ΟΡΑΜΑ: Η πολιτική αλητεία Κυρίτση δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο

39
1022

Η πολιτική αλητεία Κυρίτση δεν έχει ούτε ιερό ούτε όσιο

Η άνανδρη ανακοίνωση Κυρίτση με την οποία χρησιμοποιεί την εκλιπούσα συμπατριώτισσά μας για να επιτεθεί στους πολιτικούς του αντιπάλους ξεπερνάει κάθε όριο.

Μιλάμε πλέον για έναν αδίστακτο και αναίσχυντο πολιτικό τυχοδιώκτη που δεν θα διστάσει να χρησιμοποιήσει κάθε μέσο για να υφαρπάξει έστω και μία ψήφο.

Η Ρούφα κύριε Κυρίτση μπορεί να απευθύνεται ευθέως στους εργαζόμενους. Εσείς;

Η Ρούφα κύριε Κυρίτση δεν προέβη σε καμία απρεπή πράξη για την οποία θα έπρεπε να ντρέπεται.

Εσείς;

Σε αντίθεση με εσάς κύριε Κυρίτση η Ιωάννα έχει μία πολιτική διαδρομή που της επιτρέπει να απευθύνεται και να κοιτάζει κάθε συμπατριώτη μας στα μάτια είτε συμφωνεί είτε διαφωνεί με τις απόψεις της.

Αυτή είναι μία διαφορά αγεφύρωτη… μία διαφορά ήθους που θα μας φέρνει απέναντι σε κάθε τι και σε κάθε έναν που θα διανοηθεί να βλάψει αυτόν τον τόπο και τους ανθρώπους του.

Ως εκ τούτου ο κος Κυρίτσης δεν πρέπει να έχει καμία αμφιβολία ότι είμαστε και θα είμαστε πολιτικά απέναντί του.

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΟΡΑΜΑ ΚΙΝΗΜΑ ΠΟΛΙΤΩΝ ΝΗΣΟΥ ΚΩ

39 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Γεώργιο πόσο πιο χαμηλά θα πέσεις ακόμη? Ο Νίκος Κανταρζής σε δημοτικό συμβούλιο προ 2 μηνων είχε ανακοίνωση και ειχε καταθέσει και πρόταση για την επιστροφή της Αννας μας στο σπίτι της εδώ στη Κω.Απο το ένα αυτί μπήκε και από το άλλο βγήκε, βλέπεις ήσουν απασχολημένος με την τοποθέτηση των νεων κλιματιστικών,και την μίσθωση με 80 χιλιάδες ευρώ λεωφορείων από την Ιπποκρατική Λαρισα…
    Και ξαφνικά σε έπιασε ο πόνος, και μόνο το ύφος και ο λόγος της δημόσιας εκμετάλλευσης του θανάτου της Άννας καταμαρτυρούν ότι μοναδικός στόχος σου παραμένει η προσωπική σου προβολή και η υπενθύμιση της παρουσίας σου με κάθε τρόπο σε έναν δήμο που πραγματικά έχεις κάνει μπάχαλο.

  2. Να μιλάει για ήθος και σεβασμό ο Κυριτσης! Βρε ειστε με τα καλά σας,αυτος διαλυσε την παραταξη εχοντας ταξει σε ολους την καρεκλα του δημαρχου και παζαρευει την υποψηφιοτητα του με τον Κουλη.Και τελος αν πραγματικα νοιαζοταν θα επρεπε την ιδια στιγμη που ο κανταρζης το εκανε θεμα να επαιρνε μια αποφαση….

    • Ο ΚΑΝΤΑΡΖΗΣ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΚΑΝ ΝΑ ΤΟ ΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ.ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΟΤΑΝΘΕΙ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΕΡΕ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΕΙΔΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΤΥΧΕ ΤΗΣ ΠΡΟΣΔΟΚΟΜΕΝΗΣ ΠΡΟΣΟΧΗΣ ΚΑΙ ΣΕΒΑΣΜΟΥ.ΜΕΤΑ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΣΥΜΒΟΥΛΙΑ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΕΥΝΟΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.ΚΑΛΩΣ Η ΚΑΚΩΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΤΩΡΑ,ΠΑΝΤΩΣ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΧΕ ΑΓΝΟΙΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΣΤΗΝ ΑΗΜΝΗΣΤΗ.ΞΑΝΑΛΕΩ,ΜΕΤΑ??ΤΟ ΑΦΗΣΑΜΕ ΝΑ ΑΙΩΡΕΙΤΑΙ ΩΣ ΥΠΟΔΙΑΙΣΤΕΡΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΥ ΟΥΤΕ ΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΙΕΣ ΕΙΧΕ ΣΥΝΔΕΣΗ,ΟΥΤΕ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΗ ΓΛΥΠΤΟΥ,ΟΥΤΕ ΚΑΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ…ΑΝΤΑΠΟΔΟΤΙΚΟ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΚΛΑΙΜΕ ΔΗΘΕΝ, ΣΑΝ ΤΙΣ ΧΗΡΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΕΙΜΠΙ ΝΤΟΛ!ΓΙΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΝΤΑΡΖΗ?ΑΦΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΔΕΝ ΑΓΓΙΖΟΥΝ ΑΝΑΙΣΘΗΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΠΟΛΥ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΛΥΣΕΙ ΤΟ ΘΕΜΑ.ΕΓΩ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΑΤΕ ΑΝΑΛΥΨΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΑΦΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ,ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΑΦΗΣΑΤΕ?

  3. Την πατήσατε πόλοιπα της πάλαι ποτέ ένδοξης παράταξης που οι ΡΟΥΦιΑνιές και ΦΡΑΓΚΟΥΛΟπ@π@ρολογία σας έκαναν σΟύΡΑΜΑ.

    Κάποιες στιγμές ακόμα και οι σαλεμένοι σιωπούν. Οίηση, χολή και μίσος από μίζερα ανθρωπάκια….

    • ΣΚΑΣΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΒΛΑΚΑ! ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΣΕΒΕΣΑΙ?
      ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΕΣ ΠΡΟ ΠΟΛΛΟΥ,ΗΛΙΘΙΕ!

  4. σε γουστάρω πολύ-σε γουστάρω πολύ.Ιωαννα πηγαινε τον μεχρι τελους ετσι.Ο κοσμος σε καταλαβαινει καθημερινως.

  5. Έλεος με τη Ρούφα.Οτι πιο βρώμικο έχει βγάλει ο τόπος.Δεν σέβεται κανένα και τίποτα.Υπαρχει κάποιον να μην έχει κατηγορήσει όλα αυτά τα χρόνια;Μόνο κατηγορίες και λάσπη.Αυτο έχει προσφέρει.Εξαλου δεν χρειάζονται πολλά λόγια….η ίδια η παράταξη της της έχει γυρίσει τη πλάτη.

    • Βρωμικο ειναι κατι που μπορεις να το αποδειξεις ως βρωμικο εχεις κατι να μας πεις για τη Ρουφα;;
      η Ρουφα βρωμικε πληρωμενε σχολιαστή ειναι η πιο καθαρη πολιτικος που περασε απο το νησι γι αυτό εχει τα αρχιδια και καταγγελνει.
      Οταν καποιοος ειναι βρωμικος δεν μιλα γιατί είναι ομοιος στον ομοιο καταλαβες;;:

  6. Έλεος ποια κυρία ΡΟΥΦΑ…ούτε να πεθάνει δεν μπορεί κάποιος κατευθείαν τους κράζεις όλους άσχετους αλήτες και πολλά αλλά κοσμητικά επίθετα !

    • Θα χαθουν και οι απευθειας αναθεσεις και θα χρειαστουν να βγουν καποιοι στο μεροκαματο.

      • ΕΣΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.ΓΙΑ ΚΑΤΣΕ ΚΑΙ ΣΚΕΨΟΥ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ.ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ.

    • ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΕΛΛΑ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΤΟΥ ΔΕΛΤΙΟΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΤΕ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΙ ΛΕΞΕΙΣ ΑΣΧΕΤΟΣ ΚΑΙ ΑΛΗΤΗΣ;;

    • Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΔΙΑΒΑΣΕ ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΑ ΜΠΕΡΔΕΥΕΙΣ ΠΑΛΙ ΣΤΑΜΑΤΗ ΘΑ ΣΕ ΜΑΛΩΣΩ.

  7. Η Ρούφα κύριε Κυρίτση δεν προέβη σε καμία απρεπή πράξη για την οποία θα έπρεπε να ντρέπεται.

    Εσείς;

  8. Η Ιωάννα του πυλιου με τους πακιστανους ξανά πετάει ρουκέτες .
    Θα δεις στην κάλπη αυτά που γράφεις εσυ και αυτοί που έμειναν στο κόμμα του Καϊσερλή
    Μαύρο .

  9. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
    Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

    Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

    Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

    Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

  10. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΤΗΣ ΔΙΑΦΘΟΡΑΣ.

  11. Δηλαδή εσείς κ. Κυρίτση λόγω του δυσβάσταχτου χαμού της μεγάλης αυτής προσωπικότητας της Ελλάδος, η οποία ήταν συμπατριώτισσα μας, για 40 μέρες θα πενθείτε μόνο και δε θα ασχολείστε με κανένα άλλο θέμα λόγω του πένθους? Καλύτερα να ανατρέξετε σε κανένα λεξικό περί ηθικής, αλλά επειδή λόγω πένθους είστε απασχολημένος, σας βοηθούμε εμείς: »ηθικός 1 -ή -ό [iθikós] Ε1 : 1α. που αφορά τα ήθη και τους θεσμοθετημένους κανόνες που καθορίζουν το πώς πρέπει να ζει και να συμπεριφέρεται το άτομο σε μια συγκεκριμένη κοινωνία». Και μη σας χάσουμε, γελάμε μαζί σας αφάνταστα, για τέτοια κατάντια μιλάμε……

  12. ΧΑΧΑΧΑ ΔΗΜΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΣΚ@ΤΟΥ ΤΩΝ ΣΚΟΥΠΙΔΙΩΝ ΤΗΣ ΒΡΩΜΙΑΣ.ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ

    ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΤΣΑΝΤΙΡ ΜΑΧΑΛΑ Ο ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΣ

  13. Ο ΚΑΛΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΡΕΤΗ ΓΙΑΥΤΌΝ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΚΦΡΑΖΕΙ .
    ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Κ.ΡΟΥΦΑ ΕΚΦΡΑΖΕΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΌΠΟ ΑΥΤΟ ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΕ ΛΕΞΕΙς ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΟΥ ,ΠΡΟΣΒΑΛΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ.ΕΣΕΙΣ Κ.ΚΥΡΙΤΣΗ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΙΟ ΠΡΟΣΕΚΤΙΚΟΣ, ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΧΑΜΙΛΟΙ ΤΟΝΟΙ,ΛΟΓΙΚΗ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΜΑΥΡ…….

  14. ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΥΡΙΟΙ. ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ

    Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
    Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

    Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

    Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

    Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.

    Πράξη που δεν έχει πολιτικό περιεχόμενο.

    Δεν δημοσιοποιήθηκε ποτέ.

    Αποτελεί παρακαταθήκη για τους δυο μου γιους.

  15. Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, (1851-1911) εφημερίδα Ακρόπολις, 1896

    Η αργία εγέννησε την πενίαν.
    Η πενία έτεκεν την πείναν.
    Η πείνα παρήγαγε την όρεξιν.
    Η όρεξις εγέννησε την αυθαιρεσίαν.
    Η αυθαιρεσία εγέννησε την ληστείαν.
    Η ληστεία εγέννησε την πολιτικήν.
    Ιδού η αυθεντική καταγωγή του τέρατος τούτου”

    Αλέξανδρος Παπαδιαμάντης, “Εμποροι των Εθνών”

  16. ΣΧΙΖΟΦΡΈΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΟ ΤΗΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ..!
    ΕΑΝ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΕ ΨΥΧΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΕΥΝΌΗΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ .ΑΣ ΤΗΝ ΠΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ .
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΥΠΌΛΟΙΠΑ ΤΗΣ ΛΑΊΔΗ
    ΓΑΤΑΚΙΑ…. ΝΙΑΟΥ .ΤΟ ΝΟΥ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΦΟΛΕΣ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ!!!!!!

  17. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

  18. Τα γιουσουφάκια του Κυρίτση ιδίως στο Δήμο να δούμε που θα κρυφτούν μετά. Ήδη οι εκφράσεις τους έχουν αρχίσει και σκοτεινιάζουν σκεπτόμενοι το αύριο και καλά κάνουν. Πάνε τα μεγαλεία, πάνε οι παροχές και οι καλύψεις. Τελικά μόλις σε αδειάσουν, μένεις και μόνος και κενός. Τενεκέδες έ τενεκέδες. ΌΛα εδώ πληρώνονται, τα ωραία έπονται……..

  19. ΠΟΙΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙΣΕΡΛΗ ΒΡΕ ΑΣΧΕΤΕ ΨΕΥΤΟΠΥΛΙΩΤΗ Η ΙΩΑΝΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΗΣΙ ΑΠΌ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΟΦΑΣΙΣΜΟ.

  20. Σ Ο Β Α Ρ Ε Υ Τ Ε Ι Τ Ε ΚΑΙ ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΑΛΛΗΛΟΤΡΩΓΕΣΤΕ.ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΖΕΤΕ ΑΛΛΟ ΤΟΥΣ ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ,ΘΑ ΣΑΣ ΒΑΡΕΘΟΥΝ.Ο ΛΑΟΣ ΣΑΣ ΕΞΕΛΕΞΕ ΓΙΑ ΝΑ ΛΥΣΕΤΕ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ,ΜΕ ΕΞΥΠΝΑΔΕΣ,ΜΑΓΚΙΕΣ ΚΑΙ ΕΜΦΥΟΛΟΓΗΜΑΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΔΕΝ ΛΥΝΟΝΤΑΙ.

  21. Σε Ευχαριστω για το κοπλιμέντο ότι είμαι μικρός !!!Ειμαι 45 και ζητάω συγνωμη αν σας κουράζω με τα ΕΠΩΝΥΜΑ σχόλια !!!Να είστε καλά όλοι το καλό σε αυτό το Νησί θέλουμε!!!

    • ΔΕΝ ΜΑΣ ΚΟΥΡΑΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΥΡΙΕ ΠΛΑΤΕΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΝΕΑΡΟ ΤΗΣ ΗΛΙΚΙΑΣ ΣΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΔΙΔΑΞΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ Η ΓΛΩΤΤΑ ΠΡΟΤΡΕΧΕΙ ΤΟΥ ΝΟΥ,ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΙΑΠΡΑΤΤΟΝΤΕ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ.ΛΕΚΤΙΚΑ Η ΠΡΑΚΤΙΚΑ.TO OTI ΣΧΟΛΙΑΖΕΙΣ ΕΠΩΝΥΜΑ ΣΕ ΤΙΜΑ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙΣ ΩΣ ΕΛΑΦΡΥΝΤΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΣ ΤΑ ΑΣΚΕΦΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΣΟΥ!ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ,ΠΑΨΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΩΡΟΣ ΕΝΗΛΙΚΑΣ!

  22. Σταμάτη, πρέπει ο Γεώργιος να σου έχει τάξει θέση στις επόμενες εκλογές, δεν εξηγείται αλλιώς. Προσεξε μόνο γιατί ο Mr. George, δεν είναι Σκανδαλίδης………….

  23. Σταμάτη, φαίνεται πως ο Μέγας Γεώργιος σου έχει τάξει θέση στις επόμενες εκλογές. Πρόσεξε μόνο γιατί ο Γεώργιος δεν είναι σαν τον Κωστάκη, ξέρεις εσύ τον πολιτικό των Αθηνών και της Φώφης που πίνεις μαζί του τα καφεδάκια…….Όταν τον μάθεις από την καλή και την ανάποδη ξαναμιλάμε. Βγάλτε επιτέλους τις παρωπίδες και να έχετε δική σας γνώμη και άποψη, σταματήστε να είστε τα στρατιωτάκια ορισμένων εξυπηρετώντας τη λάσπη τους και μόνο……..

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ