ΟΡΑΜΑ απάντηση σε ΔΑΝΑ για δίκη ΓΠΣ: Μην τολμήσετε να ζητήσετε αναβολή στις 5 του Οκτώβρη… (Το κατηγορητήριο pdf)

19
771

ΟΡΑΜΑ απάντηση σε ΔΑΝΑ για δίκη ΓΠΣ: Μην τολμήσετε να ζητήσετε αναβολή στις 5 του Οκτώβρη…

Με ιδιαίτερο ζήλο, στόμφο και το γνωστό απειλητικό ύφος, «τρέμουμε από το φόβο μας», ο κος Κυρίτσης και η ΔΑΝΑ προσπαθούν να διασκεδάσουν τις εντυπώσεις.

Τα ίδια μας έλεγαν και το Σεπτέμβριο του 2016 όταν ο κος Γερασκλής με μία αντίστοιχου ύφους και περιεχόμενου ανακοίνωση διαρρήγνυε τα ιμάτιά του ότι η αναφορά που καταθέσαμε θα πήγαινε στα «αζήτητα»!!!

Από τότε επίσης (διαβάστε το έχει πλάκα) κάνει διαγωνισμό για το ΓΠΣ που έγινε ΤΧΣ… τι είναι δυο χρόνια εδώ σε πέντε δεν έχουν κάνει τίποτα!!! http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/3884/apantisi-geraskli-gia-minisi-apo-orama-kinisis-panikou-mias-mikris-omadas-apokatastasi-alithia-prochorame-neo-diagonismo-gia-gps/#comment-102292

Έλα όμως που η δικαιοσύνη και οι δικαστικοί λειτουργοί, ο εισαγγελέας δηλαδή, δεν συμφωνούν μαζί σας, άλλα λέει το κατηγορητήριο (ξαναδιαβάστε το)!!!

Όχι μόνο δεν συμφωνούν, όχι μόνο δεν έβαλαν την υπόθεση στο αρχείο μετά από τις καταθέσεις σας αλλά σας απήγγειλαν κατηγορίες για από κοινού και εκ προθέσεως παράβαση καθήκοντος και δικάζεστε στις 5 Οκτωβρίου!!!

Δεν γράψαμε εμείς το κατηγορητήριο κυρίες και κύριοι της ΔΑΝΑ… οι λειτουργοί της δικαιοσύνης το έγραψαν και αυτοί θα αποφασίσουν για την τύχη σας!!! Είναι θεμιτό να ελπίζετε. Κρατήστε τα επιχειρήματά σας για το δικαστήριο. Είναι όμως τουλάχιστον προσβλητικό να προδικάζετε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης κουνώντας μάλιστα και το δάχτυλο!!!

Σας το έχουμε πει επανειλημμένως προσπαθήστε μέχρι και την οριστική σας αποχώρηση στις 26 Μαΐου 2019 να επιδείξετε τη δέουσα αυτοσυγκράτηση και αξιοπρέπεια.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

[pdf-embedder url=»http://www.aegeanews.gr/wp-content/uploads/2018/09/katigoritirio.pdf»]

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ποιός θυμάται την ολοσέλιδη καταγγελία του ΟΡΑΜΑΤΟΣ για τη θηριώδη υπέρβαση στους ποδηλατοδρόμους;;;;

  2. Το χρονικό της ανικανότητας ή της απόλυτης διαπλοκής… και όποιος αντέξει!!!

    28/12/2010 μόλις τρείς μέρες πριν παραδώσει το Δήμο, ο κος Κυρίτσης υπογράφει σύμβαση ύψους 204.081,12 ευρώ με Σύμπραξη μελετητικών γραφείων της Αθήνας με αντικείμενο «Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο Δήμου Κω».

    16/02/2011 ενάμιση μήνα μετά την ανάληψη του δήμου από το Όραμα ανακαλείται η σύμβαση καθώς δεν είχε πλέον φυσικό αντικείμενο αφού το Γενικό Πολεοδομικό Σχέδιο σύμφωνα με τον Καλλικράτη (που ψηφίστηκε τον Ιούνιο του 2010) έπρεπε να αφορά όλο το νησί και όχι μόνο τον πρώην Δήμο της Κω.

  3. 23/3/2015 τέσσερα χρόνια μετά ο κος Κυρίτσης και τα πειθήνια όργανα του (μήπως καταλαβαίνουν τι ψηφίζουν;) αποφασίζουν την ενεργοποίηση της σύμβασης, την παράτασή της ορίζοντας και επιβλέποντες μηχανικούς!!!!!!

    31/07/2015 Δημοσιεύεται επίσημα (άρα το γνώριζαν πολύ νωρίτερα) η 3072/2015 απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας που με πανηγυρικό τρόπο επικυρώνει την 105/2011 απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κω επί Δημαρχίας Καΐσερλη.

    25/9/2015 δύο μήνες μετά, σαν να μην συμβαίνει τίποτα, συντάσσεται από το τμήμα πολεοδομικών εφαρμογών ο πρώτος λογαριασμός της νεκραναστημένης σύμβασης ύψους 204.081,12 ευρώ (αυτόν ακριβώς περιμέναμε για να καταθέσουμε ασφαλιστικά μέτρα).

    2/10/2015 Ευτυχώς!!!!!! Η διεύθυνση πολεοδομίας ρωτά (γιατί άραγε;) την νομική υπηρεσία του δήμου αν αυτή η σύμβαση είναι ενεργή!!!!!!!!!

    15/10/2015 Η νομική υπηρεσία αποφαίνεται το αυτονόητο! (Πως θα μπορούσε άλλωστε να ισχυριστεί το αντίθετο)

  4. 25/01/2016 Ο κος Κυρίτσης με την ουρά στα σκέλια, εξουσιοδοτεί τον κο Γερασκλή να εισηγηθεί στο δημοτικό συμβούλιο τη διάλυση της ανύπαρκτης σύμβασης (τα πειθήνια όργανα του κου Κυρίτση ξαναψήφισαν ότι τους υπέδειξε. (δηλαδή τη διάλυση της σύμβασης που πίστευαν ότι είχαν ανανεώσει την ώρα που αυτή είχε ακυρωθεί)

    Νομίζετε ότι τα μάθατε ή τα καταλάβατε όλα; Ακούστε λοιπόν και το κορυφαίο!

    Την προσφυγή στο Συμβούλιο της Επικρατείας την έκανε η ίδια η μελετητική εταιρεία στις 21 Ιουλίου του 2011.

    Αυτό σημαίνει ότι ο κος Κυρίτσης γνώριζε για τη δικαστική εμπλοκή και παρ’ όλα αυτά προσπάθησε να ενεργοποιήσει την σύμβαση και να εκταμιεύσει χρήματα.

  5. Η σύμβαση αυτή εκ του νόμου ήταν παράνομη από την ημέρα που υπεγράφει. Το καταγγείλαμε, το τεκμηριώσαμε με νόμους… τίποτα δεν άκουσαν. Ψήφισαν την ανανέωση της σύμβασης ενώ γνώριζαν αμφότεροι, δήμος και εταιρία μελετητών ότι ήταν άκυρη με απόφαση του ΣτΕ εδώ και μήνες! Μάλιστα ήταν έτοιμοι να καταβάλουν και τα πρώτα 16.000 Ευρώ εμπλέκοντας και εργαζόμενους του δήμου.

    Διαπλοκή;;; Παρανομία;; ή Ανικανότητα;;; Πιστεύουμε ότι οι διαπλεκόμενοι και οι παρανομούντες πρέπει να οδηγούνται στη δικαιοσύνη πολύ περισσότερο όταν παρανομούν εις βάρος του Κωακού λαού. Οι δε ανόητοι και ανίκανοι… έχουν το ακαταλόγιστο με την προϋπόθεση ότι δεν είναι επικίνδυνοι.

  6. Απλα εισαι τραγική κυρία μου η οποίος κρύβεται από πίσω σου.Δεν ντρέπεσαι;Ναι πήγε στη δικαιοσύνη σαν κατηγορούμενος τιμσημαινειμαυτο που το κάνεις σημαία;Ο τόπος μας είναι μικρός και όλοι έχουν οικογένειες και παιδιά.Τι θέλεις να κάνεις;Με το μίσος θα κερδίσεις κάτι; ΝΤΡΟΠΗ

    • OTAN ΕΡΙΧΝΑΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΔΕΝ ΠΗΡΕΣ ΘΕΣΗ;
      Η ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΙΔΙΑ;;;
      ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΟΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟΛΥΤΩΣ.
      ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΑΝ ΟΛΑ ΚΑΤΕΡΕΥΣΑΝ.
      ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΚΠΛΑΓΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ . ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΟ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΘΙΞΑΝ ΥΠΟΛΗΨΕΙΣ ΘΑ ΥΠΟΣΤΟΥΝ ΤΙΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ ΠΟΥ Ο ΝΟΜΟΣ ΟΡΙΖΕΙ.
      Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΘΕ ΛΕΞΗ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΤΗΝ ΕΝΝΟΕΙ. «ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΚΩΟΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ Α Λ Η Θ Ε Ι Α»

    • ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΑΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΗ ΚΥΡΙΑ ΜΟΥ!ΜΑΖΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΣΕΡΝΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΣΟΥ!
      ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΣΗΜΑΙΑ ΟΣΟΥΣ ΑΔΙΚΑ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΤΕ ΚΑΙ ΣΕΡΝΑΤΕ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ..ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΩΩΣΕ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΝΩ ΤΟΝ ΠΡΟΣΚΑΙΡΟ ΔΙΑΣΥΡΜΟ ΤΟΥΣ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΔΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΗΣ ΣΑΣ,ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΘΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ,ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΗΣ ΚΩ!
      ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΙΔΙΑ?ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ,ΟΤΑΝ ΤΡΙΒΑΤΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΣΑΣ ΣΑΝ ΤΙΣ ΥΑΙΝΕΣ ΚΑΙ ΨΑΧΝΑΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΤΟΝ ΚΛΕΜΕΝΟ ΘΗΣΑΥΡΟ ΤΟΥ ΜΑΚΑΡΙΤΗ?ΤΙ ΒΡΗΚΑΤΕ? ΤΗΝ ΤΥΦΛΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΤΡΑΒΑΓΡΑ ΣΑΣ.ΟΤΙ ΣΠΕΙΡΑΤΕ,ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΤΕ!ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΣΑΣ.ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΑΛΛΑ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΜΑΘΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ.
      ΠΕΤΑΓΑΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΧΛΕΥΑΣΜΟ.ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΜΑΘΕΤΕ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΘΕΙΑ ΔΙΚΗ!

  7. Βρε σουραματα τόσα πολλά ρουφάτε που έχετε τρελαθεί;Κόψτε μια φάρσα που θέλει να γίνει και δήμαρχος.Το μικρό σας είναι Κατίνα;

    • ΣΟΥ ΑΠΑΝΤΩ ΞΑΝΑ ΑΝΩΝΥΜΟ ΣΚΟΥΛΗΚΙ.
      Η ΡΟΥΦΑ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ.
      ΕΣΥ ΑΡΑΓΕ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ;;

      • Έχουν όνομα, μουρλέγκο, σαλεμένες, παραμορφωμένες... Λαίδη Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ, ΡΟΥΦΙΤΣΕΣ.

        Με ΡΟΥΦιΑνιές και ΡΟΥΦιάνους που βαράνε σαν ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ δεν θα καταφέρετε ούτε ψηφοδέλτιο να κατεβάσετε.

        • ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ,
          ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ? ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΥΞΑΚΙΑ ΣΟΥ!
          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ!ΜΟΝΟ Η ΑΜΑΜΙΑ ΒΑΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ..ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ.
          ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ!ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ.

        • ΑΧΥΡΕΝΙΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ,
          ΘΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙΣ ΩΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟΥ ΣΟΥ? ΝΑ ΚΡΑΤΑΣ ΤΟ ΜΕΤΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΝΤΗΛΑΚΙ ΠΟΥ ΘΑ ΣΚΟΥΠΙΖΕΙΣ ΤΑ ΜΥΞΑΚΙΑ ΣΟΥ!
          ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΧΛΙΑΡΟΤΣΟΥΤΣΟΥΝΟΣ ΠΑΝΤΩΣ!ΜΟΝΟ Η ΑΜΑΜΙΑ ΒΑΡΑ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ! ΑΦΟΥ ΤΑ ΞΑΝΑΠΑΜΕ..ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ.
          ΕΝΑ ΣΠΕΡΜΑΤΟΖΩΑΡΙΟ ΕΧΕΙ ΜΗΔΑΜΙΝΕΣ ΕΩΣ ΚΑΙ ΑΠΕΙΡΟΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ.ΟΤΑΝ ΔΕ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΤΥΧΗΜΑ,ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΤΡΩΜΑΤΙΚΟ!ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΤΟ ΖΩΝΤΑΝΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ

      • Εκτος απο κακος ανθρωπος εισαι και ηλιθιος.Απαντας ανωνυμα σε ανωνυμο και τον βριζεις?Για σκεψου λιγο βλακακο.Τελος ειπε κανεις οτι δεν υπαρχουν επωνυμα σκουλικια?

    • ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ!
      ΤΙ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑΟΥ,ΤΙ ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ, ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΒΑΣΙΛΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΜΑΣ!
      ΠΕΣ ΑΛΕΥΡΙ! ΣΕ ΛΙΓΟ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΣΕ ΓΥΡΕΥΕΙ!!

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ