στην καίρια ευθύνη της δημοτικής αρχής για την προσωρινή αποκατάσταση των ζημιών στο εσωτερικό λιμάνι ώστε να επιτευχθούν: η βελτίωση της εικόνας, η ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών, η απόσβεση της μνήμης του σεισμού της 21ης Ιουλίου του 2017.

  • Στην αιφνιδιαστική ανακοίνωση για το «κλείσιμο» της Ακτής Κουντουριώτη που είναι ο βασικός άξονας της πόλης της Κω. Μια τέτοια επιλογή προϋποθέτει διαβούλευση και μελέτη για τις ενδεχόμενες επιπτώσεις στο σύνολο της λειτουργίας της πόλης και στο σύνολο των επιχειρηματιών της.

  • Στην αναγκαιότητα άμεσης αποκατάστασης των μνημείων πολιτιστικής κληρονομιάς.

Σύνδεσμος για το σχετικό βίντεο με τις δηλώσεις του κου Φραγκούλη: https://youtu.be/H4E_KcD-q_I

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΚΩ

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τα αυτονόητα ειπες Γιαννη αλλα ποιος σε ακουει.ο δήμαρχος παιζει το παιχνιδακι του εις βαρος των πολιτων και επισκεπτων.

  2. «ΤΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΘΕΤΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΙΩΝ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΑΠΟΔΟΧΗΣ -ΕΤΣΙ ΕΜΑΘΑ- ΕΧΕΙ ΠΡΟΓΡΑΜΑΤΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ ΓΙΑ ΜΠΑΝΙΑ ΚΑΙ ΦΡΑΠΕΔΙΕΣ – ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ ΕΧΕΙ Ο ΘΕΟΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ …ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΠΟΛΙΚΑ ΣΚΑΤΑ …ΜΕΤΑ ΤΟ ΚΟΥΡΕΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ….ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΣΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ …ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ….ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΟ Η ΧΩΡΑ …ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΛΙΤΟΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΜΙΑ 200.000 ΛΑΘΡΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙ GIORGO ΘΑ ΛΕΝΕ ALEKSI ΚΑΙ ΘΑ ΖΗΟΥΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΜΟΛΙΣ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ…ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.https://attikanea.blogspot.com/2018/05/blog-post_587.html

  3. οι αρχιερεις της διαπλοκης της αρπαγης, των εργολαβων ,των κλιματιστικων ,των λεωφορειων ,των τρενων,

    Tων πλατειων ,των συντριβανιων,ΤΩΝ ΑΣΦΑΛΤΩΝ,ΤΩΝ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΒΟΤΣΑΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΑΡΙΝΑ!!!!!!.μονο μασα και φουνταραν το νησι.γεωργιε φευγεις.σε πηρε χαμπαρι ολο το νησι. δεν γλυτωνεις την εκλογικη πανωλεθρια που ερχεται.Γεώργιε εσένα ποιός θα σε σώσει απο το τσουνάμι των Κώων στις δημοτικές εκλογές;γεωργιος ο μεγας ψευτης.ΤΕΛΕΙΩΣΕΣ ΓΕΩΡΓΙΕ.2 ΦΟΡΕΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΕΣ ΤΟ ΝΗΣΙ ΜΕ ΤΙΣ ΒΛΑΚΕΙΕΣ.κυριτση δεν σε θελουμε εισαι χειροτερος απο τον ντουτσε.αποχαιρετα τις καρεκλες τις μασες τα ταξιδακια τους καφεδες.

  4. Η ΡΟΥΦΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΡΧΕΤΑΙ. Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΕΡΧΕΤΑΙ . Η ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ