Μανώλης Χατζηάμαλλος στον ΈΚΦΡΑΣΗ: Δεν αποκλείω τη συμμετοχή μου σε μια δημοτική παράταξη (ΒΙΝΤΕΟ) Ο σχεδιασμός του νησιού δεν μου αρέσει…

22
1308

 

  • Δεν ξέρω αν θα ξεκινήσει το δικαστικό έτος τον Σεπτέμβρη με την υπάρχουσα κατάσταση του κτηρίου δεν μας τιμάει η σημερινή εικόνα.
  • Όσον άφορα τις επικείμενες εκλογές δήλωσε χαρακτηριστικά «εγώ δεν έχω πει τίποτα, δεν έχω τέτοια πρόθεση δεν το επιβεβαιώνω, δεν αποκλείω όμως την συμμετοχή μου σε μια δημοτική παράταξη
  • Ο σχεδιασμός του νησιού δεν μου αρέσει, έχουν γίνει κάποια πράγματα αλλά θα πρέπει να γίνουν ακόμη πολλά!

 

22 ΣΧΟΛΙΑ

    • Όμως ο γραφικός μαϊντανός, γιατρός, των παρελάσεων και εκδήλωσης έχει προ πολλού ρίξει παραγάδι …

    • ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΚΤΗΣ,ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ,ΝΑ ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΣΑΝ ΤΟ ΝΗΣΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΙ ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΟΤΙ ΞΕΓΚΡΕΜΙΖΟΝΤΕ.ΦΟΥΣΤΑΡΙΟ ΑΝΩΝΥΜΕ ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΓΡΑΨΕΙ,ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΕΦΤΑΣΕ.ΤΩΡΑ ΘΑ ΜΑΘΩ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ,ΑΝΕΠΡΟΚΟΠΟΣ,ΚΟΠΡΙΤΗΣ ΕΙΣΑΙ,ΠΟΥ ΤΡΩΣ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΑ ΛΕΥΤΑ ΤΩΝ ΚΩΩΝ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ,ΚΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΦΑΚΙΣΤΑΡΙΟ ΣΟΥ.ΜΑΝΩΛΗ ΤΕΛΕΙΩΝΕΤΕ,ΒΓΑΛΤΕ ΣΤΗΝ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ ΤΗΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΡΑΤΑΞΗ.ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ.

    • Αν και είμαι μαζι σου,τωρα εφτασε το τελος μας.Αυτοι οι δικοιγοροι μας φαγανε.Κυριτση μας βλεπω τεταρτους ατις δημοτικες.Προσεχε μην μας φυγουν και οι υπολοιποι.Απο ότι γνωριζω μερικοι θα σου φυγουν,προς μερια δικηγορων.Κυριτση τελειώσαμε.

  1. Γι αυτο ξυνονται ολοι για τις παρελάσεις και τις εκδηλώσεις τι νομιζεις για εμας τους πολιτες και για το νησι ενδιαφέρονται ?Αλλοι για την μασα αλλοι για να προσλαβουν και να βοηθησουν δικους τους και αλλοι για τα κοινωνικα λιγοι ελαχιστοι για το συνολο του νησιου

  2. ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΤΗΝ «ΠΕΠΑΤΗΜΕΝΗ» ΤΩΝ ΧΥΔΑΙΩΝ ΣΧΟΛΙΩΝ.
    ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΕΝΑ ΑΞΙΟΛΟΓΟ ΑΝΘΡΩΠΟ,ΜΕ ΚΑΘΑΡΟ ΜΕΤΩΠΟ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΣ «ΑΞΙΖΕΙ»ΤΟΝ ΚΟΠΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΚΟΠΟ.
    ΦΙΛΕ ΜΑΝΩΛΗ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΛΟΥΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ.
    ΕΙΜΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΔΙΚΗΣΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ!

  3. Η αλήθεια Μανόλη μου είναι ‘οτι, και αυτά τα μερικά πράγματα που μνημονεύεις ότι έγιναν, έγιναν η στρεβλά, η λάθος, η εντελώς στην αντίθετη κατεύθυνση, η ήταν ασήμαντης αναγκαιότητας, και κάποιες εντελώς απαραίτητες υποδομές, είναι ακόμη στην ουρά και περιμένουν. Και πάντως όσα έγιναν, έγιναν με πολύ υψηλό κόστος, με την ανοχή των κρατούντων, ποιών άραγε? για εξυπηρέτηση πολιτικών σκοπιμοτήτων, υμετέρων και φίλων. Εργα αναντίστοιχα των πόρων που διατέθηκαν για αυτό τον σκοπό. Η λύση βρίσκεται στην συνεννόηση, την υποστολή των σημαιών, τον σχεδιασμό, την υποχώρηση των όποιων σκοπιμοτήτων πολιτικών και άλλων, μπροστά στις αναγκαιότητες του νησιού, χωρίς ίχνος έπαρσης, και πολιτικού <>. Σε αυτή την κατεύθυνση, όλοι είναι καλοδεχούμενοι, και απαραίτητοι.

  4. Μανώλη Χατζηάμαλλε είσαι ικανός και άξιος να ηγηθείς μιας νέας νικηφόρας δημοτικής παρατάξεως για τον Δήμο της Κω.Ξεκίνησε τη διαδικασία και να δεις πόσοι θα σε αγκαλιάσουν.Μη δειλιάζεις.

  5. μανωλη εισαι απο τις καλυτερες προτασεις για τον δημο της κω αν μπεις μπροστα η μαζι με εναν νεο υποψηφιο δημαρχο

  6. ΡΕ ΣΥΝΤΡΟΦΕ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΦΙΛΕ;
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΦΗΣΕΣ ΑΝΟΙΧΤΟ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ……ΠΑΝΙΚΟΣ!
    ΜΗ ΜΑΣΑΣ ΣΥΝΤΡΟΦΕ……ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ ΠΩΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ!
    ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ!
    ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ…….!

  7. Μακάρι άνθρωποι σαν τον Μανώλη να ασχοληθούν με την πολιτική του τόπου μας . Μόνο με τέτοια άτομα θα πάμε μπροστά. Μανώλη πες το ναι και η Κως μαζί σου.

    • ΟΤΑΝ ΛΕΣ Η ΚΩΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΓΕΛΙΟΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΙΚΡΑΜΜΕΝΟΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ