Ιωάννα Ρούφα: Η χαοτική διαφορά μας με τον κύριο Κυρίτση είναι η πολιτική διαδρομή που έχει διαγράψει έκαστος εξ ημών… εγώ δεν έχω να ντραπώ για τίποτα!!!

48
917

Ιωάννα Ρούφα: η χαοτική διαφορά μας με τον κύριο Κυρίτση είναι η πολιτική διαδρομή που έχει διαγράψει έκαστος εξ ημών… εγώ δεν έχω να ντραπώ για τίποτα!!!

Για πρώτη φορά αισθάνομαι τη ανάγκη να ευχαριστήσω τον κύριο Κυρίτση για το βίντεο με το οποίο συνόδεψε ένα ακόμα ανούσιο δελτίο τύπου του.

Πρόκειται για Συνεδρίαση της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΜΕΛ (01/04/2014) και όχι για μυστική αποσπερίδα.

Στο βίντεο αυτό μπορεί να δει και να διαπιστώσει τόσο ο ίδιος όσο και όλη η Κωακή κοινωνία ότι:

– προϋπήρχε πρόσκληση με ημερήσια διάταξη.

– η Γενική Συνέλευση όρισε ομόφωνα τον πρόεδρο της συνεδρίασης.

– ήταν εκεί όλα τα ΜΜΕ και οι δημοσιογράφοι του νησιού με ΑΝΟΙΧΤΕΣ τις κάμερες.

– ήταν εκεί ο δήμαρχος Κώστας Καΐσερλης που ρητά ανέλαβε την πολιτική ευθύνη ενώπιον των εταίρων.

– ήταν εκεί ο λογιστής της εταιρείας ο οποίος ενημέρωσε και έδωσε απαντήσεις.

– λήφθηκε απόφαση για διαχειριστικό έλεγχο ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ της εταιρείας.

– ήταν εκεί όποιος επιθυμούσε να παραστεί εκτός από τον ίδιο τον κύριο Κυρίτση.

Ο οποίος βρισκόταν κάπου εκεί απέξω για να κάνει τα προεκλογικά του deals στο όνομα της ισχυρής ΒΙΜΕΛ που τάχα μου θα δημιουργούσε…

Και ερχόμαστε στο σήμερα και στις πρακτικές Κυρίτση στην χθεσινή απόπειρα επικοινωνιακής φιέστας που του χάλασε η παρουσία μας!!!

Ο κος Κυρίτσης δεν τόλμησε να υπογράψει την πρόσκληση. Έστειλε ένα δελτίο τύπου την Τρίτη για συνάντηση την Τετάρτη.

Θυμήθηκε μετά από τέσσερα χρόνια ότι πρέπει κάτι να πει και στους ανθρώπους αυτούς.

Δεν τόλμησε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση.

Δεν κάλεσε καμία δημοτική παράταξη!

Δεν επέτρεψε την βιντεοσκόπηση της «αποσπερίδας» για να μην γνωρίζει η Κωακή κοινωνία τι ειπώθηκε…

Δεν μας ήθελε στην ιδιότυπη αυτή συνάντηση αλλά την πάτησε!!!

Μας έδωσε το λόγο αφού τον ζητήσαμε 10 φορές!

Οι μελισσοκόμοι του γύρισαν την πλάτη.

Φίλες και φίλοι η χαοτική διαφορά μας με τον κύριο Κυρίτση είναι η πολιτική διαδρομή που έχει διαγράψει έκαστος εξ ημών.

Εγώ δεν ντρέπομαι για την πολιτική μου διαδρομή και για καμία δημόσια τοποθέτηση μου ή βίντεο που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο.

Πολύ περισσότερο για την προσπάθεια που έκανα να βοηθήσω με τις μικρές μου δυνάμεις να μην μεγαλώσει κι άλλο το πρόβλημα της ΒΙΜΕΛ!

Αυτό το γνωρίζουν και το αναγνωρίζουν όλοι οι μέτοχοι της επιχείρησης.

Ως εκ τούτου η παρούσα τοποθέτηση συνοδεύεται από το ίδιο βίντεο που «ανακάλυψε» ο κος Κυρίτσης και το οποίο παράλληλα θα ανεβάσω και στον προσωπικό μου λογαριασμό στο Facebook

Αναρωτιέμαι αν ο κος Κυρίτσης μπορεί να κάνει το ίδιο έστω και με ένα από τα αναρίθμητα βίντεο στα οποία πρωταγωνιστεί και κατακλύζουν το διαδίκτυο…

48 ΣΧΟΛΙΑ

    • Η ΑΠΟΛΟΓΊΑ σου κυρά ΡΟΥΦΑ στον ΑΝΑΚΡΙΤΉ. ΑΝΌΗΤΗ ή ΣΥΝΈΝΟΧΗ;;; Αυτή που έβλεπε τους κηφήνες του σΟνα ΡΟΥΦΑνε το μέλι και τους κάλυπτε...

      Κατάφεραν να μετατρέψουν τις δημοτικές επιχειρήσεις σε εργαλείο πλουτισμού των εκλεκτών του σΟυΡΑΜΑτος και τις συνεργατικές για βόλεμα συγγενών, κουμπάρων, φιλενάδων, ψηφοφόρων σε συνέταιρους στην μάσα.

      • ..ΛΑΚΑ ΑΝΩΝΥΜΕ,ΕΙΣΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΓΥΦΤΟΣ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΤΣΗ

        Κανενας δεν σε παιρνει στα σοβαρα.ΣΚΥΛΑΚΙ ΣΕ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ.Παλιοπατσαβουρα καταντησες.ΣΕ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΝΗΣΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΟΥ.Θα φας πολες ..ολες,αλα εστι όπως εισαι ουτε οι σκυλοι δεν σε θελουν.ΑΦΡΟΔΟ ΤΟΥ ..ΡΑΤΑ.

    • Τι κόλλημα έχουν στο σΟύΡΑΜΑ με τα ΒΙΒΛΙΆΡΙΑ ΤΡΑΠΕΖΏΝ; ΆΔΕΙΑΣΑΝ της ΆΜΥΝΑΣ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΎ, ο άλλος της ΑΛΛΗΛΟΒΟΉΘΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΌΜΩΝ...

      Τελικά τα τσακάλια της σουρωμένη κομπανία ΡΟΥΦΑγαν από το ταμείο της ΒΙΜΕΛ περίπου 400.000 ευρώ και η κυρά ΡΟΥΦΑ δεν έχει τα κότσια να παραδεχτεί ότι κάλυπτε τους πονηρούς του σΟυΡΑΜΑτος;;; Δεν έπαιρνε χαμπάρι για το πάρτι με τα χέρια χωμένα στο μέλι… από ΑΦΕΛΕΙΑ, ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ, ΈΛΛΕΙΨΗ ΦΝΩΣΕΩΝ,ΟΜΕΡΤΑ, ή δεν έβλεπε, δεν άκουγε και δεν μιλάμε σαν τα 3 μαϊμουδάκια;;;; Εκείνο ΟΜΩΣ το κουφό για παράτυπο διορισμό της ορκωτής λογίστριας που έψαχνε τα κλεμμένα τι τον ήθελες Λαίδη ΓΚΑΓΚΑ; Ψάχνεις παραθυράκι για να μην κάτσουν ΆΜΕΣΑ ΣΤΟ ΣΚΑΜΝΊ ΟΙ ΚΛΈΦΤΕΣ ΤΗΣ ΒΙΜΕΛ ΚΑΙ ΤΩΝ ΜΕΛΙΣΣΟΚΌΜΩΝ ;;;

      • KAI EXOYN ENA PANILITHIO[A] TYPOY ANONYMOY KAI GRAFOYN PAPAROYNES.SAPOYNOPERA KATANTHSES,OPOS KAI I FATSA SOY.

    • ΣΥΝΕΝΌΧΟΙ και ΒΛΆΚΕΣ οι λιμασμένοι φελλοί του σΟυΡΑΜΑτος. ΑΦΕΛΉΣ, ΑΝΊΚΑΝΗ η Κυρά Τζιοβάνα ΓΚΑΓΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΎΠΤΕΙ...

      Η παραμορφωμένη μεγαλομανής αγρότισσα που το παίζει και την «έξυπνη» δεν έπαιρνε χαμπάρι τις λ@μ@γιές του προέδρου ή τον κάλυπτε μια και άλλοι έτρωγαν και ήταν συνέταιροι στην μάσα με την κάλυψη του Κωστούκου;;; ΡΟΥΦΑγαν το μέλι της ΒΙΜΕΛ και άδειαζαν τα βιβλιάρια των τραπεζών τα κοράκια του σΟυΡΑΜΑτος… Και αυτή π@π@ρολογεί… ΟΜΕΡΤΑ; ΣΥΝΈΝΟΧΗ; ή ΒΛΑΞ;;;

      • Ο κος Κυρίτσης προσπαθεί στην υπόθεση ΒΙΜΕΛ να πατήσει σε δύο βάρκες αλλά το βέβαιο είναι ότι θα πέσει στο κενό.

        Το ξέρουμε Γιώργο ότι χθες σου χαλάσαμε την προεκλογική φιέστα με την παρουσία μας. Ήρθαμε απρόσκλητοι… αλλά όπως ξεκάθαρα έχει δηλώσει η Ιωάννα θα μας βρίσκεις διαρκώς απέναντί σου!!!

        Εμείς αξιώνουμε πραγματικό έλεγχο και απόδοση ευθυνών όχι μαγειρέματα και εκλογικές συμφωνίες. Είμαστε κατηγορηματικοί: όποιος παρανόμησε να πληρώσει και να υποστεί τις συνέπειες του νόμου.

      • ο κοσμος εχει αγανακτησει.Εχουν παρει ολο το δημοτικο χρημα του νησιου,οι γνωστοι παπατζήδες,και οι μετεφορεις ,με κερδος τεραστιων ποσων,Και ο ηθικος γεωργιος τους εχει να κουμανταρουν το χρημα των πολιτων.Βωα το νησι ΓΕΩΡΓΙΕ.Σε εχουν ξευτιλισει για οσα συμβαινουν.Που θα κρυφτεις στο τελος.

    • Τι φοβάται και τι κρύβει ο Κυρίτσης για τη ΒΙΜΕΛ… γιατί την έκλεισε οριστικά και ποια προεκλογικά γραμμάτια ξεπληρώνει;

      Από τις 31 Μαΐου 2017 (δείτε το έγγραφο) περιμένουμε να μας δώσει τη σύμβαση της ορκωτού ελεγκτή της ΒΙΜΕΛ… Το θέμα έχει φτάσει ήδη στα αρμόδια ελεγκτικά όργανα με επιστολή της Επικεφαλής του ΟΡΑΜΑΤΟΣ Ιωάννας Ρούφα προς τον Γ.Γ. της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Αιγαίου, τον Γ.Γ. του Υπουργείου Εσωτερικών και την Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Συμβάσεων.

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΙΑΡΗ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΔΕΝ ΤΑ ΕΒΓΑΛΕ Η ΟΡΚΩΤΟΣ. ΕΓΡΑΨΕΣ ΤΙ ΕΙΠΕ Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ .

    • Η ΑΠΟΛΟΓΊΑ σου κυρά ΡΟΥΦΑ στον ΑΝΑΚΡΙΤΉ. ΑΝΌΗΤΗ ή ΣΥΝΈΝΟΧΗ;;; Έβλεπε τους κηφήνες να ΡΟΥΦΑνε το μέλι και ΤΟΥΣ ΚΆΛΥΠΤΕ...

      Κατάφεραν να μετατρέψουν τις δημοτικές επιχειρήσεις σε εργαλείο πλουτισμού των εκλεκτών του σΟυΡΑΜΑτος και τις συνεργατικές για βόλεμα συγγενών, κουμπάρων, φιλενάδων, ψηφοφόρων, με κρυφούς συνέταιρους στην μάσα τους αχόρταγους της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ …

  2. Κυρίτσης – Ρούφα 0-3 τότε δεν περιγράφω άλλο. Γιώργο βρες κάνα βουλευτικό ψηφοδέλτιο ακόμα και του ΣΥΡΙΖΑ (αυτοί είναι της ανακύκλωσης μαζεύουν όλα τα παλιά υλικά) να χωθείς μπας και γλιτώσεις το κάζο του Μαΐου!!

    • Aθηναιος,προς αυτον που γραφει με ονοματεπωνυμο,τον αδιαβαστο,τον ανημερωτο βλακα.

      Αντε ρε ονοματεπωνυμε γραψε να δουμε τι μακακια θα πεις για την αυριανη δημαρχο ΙΩΑΝΝΑ ΡΟΥΦΑ.Μετα θα την γλύφεις από πανω.Ανθρωπακια φτηνα ειστε.Ενα μεγαλο ΚΡΙΜΑ,γιατι εχεις σωστους ανθρώπους για γονεις.Να ξερεις ότι οποιος είναι με τον ακατονομαστο δημαρχο είναι εχθρος ολων των κωων.

  3. ΒΡΕ ΤΗ ΡΟΥΦΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΤΗΝ ΠΙΑΣΕΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΤΕ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΑΣ .

    • Ο ΑΓΙΑΣΜΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΩΣΦΟΡΟ! ΚΑΙ ΚΑΙ ΤΣΟΥΡΟΥΦΛΑΕΙ,ΕΞΑΓΝΙΖΕΙ ΚΑΙ ΔΙΩΧΝΕΙ ΜΑΚΡΥΑ ΤΟ ΚΑΚΟ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ!

  4. Εκεί μπορώ να σας καταθέσω στοιχεία που αποδεικνύουν:
    Ότι επί σειρά ετών διατέλεσα άμισθη πρόεδρος σε διάφορα νομικά πρόσωπα από το 1998 που εκλέγομαι, άμισθη αντιδήμαρχος και άμισθη αναπληρώτρια δημάρχου.

    Δεν υπάρχει κανένα τιμολόγιο της ατομικής μου επιχείρησης αλλά και κανενός συγγενικού μου προσώπου που να έχει εκδοθεί σε δήμο ή και σε νομικά του πρόσωπα.

    Στο παρελθόν διατηρούσα εμπορική επιχείρηση.

    Ότι οι αποζημιώσεις, που εκ του νόμου έλαβα- κατά διαστήματα- ως πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Δικαίου κατεβλήθησαν στο σύνολό τους ως ανθρωπιστική βοήθεια σε συνδημότες μου που είχαν απόλυτη ανάγκη.http://www.aegeanews.gr/news/ta-en-dimo/194328/ioanna-roufa-mia-mikri-ypenthymisi-osous-tolmoun-akoma-kounane-daktylo/

  5. γεωργιε ποσες φορες συναντηθηκες με τον υποδικο προεδρο της βιμελ?αληθευει?ποια η συμφωνια?

    για αυτο τα θαβεις ολα?εσβησες ολα τα αμαρτηματα σου απο την βιμελ για αυτο την εκλεισες?

  6. Τέλος οι φοβέρες,..δεν περίμενε έμαθα μάλλον τέτοια εξέλιξη!! Σαν το πράσο τον καθάρισε χτες η κυρία Ρούφα!Αυτός που έκλεψε,εξαπάτησε,καταχράστηκε λεφτά της εταιρείας και με ποιους τρόπους …ο οποίος και όνομα έχει και το όνομα του ειπώθηκε.έδρασε εις βάρος όχι μόνο των μετόχων ,αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας! Κάποιες από τις δραστηριότητες όμως αυτές ο Γκούφη, τις αντάλλαξε με μουγκαμάρα και με ψηφοθηρικά οφέλη,σε βάθος χρόνου.Ξέρει αυτός!!Άκαιρη η αιτιολογία για την αργοπορία της υπόθεσης. Άλλο ένα κάστρο,αυτό της Βιμέλ,το έχασες!Απόλυτη εμπιστοσύνη στην κυρία Τζάνου ΟΛΑ ΣΤΟ ΦΩΣ!Και άκου και κάτι άλλο Γκούφη…μόλις βρεις τον νόμο που απαγορεύει την δημόσια παρουσία σε όποια συνέλευση,εκτός του ΚΥΣΕΑ…να μας την φέρεις!! Χλόμιασμα και πήρες φωτιά από ότι βλέπω και ακούω που δεν σου βγήκε μονοκούκι μπροστά στον κόσμο!.Το πάρτυ της Βιμέλ και οι εντυπώσεις με τις όποιες κατηγορίες Γκούφη,από εδώ και πέρα έλαβαν τέλος! Πες το και τα αυλοκολάκια σου να το εμπεδώσουν! Ψυχρολουσία..και να το φράξουν! Η δικαιοσύνη θα μιλήσει!

  7. ο γεωργιος πηγαινει παρισι 16 οκτωβριου!!!τζαμπα ταξιδια μασες ξαπλες και οι δημοτες πληρωνουν!!

    και το νησι το εριξε στον γκρεμο.

  8. Γεώργιε σταμάτα α εκτίθεσαι. Έτσι και αλλιώς τον Οκτώβρη ξανά στον Εισαγγελέα θα πας, μετέφερέ του τα παράπονά σου από κοντά, γιατί από καταγγελίες μάλλον στέρεψες, άνθρακας ο θησαυρός. Τα του οίκου σου να προσέχεις γιατί »ουδέν κρυπτόν υπό τον ήλιον»……………

  9. Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ. ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ. Ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΕΙΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΟΥς ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ ΑΥΤΟΣ ….

  10. ΧΑΧΑ Ο ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΒΙΜΕΛ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΙ ΑΠΟ 20.000

    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ!!!!ΜΠΡΑΒΟ ΓΕΩΡΓΙΕ!!.ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ?

  11. 1.000.000 εδωσε ο δημαρχος απο το ταμειο του δημου για να αγορασει απο τον μεγαλοξενοδοχο τα ερειπια

    πισω απο την δεη.για 30.000 ελλειμα ΤΟ 2013 κλεινει την βιμελ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΜΕΛΙΣΟΚΟΜΟΙ

  12. η κ. Ρούφα διερωτήθηκε με ποιανού απόφαση ο εξοπλισμός της εταιρείας κατέληξε σε αποθήκη, αλλά και πως ασφαλίζονται οι δύο εργαζόμενοι επί ημερών Κυρίτση. «Οποιοσδήποτε έκλεψε να πάει φυλακή. Αν κάποιος προσπαθεί να καλύψει τον τότε Πρόεδρο για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων είναι πολιτικά υπεύθυνος. Εμείς ως παράταξη θα πάμε το πόρισμα στον εισαγγελέα», κατέληξε η κ. Ρούφα.

  13. ο κος Κυρίτσης εκτός από μεγάλα λόγια και λάσπη στον ανεμιστήρα τι έκανε 4 χρόνια τώρα για να καθαρίσει την υπόθεση ΒΙΜΕΛ και να αποδοθούν ευθύνες;

    Για να κατανοήσετε αγαπητοί συνδημότες το μέγεθος τους εμπαιγμού και της επαπειλούμενης συγκάλυψης θέστε τα κάτωθι ερωτήματα. Για εμάς είναι ρητορικά για τον κο Κυρίτση όμως είναι αμείλικτα.

    Γιατί ανέθεσε τον οικονομικό έλεγχο της εταιρείας μόλις τον Σεπτέμβριο του 2016 και όχι από τον Σεπτέμβριου του 2014 που ανέλαβε;

    Τι παίχτηκε αυτά τα δύο χρόνια; (θα επανέλθουμε)

    Γιατί αρνήθηκε πεισματικά να υλοποιήσει την εντολή της Γενικής Συνέλευσης της ΒΙΜΕΛ που ελήφθη στις 20 Αυγούστου 2014 επί Δημαρχίας Νικηταρά και αξίωνε τον έλεγχο της εταιρείας από την ίδρυση της;https://www.facebook.com/orama.kinima.politon.ko

  14. Γεια σου ρε Πυλιωτίνα Ιωάννα. Παντος καιρού το πρωί στο αμπέλι το βράδι τους παίζεις κομπολόι. όταν δούνε μερικοί πως βγάζει το ψωμί της η Ιωάννα θα καταλάβουν τι σημαίνει εργατικότητα και τιμιότητα.

  15. ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΗ:σε όλες τις υποθέσεις που ελέγχονται για παράνομες πράξεις για την προηγούμενη δημοτική περίοδο ΑΜΕΣΑ Ή ΈΜΜΕΣΑ ΠΡΟ»ΙΣΤΑΤΟ Η ΡΟΥΦΑ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ:ή γνώριζε τα πάντα άρα είναι συνένοχη, ή δεν έπαιρνε είδηση τι γινόταν, άρα ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΑΝΗ

    • 1)ΟΛΕΣ ΟΙ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΛΕΓΧΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΗΡΘΑΝ ΣΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΕΠΕΜΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΚΑΣ.ΡΟΥΦΑ.ΕΠΙ ΣΕΙΡΑ ΕΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΓΕΛΙΕΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΕΣ(ΣΕΙΣΜΟΣ-ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ) ΚΑΝΑΤΕ ΤΙΣ ΠΑΠΙΕΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕΤΕ ΑΤΟΜΑ ΤΟΥ ΕΥΡΥΤΕΡΟΥ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ ΣΑΣ.Η ΚΑ.ΡΟΥΦΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΞ ΑΡΧΗΣ ΕΠΙΘΥΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΔΙΕΡΕΥΝΗΣΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΘΕΣΕΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΕΜΠΛΟΚΗ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΕΝΗ ΠΛΗΡΩΣ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΘΕΤΗ.ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ? ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΓΟΙ ΤΗΣ ΧΡΟΝΟΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ ΑΝΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΩΝ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.ΝΑ ΕΚΤΟΞΕΥΟΥΝ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΩΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΣΤΡΕΒΛΕΣ ΚΑΙ ΥΒΡΙΣΤΙΚΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ.

    • 2)ΤΟ ΠΑΡΑΞΕΝΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΚΥΒΟΣ ΕΡΡΙΦΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΓΑΤΖΩΝΕΣΤΕ ΑΠΟ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΑ ‘ΣΛΟΓΚΑΝ’ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΚΟΜΑ ΤΗΝ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ.
      Ο ΚΩΑΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΔΙΚΗΜΕΝΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΞΥΠΝΗΣΕ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΡΑΤΗ ΠΡΟΣ ΠΑΣΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΠΑΡΑ ΤΙΣ ΑΠΕΛΠΙΔΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΘΟΛΩΣΗΣ ΚΑΙ ΠΟΛΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΓΝΩΜΗΣ.ΕΙΣΤΕ ΑΠΛΑ ΜΙΑ ΑΓΕΛΗ ΒΛΑΚΩΝ!
      Η ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ,ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ,ΣΑΣ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΑΝΤΙΠΑΘΗΤΙΚΗ ΔΙΟΤΙ ΑΣΚΟΥΜΕΝΗ,ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΞΟΥΣΙΑΣΤΙΚΩΝ ΣΑΣ ΘΕΣΕΩΝ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΟΙΠΟΝ ΤΥΧΑΙΑ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΣΑΣ.ΕΝΑΣ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΩΘΕΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ΚΑΤΩΤΕΡΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ.ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΝΟ, ΦΤΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΕΥΕΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΛΕΘΡΟ ΠΟΥ ΕΠΕΤΑΙ.
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  16. κυρια ρουφα οσο εισασταν αντιδημαρχοσ απλα κανατε προσπαθειεσ να μαθετε τι εγινε στη βιμελ απο τουσ επιστημονεσ.που ηταν η βοηθεια σασ να μην σταματησει η λειτουργεια τησ .εσεισ επρεπε να κατσετε στο σκαμνι τον πρωην σας αλλα τον αφησετε και εφυγε.που ειναι λοιπον η βοηθειασ?τα πολιτικα σασ λοιπον παιχνιδια οχι σε μασ…….

  17. Η ΛΑΙΔΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΦΡΟΣΎΝΗΣ
    ΔΕΝ ΤΌΛΜΗΣΕ ΝΑ ΣΤΕΊΛΕΙ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΔΕΑΤΕΣ ΤΗΣ ΣΥΝΤΡΌΦΙΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΈΑ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΆΦΕΣΗ ΑΜΑΡΤΙΏΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ.!!!! ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ!!!????
    ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΊ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΜΕ ΛΑΣΠΗ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΞΥΓΊΑΝΣΗ .
    ΣΠΕΡΝΕΙ ΑΝΕΜΟΥΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙ ΘΥΕΛΛΕΣ.

    • Ο ΒΛΑΚΑΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΝΣΤΙΚΤΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ ΤΟΣΟ ΑΝΕΠΤΥΓΜΕΝΗ ΩΣΤΕ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΕΝΝΟΗΣΕΙ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΕΥΦΥΙΕΙΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΒΑΣΙΖΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΥΠΝΑΔΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ(ΚΟΙΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ) Ο ΜΗΧΑΝΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΕΞΥΠΝΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΡΟΣΠΕΛΑΣΤΟΣ ΓΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΙΣΘΑΝΕΤΑΙ ΑΟΠΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΣ.ΕΤΣΙ Η ΜΟΝΗ ΑΜΥΝΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΘΕΤΕΙ,ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΑ ΖΩΟ Η ΕΝΑΣ ΠΡΩΤΟΓΟΝΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ,ΕΙΝΑΙ Η ΕΝΣΤΙΚΤΗ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑ.Η ΠΟΝΗΡΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΗΣ ΚΑΧΥΠΟΨΙΑΣ Η ΟΠΟΙΑ ΣΥΝΕΠΑΓΕΤΑΙ ΔΡΑΣΗ ΚΑΤΑ ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ ΑΜΥΝΤΙΚΗ Η ΟΠΟΙΑ ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ ΕΝΑ ΖΩΟ(ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΞΟΥ) ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΜΗΧΑΝΟ ΚΑΙ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ.ΩΣ ΕΚ ΤΟΥΤΟΥ ΔΕ, ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ.ΟΙ ΒΛΑΚΩΔΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΙΣΜΟΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΟΥΝ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΥΠΟΣΤΑΘΜΗΣ ΟΠΩΣ ΨΕΥΔΟΣ,ΡΑΔΙΟΥΡΓΙΑ,ΧΑΦΙΕΔΙΣΜΟ,ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΑΦΗ ΓΝΩΡΙΣΜΑΤΑ ΤΗΣ ‘ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ’
      ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΒΛΑΚΩΔΩΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΒΓΗΚΑΝ ΑΠΟ ΠΑΡΘΕΝΟΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ‘ΧΑΡΑΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ’.
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

    • ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΑΝ ΟΤΙ ΣΤΙΣ ΠΛΑΤΕΣ ΜΑΣ ΘΑ ΑΝΑΡΡΙΧΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΠΑΡΑΣΙΤΙΚΑ ΝΑ ΜΑΚΡΟΗΜΕΡΕΥΟΥΝ. ΛΟΓΑΡΙΑΣΑΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ ΟΜΩΣ! ΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΕΝΝΟΕΙΤΕ,ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΜΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΦΥΓΑΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ..ΕΠΙΣΗΣ,ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΕΦΥΓΕ ΚΑΙ ΕΝΑ ΚΑΚΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΜΑΣ ΖΕΙ ΚΑΙ ΒΑΣΙΛΕΥΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ.ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΕ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΔΥΣΟΣΜΟΥ ΑΠΟΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΠΟΣΤΗΜΑ,Ο ΥΓΙΗΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ΦΡΟΝΤΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΒΑΛΛΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΟΥΛΩΘΕΙ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΩΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ Ο ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ΑΔΥΝΑΤΕΙ ΝΑ ΑΝΑΛΥΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΕΙ!
      ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ..ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΠΟΤΕ!
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  18. Στη φωτογραφία δίπλα σας ποιος είναι;;;;;;;;;
    Ο κολλητός σας του μελιού.
    χιχιχι
    τραλαλα τραλαλα
    να θέλεις να κρυφτείς και η….φωτο να μην σε αφήνει.

    • ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΝΑΓΚΗ ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΩΘΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ (ΞΑΝΑΚΟΙΤΑΧΤΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΘΡΕΦΤΗ).
      ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΑΛΛΩΣΤΕ ΑΒΙΑΣΤΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΑΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΥΝ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΕΛΑΙΑ ΤΑΣΗ,ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΟΜΟΙΟΥΣ ΣΑΣ,ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΘΕΤΗΣ ΓΝΩΜΗΣ Η ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΗ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ ΔΙΑ ΜΑΣΤΙΓΙΟΥ ΚΑΙ ΡΟΠΑΛΟΥ!
      ΠΡΟΣΦΕΥΓΕΤΕ ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΚΑΙ ΕΥΤΕΛΕΣΤΕΡΑ,ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΤΗΣ ΚΟΛΑΚΕΙΑΣ,ΤΩΝ ΕΚΔΟΥΛΕΥΣΕΩΝ,ΤΗΣ ΕΠΙΤΗΔΕΙΟΤΗΤΑΣ,ΤΟΥ ΦΑΡΙΣΑΙΣΜΟΥ,ΤΟΥ ΨΕΥΔΟΥΣ,ΤΗΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΑΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΤΗΣ.
      ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΕΤΑΙ ΤΟ ΑΚΛΟΝΗΤΟ ΔΟΓΜΑ ΟΤΙ Η ΑΝΗΘΙΚΟΤΗΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΙΟΝ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ.ΕΠΙΣΗΣ,ΟΙ ΒΛΑΚΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΒΛΑΚΩΔΗ ΠΕΠΟΙΘΗΣΗ ΟΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΓΕΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΕΣΑΕΙ.ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΣΥΝΕΠΕΙΑ ΤΗΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΠΗΡΙΑΣ.

  19. ποιος είναι δίπλα στην Ιωάννα στην φωτό; τετοιους θελει να βάλει υπεύθυνους στα οικονομικά του δήμου. Έχει καλή κάβα ο Δήμος.

    • ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΣΙΚΗ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ ΤΩΝ ΕΥΦΥΩΝ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΝΟΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΨΥΧΟΔΙΑΝΟΗΤΙΚΟ ΚΟΣΜΟ ΤΩΝ ΒΛΑΚΩΝ.ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΜΕΙΣ ΚΑΝΑΜΕ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΑΣ!ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΕΝΤΙΜΟΙ ΡΟΜΑΝΤΙΚΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΖΩΟΦΙΛΟΙ!ΠΑΤΑΓΩΔΗΣ Η ΑΠΟΤΥΧΙΑ!
      ΠΩΣ ΝΑ ΠΕΙΣΕΙΣ ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ (ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΣΑΣ ΕΙΣΤΕ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ)ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΠΙΤΕΥΧΘΕΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕΤΑΞΥ ΕΤΕΡΟΓΕΝΩΝ ΕΓΚΕΦΑΛΩΝ.ΔΥΟ ΚΕΦΑΛΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΟΥΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞ ΙΣΟΥ ΚΕΝΕΣ Η ΕΞΙΣΟΥ ΠΛΗΡΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟ ΜΕΤΑΞΥ ΒΛΑΚΩΝ ΤΙΠΟΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΑΤΑΡΑΣΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΠΝΟΙΑ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΕΝΣΤΙΚΤΩΔΩΣ ΕΓΕΛΑΙΑ ΓΙΑΥΤΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ‘ΚΥΡΙΑΡΧΟΥ’ΑΡΣΕΝΙΚΟΥ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΕΥΦΥΗΣ ΚΑΙ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ ΥΠΟΚΡΙΤΙΚΟ ΤΑΛΕΝΤΟ. ΑΠΟ ‘ΚΑΒΑ’ ΕΙΧΑΜΕ ΤΗΝ ΑΤΥΧΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ‘ΠΡΟΙΟΝΤΑ’ ‘ΣΠΑΝΙΑ’ ΚΑΙ ΜΕ ΠΟΛΥ ΑΚΡΙΒΑ ΓΟΥΣΤΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ!ΟΜΩΣ ΟΤΙ ‘ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΕΡΑ’ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΣΗΚΩΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΡΟΒΙΛΟΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΣ..ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ!!ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ ΠΑΝΟΥΚΛΙΤΣΑ ΜΟΥ?
      ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

  20. ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΜΕ ΔΥΜΑΝΗ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ.
    ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΡΟΥΦΑ.
    ΕΜΕΙΝΕ ΟΡΘΙΑ ΚΑΙ ΠΑΛΕΨΕ ΜΕ ΤΗ ΛΑΣΠΗ ΚΑΙ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ .
    ΚΑΙ ΝΙΚΗΣΕ .
    ΤΗΣ ΑΞΙΖΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΓΙΑΤΙ ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΗ ΤΙΜΙΑ ΚΑΙ ΓΝΗΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΠΑΤΡΙΩΤΙΣΣΑ

  21. Ο κος Κυρίτσης δεν τόλμησε να υπογράψει την πρόσκληση. Έστειλε ένα δελτίο τύπου την Τρίτη για συνάντηση την Τετάρτη.

    Θυμήθηκε μετά από τέσσερα χρόνια ότι πρέπει κάτι να πει και στους ανθρώπους αυτούς.

    Δεν τόλμησε να συγκαλέσει Γενική Συνέλευση.

    Δεν κάλεσε καμία δημοτική παράταξη!

    Δεν επέτρεψε την βιντεοσκόπηση της «αποσπερίδας» για να μην γνωρίζει η Κωακή κοινωνία τι ειπώθηκε…

    Δεν μας ήθελε στην ιδιότυπη αυτή συνάντηση αλλά την πάτησε!!!

    Μας έδωσε το λόγο αφού τον ζητήσαμε 10 φορές!

    Οι μελισσοκόμοι του γύρισαν την πλάτη.

  22. χαοτική διαφορά εν τοις πραγμασι
    ο ένας έχει ανώτατες σπουδές και όχι μόνο
    και η άλλη μέχρι το Λύκειο . και –
    τραλαλομ τραλαλα

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ