Ιωάννα Ρούφα προς τους εργαζόμενους Δήμου Κω: «ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ»

53
1240

Ιωάννα Ρούφα προς τους εργαζόμενους Δήμου Κω:

«ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΚΥΡΙΤΣΗ»

Το δελτίο τύπου του Δ/Σ του συλλόγου των εργαζομένων του δήμου μας δεν το σχολιάζω για ευνόητους λόγους.

Θεωρώ – επίσης για ευνόητους λόγους – ότι το Δ/Στου συλλόγου επ’ ουδενί δεν έχει το δικαίωμα να σχολιάζει ή να υποδεικνύει την αντιπολιτευτική τακτική καμιάς δημοτικής παράταξης.

Αυτό είναι «εμπλοκή» που υπονομεύει την ανεξαρτησία και αυτονομία του ίδιου του συλλόγου.

Πολύ περισσότερο όταν καμία απολύτως αναφορά εναντίον τον εργαζομένων δεν έχει γίνει από μια παράταξη που εν τοις πράγμασι έχει αποδείξει με συνέχεια και συνέπεια ότι σέβεται, τιμά τους εργαζόμενους και αγωνίζεται μαζί τους.

Θα αποπειραθώ όμως να σχολιάσω τα περί σεβασμού στους εργαζόμενους που αναφέρονται στο δελτίο τύπου του κυρίου Μουζουράκη.

Διευκρινίζω δε ότι τα σχόλια μου δεν αφορούν τον ίδιο προσωπικά αλλά την γονιδιακού τύπου συμπεριφορά της παράταξής του.

Κύρια χαρακτηριστικά της οποίας είναι η αλαζονεία, ο αυταρχισμός, η εκδικητικότητα, η εμπάθεια, η τιμωρία, ο ανόητος ετσιθελισμός …

Αν πιστεύετε ότι θα πέσω θύμα του λαϊκισμού για να χαϊδέψω τα αυτιά των εργαζομένων του δήμου κάνετε λάθος!

Ποιο είναι όμως το μοντέλο διοίκησης της σημερινής δημοτικής αρχής και ποια ακριβώς είναι η αντίληψη της για το ανθρώπινο δυναμικό του δήμου μας;;

Αν πιστεύετε ότι θα προσφύγω σε καμιά βαρύγδουπη ανάλυση επίσης κάνετε λάθος.

Η στάση της παράταξης Κυρίτση στο προσωπικό του δήμου είναι διαμορφωμένη και ξεκάθαρη γι’ αυτούς που την βίωσαν στο πετσί τους αλλά και γι’ αυτούς που αργά ή γρήγορα θα καλεστούν να τη διαχειριστούν.

Ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει…

  • Στους εργαζόμενους της καθαριότητας και της επαπειλούμενης ιδιωτικοποίησης της, θυμίζουμε απλά την στάση του κου Κυρίτση στους εργαζόμενους του ΔΗΡΑΣ.

  • Ας ανατρέξουν στο οδοιπορικό του «κλεισίματος» του και ας αναλογιστούν πόσα έχουν βιώσει και συνεχίζουν να βιώνουν οι συνάδελφοι τους που οδηγήθηκαν στα δικαστήρια ως κοινοί εγκληματίες επειδή υπερασπίστηκαν το δικαίωμα τους στην εργασία!

  • Ας αναλογιστούν την στάση του κυρίου Κυρίτση απέναντι στους εποχικούς της καθαριότητας…

  • Ας θυμηθούν τις απαξιωτικού τύπου εκφράσεις «κοτσιδάκιας» τις σκηνές με στελέχη των Τεχνικών Υπηρεσιών να κλαίνε από το bullying που τους ασκείτο σε καθημερινή βάση. (ένας συνάδελφος σας μου έστειλε τα σχετικά βίντεο)

  • Ας ζητήσουν να ενημερωθούν για τις υποθέσεις της πειθαρχικής εκτελεστικής επιτροπής για να δούνε το πραγματικό πρόσωπο του κου Κυρίτση απέναντι σε όποιον δεν δηλώνει υποταγή σε εκείνον… (Η παράταξή μας αρνήθηκε να συμμετάσχει σε αυτό το όργανο για λόγους ΑΡΧΗΣ!)

  • Ας κρίνουν το επίπεδο της αξιοκρατίας και την ιδιοκτησιακή σχέση που έχει ο κος Κυρίτσης με το δήμο και ας σκεφτούν για ποιο λόγο ένας εργάτης της καθαριότητας εργάζεται ως διοικητικός αλλά και πολύ περισσότερο για ποιο λόγο μια εργάτρια της καθαριότητας αίφνης μεταφέρεται σε γραφείο… Ποια συμφέροντα τελικά εξυπηρετούν αυτές οι μεταφορές; Των δημοτών που πληρώνουν ή μήπως τις εμμονές και τα ψηφοθηρικά σχέδια του κου Κυρίτση;;

  • Ας θυμηθούν την εκδίωξη του διευθυντή του Ενιαίου Φορέα Τουρισμού. Αμελητέα ποσότητα θα μου πείτε…

  • Την απειλή σε συνάδελφό τους που τόλμησε ως πολίτης να διαμαρτυρηθεί για το καφέ νερό που πίνει.

  • Τις απαιτήσεις τους να εκτελούν εργαζόμενοι εργασίες με οχήματα που δεν έχουν τις προϋποθέσεις να κυκλοφορούν…

  • Τις φραστικές επιθέσεις από τον ίδιο τον κύριο Κυρίτση σε εργαζόμενη του δήμου και μάλιστα σε δημόσια συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου που με άφησαν εμβρόντητη.

  • Ας διαβάσουν αποφάσεις της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τύπου λαϊκού δικαστηρίου.

  • Ας διαβάσουν την πρόσφατη σύμβαση που υπέγραψε ο κος Κυρίτσης με την fraport για την αποκομιδή των σκουπιδιών από το αεροδρόμιο που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας για να κατανοήσουν ότι η χρονοκαθυστέρηση οφείλεται απλά στις διαδικασίες του deal.

  • Ας θυμηθούν τι απάντησε πριν από μερικά χρόνια ο πολιτικά θρασύδειλος κος Κυρίτσης στους εργαζόμενους του λατομείου για να κατανοήσουν ότι ο άνθρωπος ΔΕΝ αλλάζει.

Ας ρωτήσουν οι νεώτεροι τους παλαιότερους…

Ο κος Κυρίτσης όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών στέλνει τον κύριο Χατζηκαλύμνιο να κάνει διαπροσωπικές συμφωνίες χωρίς αποφάσεις οικονομικής επιτροπής όπως λέει ο νόμος και προχωρά σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς ύψους μέχρι και 900.000 χιλιάδων ευρώ!

Όταν πρόκειται για ζητήματα των εργαζομένων αγνοεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων και προσφεύγει στον Άρειο Πάγο.

«Για όσους ακόμα δεν έχουν δει το πρόσωπο του κου Κυρίτση απλά τους εύχομαι να μην το συναντήσουν ποτέ. Είναι ικανός για όλα». (δανεική ρήση)

Χωρίς περιστροφές…

ΓΙ’ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥ.

53 ΣΧΟΛΙΑ

    • Δώστε την καθαριότητα στο σΟύΡΑΜΑ, αυτοί ξέρουν να καθαρίζουν... Καθάρισαν το ταμείο της ΒΙΜΕΛ και το βιβλιάριο Άμυνας του νησιού...

      Εάν είχαμε μυαλό θα απαιτούσαμε εμείς οι δημότες την ιδιωτικοποίηση. Και καλλίτερη καθαριότητα θα γινόταν και λιγότερα θα πληρώναμε σε δημοτικά τέλη που σε λίγο θα ξεπεράσουν το κόστος κατανάλωσης του ρεύματος. Άσε που τα κοπρόσκυλα της κάθε κυβέρνησης εγκρίνουν τις εποχιακές προσλήψεις τον Αύγουστο για να έχουμε καθαρή πόλη και χωριά τον Οκτώβρη….

      • ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΥΦΤΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ.ΓΡΑΦΕ …..ΤΑΡΔΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΘΕΙ ΑΓΚΥΛΩΣΗ ΤΟ ΒΡΩΜΟΧΕΡΟ ΣΟΥ.

      • θα σας ψηφισω γιατι βγαινουν πολες αληθειες στην επιφανεια.Φανταστειτε να μην ήσασταν και εσεις.Θα ειχε γινει λαικος ξεσηκωμος στο νησι.Αυτη η δημοτικη αρχη κανταντησε το νησι έναν μεγαλο βοθρο,γιαυτο μυριζει κιολας η κάθε γωνια του.Κριμα για την καταστροφή.

    • ΡΟΥΦΑ, έχεις καταλάβει ότι με τις καθημερινές σου καταγγελίες για την καθαριότητα σπρώχνεις τον Κυρίτση στην ιδιωτικοποίηση;

      Ο στόλος των οχημάτων παλιός, η έγκριση για προσλήψεις εποχικών από τον Αύγουστο και παντού σκουπίδια. Φυσικά δεν πρόλαβε το σΟύΡΑΜΑ να φτιάξει μια συνεργατική σαν εκείνη των Γύφτων και ξεμπερδέψαμε… Τα σκουπίδια είναι χρυσάφι που το πετάμε, με την ανακύκλωση τα μισά σκουπίδια τα μαζεύει τζάμπα ο ιδιώτης που φυσικά έχει κέρδος. Σκεφτείτε πόσα γλυτώνουν οι δημότες και πόσα άτομα και οχήματα θα χρειάζονταν ακόμα;

      • αλα από ότι καταλαβα η ρουφα εχει δικιο.Μαλον ότι λεει η γυναικα είναι αληθεια.Θα την ακολουθησω.

      • ΙΟΑΝΝΑ ΞΕΒΡΑΚΩΝΕ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ.ΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ.ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ.ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ.ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΟΙ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΠΟ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥ.ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ.ΔΕΝ ΤΟΝ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΙ

    • Βρε φωστήρες, κανένας δεν θυμάται ότι η έγκριση για την πρόσληψη των 80 εποχικών υπαλλήλων ήρθε στα τέλη του Ιούλη;

      Προσλήψεις μονίμων επιτρέπει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ με το σταγονόμετρο, τις εγκρίσεις 8μηνα στο τέλος του καλοκαιριού που δεν χρειάζονται και μετά βγαίνει ο κάθε Κίτσος του ΣΟΥΡΑΜΑΤΟΣ να κατηγορήσει τους εργαζόμενους και την δημοτική αρχή… Λαϊκιστές χωρίς μυαλό και γνώσεις.

      • Η κυβέρνηση έδωσε δικαίωμα στο Δήμο Κω να προσλάβει πανω απο 60 μόνιμους για να λειτουργει άψογα η καθαριότητα όλο το χρόνο αλλά ο Κυρίτσης πήρε 10 άτομα γιατί έχει το νού του στις εργολαβίες. Αν τους είχε πάρει δε θα χρειαζόταν παρα μονο λίγους εποχικούς

    • Αλήθεια που θα βρει 120-140 γνωστικούς του επιπέδου της η σαλεμένη Πραξαγόρα Λαίδη Τζοβάνα ΓΚΑΓΚΑ για να φτιάξει ψηφοδέλτιο;;;

      ΑΔΎΝΑΤΟ, κάνουν νταβαντούρι τα υπόλοιπα παράταξης της πάλε ποτέ ένδοξης παράταξης του σΟΡΑΜΑτος με Φραγκούλιες ανακοινώσεις, σαν ξεγάνωτοι ντενεκέδες βαράνε για να ακούσουν σ την νέα παράταξη που έρχεται μπας και του πάρουν για τσόντα ελπίζοντας να γλύψουν ξανά καρέκλα εξουσίας ΜΕ σίγουρο ΜΗΝΙΑΤΙΚΟ, να διαχειριστεί παράδες με διαφάνεια όπως έκανε στην ΔΕΑΣ και στην ΒΙΜΕΛ που ακόμα οι μελισσοκόμοι ψάχνουν τον ιδρώτα τους. Ικανή μόνο για καταγγελίες χωρίς στοιχεία για νταβαντούρι και ΡΟΥΦιΑνιές μπας και σταματήσουν τα προγραμματισμένα έργα. Μιζέρια και χολή από τα βλήματα του σΟυΡΑΜΑτος

      • AYTO ΡΕ ΦΙΛΕ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΛΗ ΤΙΜΩΡΙΑ. ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΚΑΤΆ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ. ΚΑΙ ΝΑΓΡΑΦΕΙΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΘΕΙΣ ΤΕΝΟΝΤΙΤΙΔΑ.

        ΠΕΣ ΒΡΕ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΡΟΥΦΑ. ΒΓΑΛΕ ΒΡΕ ΕΝΑ ΕΝΤΑΛΜΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΦΡΑΓΚΑ ΠΗΡΕ ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ ΠΑΛΙΟΑΛΗΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙς ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΡΟΥΦΑ.

      • Παλιοτομαρο ανωνυμε,αυτα που τρως εσυ και το φακισταριο σου εινα καλα

        Μην ξεχνας να πετας τα κοκαλα,βλακα γιατι θα σου κατσουν στο λαιμο.Υπομονη 8 μηνες ακομα.Πληρωμενο τομαρι μετα εχει δουλεια.

      • ΚΟΚΚΙΝΟΣΩΒΡΑΚΑΚΙΑ,ΤΑ ΧΑΠΙΑ ΣΑΣ ΕΙΠΑΜΕ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΑΝΑΤΕΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΦΩΝΑΣΚΩΝΤΑΣ ΣΑΝ ΑΣΑΜΑΡΩΤΟΙ ΓΑΙΔΑΡΟΙ ΣΤΑ ΝΤΟΥΖΕΝΙΑ ΤΟΥΣ!ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΑ ΛΕΙΨΑ! ΑΚΟΥΣΕΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΕΛΙΣΣΟΚΟΜΟΥΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ?
        ΣΕ ΠΟΙΑΝ ΔΕΑΣ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ?ΑΥΤΗΝ ΠΟΥ ΤΗΣ ΑΦΗΣΑΝ ΤΑΜΕΙΟ 1.420.000 ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 300.000 ΕΥΡΩ ΚΕΡΔΗ ΟΤΑΝ ΑΠΟΧΩΡΗΣΑΝ?ΑΠΟ ΤΑ ΑΓΡΙΑ ΘΗΡΙΑ,ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ,Ο ΣΥΚΟΦΑΝΤΗΣ.ΕΧΕΙ ΟΜΩΣ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΓΥΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ.ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΛΑΣΠΟΛΟΓΕΙΤΕ,ΟΣΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΚΟΦΑΝΤΕΙΤΕ,Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΟΙΟΙ ΕΙΣΤΕ.ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΣΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΟΣΟΙ ΕΓΛΥΦΑΝ ΑΠΟ ΣΑΣ ΤΑ ΨΙΧΟΥΛΑ ΠΟΥ ΕΠΕΦΤΑΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ.

  1. Σε δίκη (5 Οκτωβρίου) με την κατηγορία της Παράβασης Καθήκοντος Κυρίτσης και 18 Δημοτικοί Σύμβουλοι για την υπόθεση του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου…

    Η Ελληνική Δικαιοσύνη δεν χαρίζει κάστανα!!!

    Μετά τις αλλεπάλληλες σφαλιάρες που έχει εισπράξει ο κος Κυρίτσης και η παρέα του σε όλες τις υποθέσεις που οδήγησαν στη δικαιοσύνη έφτασε η ώρα να αρχίσουν να απολογούνται για τα σκανδαλώδη πεπραγμένα της θητείας του.

    Η υπόθεση της παράνομης νεκρανάστασης της σύμβασης του Γενικού Πολεοδομικού Σχεδίου πόλεως Κω που καταχρηστικά υπέγραψε ο κος Κυρίτσης στις 28/12/2010 (τρεις μέρες πριν αποχωρήσει) είναι μόνο η αρχή των όσων έπονται!!!

  2. Άλλο ένα χαστούκι στην ανάλγητη και επικίνδυνη δημοτική αρχή Κυρίτση που συνειδητά αγνοεί δικαστικές αποφάσεις με στόχο την εξαθλίωση των 13 εργαζομένων του ΔΗΡΑΣ.

    Σήμερα με απόφαση του ο Άρειος Πάγος έκρινε απαράδεκτη την αναστολή της απόφασης του εφετείου που δικαιώνει τους εργαζόμενους και όρισε την εκδίκαση της αναίρεσης για τον Φεβρουάριο του 2019.

  3. – Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;

    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν απαραίτητη )

    – Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;

    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!

    Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη.

  4. Κα Πη,

    Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής, συγγενής σας πρώτου βαθμού εργάζεται στο λογιστικό γραφείο του εξωτερικού συνεργάτη – λογιστή της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ από την ώρα που εσείς είστε πρόεδρος της;;

    Είναι τυχαία η πρόσληψη;

    Ή μήπως είναι τυχαία η συνεχιζόμενη συνεργασία με το συγκεκριμένο λογιστικό γραφείο;

    Αλήθεια πως εξηγείτε την αύξηση της σύμβασης από τον ένα χρόνο στον άλλο;;

    Με ποιο ποσό υπογράψατε τον πρώτο χρόνο και πόσα χρήματα πληρώνει σήμερα η ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ για λογιστική υποστήριξη και που να οφείλεται άραγε αυτή η αύξηση;

    Κα Πη,
    Στο όνομα ποιας συνεργατικής και ποιας ηθικής προσλαμβάνετε πρώτου βαθμού συγγενείς μελών του δ/σ της κοινωφελούς επιχείρησης που τυγχάνει να ήταν και υποψήφιοι με την παράταξή σας;

  5. Θυμίζουμε στο κο Λοΐζο για να μην βάζει και τους Δημότες της Κω σε επιπλέον έξοδα ότι ήδη ασχολούνται μαζί του:

    1. Ο Εισαγγελέας Πρωτοδικών Κω
    2. Η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων
    3. Ο Γενικός Γραμματέας Υπουργείου Εσωτερικών
    4. Ο Γενικός Γραμματέας Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου
    5. Ο Γενικός Επιθεωρητής Δημόσιας Διοίκησης
    6. Το Σώμα Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης
    7. Το Ελεγκτικό Συνέδριο Ν. Δωδεκανήσου

    Εάν ξεχάσαμε να τον συστήσουμε και κάπου αλλού να μας το πει για να «γνωριστούμε» ακόμα καλύτερα.

    • Μέσα στην ΣΟΥΡΑ σας ξεγάνωτοι ντενεκέδες ξεχάσατε κοινοποίηση στον Δεσπότη και στον Ιμάμη.

      Αλήθεια, ποιος πιστεύει ΓΚΑΓΚΑ ότι θα διαβάσει τις ΡΟΥΦιΑνιές σας;

  6. Εμείς το μόνο που θέλουμε είναι να μας αφήσετε να κάνουμε τη δουλειά μας και να μας αφήσετε έξω από την πολιτική σας κόντρα. Φροντίστε να παρέχετε τις συνθήκες που πρέπει σε υπαλλήλους και εργατοτεχνικό προσωπικό με δικαιοσύνη και αξιοκρατία.

  7. ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ΚΥΡΙΤΣΗ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ,ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΥΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΟΥΣ,ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΞΑΝΑΨΗΦΙΣΟΥΝ.ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΤΟΥ ..ΛΗΤΗ,ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΣΕ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΔΟΧΕΣ,ΕΝΩ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ,ΕΑΝ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΨΟΥΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥΣ. ΤΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΟΥΣΟΥΦΙΑ.ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΡΟΥΦΑΚΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΝΗΣΙ.ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΕΙΣ ΟΛΟΥΣ ΣΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ.ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΓΛΥΦΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ..ΗΤΗ.

  8. να γνωρίζεις ότι το νησι εχει μαθει για το ποι-ον σου.Τι ..λ εισαι.Τιποτα δεν κρυβετε σαυτην την ζωη.[ουδεν κρυπτον από τον ηλιο].Σας σιχαθηκε ολο το νησι.Εχεις κανει και μερικους πρωταρηδες συμβουλους σου,σαν και εσενα.[τα μουτρα σου].Να μου πεις ανθρωπος που κατεβαζει…. φοραει και κοκινα,τα συμπερασματα στους κωους.

  9. Ακουστε κυριοι της καθαριοτητας.Η ρουφα καλα τα λεει γιατι το νησι είναι μεσα στην βρωμα και την δυσωδεια.Πολλοι κωοι την εχουν πιασει σαν αντιπολιτευση,που είναι η μονη που αντιστεκετε στον αυταρχισμο αυτου του δημαρχου και της ειπαν για το κακο που συμβαινει στο νησι.Τωρα εάν εσας δεν σας αρεσει-η-δεν εχετε το καταληλο προσωπικο και μηχανήματα,τα παραπονα σας στον δημαρχο και στους συμβουλους του,που σας δινουν τις ανακοινώσεις.Μιλαω γιαυτους που γουσταρει ο δήμαρχος τους.Το νησι είναι για ολους τους πολιτες του νησιου,και δεν είναι τσιφλικι κανενος,για να μενει ακαθαριστο.Το ξερετε κυριτσο-εργαζομενοι οτι σε ολο το νησι οι υπομονοι μυριζουν,γιατι ο βιολογικος αδυνατεί να αλεσει 2 εκατομιριων ανθρωπων τα αποβλητα,και ο δήμαρχος σας εχει βαλει το νησι στον αυτοματο.Τελος η ρουφα εχει απολυτο ΔΙΚΙΟ.

  10. Η απόφαση έχει παρθεί, ο τομέας της καθαριότητας θα μεταβεί σε ιδιώτες, όσο είναι αυτός ο άνθρωπος δήμαρχος θα τα ξεπουλήσει όλα ότι και να κάνετε!!!!

    • ΠΑΕΙ ΤΟ ΑΚΤΑΙΟΝ. ΠΑΝΕ ΤΑ ΤΡΕΝΑ. ΠΑΕΙ ΤΟ ΣΦΑΓΕΙΟ. ΣΕ ΛΓΟ ΚΑΙ Η ΜΑΡΙΝΑ.....

      Ας διαβάσουν την πρόσφατη σύμβαση που υπέγραψε ο κος Κυρίτσης με την fraport για την αποκομιδή των σκουπιδιών από το αεροδρόμιο που προβλέπει την ιδιωτικοποίηση της υπηρεσίας καθαριότητας για να κατανοήσουν ότι η χρονοκαθυστέρηση οφείλεται απλά στις διαδικασίες του deal.

  11. KAΛΗΜΕΡΑ. ΒΡΕ ΙΩΑΝΝΑ ΤΙ ΜΟΥ ΘΥΜΙΣΕΣ; ΤΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΤΗΣ ΣΤΡΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑΙ Η ΚΩΣ; ΞΕΧΑΣΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΚΙΑΡΗ.

  12. ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΟΥ ΥΠΕΓΡΑΨΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ; ΡΩΤΑ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΜΕ . Η ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ!!!!!!!!!!!!!

    Θεωρώ – επίσης για ευνόητους λόγους – ότι το Δ/Στου συλλόγου επ’ ουδενί δεν έχει το δικαίωμα να σχολιάζει ή να υποδεικνύει την αντιπολιτευτική τακτική καμιάς δημοτικής παράταξης.

    Αυτό είναι «εμπλοκή» που υπονομεύει την ανεξαρτησία και αυτονομία του ίδιου του συλλόγου.

    Πολύ περισσότερο όταν καμία απολύτως αναφορά εναντίον τον εργαζομένων δεν έχει γίνει από μια παράταξη που εν τοις πράγμασι έχει αποδείξει με συνέχεια και συνέπεια ότι σέβεται, τιμά τους εργαζόμενους και αγωνίζεται μαζί τους.

  13. Η στάση της παράταξης Κυρίτση στο προσωπικό του δήμου είναι διαμορφωμένη και ξεκάθαρη γι’ αυτούς που την βίωσαν στο πετσί τους αλλά και γι’ αυτούς που αργά ή γρήγορα θα καλεστούν να τη διαχειριστούν.

    Ξέρουν πολύ καλά τι τους περιμένει…

  14. ΔΙΑ ΒΑΖΩ ΚΑΙ ΞΑΝΑΔΙΑΒΑΖΩ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΙΩΑΝΝΑΣ ΠΟΣΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΡΑΦΕΙ

    Ο κος Κυρίτσης όταν πρόκειται για τα συμφέροντα των μεγαλοεπιχειρηματιών στέλνει τον κύριο Χατζηκαλύμνιο να κάνει διαπροσωπικές συμφωνίες χωρίς αποφάσεις οικονομικής επιτροπής όπως λέει ο νόμος και προχωρά σε εξωδικαστικούς συμβιβασμούς ύψους μέχρι και 900.000 χιλιάδων ευρώ!

    Όταν πρόκειται για ζητήματα των εργαζομένων αγνοεί τις αποφάσεις των δικαστηρίων και προσφεύγει στον Άρειο Πάγο.

    «Για όσους ακόμα δεν έχουν δει το πρόσωπο του κου Κυρίτση απλά τους εύχομαι να μην το συναντήσουν ποτέ. Είναι ικανός για όλα». (δανεική ρήση)

  15. Ιδιωτικοποίηση της καθαριότητας πάει να πει Μίζες για τα νεοφιλελευθερα λαμογια και μεγαλύτερο κόστος για τους δημότες που θα πληρώσουν τις εργολαβίες λαμογιες τους. Οι εργαζόμενοι να πάνε να γ….ν έτσι κι αλλιώς κοιμούνται τον ύπνο τους και δεν καταλαβαίνουν τι τους ετοιμάζει

  16. αλλους τους πηρε απο τα χωρια και τους κατεβασε στην πολη. οι κοινοτητες αδειασαν

  17. Πήγα στην κοινότητα την περασμένη Τετάρτη και δεν είχανε μελάνι στο φωτοτυπικό να βγάλουνε μια φωτοτυπία! Κατά τα άλλα χρήμα για απευθείας αναθέσεις υπάρχει.

  18. Ας κρίνουν το επίπεδο της αξιοκρατίας και την ιδιοκτησιακή σχέση που έχει ο κος Κυρίτσης με το δήμο και ας σκεφτούν για ποιο λόγο ένας εργάτης της καθαριότητας εργάζεται ως διοικητικός αλλά και πολύ περισσότερο για ποιο λόγο μια εργάτρια της καθαριότητας αίφνης μεταφέρεται σε γραφείο… Ποια συμφέροντα τελικά εξυπηρετούν αυτές οι μεταφορές; Των δημοτών που πληρώνουν ή μήπως τις εμμονές και τα ψηφοθηρικά σχέδια του κου Κυρίτση;;

  19. Βρε ας είσαι απέναντι ακόμα και στο πεζοδρόμιο .Εμεις τι φταίμε να σε διαβάζουμε κάθε μέρα τα ίδια και τα ίδια !!! Άντε να βγεις μπας και κανείς τα έργα σου και δεν γράφεις και μιλάς . Αν είσαι τόσο αξία όσο μιλάς στο εύχομαι !

    • Σταμάτη το να γράφει απαξιωτικά και ειρωνικά σχόλια ο κ.Κυριτσης το να λεει πως καταγράφει
      συνομιλιες με ενα σύγχρονο κινητο δεν σε είδα επώνυμα να γράφεις την άποψη σου,μάλλον θα συμφωνείς μαζί του…
      Και δεν γράφω περισσότερα γιατί όλοι μας γνωριζόμαστε σε αυτό το μικρό νησί.
      Την καληνύχτα μου.

    • Φίλε Σταμάτη το σίγουρο είναι πως αν εκλεγεί η Ιωάννα πολλοί επώνυμοι και ανώνυμοι θα χάσουν τις δουλειές σε γνωστά κέντρα τα οποία πληρώνονται με απευθείας αναθέσεις αλλά και με δημιουργική απασχόληση αλλά και με δημοσιογραφικές θέσεις παλιότερα η ακόμη και θέση καμεραμάν αλλά και χρέη κομπάρσου ποδηλάτη ακόμη πιο παλιά.Το καλύτερο είναι όμως εκείνο το βιντεάκι με το κυνηγητό κάτω από το δημαρχείο με τους Ρομά αλλά και τον κύριο που πουλούσε τα τσιγάρα…Όποτε ξέρουμε ποιοι είναι απέναντι και για ποιους λόγους.
      Ελπίζω να έγινα κατανοητός!

    • θα φροντίσουμε όλοι να την κάνουμε πράξη.
      Δεν είδα καμία παρόμοια ανάρτησή σας για όλα όσα ‘σέρνουν’ για την κα. Ρούφα! Αυτά δεν τα ‘διαβάζεις κάθε μέρα,τα ίδια και τα ίδια???’ Εκτός και αν είστε υποστηρικτής της κτηνωδίας των γραφικών συγγραφέων που κατά περίπτωση χρίζουν ψυχοθεραπείας.
      Έχεις την ‘καληνύχτα’ από όλους μας, κύριε Πλατέλλα! Όταν ‘ξυπνήσεις’ ευχόμαστε να μην είναι αργά!

    • ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΕΠΩΝΥΜΑ,ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΕΛΑΣ,ΜΗΝ ΚΟΒΕΙΣ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΖΟΥΜΕ,ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΛΑΤΕΛΑ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΠΛΑΤΕΛΑ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΙΛΑΠΑ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΕ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΤΙ ΓΡΑΨΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΟΨΕΣ.ΓΙΑ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ ΜΙΛΗΣΑΜΕ.ΚΑΙ ΟΤΙ Ο ΚΑΙΣΑΡΛΗΣ ΕΦΤΙΑΞΕ ΤΗΝ ΚΑΖΕΡΜΑ.ΚΑΙ Η ΚΟΤΑ ΟΤΑΝ ΠΙΝΕΙ ΝΕΡΟ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ.

  20. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΥΛΩΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.

    ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΑΥΞΗΘΗΚΑΝ ΤΕΛΙΚΑ 50% !!! .ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ?ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ!!
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ?ΣΤΗΝ ΠΟΥΓΚΑ ΤΟΥ…!ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ ΗΤΑΝ ΤΟ 2016 5.000.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ ΚΑΙ ΤΟ 2018 ΘΑ ΕΙΝΑΙ 7.500.000 ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΑ. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΥΞΗΣΗ 50% ΣΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ.ΕΝ ΜΕΣΩ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΗΣ ΚΡΙΣΗΣ ΠΟΥ ΠΛΗΤΕΙ ΤΑ ΝΟΙΚΟΚΥΡΙΑ.ΜΟΝΟ Η ΠΟΥΓΚΑ.ΜΟΝΟ Η ΜΑΣΑ.ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΤΣΙΜΕΝΤΟ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΤΟ!!!!ΑΓΑΛΜΑΤΑ!!ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ!!ΠΛΑΤΕΙΕΣ!!εργα απερχομενου LIDL,TUI ,τρενακια, πλατειες ,αγαλματα , συντριβανια,χωραφια σε συγγενη προεδρου, κλιματιστικα,αιθουσες προκατ, 2 φορες δημαρχος αρκετη ζημια εκανες στο νησι.ο απερχομενος ρημαξε το νησι.εκλεισε τον εφτ,εδιωξε την RYANAIR ,εδιωξε τα κρουαζιεροπλοια ,εριξε φορους στις επιχειρησεις νοικοκυρια,ΠΟΥΛΗΣΕ ΤΟΝ ΙΠΠΟΚΡΑΤΗ ΤΟ ΑΣΚΛΗΠΙΕΙΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΙ ΤΟ ΝΗΣΙ.Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ ΣΤΑ ΜΙΚΡΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ. ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΕΡΜΑΝΟΥΣ ΤΟ INCLUSIVE.

  21. ΧΑΧΑΧΑ Η ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΘΑ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕΣΩ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ.

    ΘΑ ΧΟΡΤΑΣΟΥΜΕ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΧΑΧΑΧΑΧΑ. Ο ΙΔΙΩΤΗΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑ ΜΕ 300 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΘΑ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ.ΚΑΙ ΘΑ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΙ ΟΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥΣ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ

  22. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ.ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ ΚΟΡΑΚΙΑ

    ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΑ ΓΙΑ ΓΕΡΗ ΜΑΣΑ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΩΤΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ΤΗΣ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ.

  23. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ 900.000 ΣΕ ΙΔΙΩΤΗ ΜΕΓΑΛΟΞΕΝΟΔΟΧΟ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ

    ΤΑ ΕΡΕΙΠΙΑ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΕΗ.

  24. Τhis is Γεώργιος. Το αληθινό πρόσωπο του Γεώργιου τελικά κάνει την εμφάνισή του και τελικώς δεν αρέσει. Άνθρωποι χωρίς μπέσα και ήθος δεν αξίζουν στον τόπο μας και γενικά στην χώρα. Καιροσκόποι και παρτάκηδες να αναζητήσουν την τύχη τους αλλού, καλά ήταν, καλά έφαγαν. Μόλις τελειώσουν τα μεγαλεία και οι θέσεις θέλω να τους δω όλους αυτούς, αλλά και τα γιουσουφάκια που τους στηρίζουν εντός και εκτός Δήμου,
    ε ρε γλέντια ……….

  25. Κυρία Ρουφα όσα λέτε θα είχαν αξία αν
    Είχατε αίσθηση τι γινόταν ΒΙΜΕΛ
    Και αν δεν κοιμόσασταν όρθια για τα λεοφωρια κατά λοιπα αυτά που λέτε είστε κάθετα αντίθετοι
    Δυστυχώς συγκινούν μόνο τον
    Π…… .
    Αν ταυτίζεστε με τον π…..
    Έλεος κ αλοιμονο μας

  26. Ioanna Roufa
    15 ώρες ·
    Ιωάννα Ρούφα: «Τα έχετε κάνει μαντάρα»

    Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι προσπαθεί να κρύψει ο κος Χατζηκαλύμνιος- που βρίσκεται σε παράκρουση – για το δημοτικό σφαγείο…

    Στον αέρα η πανάκριβη λειτουργία του …

    Την Πέμπτη λήγει η σύμβαση(102.000 ευρώ) με την Ο.Ε.

    131.000 χιλιάδες ευρώ στην Ο.Ε. που στήθηκε με χρήματα των κτηνοτρόφων και που δεν προσήλθε στον νέο «διαγωνισμό»…

    Οριακή λύση ανάγκης η πρόσληψη εποχικών με δίμηνη σύμβαση.

  27. Υπάρχει έστω και ένας Κώος πολίτης που να πιστεύει -ακόμα – έστω και μία λέξη από όσες λέει ο κος Κυρίτσης; Χειροκροτήστε λοιπόν….

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ