Αρχική Ειδήσεις Τα εν δήμω Άρειος Πάγος: Απαράδεκτη η αναστολή της απόφασης του εφετείου που δικαιώνει τους...

Άρειος Πάγος: Απαράδεκτη η αναστολή της απόφασης του εφετείου που δικαιώνει τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ – Εκδίκαση της αναίρεσης τον Φεβρουάριο του 2019 | Ι. Ρούφα: Άλλο ένα χαστούκι στην ανάλγητη Δ.Α.

25
1995

Άλλο ένα χαστούκι στην ανάλγητη και επικίνδυνη δημοτική αρχή Κυρίτση που συνειδητά αγνοεί δικαστικές αποφάσεις με στόχο την εξαθλίωση των 13 εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ.

Σήμερα με απόφαση του ο Άρειος Πάγος έκρινε απαράδεκτη την αναστολή της απόφασης του εφετείου που δικαιώνει τους εργαζόμενους και όρισε την εκδίκαση της αναίρεσης για τον Φεβρουάριο του 2019.

Το δελτίο τύπου της 23ης Μαϊου αποδεικνύει τους τακτικισμούς και την συνειδητή εξαχρείωση τόσο του μέσου το οποίο χρωστάει πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ όσο και των εργαζομένων του.

ΤΟ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΜΕ!

Τετάρτη μεσημέρι (23/5 και ώρα 1.μ.μ.) κατεπείγουσα συνεδρίαση του ΔΗΡΑΣ.

Μοναδικό θέμα η ανακοπή της απόφασης του Εφετείου που δικαιώνει τους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ.
Σύμφωνα με αυτήν όλοι οι εργαζόμενοι πρέπει να επιστρέψουν στην εργασία τους και την Παρασκευή 25/5 η διοίκηση του ΔΗΡΑΣ όφειλε να πληρώσει τα χρωστούμενα – δεδικασμένα από τις 6/4/2015 μέχρι 2/4/2016.
Έπεται και η εκδίκαση της επόμενης επίσης θυελλώδους περιόδου του χρεοκοπημένου πλέον ΔΗΡΑΣ.

Σε μίαν απεγνωσμένη προσπάθεια παράτασης του προβλήματος και προσωρινής αποφυγής των ευθυνών τους, με μοναδικό στόχο την πλήρη εξαχρείωση των 13 εργαζομένων και των οικογενειών τους, σε 1,5 λεπτό αποφάσισαν χωρίς καμιάν αναστολή την παράταση μιας μαρτυρικής αφενός και παράνομης αφετέρου κατάστασης.

Η κα Παντελίκιζη μου απηύθυνε το λόγο.

Δεν τον έλαβα. Δεν είχε κανένα νόημα. Έμεινα πραγματικά εμβρόντητη.

Σήμερα πέρα από το πολιτικό ζήτημα το οποίο έχει πλέον κριθεί και επειδή πίσω από κάθε πολιτική απόφαση κρύβεται μια ηθική απόφαση (για όσους ακόμα διαθέτουν ηθική) καταθέτω δημόσια τις παρακάτω σκέψεις.

Η αλαζονεία της εξουσίας -καίτοι διαχρονική- υπήρξε κεντρικό θέμα του μέγα σατιρικού ποιητή της κλασικής αρχαιότητας, του Αριστοφάνη.
Ο ίδιος ίσως να μη είχε διαπιστώσει πόσο μπορεί να διαβρώσει την πολιτική και την ανθρώπινη συνείδηση.
Τι ανωμαλίες μπορεί να επιφέρει και πόσο μπορεί να απαξιώσει την πολιτική.
Μπορεί να είναι και η ταφόπλακα της….

Είναι σύμπτωμα η άρνηση των αλαζόνων στην κριτική αντιπαράθεση και την επιχειρηματολογία;

Δεν τους είπαμε ότι οι ενέργειες τους κατά των εργαζομένων είναι παράνομες;
Οι αλαζόνες ενεργούν χωρίς να λογοδοτούν, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι προέκυψαν στην εξουσία αυτοδίκαια και όχι ως εκπρόσωποι του λαού που σε κάποιες περιπτώσεις τους έδωσε για πρώτη φορά την εξουσία!

Στην περίπτωση του δ/σ του ΔΗΡΑΣ υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκπροσωπούν τον λαό της Κω καθώς δεν είναι αιρετοί.

Και το ερώτημα που μπαίνει είναι το παρακάτω:

Με ποια ιδιότητα, με ποια ηθική και πολιτική υπόσταση αρνείσαι την εφαρμογή του νόμου;
Είναι θέμα πολιτικής απόφασης η εφαρμογή του νόμου και πόσο μπορεί κάποιος με τερτίπια να καθυστερήσει την εφαρμογή μια δικαστικής απόφασης;

Η αίσθηση που αποκόμισα από την «ψεκάστε -σκουπίστε -τελειώσατε» συνεδρίαση του ΔΗΡΑΣ είναι ότι η διοίκηση του συνεχίζει να υπερασπίζεται απτόητη τα λάθη της.

Ακολουθεί ένα δικό της δρόμο.
Αυτόν που τους υπέδειξε ο ιθύνων νους του κου Κυρίτση του οποίου η αλαζονεία αλλά και η σχέση που έχουν με αυτόν (βλέπε και απευθείας αναθέσεις) δεν τους επιτρέπει να κάνουν πίσω…

Μάλιστα έχουν χτίσει μέσα τους την αυτοαθώωσή τους μέχρι τελικής πτώσης.
Η συμπεριφορά τους αυτή είναι ο τρόπος επιβίωσης και συντήρησής τους στο σύστημα Κυρίτση.
Μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα.
Οι συγκρουσιακοί τακτικισμοί πλέον δεν έχουν αντικείμενο απέναντι τους αλλά μέσα τους…
Δεν διέκρινα όμως ούτε ίχνος αυτοκριτικής έστω και με τη μορφή της αυτοπροστασίας! (Ποιος άραγε θα πάρει στο λαιμό του ποιόν;)
Συνειδητά ή ασυνείδητα έχουν θυματοποιηθεί!

Το βάθρο της αλαζονείας στηρίζεται στην κυνικότητα, στην αναλγησία, στην εμπάθεια, στην ανάγκη και στην αδυναμία του πολίτη, σε αυτή επενδύουν… αλλά και στην πολιτική ένδεια-ανυπαρξία.

Το είδα μπροστά μου!

Η αλαζονεία εκφράζεται με κραυγές, με εντυπωσιακές ενέργειες αλλά ενίοτε και με τη σιωπηρή στάση -ψήφο! Η τελευταία μάλιστα μπορεί να είναι και η χειρότερη έκδοσή της.

Τα είδαμε όλα στην περίπτωση του ΔΗΡΑΣ. (συλλήψεις εργαζομένων, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αδιανόητη αδιαφορία για τις επιπτώσεις, δικαστήρια, επιβολή δια της ισχύος, κρυφοκουκουλισμούς- τάχα μου – «ναι μεν αλλά»)

Η αλαζονεία είναι εξουσιαστική – συνειδητή και διαμορφωμένη συμπεριφορά. Στην περίπτωση του κου Κυρίτση είναι και ανίατη.

Έπαιξαν και έχασαν. Όλοι οι μηδενικοί λογαριασμοί του ΔΗΡΑΣ τελούν υπό κατάσχεση. Φεύγοντας θα αφήσουν πίσω τους πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ χρέη.
Ένα μέσο απαξιωμένο στη συνείδηση του κόσμου.
Ακόμα και στη συνείδηση εκείνων που το δουλεύουν και το χρησιμοποιούν! Ακόμα και αυτοί ξέρουν ότι πρόκειται για ένα όργανο προπαγάνδας!

Όσο υπάρχουν κοινωνίες που με την παθητική τους στάση αποδέχονται τέτοιου είδους εξουσιαστικές συμπεριφορές τόσο περισσότερο θα τελούν υπό το φάσμα τους.
O ΔΗΡΑΣ είναι μόνο ένα απτό παράδειγμα…

Αυτές τις συμπεριφορές, αυτή την συνειδητή αδικία θα καταγγέλλουμε και θα αντιπαλέψουμε με όλη τη δύναμη της ψυχής μας και με τη δύναμη που μας δίνει η στήριξη των Κώων πολιτών.

Η εικόνα ίσως περιέχει: ένα ή περισσότερα άτομα, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες
Η εικόνα ίσως περιέχει: 6 άτομα, , τα οποία χαμογελούν, άτομα στέκονται και υπαίθριες δραστηριότητες

25 ΣΧΟΛΙΑ

 1. ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΤΙΣ ΧΑΝΕΙΣ.ΤΙ ΧΑΣΟΔΙΚΗΣ ΕΙΣΑΙ?

  • Ενας ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ ειναι ΑΝΑΓΚΑΙΟΤΑΤΟΣ για μια μικρη πολη η εστω για ενα νησι 35.000 κατοικων. Ενας ομως ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΣ ειναι ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗ ΠΕΡΙΤΗ ΣΠΑΤΑΛΗ. Απλα κακα τα ψεματα οταν εγινε παλια δημιουργηθηκε καθαρα για ΠΡΟΒΟΛΗ μερικων ΜΑΙΝΤΑΝΩΝ. Τα υπολοιπα λογια ειναι φτωχια. Οσο αφορα τι θα γινει με τους εργαζομενους, μονο στην ΕΛΛΑΔΑ εχουμε την ΜΟΝΙΜΟΤΗΤΑ. Δλδ αυτοι που δουλευουν στον ΙΔΙΟΤΙΚΟ ΤΟΜΕΑ δεν ειναι ανθρωποι με οικογενειες? Αλλα με το σκεπτικο του καθε ενα για σιγουρο βολεμα κατα την προσληψη…… κτλ…κτλ…

   • ΟΤΑΝ ΕΓΙΝΕ Η ΣΥΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΕΣΟΥ,ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΘΕΣΗ ΝΑ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΕΚΚΟΛΑΠΤΗΡΙΟ «ΑΧΡΗΣΤΩΝ»ΚΑΙ «ΧΑΡΑΜΟΦΑΙΔΩΝ».ΑΝ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΕΞΥΓΕΙΑΝΕΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΑ ΚΑΚΩΣ ΓΕΝΟΜΕΝΑ,ΝΑ ΑΝΑΔΙΟΡΓΑΝΩΘΕΙ ΤΟ ΜΕΣΟ ΣΕ ΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΔΥΝΑΜΙΚΟ,ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΣΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΓΩΓΙΚΟ ΚΑΙ ΕΠΙΚΕΡΔΕΣ Η ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΗ ΖΗΜΙΟΓΟΝΟ.ΑΛΛΩΣ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΕΝΤΕΛΩΣ!ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΝΑ ΑΠΟΡΡΟΦΗΘΟΥΝ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΒΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΦΩΝΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΥΝΤΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙ ΡΟ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΟΥΣ.ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ,Η ΟΥΣΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΤΟ ΜΕΣΟ,ΑΛΛΑ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?

    • ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΟΥΜΕ ΠΩΣ Ο ΔΗΜΟΣ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΗ ΤΟΝ ΔΗΡΑΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΝΤΑΙ ΜΕ ΕΝΑ ΛΟΓΙΚΟ ΠΟΣΟΝ ΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ΤΩΝ 100 (ΕΚΑΤΟ) ΕΥΡΩ ΑΝΑ ΜΗΝΑ / ΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΑΡΕΙ, ΠΟΙΑ ΘΑ ΗΤΑΝ Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ?????

  • Από τη μια γκάφα στην άλλη πέφτει διαρκώς ο κύριος Κυρίτσης!

   Ο εκτρωματικός ΔΗΡΑΣ του κου Κυρίτση όχι απλά δεν είναι φθηνότερος αλλά πληρώνουμε όλους τους εργαζόμενους και με τόκους υπερημερίας.

   Και τον χρεωκόπησε και τον πληρώνουν οι συνδημότες μας πολύ ακριβότερα.

   Παράλληλα, με τις απευθείας αναθέσεις σε ιδιώτες για υπηρεσίες που προσέφεραν οι εργαζόμενοι αύξησε ακόμα περισσότερο το κόστος.

 2. ΕΨΑΞΑ ΣΤΟ GOOGLE Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΟΝ ΑΡΕΙΟ ΠΑΓΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Η ΠΑΝΤΕΛΙΚΙΖΗ

  • Εσύ που ψάχνεις κάτι ίντερνετ.Δες υπάρχει παγκόσμια άλλη επιχείρηση με τέτοια έσοδα σαν το ΔΗΡΑΣ να έδινε τέτοιους μισθούς;Να μην προσφέρεις τίποτα και να πληρώνεσαι τόσο;Αυτό είναι ρεκόρ.

   • ΥΠΗΡΧΕ Η ΙΔΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ ΕΠΙ ΕΠΟΧΗΣ 2007 2010 .ΕΩΣ 600.000 ΤΟ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ . ΑΣΕ ΤΙΣ ΠΟΝΗΡΑΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ ΡΟΥΦΙΑΝΑΚΟ.
    ΕΤΣΙ ΤΟ ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΙΡΝΕΙ ΕΙΔΗΣΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙΣ ΛΑΝΟΓΙΑΣ ΤΟΥ.

   • ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΤΟ ΜΕΣΟ,ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΙΟΥΔΕΣ?
    ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΧΑΡΑΜΟΦΑΗΔΕΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΑΚΟΜΑ?(ΣΛΟΥΡΠ)ΓΙ’ΑΥΤΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑΜΙ?ΑΦΟΥ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΝΕ,ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ ΤΟ ‘ΜΕΣΟ’?ΑΦΗΣΕ ΤΟΣΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑ ΓΙΑ ΜΗΝΕΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ.ΡΩΤΗΣΕ ΠΩΣ ΤΑ ΕΒΓΑΖΑΝ ΠΕΡΑ ΜΕ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ?ΗΘΕΛΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΤΑ ΚΟΥΚΙΑ. ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΤΗΣ ΚΩ!ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΓΑΣ ΕΝΟΤΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΠΟΥ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ «ΕΡΓΟΛΑΒΕΙ»ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΥΣ,ΛΥΜΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ.
    ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  • Να του θυμίσουμε ότι ο κύριος χρηματοδότης του ΔΗΡΑΣ και μοναδικός μέτοχος ήταν και παραμένει ο Δήμος Κω, δηλαδή οι Κώοι, σκληρά φορολογούμενοι, δημότες.

   Δεν πληρώνουν οι Κώοι πολίτες τους εργαζόμενους που μετέφερε αναγκαστικά στο δήμο αφού δεν κατάφερε μετά τη λυσσαλέα του προσπάθεια να τους απολύσει; Ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει;

   Γι’ αυτό έναν – έναν τους επαναφέρει; Δεν χόρτασε ακόμα αυτή η εμπάθεια του; Δεν είναι αρκετό το μαρτύριο που υπέστησαν οι εργαζόμενοι;

 3. ΕΣΥ ΑΝΩΝΥΜΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΛΑ ΚΙΛΑ ΧΑΖΟΣ…ΒΡΕ ΒΟΔΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΡΑΣ ΑΣ ΤΟΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ. ΑΤΕ ΒΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΟΛΑ ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ

 4. Γιατί έφτασε η επιχείρηση εκεί που έφτασε; Ποιοι ευθύνονται;

  Γιατί έφτασε η επιχείρηση εκεί που έφτασε; Ποιοι ευθύνονται; Έχουν και αυτοί μερίδιο ευθύνης έτσι δεν είναι!!!

  • Οι αλαζόνες ενεργούν χωρίς να λογοδοτούν, έχοντας την ψευδαίσθηση ότι προέκυψαν στην εξουσία αυτοδίκαια και όχι ως εκπρόσωποι του λαού που σε κάποιες περιπτώσεις τους έδωσε για πρώτη φορά την εξουσία!

   Στην περίπτωση του δ/σ του ΔΗΡΑΣ υπάρχουν άνθρωποι που δεν εκπροσωπούν τον λαό της Κω καθώς δεν είναι αιρετοί.

   Και το ερώτημα που μπαίνει είναι το παρακάτω:

   Με ποια ιδιότητα, με ποια ηθική και πολιτική υπόσταση αρνείσαι την εφαρμογή του νόμου;
   Είναι θέμα πολιτικής απόφασης η εφαρμογή του νόμου και πόσο μπορεί κάποιος με τερτίπια να καθυστερήσει την εφαρμογή μια δικαστικής απόφασης;

 5. Τα είδαμε όλα στην περίπτωση του ΔΗΡΑΣ. (συλλήψεις εργαζομένων, απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς, αδιανόητη αδιαφορία για τις επιπτώσεις, δικαστήρια, επιβολή δια της ισχύος, κρυφοκουκουλισμούς- τάχα μου – «ναι μεν αλλά»)

  Η αλαζονεία είναι εξουσιαστική – συνειδητή και διαμορφωμένη συμπεριφορά. Στην περίπτωση του κου Κυρίτση είναι και ανίατη.

  Έπαιξαν και έχασαν. Όλοι οι μηδενικοί λογαριασμοί του ΔΗΡΑΣ τελούν υπό κατάσχεση. Φεύγοντας θα αφήσουν πίσω τους πάνω από 1 εκατομμύριο ευρώ χρέη.

 6. Η μεγαλύτερη όμως γκάφα του αλαζόνα κου Κυρίτση είναι η προσπάθειά του να κρύψει την αλήθεια.

  Γιατί έθαψε στα συρτάρια του την έκθεση του Ορκωτού για τον ΔΗΡΑΣ.

  Μήπως ξέχασε ότι μόνο η παράταξή μας τόλμησε και έδωσε, ΑΜΕΣΩΣ, στη δημοσιότητα την έκθεση του Ορκωτού λογιστή από τις 9 Ιανουαρίου 2017;

  Μήπως ξέχασε ότι ακόμα περιμένουμε να φέρει την έκθεση στο Δημοτικό Συμβούλιο; (μόνο 17 μήνες έχουν περάσει)

 7. Να του θυμίσουμε ότι ο κύριος χρηματοδότης του ΔΗΡΑΣ και μοναδικός μέτοχος ήταν και παραμένει ο Δήμος Κω, δηλαδή οι Κώοι, σκληρά φορολογούμενοι, δημότες.

  Δεν πληρώνουν οι Κώοι πολίτες τους εργαζόμενους που μετέφερε αναγκαστικά στο δήμο αφού δεν κατάφερε μετά τη λυσσαλέα του προσπάθεια να τους απολύσει; Ποιον προσπαθεί να κοροϊδέψει;

  Γι’ αυτό έναν – έναν τους επαναφέρει; Δεν χόρτασε ακόμα αυτή η εμπάθεια του; Δεν είναι αρκετό το μαρτύριο που υπέστησαν οι εργαζόμενοι;

 8. ΟΡΑΜΑ: Γιατί έθαψε ο κ. Κυρίτσης στα συρτάρια του την έκθεση του Ορκωτού για τον ΔΗΡΑΣ; Τι φοβάται και δεν φέρνει τον έλεγχο της ΒΙΜΕΛ στο δημοτικό συμβούλιο;

 9. Δηλαδή τόσα χρόνια που κάλυπτε ΑΡΙΣΤΑ τις ανάγκες του ΚΑΙΣΕΡΛΗ και των πρασινοφρουρών του,τότε που στο όνομα της ελεύθερης δήθεν τηλεόρασης και ραδιοφώνου περνούσαν τις κομματικές και παραταξιακές γραμμές ήταν καλά……!Αντι να πετάξετε ντομάτες σε κουρουνηδες Καϊσερληδες ,βογιατζιδες,κλπ……χτυπάτε αδίκως εργαζόμενους!!!Δημοτικο προπαγανδιστικό μέσο ήταν !!!οταν ο Κυριτσης επισης το εκμεταλλευόταν ήταν καλά!!!τωρα?παλι ο λαός φταίει και οι εργαζόμενοι?εμεις δυστυχως οι κωοι είμαστε κότες

 10. Αυτά που παθαίνει ο Κυρίτσης με το Δηρας δεν είναι τίποτα μπροστά σε αυτά που θα πάθουν όλοι μαζί. Όπως λέει και το τραγούδι …να δεις τι σου χω για μετά!!!

 11. Αυτο που ξερω εγω ειναι οτι εχετε εξευτελιστει αργοσχολοι ζητιανοι οπως και ο αλλος του ΔΟΤ …κριμα το ονομα που φερνει.

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.