Β. Τζόγιας: Την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, ο δήμαρχος αναφώνησε στο πανηγύρι της Παναγιάς στο Λαγούδι: Σώθηκε ο δήμος

25
3340

Την ώρα που η Κως σιωπούσε μπροστά στην απώλεια της Άννας Καραμπεσίνη, ο δήμαρχος αναφώνησε στο πανηγύρι της Παναγιάς στο Λαγούδι: Σώθηκε ο δήμος.

Αγαπητοί φίλοι, έγινε ακριβώς όπως στον τίτλο, σώθηκε ο δήμος από την απώλεια της αγαπημένης μας Άννας δήλωσε στο πανηγύρι ο δήμαρχος, ενώ αρκετοί συμπολίτες μας διαφώνησαν μαζί του.

Μάλιστα κάποιοι από αυτούς σε έντονο ύφος…

Αλήθεια δήμαρχε ήταν λοιπόν η Άννα μας μια ασύμμετρη απειλή για τον δήμο, δηλαδή για όλους εμάς και δεν το έλεγες τόσα χρόνια;

Ισως να βρίσκαμε έναν άλλο τρόπο να σωθούμε, δήμαρχε της εμπάθειας , του μίσους, του διχασμού.

Με την Άννα ήμουν πολύ κοντά, μπορείς να το διαπιστώσεις, από την κυρία Μαρία την Καλυμνιά που μένει ακριβώς απέναντι από το σπίτι της Άννας μας.

Μπορείς ακόμα να απευθυνθείς στην οικογένεια του κ. Αντώνη Διακοβασίλη που είναι στενοί συγγενείς.

Είναι ντροπή σου να λες τέτοια πράγματα και σε άλλους ανθρώπους, να λες δηλαδή ότι η εκλιπούσα στοίχησε στον δήμο 500.000 ευρώ!!

Αν θέλεις κάνε μας μία ανάλυση να πεισθούμε και μείς για του λόγου το αληθές. Έβγαλες και ένα δελτίο τύπου, ίσως το πιο άνανδρο και το πιο σιχαμένο.

Ο μίσος τίτλος είναι δικός σου και στηρίζεις τον ακραίο και διχαστικό λόγο, δείχνει λες εσύ ότι οι άνθρωποι αυτοί δεν έχουν αντιληφθεί ότι η Κως χρειάζεται συνεννόηση και συνεργασία.

Ξέρεις την παροιμία που λέει, είπε ο γάιδαρος τον πετεινό κεφάλα!

Ο πετεινός σ αυτήν την περίπτωση είναι η κυρία Ρούφα και όλοι εμείς που είμαστε στο Όραμα πέντε χρόνια τώρα μας αποκαλείς, ‘’υπολείμματα’’, ‘’αρρωστημένους’’, ‘’φαντάσματα’’ και δεν ξέρω και γω τι άλλο .

Έτσι την θέλεις την ενότητα και την συνεργασία;

Αυτά τα κοσμητικά επίθετα δεν έχουν προέκταση στους ψηφοφόρους του Οράματος, στη κοινωνία και στον λαό της Κω.

Είναι διχαστικά, διαιρούν τον κόσμο, σε χαρακτηρίζουν δεν το καταλαβαίνεις?

Όσο για τους εργαζόμενους, να σου θυμίσω την διάλυση του Ε.Φ.Τ., της ΒΙΜΕΛ, που δεν άφησες τις κάμερες για να μην μάθει την αλήθεια ο κόσμος…. του ΔΗΡΑΣ που έφτασες μέχρι τον Άρειο Πάγο… να σου θυμίσω ότι για τη χάρη σου υπάρχει και η Χάγη!

Δήμαρχε είσαι πρωταθλητής της εμπάθειας, του μίσους, του διχασμού.

Αυτούς τους τίτλους, αυτά τα ρεκόρ, δεν μπορεί κανείς να σου τα πάρει, γιατί απλά δεν υπάρχει άλλος σαν εσένα.

Είσαι ο μοναδικός δήμαρχος παγκοσμίως και μπορείς να είσαι υπερήφανος γι αυτό!

Αναγκάζομαι να σου απαντήσω σαν Βαγγέλης.

Δεν θέλω να μπλέξω την παράταξη σ αυτό το θέμα.

Προσωπικά δεν περίμενα από τον δήμαρχό μας τέτοια συμπεριφορά για την Άννα μας.

Άργησα να σου απαντήσω γιατί περίμενα να περάσουν τα Εννιάμερα της.

Δεν μπορούσα όμως να περιμένω έως στα Σαράντα της.

Ο πολιτικός οφείλει να διακατέχεται από αξίες και προτερήματα… πράγμα ανήκουστο για τον δήμαρχό μας.

Ζητώ δημόσια συγνώμη από τους συγγενείς και φίλους της Άννας όμως η συμπεριφορά σου δήμαρχε και σε αυτό το θέμα ήταν απαράδεχτη.

Έτσι χτυπάς την Κω δήμαρχε….

 

Τζόγιας Ευάγγελος

25 ΣΧΟΛΙΑ

    • Ποιος θα μπορούσε να πιστέψει τα ξερατά χολής και μιζέριας που καθημερινά εκ περιτροπής υπογράφουν τα σΟυΡΑΜΑτα;

      ΨΕΥΤΕΣ, ΛΑΪΚΙΣΤΕΣ, ΜΑΥΡΟΓΙΑΛΟΥΡΟΙ τα υπόλοιπα της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ. Έχασαν την μάσα, τις απευθείας αναθέσεις σε φιλικά συνεργεία και τώρα αραδιάζουν γεγονότα της άρρωστης φαντασίας τους γεμάτα χολή και μιζέρια. Ακόμα και μουρλός να ήταν ο ΚΥΡΙΤΣΗΣ θα είχε λίγο μυαλό να μην πει δημόσια αυτά που η σουρωμένη κομπανία της μάσας και της αρπαχτής τον κατηγορεί. Ψάχνει για δουλειά ο Βαγγέλης…

    • Πολλά τα αρπακτικά και οι αυλοκόλακες γύρω από την Άννα τα τελευταία χρόνια της ζωής της με το αζημίωτο...

      Ζητούσαν από παντού χρήματα, από τον Δήμο για βιβλία και άλλες εκδηλώσεις που την διαχείριση τους όμως θα είχαν αυτοί…. Βαγγελάκη εσύ που όπως λες τα τελευταία χρόνια βρήκες την πόρτα της Άννας τους ξέρεις; δεν κατάλαβες τίποτα; δεν έβλεπες την δήθεν αγάπη που κάποιοι πουλούσαν; ΠΟΣΑ ΉΘΕΛΑΝ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΟΎΝ;

    • Φ.........Π@Π@ΡΟΛΟΓΊΑΣ συνέχεια. Ο γραμματικός της Σ@ΥΡΩΜΈΝΗΣ ΔΗΜΑΡΧΙΑΣ γράφει μια και ξερνά 6 σχόλια απανωτά σε 8 λεπτά...

      Σήμερα είναι η σειρά του κ. ΒΑΓΓΕΛΗ να υπογράψει την ανακοίνωση της ΣΟΥΡΩΜΈΝΗΣ ΚΟΜΠΑΝΙΑΣ. Φορέστε ΚΡΆΝΟΣ, πάρτε ΟΜΠΡΈΛΑ… Βλήματα και ξερατά μέρα παρά μέρα οι ΞΕΓΆΝΩΤΟΙ ΝΤΕΝΕΚΕΔΕΣ. Και ΓΙΑΤΊ ορέ σΟυΡΑΜΑτα δεν τα κάνατε όλα αυτά τα ωραία την ΠΕΡΑΣΜΈΝΗ ΤΕΤΡΑΕΤΊΑ; ΓΙΑ ΕΣΆΣ ΑΝΑΚΎΚΛΩΣΗ ΉΤΑΝ Η ΣΥΝΕΡΓΑΤΙΚΉ ΤΩΝ ΓΎΦΤΩΝ ΓΙΑ ΠΑΛΙΌ ΣΊΔΕΡΑ και οι Δημοτικές συγκοινωνίες το ΚΤΕΛ του Μαραγκού;;; … Γιατί δεν φτιάχνατε και ένα εργοστάσιο ανακύκλωσης, να αγοράζατε 2.500 κάδους, τρία φορτηγά και προσωπικό να τα μαζεύει και μερικά ακόμα λεωφορεία με την μέθοδο Μαραγκού που τα 2 με προσωπικά παζάρια τα έκανε 4;;;; Λεφτά δεν υπήρχαν και τότε, αλλά εσείς τα μοιράζετε σε μαύρη εργασία γραμματικών και στην εθελόντρια που σήμερα κατάντησαν γραφιάδες ανακοινώσεων και για επιδότηση των ΚΟΙΝΣΕΠΤ με 850.000 ευρώ. Ξεσουρώστε βρεεεεεεεεεεεεεεέ, σας έφτιαξε γιορτή ο Κυρίτσης προς τιμή της Σ@ΡΑΣ αλλά δεν τόλμησαν να πάνε χωρίς να είναι ντάλα τα υπόλοιπα του σΟΡΑΜΑτος…

    • Δυο τρις λυσσασμένοι που έχασαν την μάσα, 2236 Ε τον μήνα, την εθελόντρια μάσα, την διαχείριση χρημάτων γράφουν και πέντε ..... υπογράφουν.

      Τα υπολείμματα της πάλαι ποτέ ένδοξης παράταξης του Κωστούκου ξεχνούν μέσα στην μιζέρια τους ότι από ολιγωρία του δικού τους ο Δήμος έχασε τις άδειες κυκλοφορίας για τα τρενάκια. Ξεχνούν ότι η έγκριση για πρόσληψη εποχικών οδηγών ήρθε στον Δήμο αρχές Ιουλίου. Αντί να ξεσηκωθούν για αυτό που ετοιμάζει η φασιστοαριστερή κυβέρνηση ΣφΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για τις δημοτικές συγκοινωνίες αρκούνται σε μίζερες ανακοινώσεις με τσόντα έτοιμα εμετικά σχόλια. Αποδίδουν οι πρώην ευθύνες στον σημερινό ανίκανο Δήμαρχο. Είναι ξεπερασμένοι διαχειριστές επικίνδυνοι για τους Κώους οι πρώην και οι σημερινοί, ζημιά για την Κω, ΝΑ ΠΆΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΣΤΟΝ ΑΓΎΡΙΣΤΟ….

    • τραβα του μια μηνυση για συκοφαντικη δυσφιμιση να πληρωσει ακριβα για τα αισχη που τον βαζει η παλαβιαρα να υπογραφει

      • ΕΛΕΕΙΝΕ ΑΝΩΝΥΜΕ.ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΦΟΡΑ ΕΣΥ Ο ΡΟΥΦΑΝΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΚΑΤΟΝΟΜΑΣΤΟΣ

        ΚΑΤΣΑΠΛΙΑΣ ΚΑΙ ΘΑ ΜΟΥ @@ΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΑΝΤΡΑ ΦΡΥΔΙΑ.ΑΝΤΕ @@@ΓΙΑ ΠΟΥ ΑΠΕΙΛΕΙΤΑΙ ΚΙΟΛΑΣ.

  1. Ο ΤΖΟΓΙΑΣ ΛΕΕΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ.ΟΤΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΠΑΛΙΟ….. ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΕΙΝΑΙ .ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΣΑΣ ΛΕΩ ΕΝΑ ΠΡΑΓΜΑ.ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΙΟΥΣ.ΞΕΡΟΥΝ ΜΟΝΟ ΝΑ ΤΡΩΝΕ ΑΥΤΟΙ,ΟΙ ΚΟΛΗΤΟΙ,ΤΑ ΤΡΑΙΝΑΚΙΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΥΠΟΔΙΚΟΥΣ,[ΔΙΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΤΑ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ],ΟΙ ΜΑΡΙΝΕΣ,ΤΑ ΑΓΑΛΜΑΤΑ,ΤΑ ΚΛΙΜΑΤΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ……..ΑΥΤΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΦΑΒΑΣΤΕ.ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΕ ΣΕ 8 ΜΗΝΕΣ.Ξ-Ε-Σ-Η-Κ-Ω-Θ-ΕΙ-Τ-Ε ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΩΟΥΣ.

  2. Άλλο ένα καφενείο έγραψε νακακιες !
    Βαγγέλη έτσι δεν πάρε πουθενά
    Οι άλλοι σας έχουν για πλάκα
    55 είναι μέχρι στιγμής σε κρυφή δημοσκόπηση

  3. σε έφαγε η ΤΑΠΕΙΝΟΦΡΟΣΎΝΗ
    Τζογια
    Μεγάλη η υπομονή σου
    να γιατί δεν πρόκειται να εκλεγείς ποτέ σου.

  4. Με τετοια αντιπολίτευση 40 χρόνια δήμαρχος θα είναι ο Κυρίτσης.Τσογια οι εκλογές περνάνε αλλά ολοιμειναι θα είμαστε και μετά.Η κακια μενει και θα εχετε την περιφρόνηση του κόσμου μετά με τόση κακια που εχετε βγάλει.Εχετε εκθέσει οικογένειες δεν θα το ξεχάσουν.Ποτε πρην δεν είχαμε δημοσιοποίηση κλήσης για δικαστήριο.Ξερει πολύ κατέβηκαν στον Δήμο ναα προσφερουν όχι απλά…..??να πουλήσουν κατασκευες.Ντροπη….

    • Ο πρώτος διδάξας με τα δικαστήρια είναι ο Κυριτσης και τα έχει χάσει όλα. μα όλα.

  5. Βρε καρακιζαρε ανωνυμε,εγραψες ολα τα σχολια του γαιδαρου σου

    βρε αμορφωτε ανωνυμε αγκυλωση θα παθει το χερι σου.Βρε ποσο..λακας εχεις καταντησει.

  6. Το έχετε κάψει εκεί,το υπόλοιπα του Οράματος.Οτι κατέβει του καθενός .ΑΛΗΘΕΙΑ περιμένετε δημαρχία;Με βρισιές και κατηγορίες;Αλήθεια πιστεύετε ότι ο κόσμος Θανάσης ψηφίσει πάλι για να κάνετε τις δουλειές σας και να βολεψατε αν έχει μείνει κανένα παιδί αβολευτο από τους συγγενείς σας;Σας έχουν πάρει χαμπάρι .

  7. Ενδεικτικά αναφέρουμε ποιες αυξήσεις επέβαλαν στα τέλη από το 2014 μέχρι και σήμερα; Συγκεκριμένα για τέλη καθαριότητας και ηλεκτροφωτισμού:Αύξηση 20% στις κατοικίες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 60% στα γραφεία και καταστήματα για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Αύξηση 127% στις εμπορικές και επαγγελματικές αποθήκες για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΑύξηση 120% στα ξενοδοχεία και διαμερίσματα μέχρι 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και αύξηση 32,4% για τη Δημοτική Ενότητα ΚωΑύξηση 10% στα ξενοδοχεία άνω των 3000 τ.μ. για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & ΗρακλειδώνΗ δε αύξηση την οποία η Ένωση Ξενοδόχων καταγγέλλει ως παράνομη αφορά στους χώρους ύπνου των ξενοδοχείων και φτάνει το 109% για τις Δημοτικές Ενότητες Δικαίου & Ηρακλειδών και το 50% για τη Δημοτική Ενότητα Κω.Θυμίζουμε επίσης την επιβολή του φόρου ηλεκτροδοτούμενων χώρων ο οποίος δεν υφίστατο μέχρι το 2014 στις ενότητες Δικαίου και Ηρακλειδών.

  8. κοιταξτε εκει στη δυναμη αλλαγης.Για απ ευθειας αναθεσεις μη μιλατε…..για δικα μας παιδια μη μιλατε γιατι ειστε πρωταθλητες….οκευυυυυ?

  9. ΣΕ ΕΝΤΟΝΟ ΥΦΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΠΟΚΥΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΝΤΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΥ.ΤΖΟΓΙΑ? Ο ΚΟΣΜΟΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΑΚΟΥΕΙ! ΜΟΝΟ ΜΟΥΡΛΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣ ΚΥΡΙΤΣΗΣ.ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΣ ΚΑΚΟΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΠΗΓΑΖΕΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟ,ΠΡΟΣΜΕΤΡΑΤΑΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ‘ΧΑΡΙΣΜΑΤΑ’ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ‘ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΩΩΝ’. ΜΙΛΑΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΓΙΑ ‘ΕΚΘΕΣΗ’ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ? ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΙ ΕΙΝΑΙ?ΑΠΕΙΛΗ?ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΝΤΑ Η ΘΑ ΜΑΣ ΚΟΨΕΤΕ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ? ΤΟ’ΧΕΤΕ ΚΑΝΕΙ ΗΔΗ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΣΑΣ.Η ΚΩΣ ΒΙΩΝΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΔΙΧΑΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΤΕ ΜΕ ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΣΑΣ.ΠΟΙΟΣ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΒΡΕΘΕΙ ΜΕ ‘ΥΠΟΛΟΙΠΟ’ ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΜΕ.ΠΟΙΟΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΑ,ΤΟ ΜΑΘΑΜΕ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ.ΕΜΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ‘ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ’ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΤΗΣ ΚΩ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΣΑΣ ΕΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΙ. ΑΝΩΝΥΜΟΣΣ

ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ ΑΝΩΝΥΜΑ Ή ΕΠΩΝΥΜΑ