Γ. Κυρίτσης για ΦΠΑ: Θετική εξέλιξη… Νέες δομές εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών & προσφύγων στην Κω ΔΕΝ θα γίνουν αποδεκτές

20
1122

ΘΕΜΑ : ‘’ Δήλωση του Δημάρχου Κω κ.Γιώργου Κυρίτση για την εξαγγελία του Πρωθυπουργού για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ.’’

Ο Δήμαρχος Κω κ.Γιώργος Κυρίτσης , έκανε την ακόλουθη δήλωση:

΄΄ Η εξαγγελία του κυρίου Πρωθυπουργού για τη διατήρηση των μειωμένων συντελεστών ΦΠΑ στα νησιά μας, είναι μια θετική εξέλιξη.

Αρκεί να μη συνδεθεί με τη δημιουργία νέων δομών εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων στην Κω.

Κάτι τέτοιο δεν είναι αποδεκτό ούτε πρόκειται να γίνει αποδεκτό από τους πολίτες της Κω.

Η Κως , με πολύ μεγάλο κόπο και προσπάθεια, κατάφερε να ανακάμψει και να ξεπεράσει τις αρνητικές συνέπειες του μεταναστευτικού.

Αυτό που θέλουν οι πολίτες της Κω είναι να τους αφήσουν ήσυχους για να δουλέψουν και να ενισχυθεί ακόμα περισσότερο ο τουρισμός μας.

Η Κως για όσους δεν το έχουν καταλάβει ακόμα, δεν είναι χώρος εγκλωβισμού παράνομων μεταναστών και προσφύγων, δεν είναι αποθήκη ανθρώπων.

Είναι τουριστικός προορισμός.’’

Και είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε κανένα να το θέσει αυτό σε αμφισβήτηση.

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Θα κανεις ρε δημαρχε εκείνο το δημοψήφισμα για να μην γινει το χοτ σποτ στο Πυλι;
    Η εχεις να προτείνεις αλλα 10 ακίνητα;;;
    Εισαι ο μοναδικος υπεύθυνος για το χαλι της Κω.

  2. Όποιος διαβάσει την απόφαση της ΕΕ καταλαβαίνει ότι στην ουσία δεν συμφώνησαν και επιπλέον βγήκε και ο Τούρκος πρωθυπουργός και (πολύ λογικά) είπε ότι δεν συμφωνεί με τις προτάσεις της ΕΕ.
    Το θέμα είναι Δήμαρχε, πέρα από ανακοινώσεις στα μέσα τι είσαι διατεθιεμένος να κάνεις για να σταματήσεις την δημιουργία νέων δομών; Επιστολές και διαμαρτυρίες από ότι φαίνεται δεν έχουν αποτέλεσμα.

  3. μπλα μπλα μπλα και όταν έρθει η μέρα που θα φέρουν ξανά τα ΜΑΤ μαζί με τις Νταλίκες γεμάτες καινούργια προκάτ ο Μαμάω Δήμαρχος θα λείπει πάλι σε κάποιο Ταξιδάκι αναψυχής..Κωακέ Λαέ ετοιμάσου γιατί έρχονται.

  4. Την ώρα που το συνολο των χωρών αρνούνται την επανεισδοχή μεταναστών η φτωχοποιημένη Ελλάδα και ό ήδη πολύπαθος ελληνικός λαός θα πρέπει να δεχθεί μετά τις απαράδεκτες δεσμεύσεις του εντολοδόχου Τσίπρα επιπλέον μετανάστες μετατρέποντας την χώρα σε αποθήκη ψυχών! Δυστυχώς είναι πλέον καθαρό ότι δεν έχουμε ελληνική κυβέρνηση αλλά ένα ανθέλληνα χρήσιμο ηλίθιο πρωθυπουργό που κάνει όλα τα χατίρια της κ. Μέρκελ και μέσω αυτής της Νέας Τάξης Πραγμάτων εις βάρος των συμφερόντων μας! Η εξέλιξη των γεγονότων θα φέρει πολύ άσχημες επιπτώσεις για όλους μας! Δυστυχώς μια δοτή κυβέρνηση που εκπροσωπεί το 20% περίπου του λαού δεσμεύει τη χώρα και τις επόμενες γενιές αδιαφορώντας για την αντίθεση του μεγαλύτερου ποσοστού πολιτών που αντιδρούν! Γιατί τόση βιασύνη γιατί δεν λαμβάνετε υπόψη το λαό γιατί δεν μπορείτε να πείτε ένα ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΕΊΤΑΙ;;;;;;

  5. ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ, ΟΤΑΝ ΟΜΩΣ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΣΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥ, ΠΑΡΑΔΕΊΓΜΑΤΟΣ ΧΆΡΙΝ, ΑΠΟ ΓΕΡΜΑΝΙΑ Ή ΑΛΛΑ ΜΕΡΗ, ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΘΑ ΚΑΤΕΒΕΙΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ;
    ΟΧΙ ΜΠΡΟΣΤΑ, ΑΛΛΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ Ή ΕΣΤΩ ΠΙΣΩ;
    ΜΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΠΑΝΤΩΣ, ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.
    ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ.

  6. Καμμία θετική εξέλιξη. Θα γεμίσει το νησί με παράνομους λαθρομετανάστης κι από 1ης Γενάρη του 2019 θα αυξηθεί ο ΦΠΑ και οι παράνομοι θα μείνουν.
    Που είναι το θετικό; Τα…»φθηνά» εργατικά χέρια ; Χαχαχα αν νομίζετε ότι αυτοί θα είναι σαν τους Αλβανούς που δουλεύουν είστε βαθιά νυχτωμένος κε Δήμαρχε.
    Ο καιρός γαρ εγγύς

  7. Καταστροφολογιες φοβικων ακροδεξιών. Μπορεί κάποιος να μου πει ποσο ενόχλησαν οι προσφυγομεταναστες και πόσο η ντόπια μαφία που εστεισε μαγαζί για μπίζνες με τους απέναντι. Και όταν είσαι σκ@τοψυχος και σου χαρίζουν 7/100 του ΦΠΑ για να προσφέρεις καλύτερα τουριστικά πακέτα ενώ η Ψεριμος έχει 24/100 πες και ένα ευχαριστώ. Οι μόνοι εγκλωβισμένοι στο νησί είναι οι Κωοι από τον Κυριτση και τους φασίστες.

    • Ποιός σου είπε οτι μας χαρίζουν το ΦΠΑ; Το δικαίωμα μας για μειωμένο ΦΠΑ είναι θεσμοθετημένο σε όλη την Ευρώπη, και όπως οι «Θεσμοί» έχουν επανειλημμένα πει , δεν το επέβαλαν αυτοί, αλλά η δική μας κυβέρνηση! Και που είναι ο Καματερός που υποσχόταν οτι δεν θα έφερναν πρόσφυγες από άλλα νησίά;

  8. Καλά σου είναι πιο Κυρίτση η καραμέλα με τα χοτ σποτ. Κάνε επιτέλους κάτι για το νησί που τό ‘χεις παρατημένο!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ