Ο Δήμος Κω παρεμβαίνει και καθαρίζει περιοχές με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς

6
860
 
Google has deprecated the Picasa API. Please consider switching over to Google Photos

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

ΘΕΜΑ : “Ο Δήμος Κω παρεμβαίνει και καθαρίζει περιοχές με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.”

H Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω πραγματοποιεί, εδώ και μέρες, καθαρισμούς σε περιοχές με υψηλό κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς.

Παρά το γεγονός ότι η συγκεκριμένη αρμοδιότητα ανήκει στη Δασική Υπηρεσία, ο Δήμος Κω ανέλαβε πρωτοβουλία για να εξαλειφθεί ο κίνδυνος εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αυτές τις περιοχές.

Συγκεκριμένα:

-Στο Λαγούδι καθαρίστηκαν περιμετρικές ζώνες που είχαν κλείσει εδώ και χρόνια και δεν είχε γίνει καμία παρέμβαση.

-Έγινε καθαρισμός δρόμων στο Ορεινό Ασφενδιού και συγκεκριμένα στις περιοχές (α) Αγία Μαρίνα, (β) Άγιο Γεώργιο Μπέη και (γ) Ποτήρι έως Ασώματο.

Οι καθαρισμοί και οι παρεμβάσεις της Δομής Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω, συνεχίζονται στην περιοχή και τις επόμενες ημέρες ενώ έχουν πυκνώσει οι περιπολίες και υπάρχει υψηλό επίπεδο ετοιμότητας από όλους.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΣΤΕ ΡΕΖΙΛΙ,ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ.Ο ΛΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑΠΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΟΝ .ΟΥΛΟ.ΕΙΔΙΚΑ ΕΣΥ ΜΙΧΑΛΑΚΙ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΑΨΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ.

    • Βρε ζωντανά, τώρα καθαρίζετε τα χόρτα;;;;; Με τις πρώτες βροχές του Σεπτέμβρη θα αρχίσουν να βγαίνουν φρέσκα.....

      Μα θα μας πει ο Κυρίτσης, που έβαλε να κάνουν αιτήσεις το Μάρτη, τώρα μας ενέκριναν το εποχιακό προσωπικό οι ανίκανοι λαϊκιστές της φασιστοαριστερής Κυβέρνησης ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, που υπολόγιζαν φιέστες στον Αύγουστο, Καστελόριζο, Πνύκα και στην έκθεση της Θεσσαλονίκης… Αμέσως μετά προγραμμάτιζαν εκλογές πριν σκάσουν τα μέτρα του 4ου μνημονίου με τις περικοπές συντάξεων και τις αυξήσεις του ΕΝΦΙΑ… Δυστυχώς για τους ανθρώπους που κάηκαν, δεν υπολόγιζαν το Μάτι και την ανικανότητα των κομματικών στελεχών που έχωσαν σε θέσεις κλειδιά…

  2. Εχετε χάσει τον μπούσουλα και δεν μπορείτε να τον μαζέψετε η μια βλακεία πισω απο την αλλη για το φαίνεστε άντε γειά.

  3. Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να διαφημίστει το αυτονόητο?
    Δηλαδή περιμένετε να σας πούμε και μπράβο?

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ