Ευτέρπη Παπαχρήστου: Θα ζητήσει κανείς συγνώμη από τον υπάλληλο του Δήμου Κω που απλά εφάρμοσε το νόμο;

13
757

ΕΥΤΕΡΠΗ ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ : “Θα ζητήσει κανείς συγνώμη από τον υπάλληλο του Δήμου Κω που απλά εφάρμοσε το νόμο;”

Η Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου Κω κ. Ευτέρπη Παπαχρήστου, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

Πριν από λίγες μέρες, υπάλληλος της ταμειακής υπηρεσίας του Δήμου, οδηγήθηκε στην Αστυνομία γιατί εφάρμοσε το νόμο, ζητώντας ενημερότητα για την καταβολή του έκτακτου βοηθήματος από το σεισμό.

Πολλοί αμφισβήτησαν το γεγονός ότι αυτό προέβλεπε ο νόμος. Κάποιοι μάλιστα το αξιοποίησαν για να κάνουν αντιπολίτευση…μέχρι εκεί φτάνει το μυαλό τους.

Ο Δήμος Κω υπέβαλλε επίσημα ερώτημα προς το Υπουργείο Εσωτερικών, επισημαίνοντας το πρόβλημα που είχε δημιουργηθεί.

Χθες ο Υπουργός Εσωτερικών με νομοθετική ρύθμιση που κατέθεσε, επιβεβαίωσε ότι ο υπάλληλος του Δήμου Κω εφάρμοσε το νόμο, και θέσπισε την απαλλαγή υποχρέωσης προσκόμισης ενημερότητας για την καταβολή έκτακτων βοηθημάτων αλλά και το ακατάσχετο αυτών των χρημάτων.

Με την παρέμβαση του Δήμου Κω λύθηκε όχι μόνο το πρόβλημα των σεισμόπληκτων αλλά και προβλήματα άλλων ευπαθών ομάδων.

Φυσικά κανείς δεν έχει το σθένος να ζητήσει συγνώμη από τον υπάλληλο του Δήμου Κω, που αν δεν είχε εφαρμόσει το νόμο, θα βρισκόταν κατηγορούμενος και θα είχε καταδικαστεί. Γιατί αυτός είναι ο παραλογισμός του Ελληνικού Κράτους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

13 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σιγά μην ζητήσει κανείς συγνώμη από τον υπάλληλο…. να δούμε πως θα συνεργαστούν μαζί του αύριο όταν θα του ζητάνε να κάνει υπερβάσεις.

    • Ηρέμησε βρε πέτρο-άκη. Αντε πουλακι μου στα ταμεια, ξερεις εσυ.που τανε ο γκαιμπελς. Ρε αει απο κει αδουλευτε…

      • ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΣΟΥΜΕ,ΟΥΤΕ ΣΕ ΥΦΟΣ ΟΥΤΕ ΣΕ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ.ΓΙ’ΑΥΤΑ ΟΛΑ ΔΕΝ ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ?ΔΕΝ ΘΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΜΙΜΟΥΜΕΝΟΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΚΡΙΝΟΥΜΕ!ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΦΕΙΛΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΙ ΣΥΓΝΩΜΗ ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ!ΕΙΝΑΙ ΔΕΙΓΜΑ ΓΕΝΝΑΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΩΦΡΩΝΟΣ ΝΟΥ!ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΕΒΑΣΤΟ.ΔΕΝ ΖΗΤΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΩΝ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΜΕ ΤΑΚΤΙΚΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΟΙ ΚΟΥΦΙΟΚΕΦΑΛΑΚΗΔΕΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΡΑΥΓΕΣ ΑΝΟΕΣ ΕΙΤΕ ΝΑ ΣΩΠΑΣΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΑΝΤΙ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΚΟ,ΕΙΤΕ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΑΝΤΕΚΔΙΚΗΣΗΣ.ΔΕΝ ΜΑΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ..ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΜΟΙΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ,ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ!

  2. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ

    ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.

  3. μαιος του 2019 τα μπογαλακια σας και σπιτακια σας να οδηγησετε και κανενα δικο σας αυτοκινητο

    η πρωτη που πρεπει να ζητησει συγνωμη εισαι εσυ κυρα μου. και από τον υπαλληλο και απο τους σεισμοπαθείς. αλλα εσεις ειστε δημοτικη αρχη των εργολαβων οχι των δημοτων.

  4. Οι υπάλληλοι του Δήμου και ειδικά στα οικονομικά εφαρμόζουν πάντα το νόμο; Δεν είμαι σίγουρος για αυτό θα περάσω μια βόλτα να δω τι γίνεται

  5. ΒΡΕ ΒΟΔΙΑ ΕΚΕΙ ΣΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΑΠΛΛΑΓΗΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΑΚΟΜΑ ΟΤΙ ΣΑΣ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΜΕΝΗ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ………ΕΜ ΑΜΑ ΠΑΡΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΡΧΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ….
    http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/186572/kantarzi-gia-pronoiaka-epidomata-apozimiosi-seismopathon-min-paizete-tis-zoes-ton-anthropon/

  6. ΕΡΩΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΑ. ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ: ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΕΦΑΡΜΟΣΟΥΝ ΤΟ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΑΣ ΝΟΜΟΥΣ, ΤΙΜΩΡΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΠΟΤΕ ΘΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ? ΞΕΚΙΝΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΟΡΘΩΝΕΤΕ ΤΑ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΣΑΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ. ΑΛΛΑ ΞΕΧΑΣΑ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΞΕΡΟΛΕΣ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΑΘΗΤΟ, ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΑΠΑΣ……..

  7. ΚΑΝΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΑΠΟΘΕΜΑΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΜΗ ΤΩΝ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΕΡΓΩΝ ΘΑ ΒΓΑΛΕΤΕ? ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ Η ΚΩΣ ΑΛΛΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΡΙΓΥΡΩ ΟΛΑ ΡΗΜΑΖΟΥΝ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ? ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ. ΚΑΙ ΕΙΣ ΑΝΩΤΕΡΑ, ΘΑΥΜΑΤΟΠΟΙΟΙ ΤΗΣ ΟΚΑΣ……

  8. Εσεις κυρια παπαχρηστου ποτε θα ζητησετε συγνωμη για τα χαρατσια που επιβαλατε στους δημοτες ????.Να ξερεις ο μπιλλης οταν εφυγε ηταν ενας συμπαθης πρωην πολιτικος που ιδιωτευσε , εσεις ?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ