ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ: Ούτε μία συγνώμη ούτε μια λέξη αυτοκριτικής από την παράταξη Ρούφα-Όραμα για τη ΒΙΜΕΛ. Ιδού το βίντεο που τους εκθέτει…

16
715

ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ : “Ούτε μία συγνώμη ούτε μια λέξη αυτοκριτικής από την παράταξη Ρούφα-Όραμα για τη ΒΙΜΕΛ. Ιδού το βίντεο που τους εκθέτει…

Από τη δημοτική παράταξη ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ-Νέα Αρχή εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Η παράταξη Ρούφα-Όραμα πραγματικά το τερμάτισε.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε αποτελεί μνημείο αμοραλισμού.

Κάνουν ότι δεν γνωρίζουν τον κ. Κιλιμάτο, ο οποίος προφανώς τοποθετήθηκε μόνος του στη θέση του Προέδρου και Δ/ντος Συμβούλου της ΒΙΜΕΛ.

Συμπεριφέρονται σα να μη συνέβησαν όλα όσα αναφέρονται στην έκθεση της ορκωτού λογιστή την περίοδο 2011-2014. Ποιος αλήθεια ήταν δημοτική αρχή εκείνη την περίοδο; Ποιος είχε την ευθύνη για ότι συνέβαινε στο Δήμο, στους οργανισμούς και στις επιχειρήσεις;

Ούτε μία συγνώμη, ούτε μία λέξη αυτοκριτικής από την παράταξη Ρούφα-Όραμα για τη λεηλασία της ΒΙΜΕΛ, για τα χρήματα που χάθηκαν.

Η παράταξη Ρούφα-Όραμα δεν ξέρει ούτε τον κ. Κιλιμάτο ούτε τι συνέβαινε στη ΒΙΜΕΛ.

Ευκαιρία λοιπόν να τους φρεσκάρουμε τη μνήμη. Ιδού το βίντεο από τη γενική συνέλευση της ΒΙΜΕΛ την 1η Απριλίου 2014 με τον τότε Δήμαρχο και την κ. Ρούφα, που είχαν τον κ. Κιλιμάτο στο πλευρό τους.

Η κ. Ρούφα προεδρεύει, δίπλα στον κ. Κιλιμάτο και στο ίδιο κάδρο και όλοι έχουν επαίνους για τη λειτουργία της ΒΙΜΕΛ. Όλα αυτά ενώ ήδη είχε αποκαλυφθεί το ταμειακό έλλειμμα των 30.000 ευρώ από το 2013. Όλα αυτά ενώ είχε ήδη αποκαλυφθεί η εξαφάνιση των χρημάτων του Ταμείου Αλληλοβοήθειας Μελισσοκόμων. Όλοι αυτοί κορόιδευαν τους μετόχους της ΒΙΜΕΛ, τους μελισσοκόμους και τους πολίτες της Κω.

Και ιδού το βίντεο του Απριλίου του 2014, ένα μήνα πριν τις εκλογές.

Ήλπιζαν ότι θα ήταν δημοτική αρχή για πάντα και θα συγκάλυπταν την υπόθεση. Δυστυχώς για αυτούς έχασαν.

Κάποιες φορές τίθεται το ερώτημα : συνένοχοι ή βλάκες. Σε κάποιες όμως περιπτώσεις μπορεί να είναι κάποιοι και τα δύο μαζί.

Η υπόθεση πηγαίνει στη Δικαιοσύνη, η οποία και είναι η μόνη αρμόδια για να καταλογίσει τις ποινικές ευθύνες. Γιατί οι πολιτικές ευθύνες είναι δεδομένες, τις καταλόγισαν οι πολίτες της Κω.”

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΑΠΕΡΧΟΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΣ ΟΙ ΑΡΧΙΕΡΕΙΣ ΤΗΣ ΑΡΠΑΧΤΗΣ ΤΗΣ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ ΤΗΣ ΛΕΗΛΑΣΙΑΣ

    ΑΓΑΛΜΑΤΑ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΣΥΝΤΡΙΒΑΝΙΑ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ .ΓΙΑ ΝΑ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΔΗΜΑΡΧΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

  2. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
    Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

    Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

    Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

    Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

  3. Ποια ήταν η πρώτη απόφαση που έλαβε η κα Πη ως πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ τον Σεπτέμβριο του 2014;;
    Τροποποίησε τον προϋπολογισμό του 2014 για να εξασφαλίσει τον μηνιαίο μισθό της!
    Δεν διανοείτο να χάσει τους 4 μήνες του 2014! (θυμίζουμε ότι ανέλαβαν Σεπτέμβριο του 2014 και ότι η προηγούμενη πρόεδρος της ΚΕΚΠΑΠΥΑΣ ήταν άμισθη άρα η τροποποίηση ήταν . )
    Ποια ήταν η δεύτερη απόφαση που έλαβε;
    Ψήφισε την ωριαία αποζημίωση τόσο τη δική της όσο και των μελών του δ/σ για τις παρουσίες της στα διοικητικά συμβούλια!Αυτά είναι τα νέα ήθη που εισήγαγε στο χώρο της Πρόνοιας η κα Πη. Οι Κώοι πολίτες άραγε μπορούν να είναι υπερήφανοι και να δικαιολογήσουν τα 42.000 ευρώ μισθούς της θητείας σας ,τις ωριαίες αποζημιώσεις σας, και προπάντων τα ήθη που εισάγατε στην πολιτική ζωή του τόπου;https://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/193576/orama-echei-taftistei-psema-giati-den-irthe-sto-rantevou-pou-tin-kalesame-savvato/

  4. Το ξέρουμε Γιώργο ότι χθες σου χαλάσαμε την προεκλογική φιέστα με την παρουσία μας. Ήρθαμε απρόσκλητοι… αλλά όπως ξεκάθαρα έχει δηλώσει η Ιωάννα θα μας βρίσκεις διαρκώς απέναντί σου!!!
    Εμείς αξιώνουμε πραγματικό έλεγχο και απόδοση ευθυνών όχι μαγειρέματα και εκλογικές συμφωνίες. Είμαστε κατηγορηματικοί: όποιος παρανόμησε να πληρώσει και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

  5. δεν θα επιτρέψουμε την συγκάλυψη που επιχειρεί στην υπόθεση ΒΙΜΕΛ ο κος Κυρίτσης, γιατί πέρα από τα προεκλογικά γραμμάτια η υπόθεση αγγίζει και τον ενεργό πυρήνα της παράταξής του.

  6. η κ. Ρούφα διερωτήθηκε με ποιανού απόφαση ο εξοπλισμός της εταιρείας κατέληξε σε αποθήκη, αλλά και πως ασφαλίζονται οι δύο εργαζόμενοι επί ημερών Κυρίτση. «Οποιοσδήποτε έκλεψε να πάει φυλακή. Αν κάποιος προσπαθεί να καλύψει τον τότε Πρόεδρο για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων είναι πολιτικά υπεύθυνος. Εμείς ως παράταξη θα πάμε το πόρισμα στον εισαγγελέα», κατέληξε η κ. Ρούφα.

  7. τωρα εχει σειρα ο κυριτσης να τον στειλουμε στο χρονοντουλαπο να απαλλαγουμε απο τις δεκα πληγες του φαραω.

  8. γεωργιε ποσες φορες συναντηθηκες με τον υποδικο προεδρο της βιμελ?αληθευει?ποια η συμφωνια?

    για αυτο τα θαβεις ολα?

  9. Τέλος οι φοβέρες,..δεν περίμενε έμαθα μάλλον τέτοια εξέλιξη!! Σαν το πράσο τον καθάρισε χτες η κυρία Ρούφα!Αυτός που έκλεψε,εξαπάτησε,καταχράστηκε λεφτά της εταιρείας και με ποιους τρόπους …ο οποίος και όνομα έχει και το όνομα του ειπώθηκε.έδρασε εις βάρος όχι μόνο των μετόχων ,αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας! Κάποιες από τις δραστηριότητες όμως αυτές ο Γκούφη, τις αντάλλαξε με μουγκαμάρα και με ψηφοθηρικά οφέλη,σε βάθος χρόνου.Ξέρει αυτός!!Άκαιρη η αιτιολογία για την αργοπορία της υπόθεσης. Άλλο ένα κάστρο,αυτό της Βιμέλ,το έχασες!Απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυρία Τζάνου ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!Και άκου και κάτι άλλο Γκούφη…μόλις βρεις τον νόμο που απαγορεύει την δημόσια παρουσία σε όποια συνέλευση,εκτός του ΚΥΣΕΑ…να μας την φέρεις!! Χλόμιασμα και πήρες φωτιά από ότι βλέπω και ακούω που δεν σου βγήκε μονοκούκι μπροστά στον κόσμο!.Το πάρτυ της Βιμέλ και οι εντυπώσεις με τις όποιες κατηγορίες Γκούφη,από εδώ και πέρα έλαβαν τέλος! Πες το και τα αυλοκολάκια σου να το εμπεδώσουν! Ψυχρολουσία..και να το φράξουν! Η δικαιοσύνη θα μιλήσει!

  10. Γεώργιε από δικά σου βιντεάκια και τα ψέματα σου χορτάσαμε. Δεν ακούγεται να λέει κάτι η κυρία Ρουφα.
    Εσύ πάλι λες πολλά το μόνο που δεν λες είναι πως η συνάντηση και το κλείσιμο είναι για να σώσεις το τομάρι του προέδρου και του πρώην λογιστή…

    • ΔΗΘΕΝ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΓΕΩΡΓΙΕ,ΚΟΠΤΕΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΔΟΣΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ!
      ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΟΠΟΙΟΣ ΕΚΛΕΨΕ ΝΑ ΠΑΕΙ ΦΥΛΑΚΗ! ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ,ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ.
      ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΑΥΤΟ ΖΗΤΑ,ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΠΟΝΕΣΑΝ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑΝ ΚΟΠΟΥΣ ΚΑΙ ΟΝΕΙΡΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΥΓΙΗ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ…ΣΚΟΝΗ!
      ΑΣ ΤΟΥΣ ΒΓΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ..ΑΠΟ ΤΗ ΜΥΤΗ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  11. Και περιμένατε εσείς τα υποδείγματα της αυτοκριτικής και της συγνώμης στο παρά ένα της θητείας σας να βγάλετε στη φόρα αυτό το τεράστιο σκάνδαλο? Μάλλον περισσότερο για βεγγαλικό μου θυμίζει η όλη σας προσπάθεια, κοινώς, άνθρακας ο θησαυρός. Για να καλυφθούν οι δικές σας λαμογιές γίνεται ο ντόρος ώστε να ρίξετε και άλλη λάσπη στους ελάχιστους δημότες που δεν σας έχουν πάρει πρέφα και δεν έχουν προλάβει να αγοράσουν ομπρέλα έως και σήμερα… Σιγά μην σκίσετε κανένα καλσόν……

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ