ΟΡΑΜΑ: Η κα Πη έχει ταυτιστεί με το ψέμα. Γιατί δεν ήρθε στο ραντεβού που την καλέσαμε το Σάββατο;

37
1840

Η κα Πη έχει ταυτιστεί με το ψέμα.

Γιατί δεν ήρθε στο ραντεβού που την καλέσαμε το Σάββατο να μας ξεναγήσει στο δημοτικό ιατρείο και να μας συστήσει το γιατρό και το νοσηλευτή του;

Στην περίπτωση της κας Πη το ψέμα φτάνει στα όρια της παράνοιας!

Λέει ψέματα. Τα πιστεύει και αξιώνει να τα πιστέψουμε και εμείς!

Ίσως αυτός να είναι ο λόγος που η κοινωνία μας λέει να μην ασχολούμαστε μαζί της γιατί πολύ απλά πολιτικά «το έχει κάψει» .

  • Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

 

Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!

Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )

 

  • Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

 

Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

 

Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

 

Η κα Πη τολμά να μιλά για το νόμο της κοινωνικής οικονομίας και να λέει ασύστολα ψέματα για να καλύψει τις πομπές της.

 

Η ελληνική δικαιοσύνη απεφάνθη για αποφάσεις που ελήφθησαν δημόσια και σύμφωνα με νόμο του ελληνικού κράτους .

 

Κα Πη,

 

Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής, συγγενής σας πρώτου βαθμού εργάζεται στο λογιστικό γραφείο του εξωτερικού συνεργάτη – λογιστή της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ από την ώρα που εσείς είστε πρόεδρος της;;

 

Είναι τυχαία η πρόσληψη;

 

Ή μήπως είναι τυχαία η συνεχιζόμενη συνεργασία με το συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο;

 

Αλήθεια πως εξηγείτε την αύξηση της σύμβασης από τον ένα χρόνο στον άλλο;;

 

Με ποιο ποσό υπογράψατε τον πρώτο χρόνο και πόσα χρήματα πληρώνει σήμερα η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ για λογιστική υποστήριξη και που να οφείλεται άραγε αυτή η αύξηση;

 

Κα Πη,

Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής προσλαμβάνετε πρώτου βαθμού συγγενείς μελών του δ/σ της κοινωφελούς επιχείρησης που τυγχάνει να ήταν και υποψήφιοι με την παράταξή σας;

 

Δεν είναι κατάχρηση να κυκλοφορείτε με όχημα της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ προφανώς και με καύσιμα που πληρώνουν οι Κώοι πολίτες;;

 

Μήπως ως πρόεδρος της σας παραχωρήσατε και τηλέφωνο που το πληρώνουν και αυτό οι πολίτες;;

 

Πού πήγε και ποιος διαχειρίστηκε το ταμείο που παραλάβατε όταν καταργήσατε το σωματείο της Λέσχης Φιλίας της δημοτικής κοινότητας Κω;

 

Που πήγαν τα χρήματα που είχαν συλλέξει από τις οικονομίες τους οι ηλικιωμένοι;

 

Με ποιο δικαίωμα πήρατε χρήματα που ανήκαν σε ένα ανεξάρτητο σωματείο;

 

Τι είναι η Πρόνοια και η Αστική Συγκοινωνία τσιφλίκι σας;

 

Και επειδή κάποτε είπατε δημόσια ότι είστε υπερήφανη για τον μισθό σας επειδή ήταν και ο πρώτος της ζωής σας… σας ρωτάμε ευθέως:

 

Είστε υπερήφανη που παραλάβατε μια επιχείρηση κερδοφόρα (500.000 ευρώ κέρδη και 1.420.000 ευρώ ταμείο σας αφήσαμε) και την καταστήσατε μέσα σε ένα έτος ζημιογόνα;

 

Είστε υπερήφανη που επί των ημερών σας και με τη σωρεία λαθών που κάνατε αποδεκατίσατε τις δομές τις πρόνοιας ; (βλέπε βοήθεια στο σπίτι και Σβουρένειο Κέντρο»

 

Είστε υπερήφανη που μπαινοβγαίνετε στα δικαστήρια με το προσωπικό;

 

Είστε υπερήφανη που θυμηθήκατε κατ επιλογήν τους άπορους Κώους επειδή οι πυρόπληκτοι στο Μάτι δεν χρειάστηκαν όσα οι Κώοι πολίτες προσέφεραν από το περίσσευμά τους;;

 

Είστε υπερήφανη που το σύνολο της λειτουργίας της επιχείρησης επί των ημερών σας κινείται με απευθείας αναθέσεις;(θα επανέλθουμε αναλυτικά)

 

Αν τέλος πάντων είστε υπερήφανη για τα ψέματα και τη λάσπη που ρίξατε για να αναρριχηθείτε … κατρακυλώντας ,άξιος ο μισθός σας!

 

Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

37 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Κα Ιωαννα ΜΕ ΤΟ ΓΙΩΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΟ Ο ΡΟΛΟΣ ΣΑΣ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΓΚΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ .ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΩ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΕ ΚΑΝΟΥΝ ΝΑ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ. ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ .

  2. ΑΞΙΑ Η ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.ΗΤΑΝ ΑΜΙΣΘΗ ΚΑΙ Η ΠΗ ΜΟΛΙΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΔΩΣΕ ΜΙΣΘΟ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΗΣ.

    ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ ΙΣΟΠΕΔΩΣΕ ΤΟΥΣ ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΕΣ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΜΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΧΡΕΙΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΥΡΤΕΣ ΤΗΣ ΔΥΝΑΜΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.

  3. ΔΥΝΑΜΗ ΑΡΠΑΧΤΗΣ.ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.

    ΤΩΝ ΑΝΤΙΠΥΡΙΚΩΝ ΖΩΝΩΝ ,ΤΩΝ ΛΕΩΦΟΡΕΙΩΝ,ΤΩΝ ΤΡΕΝΩΝ ΤΩΝ ΑΓΑΛΜΑΤΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΩΝ ΤΩΝ ΠΛΑΤΕΙΩΝ ΤΩΝ ΚΛΙΜΑΤΙΣΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΟΙΚΟΠΕΔΩΝ ΤΩΝ ΑΚΙΝΗΤΩΝ ΤΩΝ ΑΝΑΘΕΣΕΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΜΑΤΩΝ ΟΤΙ ΠΡΟΛΑΒΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ.ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΣΑΣ ΠΗΡΕ ΕΙΔΗΣΗ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ .ΜΟΝΟ ΑΡΠΑΧΤΕΣ. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Η Κως κοιτάζει μπροστά, κοιτάζει ψηλά.ΚΑΙ ΕΠΕΣΕ ΣΤΟΝ ΓΚΡΕΜΟ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΕ!!
    ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΡΗΜΑΞΑΝΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.ΜΟΝΟ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΓΚΕΣ.ΕΝΑ ΑΠΕΡΑΝΤΟ ΣΚΟΥΠΙΔΑΡΙΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ.

  4. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  5. ΚΑΙ ΟΡΜΗΞΑΝ.ΒΟΥΡ ΣΤΟΝ ΠΑΤΣΑ.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΙΣΜΑ ΜΕΓΑΛΟ.

  6. Τοσοι αντικεμενικοι δημοσιογραφοι σε έντυπο ηλεκτρονικο αλλα ραδιοφωνικό τύπο.
    Κανεις ομως δεν βρισκεται να μιλήσει με τον γιατρό και να μας επιβεβαιώσει πηγαινει στο Ιατρειο του ΝΑΙ ή ΟΧΙ.Μα κανείς δεν ενδιαφέρεται να ενημερώσει τον κόσμο.Δεν αναφερομαι για την δημοτικη τηλεοραση γιατι.ξερουμς ρον ρολο της.Αναφέρομαι σε ολους του υπόλοιπους.

  7. χαχαχα οι δημοσιογραφοι τα παιρνουν υπογεια απο τον απερχομενο και μουγκα.

    χαχαχαχα δημοσιογραφοι του κ@λου.

  8. Λέτε όλοι οι ακόλουθοι Σφυρίτση να τρέχουν τσάμπα? Δε νομίζω, ο πρώτος διδάξας πέρασε το μήνυμα του τα τρώμε όλα και τρώμε καλά με όλο το σινάφι . Τελικά ο ψεύτης και ο κλέφτης τον πρώτο χρόνο χαίρεται. Το ευτυχές είναι πως ο Δημότης και όχι μόνο σας έχει πάρει χαμπάρι, έπονται τα ωραία….

  9. Δε ξέρω αν η μέχρι πρότινος ευλογημένη χώρα που ονομάζεται Αυστραλία, δεν παρέχει πλέον άσυλο, ή αποστέλλει στοιχεία Τραπεζικών καταθέσεων στην Ελλάδα, πρέπει να το ψάξω…..

    • ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΣ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΥΛΟΓΗΜΕΝΕ????
      ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΠΟΛΛΑ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΠΩ ΟΛΑ!

  10. ΠΕΡΑΣΑΝ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΣΤΟΒΙΛΟΣ ΚΥΚΛΩΝΑΣ ΤΥΦΩΝΑΣ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ

  11. Πιάσε κανένα δίσκο να βγάλεις κανα μεροκάματο εσυ εκεί στην μακρυγιαννη και εσυ εκεί στην Αγία Παρασκευή γιατί το κάψατε μπροστά στον υπολογιστή όλη μέρα
    Επαγγελματίες γραφιάδες θέλετε και τον δήμο ……

    • ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΑ.ΡΟΥΦΑ ΠΟΥ ΣΤΕΚΕΙ ΑΛΩΒΗΤΗ ΤΙΝΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΛΑΣΠΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΩΣ ΤΗΣ ΡΙΧΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΑΝΔΡΕΣ ΚΑΤΑΧΩΡΗΣΕΙΣ ΣΑΣ.ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΕ? ΜΑΘΕΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΩΣ ΕΠΙΘΥΜΕΙΤΕ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΓΡΑΦΙΑΔΕΣ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΥΓΙΑΝΝΗ,ΣΤΗΝ ΑΓΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ,ΣΤΗ ΛΑΜΠΗ,ΣΤΟ ΨΑΛΙΔΙ,ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΟΥ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ,ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΕΙΑ ΔΙΑΓΟΡΑ,ΣΤΟ ΠΛΑΤΑΝΙ,ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΚΩ,ΠΑΡΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ,ΚΑΜΜΕΝΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΧΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΟΙ ΨΩΡΟΚΑΒΑΛΗΜΕΝΟΙ ΤΗΣ ΠΕΡΑΣΜΕΝΗΣ ΤΕΤΡΑΕΤΙΑΣ.

  12. ΑΜΑΡΤΗΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ!!! ΧΑΧΑΧΑ ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ!!!ΝΑ ΒΟΛΕΨΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ!!!

    ΝΑ ΑΡΠΑΞΟΥΜΕ ΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ!!!

  13. ΧΑΧΑΧΑΧΑ μυαλο παιρνoυν αποζημειωση με την ωρα που συμετεχoυν στα συμβουλια!!!!

    χαχαχαχα ωραιο αυτο!!!!πληρωνουν οι δημοτες.χαχαχα ε

  14. βασω καλα ηταν.φαγαμε ,ηπιαμε,πανηγυρια,λουκουμαδες,βολεψαμε το παιδι

    πηραμε μισθα κοινως χορτασαμε.ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΑΥΡΟ

    • Α.ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΜΟΥΤΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑ ΓΙΑ ΗΘΟΣ,ΕΥΠΡΕΠΕΙΑ,ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ!
      ΑΥΤΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΗ ΙΔΕΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥΣ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΙΩΝΙΟΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΚΟΙΝΩΣ, ΗΡΘΑΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΜΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΣΗΚΩΣΕΤΕ ΚΕΦΑΛΙ!ΤΕΤΟΙΑ ΑΡΡΩΣΤΗΜΕΝΗ ΕΠΑΡΣΗ,ΤΕΤΟΙΑ ΧΟΛΕΡΗ ΣΚΕΨΗ,ΤΕΤΟΙΑ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΕΞΗ ΓΙΑ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΝ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ,ΤΕΤΟΙΑ «ΛΟΥΦΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΑΒΗ»ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ,ΜΑΙΔΙ ΝΑ ΤΡΕΧΕΙ ΤΕΤΟΙΑ ΗΘΙΚΗ ΞΕΒΡΑΚΩΣΙΑ,ΤΟΣΟ ΣΤΕΡΗΜΕΝΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΠΟΔΟΧΗ ΑΤΟΜΑ,ΤΟΣΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ ΒΕΒΗΛΟΙ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ,ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ ΗΘΙΚΑ ΓΥΜΝΟΙ ΚΑΙ ΑΛΑΖΟΝΕΣ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ.ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ,ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΧΩΡΙΣΤΑ,ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΕΙ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΑ ΤΗΝ ΨΥΧΙΑΤΡΙΚΗ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ.ΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΝΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΤΟΙΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΣΥΝΟΝΘΥΛΕΥΜΑ ΕΦΑΜΙΛΛΗΣ ΟΜΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗΣ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΜΕ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΜΑΘΗΣΙΑΚΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΔΟΜΗ ΣΚΕΨΗΣ?

  15. και σας πληρωνει η κεας τον λογαρισμο?ΡΕ ΤΙ ΧΑΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ.

  16. κατηγορειται την κ Πη οτι κυκλοφορει με υπηρεσιακο οχημα και δεν ενοχλεισται που καπιοι υπαλληλοι του δημου εχουν αυτοκινητο του δημου και πηγαινοερχονται τζαπα βεντζινες

    • ΚΑΙ ΑΝ ΑΥΤΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΡΑΤΥΠΑ, ΤΙΜΑ ΤΑ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΣ ΟΝΟΜΑΤΑ!ΚΑΙ ‘ΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!
      ΑΝ ΟΜΩΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΝΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ ΜΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΕΝ ΩΡΑ ΕΡΓΑΣΙΑΣ,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙΣ ‘ΑΝΕΝΕΡΓΟΣ’ΠΟΛΙΤΗΣ ΟΠΩΣ ΗΣΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ.ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΑ ‘ΤΙΠΟΤΑ’ ΠΑΡΑ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ‘ΚΑΤΙ’. ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ‘ΠΟΛΙΤΗΣ ΤΡΙΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ’?
      Ε, ΕΣΥ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΤΙΜΗ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΣ, Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΙ ΣΕ ΠΟΙΑ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΑΤΑΞΕΙ!ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑ.ΠΗ,ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ? ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ..ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΙΣ ΤΟ ΛΑΘΟΣ.ΟΙ ΒΕΝΤΖΙΝΕΣ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΑΝ? ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΔΕΝ ΣΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ?
      ΜΕΙΝΕ ΒΟΥΒΟΣ…ΜΙΛΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΣΙΩΠΑΣ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  17. Ευτυχώς για το νησί που θα έχει για Δήμαρχο την Κυρία Ρούφα! Κανείς άλλος δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί και να βάλει σε τάξη ότι κατέστρεψε, κατασπάραξε,απαξίωσε, η Δύναμη Αποχώρησης του Κυρίτση και των υποτακτικών του. Όλες οι αναφορές της Κυρίας Ρούφα πηγάζουν από ανθρώπινη αγανάκτηση που αναδεικνύεται από όλες και όλους μας. Το παράτυπο και η αρπαχτή έχουν όνομα.Όπως και η αδιαφορία και η ισοπέδωση.Μαζί με την Κυρία Ρούφα όλο το νησί.Είναι ντροπή για τον τόπο όλη αυτή η απανθρωπιά.Να δώσουμε ένα τέλος.

  18. Μετά από ένα όριο κατεβάσματος…,χάνεται η ντροπή!! Αυτοί είστε στην αποχώρηση ,ηγεσία και αυλοκόλακες!!Χαμένα κορμιά. Ποσώς σας νοιάζει σαφέστατα,το έχει καταλάβει όλη η κοινωνία, όλο το νησί. Έτσι δεν είναι Βασούλα;

  19. Δεν νομιζω οτι ειναι νόμιμο κάποιοι υπάλληλοι να εχουν αυτοκίνητο του δήμου για να κάνουν τις μετακινήσεις του;σε πείραξε προφανώς ενεργε πολίτε γιατι μπορει να Εισαι ένας απο αυτους που εχουν τα προνόμια αυτα

    • ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΟΧΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΕΚΤΟΣ ΩΡΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΑΣ. ΤΟΥΝΑΝΤΙΟΝ.ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΟΜΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΕΤΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ ΠΛΕΥΡΑ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ. ΑΥΤΗ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΡΠΑΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΦΟΡΤΩΘΗΚΑΜΕ.
      ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ,ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΣΥΓΚΑΤΑΛΕΓΟΝΤΑΙ ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΑΤΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ.ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΙ, ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΑΣ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΔΙΚΑΙΩΣ Η ΑΔΙΚΩΣ ΑΜΟΙΒΟΝΤΑΙ.ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΟΥΜΕ ΠΡΩΤΑ ΣΩΣΤΑ ΟΣΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΣΕ ΕΠΙΚΡΙΣΕΙΣ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑ,ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ,ΦΙΛΕ ΑΝΕΝΕΡΓΕ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  20. Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής, συγγενής σας πρώτου βαθμού εργάζεται στο λογιστικό γραφείο του εξωτερικού συνεργάτη – λογιστή της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ από την ώρα που εσείς είστε πρόεδρος της;;

  21. Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής προσλαμβάνετε πρώτου βαθμού συγγενείς μελών του δ/σ της κοινωφελούς επιχείρησης που τυγχάνει να ήταν και υποψήφιοι με την παράταξή σας;

  22. Δεν είναι κατάχρηση να κυκλοφορείτε με όχημα της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ προφανώς και με καύσιμα που πληρώνουν οι Κώοι πολίτες;;

    Μήπως ως πρόεδρος της σας παραχωρήσατε και τηλέφωνο που το πληρώνουν και αυτό οι πολίτες;;

  23. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!

    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη. )

  24. Β.ΠΑΡΑΥΤΑ,Η ΟΜΑΔΙΚΗ ΤΑΥΤΟΣΙΜΗ ΜΕΘΟΔΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΑΚΟΒΟΥΛΗ ΣΚΕΨΗ ΑΠΟΡΡΕΕΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ,ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΙΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΣΥΝΑΦΙΟΥ,ΔΗΛΑΔΗ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ, ΕΥΤΥΧΕΣ ΓΕΓΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΗΓΥΡΗ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΙ,ΣΩΣΤΑ? ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΜΕΝΟΙ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΗΓΥΡΗ ΠΟΥ ΤΑ ΒΛΕΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,ΟΛΑ ΑΝΘΗΡΑ?? ΜΙΛΑΜΕ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΤΙΝΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΠΕΤΑ ΜΑΣ…
    ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ