ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ: Η Δομή Πολιτικής Προστασίας είναι έργο αυτής της δημοτικής αρχής, το απόλυτο τίποτα είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής

18
678

Κως, 17 Αυγούστου 2018

ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΟΣ ΜΑΡΑΓΚΟΣ : “Η Δομή Πολιτικής Προστασίας είναι έργο αυτής της δημοτικής αρχής, το απόλυτο τίποτα είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.”

Ο Εντεταλμένος Δημοτικός Σύμβουλος, αρμόδιος για την Πολιτική Προστασία, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

“Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω δημιουργήθηκε κυριολεκτικά από το μηδέν, πριν υπήρχε το απόλυτο τίποτα.
Η Δομή Πολιτικής Προστασίας είναι έργο αυτής της δημοτικής αρχής, το απόλυτο τίποτα στην πολιτική προστασία είναι έργο της προηγούμενης δημοτικής αρχής.
Η Δομή Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κω έχει υψηλό επίπεδο οργάνωσης και αποτελεί πρότυπο για άλλους δήμους της χώρας, έδωσε εξετάσεις και ανταποκρίθηκε με ξεχωριστή επιτυχία στον ισχυρό σεισμό που έπληξε το νησί μας, στην κατάσβεση πυρκαγιών αλλά και σε ακραία καιρικά φαινόμενα και καταστάσεις όπως το μεταναστευτικό.
Τα χρήματα που δίνονται για την Πολιτική Προστασία διατίθενται για συγκεκριμένες δράσεις. Έχουν διατεθεί για την αγορά υλικού επικοινωνίας (Ασυρμάτους, Κεραίες) για την αγορά υλικών Πυρασφάλειας (Φόρμες, Άρβυλα) σε όλους που επιχειρούν, για την αγορά διαφόρων υλικών (παραγωγικά ζεύγη, αλυσοπρίονα, κ.λ.π.) που βρίσκονται στην αποθήκη της Πολιτικής Προστασίας και για την ενοικίαση Μηχανημάτων για την διανομή δρομολογίων και για την κυκλοφορία των Πυροσβεστικών Οχημάτων.
Αντίθετα άλλοι ήταν αυτοί οι οποίοι δεν έχουν ξεκαθαρίσει που διέθεταν τα χρήματα που έπαιρνε ο Δήμος για την πυρασφάλεια. Υπάρχει κανείς μήπως από τους ανθρώπους του χθες για να απαντήσει που ακριβώς διατέθηκαν τα χρήματα της πυρασφάλειας την περίοδο 2011-2014 και τι έκαναν για τον τομέα της πολιτικής προστασίας; Όταν περιφρονούσαν ακόμα και τους εθελοντές που ήθελαν να προσφέρουν;
Να υπενθυμίσουμε επίσης σε όσους έχουν πλήρη άγνοια, ότι η συντήρηση και ο καθαρισμός των δασικών περιοχών είναι ευθύνη της Δασικής Υπηρεσίας αλλά ο Δήμος συνεχώς, κάνει παρεμβάσεις αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες.
Προσκαλώ τον κ. Κίτση, που μου έκανε την τιμή να αναφερθεί στο πρόσωπό μου, τους εκπροσώπους της παράταξης “Όραμα” αλλά και κάθε πολίτη που ενδιαφέρεται, να έρθουν στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Κω και να ενημερωθούν αναλυτικά για τις δράσεις που γίνονται με κάθε λεπτομέρεια και με στοιχεία.
Θα είμαι εδώ και θα τους περιμένω.
Ο κ. Κίτσης με γνωρίζει πολύ καλά. Ξέρει ποιος είμαι, όπως ξέρει και τις αρχές μου.
Τώρα, να μιλάνε οι άνθρωποι που δεν έκαναν τίποτα για την Πολιτική Προστασία τα προηγούμενα χρόνια, είναι πρόκληση.
Εμείς μιλάμε μόνο με έργα και πράξεις.

Γραφείο Τύπου Δήμου Κω

ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μαραγκε προσεχε τον κιτση εχει καλασνικοφ!! πεστου να παει να κάνει τιποτα αλλο, που ξαφνικά ενδιαφέρθηκε για το Νησί μας.

    • Κυριε μαραγκε,εαν δεν βγαζατε τσιμουδιά,θα μπορουσες να σωσεις και κατι.Με όλα αυτά που σου γραφουν,καλυτερα είναι να πας με την παροιμια.Η σιωπη είναι χρυσος.Καποιος δικο σου,που δεν θα σε ξαναψηφισει.

    • KAI BGAINEIS TORA KAI MAS OTI I PYROPROSTASIA EINAI ERGO;;;;;;;;;;TI FLASIES EXEIS FAEI MARAGKE KAI MAS LES KOYTAMARES.ERGA EINAI AYTA POY EKANE O KAISARLIS,MARINA POY SE EXOYN GIA PROEDRO.BIOLOGIKO,IKA,KAINOYRGIO NEKROTAFEIO,KAI POSA ALA.ESEIS TI KANATE MARAGKE????? TIPOTAAAAAAAAAAA,TO APOLITO MIDEN…..

  2. Ρε Μαραγκε ελεος!!! Το πρωτο σου μελημα ηταν η αγορα κινητού τηλεφωνου με λεφτα της Μαρινας…δεν μιλαμε δεν μιλαμε δεν είμαστε και λακαμαδες ομως.680 ευρω το πληρωσες.

  3. ΧΑΧΑ ΧΑ Ο μαραγκος πηρε 200 ευρω απο την μαρινα για αξιολογηση του γλυπτου της πλατειας 7 μαρτιου

    που το ειχε αξιολογηση και εγκρινει οταν ηταν δημαρχος ο νικηταρας!!!μιλαμε για μεγαλα φαγοπότια .τρωνε μασανε αντιπυρικες ζωνες αγαλματα πλατειες.

  4. επι της ουσιας.τι γινονται τα χρηματα που παιρνουν οι εργολαβοι αφου δεν γινονται αντιπυρικες ζωνες?

    να απαντησουν κυριτσης και μαραγκος.

  5. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ

  6. Κυριε μαραγκε μια παραιτηση δεν βλαπτει.Κανει καλο στην υγεια σας.

    Το νησι εχει κουραστεί να ακουει για το ονομα σας.Τι δουλεια κανετε στην πυροπροστασια,στο εργοταξιο,και στην μαρινα.Απο ότι ακούγετε η πυροπροστασια και η μαρινα εχει καταντησει τσιφλικι του καθενος,οτι θελει κανει ο καθενας,και η καθαριοτητα στο νησι εχει πιασει πατο από την πολύ βρωμια που υπαρχει παντου.[Μπατε σκυλοι αλεστε και αλεστικα μην δωσετε.]Δεν μπορειτε να βαλετε ταξη γιατι φοβαστε μην χασετε κανενα ψηφο.Που είναι ο σεβαστιανος μαραγκος που παιρνει πρωτοβουλίες και δεν φοβατε τιποτα.Φανηκατε πολύ λιγος κυριε μαραγκε,για τις θεσεις που εχετε αναλαβει.Αυτα συζητιουντε στο νησι.Να γιατι σας λεω μια παραιτηση θα κανει καλο στην υγεια σας.ΟΥΔΕΝ ΚΡΥΠΤΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΗΛΙΟ.

  7. Ψηφοφορος δυναμης αλαγης.Κυριε μαραγκε για να βαζουμε τα πραγματα στην θεση τους

    Η δυναμη αλαγης τι εχει κανει μεχρι τωρα;τιποτα.Και λεμε για την προηγουμενη δημοτικη αρχη.Ενα θα σου πω,προτου βγαζεις ανακοινωση να θυμασαι τι εργα εχουν γινει από τους προηγουμενους.Εγω σαν ψηφοφόρος της δυναμης αλαγης,δεν δεχομε αυτό που γραφεις.

  8. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΑΝΑΛΩΣΙΜΑ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ ΚΑΙ »»»»

  9. Μαραγκέ πες μας πόσες μέρες νοικιάστηκαν τα δωμάτια της Μαρίνας τη χρονιά που πέρασε και πόσα πληρώσατε για την καθαριότητα των σεντονιών τους σ’ αυτό το διάστημα, για να γελάσει και το παρδαλό κατσίκι με τη διαχείριση που ασκείς

    • ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΣΕΡΛΗ.
      ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΤΕ,ΠΑΝΩ ΝΑ ΣΑΡΤΑΤΕ-ΚΑΤΩ ΝΑ ΧΤΥΠΙΕΣΤΕ,ΔΕΝ ΤΟΥ ΦΤΑΝΕΤΕ ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΔΑΧΤΥΛΑΚΙ. ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΑΡΛΟΥΜΠΕΣ ΚΑΙ …ΑΡΟΛΟΓΙΕΣ. ΚΑΝΑΤΕ ΔΥΟ ΠΛΑΤΕΙΕΣ(ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ)ΒΑΛΑΤΕ ΚΑΙ ΔΥΟ ΑΓΑΛΜΑΤΑ(ΟΥΤΕ Ο ΚΑΛΑΤΡΑΒΑ ΤΕΤΟΙΟ ΚΟΣΤΟΣ)ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ!ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΤΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΑΝΟΧΗ ΜΑΣ.ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΜΑ …Η ΚΥΡΙΑ ΚΥΡΙΕ ΠΡΟΕΔΡΕ!ΚΡΟΚΟΔΕΙΛΙΑ ΘΑ ΤΡΕΧΟΥΝ ΠΑΛΙ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΠΛΕΟΝ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ ΓΙΑ ΔΑΚΡΥΑ…ΣΤΕΛΛΑ!
      ΝΑ ΓΕΛΑΣΕΙ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΤΟ ΧΕΙΛΑΚΙ ΜΑΣ,ΝΑ ΑΝΑΠΝΕΥΣΟΥΜΕ ΕΛΕΥΘΕΡΑ ΒΡΕ ΑΔΕΛΦΕ!
      ΚΥΡΙΕ ΣΕΒΑΣΤΙΑΝΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ,ΑΔΙΚΟΣ ΚΟΠΟΣ!ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!ΚΑΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙ ΜΕΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ…ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΕΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑ ΑΝΩΤΕΡΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ!ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  10. Εάν ειμουν στην θεση του θα τα μουζωνα και θα εφευγα.Πω,Πω,Πω,ρεζιλικι μεγαλο.Και καθετε ακομα στην θεση του????????????.Κατι θα συμβαινει????????????

  11. Η μαρίνα βρε ασχετε παραπάνω είναι στολίδι και ειδικά φέτος είναι σε υπεράριστη κατάσταση. Εσύ που η μονη μαρίνα που ξερεις ειναι η Μαρίνα Κουντουράτου, μη μιλάς ασχετε, κομπλεξικέ.Εμείς που εχουμε σκαφη και ζουμε εκεί όλη μερα ξερουμε πολύ καλά πόσο μπροστά είναι,πόσο καθαρά και οργανωμενα ειναι και τι αγωνα δινουν οι υπάλληλοι και ποσα σκαφη μπαινουν καθε μερα. Μιλαω και με πελατες κοντά μου και ολοι λενε ότι ειναι η καλυτερη στην Ελλαδα. Το ονομα μου στη διαθεση σου. Δε ψηφιζω ουτε κυριτση ούτε ρουφα..Βγαλτε τις παρωπίδες πια ασχετοι.. Εδω βγηκε δευτέρη μαρινα στην Ευρώπη και ο κλασσικός ..λάκας Έλληνας που τα ξερει όλα,βγήκε να κρίνει… Χαχαχαχα, πρόβατα. Επίσης ο Μαραγκός ειναι Ανθρωπος και τίμιος και σωστότατος και όποιος τον ξερει λέει μόνο τα καλύτερα. Βγαλτε πια τις παρωπίδες.
    Ολα αυτα τα λέει ενας που ζει και εχει σκαφος στη μαρίνα 14 χρόνια και βλέπει καθε μερα τι γινεται, και όχι ενας που δε ξέρει να ξεχωρίσει πλωρη με πρύμνη και το δεξιά με το αριστερά…

    • Εσυ δουλευεις στην μαρινα και σε ξερουν.Εαν για αυτά τα οποια λες,και θελεις να δωσεις το ονομα σου,μην κανεις τον κοπο γιατι σε γνωριζουν.σε 9 μηνες που θα φυγουν αυτοι,μετα θα δουμε πως θα υπερασπιστείς τον εαυτο σου.Και να ξερεις δεν είμαι αυτος[η]που εγραψε το παραπαμω σχολιο.Απλα να ξερεις να κλεινεις το στομα σου για το καλο σου.Ο κωδικος του καθενος γνωρίζετε,και ότι γραφει δεν ξεγραφει.

  12. Έχετε μεγάλη πλάκα .Δεν μπορείτε να καταλάβετε ότι κάποιοι άνθρωποι έχουν μάθει να προσφέρουν ;Χάνοντας από την πρωσοπικο ζωή;Τόσο ξεφτυλες είσαστε.Τιποτα δεν υπολογίζετε μπροστά στο να φάτε τζάμπα .Δεν έχετε λίγο φιλότιμο;Ο κόσμος διάλεξε αυτό το δήμαρχο και μάλλον όπως πάτε θα τον κρατήσει για πολλά χρόνια.Στην ουσία λέει ψέματα ο Μαραγκός…τόσο τεράστιο έργο είχε κάνει ο….Πης.Ειμαστε για τελικά.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ