ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ Συγκίνηση στο μνημείο των 103 Εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς, Ιταλών Αξιωματικών τον Οκτώβριο του ’43 στο Λινοπότι

5
1202
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Χαρίκλεια Χριστοφή

Σε κλίμα συγκίνησης παρουσία των τοπικών αρχών (Σεβασμιωτάτου, Δημάρχου, Επάρχου, Ταξιάρχου, Λιμενάρχη, Αστυνομικού Διευθυντή) και της Ιταλικής αντιπροσωπείας που βρίσκεται στην Κω με τον στρατιωτικό ακόλουθο της Ιταλικής Πρεσβείας κ. Enrico Frasson, τον κυβερνήτη του πλοίου Giuseppe Valentini και τον απόστρατο Ιταλό Αξιωματικό κ. Luzzi, τελέστηκε το πρωί στο καθολικό κοιμητήριο Κω, το ετήσιο μνημόσυνο των 103 εκτελεσθέντων από τους Γερμανούς Ιταλών Αξιωματικών, τον Οκτώβριο του 1943 στο Λινοπότι.

ΒΙΝΤΕΟ από Δημοτική τηλεόραση dhras.gr

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Διορθωστε στο άρθρο την χρονολογία. Είναι μια χιλιετία μπροστά, που ακόμα και τότε μνημόνια θα έχουμε..

  2. Που είναι οι Νεοναζι της Κω να στηρίξουν την απόφαση του αρχηγού τους Χίτλερ? Αιχμάλωτοι? Ποιοι αιχμάλωτοι……Αλλά να μου πεις όλα αυτά τα καθυστερημένα ξέρουν από ιστορία?Κάποιοι όμως που τούς κάνουν πλάτες …ξέρουν….

  3. ειναι συνεργατες των τωρινων ναζι γερμανων

  4. «Τόπος διαχρονικού μαρτυρίου επι Γερμανικής κατοχής» . Εκεί πρέπει να στηθεί ένα ΑΓΑΛΜΑ ( δίνω μήπως ιδέες…;) που να θυμίζει τις «Θυσίες του Τότε» και τους «Αγώνες του Σήμερα»

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ