Ξεκινά το έργο αποκατάστασης πολύχρονων προβλημάτων και ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός στο δίκτυο αποχέτευσης στην πόλη της Κω

4
445

ΘΕΜΑ : “Η Κως αλλάζει και προχωρά μπροστά με έργα.-Ξεκινά το έργο αποκατάστασης πολύχρονων προβλημάτων και ζημιών που προκάλεσε ο σεισμός στο δίκτυο αποχέτευσης στην πόλη της Κω”

Ένα σημαντικό έργο ξεκινά στην πόλη της Κω αφού σήμερα υπογράφηκε η σύμβαση του έργου για την ανακατασκευή τμημάτων του Δικτύου Αποχέτευσης στην πόλη της Κω, συνολικού προϋπολογισμού 374.400 ευρώ.

Η υπογραφή της σύμβασης έγινε στα γραφεία της ΔΕΥΑΚ, με την παρουσία του Δημάρχου Κω κ. Γιώργου Κυρίτση.

Πρόκειται για ένα σημαντικό έργο που δίνει λύση στα προβλήματα που δημιούργησε ο σεισμός στο δίκτυο αλλά και σε προβλήματα που έρχονται από το παρελθόν, όπως η υπερχείλιση των δικτύων στην παλιά πόλη της Κω.

Πλέον τα προβλήματα αυτά θα αποτελούν παρελθόν ενώ το έργο προβλέπει εκτεταμένες επισκευές του δικτύου στην Κω.

Είναι ένα ακόμα έργο που χρηματοδοτείται από ίδιους πόρους της ΔΕΥΑΚ.

Τα χρήματα που δίνουν οι δημότες επιστρέφουν σε αυτούς με τη μορφή έργων που βελτιώνουν την καθημερινότητά τους αλλά και την εικόνα της Κω.

Η Κως αλλάζει και προχωρά μπροστά με έργα.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΛΑ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ ΣΤΗΝ ΝΑΥΑΡΙΝΟΥ ΚΑΝΑΡΗ ΒΡΩΜΑΝΕ ΒΟΘΡΟ.ΠΟΙΟΙ ΡΙΧΝΟΥΝ

    Σ….ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ ΤΩΝ ΟΜΒΡΙΩΝ?ΤΑ Σ…. ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ?ΑΠΟ ΦΑΝΦΑΡΕΣ ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΟΣ.ΚΟΙΤΑΞΕ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΤΟΥΝ ΤΑ ΦΡΕΑΤΙΑ .

  2. Ε ΑΦΟΥ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΠΑΡΘΗΚΑΝ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΣΕ ΤΟΣΟ ΣΥΝΤΟΜΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ, Ε ΤΩΡΑ ΧΕ….ΣΤΕ ΨΗΛΑ ΚΑΙ ΑΓΝΑΝΤΕΥΕΤΕ…..Ε ΡΕ ΧΑΛΙΑ

  3. Ο ΑΜΠΑΒΡΗΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΟΧΕΤΕΥΣΗ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ.ΚΙΑΡΗ – ΔΗΜΑΡΧΕ ΜΑΣ ΕΧΕΤΕ ΕΓΚΑΤΑΛΗΨΗ .ΑΝΤΕ ΓΕΙΑ.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ