Αστραπιαία παρέμβαση της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μαρμάρι (Pics)

3
1479

ΘΕΜΑ : “Αστραπιαία παρέμβαση της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μαρμάρι.”

Σε υψηλό επίπεδο ετοιμότητας απέδειξε ότι βρίσκεται η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω με το προσωπικό και τους εθελοντές της.

Το απόγευμα παρενέβη άμεσα σε πυρκαγιά που ξέσπασε στο Μαρμάρι σε καλλιεργήσιμη έκταση κοντά σε μεγάλες ξενοδοχειακές μονάδες.

Το Πυροσβεστικό όχημα του Δήμου , μαζί με εθελοντές, κινήθηκαν άμεσα και έθεσαν υπό άμεσο έλεγχο τη φωτιά, χωρίς να απειληθούν οι καλλιέργειες αλλά και οι ξενοδοχειακές μονάδες που βρίσκονται στην περιοχή και κυρίως χωρίς να προκληθεί ανησυχία και αναστάτωση.

Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου αποδεικνύει καθημερινά την ετοιμότητα αλλά και το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσής της.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το νησι καιγετε,οι φωτιες στνεχομενες,οι προσληψεις για να παρουν κανενα ψηφαλακι

    και ολο το νησι στην βρωμα.Κυριτση το εκαψες τελειως.Σηκω και φυγε γιατι εχει εξαγριωθεί ο κοσμος.Αραδιασες περισσοτερα ψεματα από τον τσιπρα.Ο κοσμος βριζει το πασοκ για μονο και εσενα,γιατι οι πασοκοι σε καζικωσαν στο σβερκο μας.Σηκω φυγε γιατι εχεις εξαγριωσει ολο το νησι.Απο πασοκους που ημασταν μας εκανες νεοδημοκράτες,και συριζαιους.Α ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ.ΠΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΛΑ ΝΑ ΣΤΟ ΠΟΥΜΕ.

  2. μήπως ήταν άσκηση από μόνοι μας για δειξουμε ποσο γρηγορα παμε και την σβηνουμε. την μια μερα εχουμε στολες και εξοπλοισμο και μετα απο δυο μερες εχουμε φωτιες και πυροσβεστικο

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ